- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcika80
tag
válasz
student #18675 üzenetére
Hát nemtom, nekem az opera browser van fent a tabon, és akadás nélkül, szuper gyorsan tölti be a weboldalakat, mellette chrome van fent, most egy android/ubuntu touch megoldáson ügyködnék dualbootban.
Egyébként Rá tehető már a firefox OS rendszere is a tabletre, Tettszik a gép nagyon, eddig volt egy alwinner allwinner a13mas tabom nem vált be, hamar eladtam, és volt egy pipo s1em is, de az se jött be, hamar merült.
Na de a Nexus? Na azt már lehet nyúzni. Viszont veszélyesen vékony a tablet, kellene valami vastag védő tok, mert ha ez le esik, akkor apám.. Mehet a kazánba gyújtósnak......
-
Marcika80
tag
válasz
student #18575 üzenetére
A Másik igazság az, hogy szemproblémám miatt, amit összekaparok pénzt annak a fele elmegy kontakt lencsére, mert már csak azon keresztül látok jól, ami meg maradt az elmegy többi másra, itt sok fizikai munka van nemsok pénzel, az ember én még ennek a tabletnek is örül
. Van egy weboldalam oda kirakom a tesztem és itt meg megadom a linkjét majd, videós teszt lesz. Itt vidéken meló van, nem is kicsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Hobby rádiós topik
- BestBuy topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpársportok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- DELL T40 EMC Szerver
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged