- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatty
aktív tag
N7 / Android kivalasztasa utan letolti a legfrisebb TWRP, CWM, SuperSu verziokat.
Uatanna jon a menu:
6. flash recoverykeszuleket fastboot modba teszed, ha eddig nem volt es radugod pc-re (kikapcs utan, hangero le + bekpcs gomb egyszerre)
Kivalasztod CWM, TWRP, vagy gyari recovery-t
nalam pl. TWRP van fent akkor 2-esROOT-hoz felmasolod tablara a supersu-t, es recovery-bol installalod
-
csabám
addikt
Ez nekem nem ismerős...
Első körben megkérdezni, hogy akarod-e ellenőrizni a frissítést a programhoz, második körben ki választod a tábla/telefon típusát, majd utoljára a rom verziót. Aztán ellenőrzi a program a dolgokat, majd beenged a főmenübe, ami egyezik az előbb használt Toolkit menüjével. -
Marcika80
tag
Na akkor tudtunk valamit segíteni ez a lényeg, a linkeket mensd el mert kitudja hogy mikor fog megint ujra kelleni. nekem is 4.3mas van rajta most. Én Hajazok az ubuntu touch felé, de még össze kel szednem az infókat, fájlokat hozzá, nem akarom mégegyszer el fuserálni, meg hát ha lehet akkor dualboot megoldást szeretném beállítani rajta. mert ha már a bootloader nyitva van, akkor elvben szabad a pálya.
-
Marcika80
tag
Heló! Nem biztos hogy kinyirtad a tabod! Nekem most windows alol kellet ujra telepítenem a gépet, mert csak félig sikerült az ubuntu telepítése, unlockolásig eljutottam, el kellene indítanod úgy a géped, hogy hangero minusz plusz egyszeri megnyomása közben a bekapcs gomb, ha ez után előjön egy infos ablak fönt start menüvel akkor nincs nagy gáz, mert innen ez még újra telepíthető, én is innen estem neki újra.
link
[link]
válaszd ki a neked megfelelő firmwarét,
ha meg van csomagold ki pl adb mappába.
és szintén csomagold ki az adb fájlokat az adb mapába
[link]
Remélem tudtam valamit segíteni! -
sto1911
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Óra topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Béta iOS-t használók topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged