- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
techie_guy
tag
válasz
mcsabi84 #7104 üzenetére
Ezt az akksit vettem, karácsony után -40%-os akcióban, de még most is jó árban van szerintem:
https://www.aliexpress.com/item/Original-Huawei-HB416683ECW-Rechargeable-Li-ion-phone-battery-For-Huawei-Nexus-6P-H1511-H1512-3450mAh/32838436120.html
Csak a sok pozitív értékelést néztem, az meggyőzött. -
Drakmusz
addikt
válasz
mcsabi84 #6822 üzenetére
Az utolsó mondatod rejti a megfejtést,ugyanis nincsen....
Ráadásul a karácsonyi őrület(vendéglátóiparban dolgozom)miatt nem hiszem hogy nyugodt szívvel hozzá tudnék látni.Ide biztos kéz kell.
Na mind1,majd valahogyan megoldódik.
Ha esetleg lenne olyan fórumtárs aki karácsony előtt szeretne egy kis pénzmagot keresni,az ne tartsa magában! -
gulb
senior tag
-
-
apaszka
veterán
válasz
mcsabi84 #6397 üzenetére
Érdekes mert teszteltem és nem kapcsolt ki azóta rendellenesen. Először engedtem lemerűlni ennyire.
Azóta sem csinálta neked?
ShadowX
100%ban igazad van, és osztom véleményed, sőt megtartom. -
AdamVonSzabo
tag
válasz
mcsabi84 #6118 üzenetére
A DP3-ban elő lehetett csalni a PiP-et, de kellett egy extra gomb a navBar-ra. Simán a Home-ra nekem sem működik, még a gyári Launcher-rel sem. Lehet, hogy az appot is kell hozzá frissíteni.
A dot-ok már működnek Nova-ban, a simán meg ez sem.
Szerintem ezek majdnem mind Pixel-only feature-ök, vagy esetleg még OEM megcsinálhatja, de nekünk nincs semmi. Kell a custom Pixel ROM mostmár, nincs mese. -
BeastMode
őstag
válasz
mcsabi84 #5907 üzenetére
Alex Cruz írta (DU alapító)
July's security updates (android-7.1.2_r27) are merged
Unfortunately there's still work to be done so the official build won't be released like it normally is this Friday. