- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martinitius
tag
Nekem házat (kijelzőt nem), meg alaplapot cseréltek. Alaplap miatt vittem be, a házat grátiszba kaptam (vagy mert összebarmolták szerelés közben és nem maradt más választásuk mint cserélni).
Egyébként jó telefon meg minden, de szvsz. Te jobban jártál (anyagilag) azzal, hogy kaptál egy új telefont, amit eladhatsz (akár nyomott áron is, hogy hamar elkeljen), és vehetsz az árából pl. OnePlus 5T-t, vagy Mi A2-t. Amik mégiscsak fiatalabb hardverek, erősebbek, gyorsabbak, takarékosabbak.
-
Martinitius
tag
Én is így jártam. 3x vittem be a debreceni (plázában működő) huawei szervízpontba, harmadik alkalommal már jogász énem is előbújt, és Polgári Törvénykönyvet lobogtatva magyaráztam el, hogy semmi köze ennek a HK-i szövegnek ahhoz, hogy kell-e javítaniuk vagy sem*. Tehát így harmadik alkalommal bevették a telefont, a kiscsaj aki átvette, hozzátette, hogy nem biztos, hogy javítani fogják. De így lett. Két hét múlva hívtak, hogy kész a telefon, és mehetek érte.
*H1512, tehát nemzetközi verzió. Így ha HK-ba is szánták, mindegy, mert ugyanaz az alaplap mint a világ összes másik tájára szánt 6P-ben (nyilván kivéve É-Am.), és M.o.-n vásárolt, számlával igazolt 2 év gari van rá.
-
techie_guy
tag
Ha be van kapcsolva a backup, akkor le van mentve ez tuti.
Egyébként nem tudom hol lehetne megnézni a cloudba mentett jelszavakat, de szerintem földi halandók számára sehol.. A többi mentett adatodat egyébként itt tudod csekkolni: https://myaccount.google.com/dashboard, a mentett jelszavakat pedig itt: https://passwords.google.com, de ezeknél sincs semmi wifi jelszó. Ha annyira félsz tőle add hozzá egy másik (6.0+ Android verziót futtató) telefonhoz a fiókodat és csekkold, hogy fellép-e wifire. -
winbox
senior tag
Én eleve úgy hívtam őket, hogy "4g hangot" szeretném aktiválni a számomra. Mondta a nő, hogy bekapcsolja, de azért megjegyezte, hogy a telefonomnak is támogatnia kell blabla, 1 perc volt az egész. De nem változtat a tényen, hogy még mindig nem megy
apaszka:
Ingyen adtad el?Vagy hogy volt csaló?
-
Martinitius
tag
Igen-igen, 2 év van rá. Illetve, most, hogy cserélték az alaplapot, arra újra van 1 év még pluszban.
A hongkongos szövegre annyi a megoldás, hogy annyiszor kell bevinni, míg meg nem unják az arcod, és egyszer csak beveszik. Nálam beváltDe a plusz 1 Giga ramot továbbra sem értem. Bár örülök neki.
Szépen fel is ment az összes frissítés.
-
Lali-213
senior tag
-
Joccc07
addikt
Én is a csereutalványban reménykedem. Már 1-szer volt alaplapcserén. Remélem akksi se lesz és csereutalvány és Mate 10. Jelenállás szerint arra cserélném. Az Extreme Digital-nál vettem pont azért fizettem érte 20.000Ft-tal többet, hogy legyen normális supportom. Mondjuk a pixel lenne a must have nekem is.
-
Joccc07
addikt
Úgy döntöttem leadom a szervizbe a telót. Nem az igazi már az akkukapacitás. 20%-on már shutting down van. És az sem elhanyagolható, hogy a második VainGlory meccs után eléggé felhevül a telefon és az i-re a pont, hogy elkezd egy pillanatra feketén becsíkozódni a kijelző.
Remélem adnak már csereutalványt mert már eladni sem lehet csak marha nagy buktával.
-
varesz11
tag
Köszönöm a gyors választ!
Az akksiprobléma nálam is fennáll már elég régóta, de időről időre egyre rosszabb.
Eleinte még elfogadtam, hogy úgy kell számolnom, hogy 10%-ig tart az akksi és aszerint töltöttem, de egyre kiszámíthatatlanabb.
Van, hogy elér 20%-ig is, de leginkább hidegben előfordul olyan, hogy 50%-nál megadja magát.Mondjuk szerintem még talán így is elviselhetőbb, hogy többször kell tölteni, mint hogy ha más cégek példájára visszafogná a szoftver a teljesítményt és a laggokkal kellene küzdeni.
-
winbox
senior tag
Én már 2-3 napja használom, bejön, hogy nem kell nyújtózkodni, + oldalt a google now okosodott hasznos funkciókkal, plusz új színek ott is. Ha felhúzom az app drawert már este sem b*ssza ki a szemem a fehér háttér, minimálisan áttűnéses a háttérrel. Eddig bejövős nagyon. Asszony gyári 8.0jára én se tudtam feltenni, viszont nekem a 7.1.2re gond nélkül felment.
-
BeastMode
őstag
-
apaszka
veterán
Sok mindenben igazad van. Sok vacak dolgog van a samunál.
Pl, eFuse chip.
Garancia ugrik ROOT első percében .De a cerka nagyon sok olyan dolgot ad mi jó!
Én használtam és szeretem.De persze le lehet erről mondani, ha ez ad jobbat másban.
De sajnos nem ad.
A garancia gáz itt is, ha nem is a ROOT miatt.A Google legyártatja a szponzorált gyártóval, de ő hálából nem igen akarja javítani amit ő xseszett el?
Szóval....
De szeretem ezt a telót,de ez az utolsó a Google típusból míg nem ő gyártatja, és szervizeli!
-
-
ShadowX
őstag
NFC be kell legyen kapcsolva. Ugyanaz, mint a kártya. Kéri a terminál, hozzáérinted, rezeg egyet a telefon és megjelenik, hogy sikeres a tranzakció. Egy hangyányit lassabb, mint a kártya, de lehet hogy csak a tescos terminálok a régiek.
Mivel sokan voltak, így azt nem mertem kipróbálni, hogy az appnak futnia kell -e, így elindítottam. Legközelebb kipróbálom, vagy lehet valaki tud rá válaszolni.
-
SkyS1gn
félisten
Utána elővettem 6P és olyan volt mintha egy dobozon néztem volna a telefonba. Tény a kijelzője fényévekkel jobb volt már az s6e-nek is, mintha papír lett volna. 6P fényereje kicsit gyengusz a nyáron.
Na meg az zavar hogy a DJI GO4 kifagy folyton, felmelegszik a telefon, throttlingol gondolom ezárt szaggat az élőkép, aztán kifagy az app. Na most ez egy kicsit idegesítő amikor egy félmilliós eszközöd lebeg több100 méterre tőled...
S6E tetszett de a samsung UI, a kis akksi szomoritott el.
-
-
Mr Bond 007
őstag
-
cuebler
senior tag
akkor nekem is jó
újabban, ha rákeresek a frissítésre a beállításokban a telefon/rendszerfrissítéseknél, előbb közli, hogy nincs frissítés, majd egy pár másodperc múlva megjelenik az értesítés az elérhető frissítésekről. szerintem úgy optimalizálták a szervereket, hogy aki keresi a frissítést, az előbb megkapja (ha már annyira sürgős neki) a többiek meg a szokott sorrendben
persze ez csak az én meglátásom.
-
BeastMode
őstag
Még mindig nem találtam olyan hivatalos forrást, amiből ténylegesen le lehetne szűrni, hogy valóban van-e alapja ennek a hírnek.
Mert az, hogy valaki kitalálta, hogy majd most biztos jönni fog, az nekem nem elég.
Az 5X tulajok a 7.1.2 bétával megkapták az ujjlenyomat olvasós vezérlést, amivel az értesítési sávot le lehet húzni. Szerintem ennyi, eredetileg Pixel exkluzív dolgot kapunk csak meg.
Mindezek ellenére, örülnék neki, ha megkapnánk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest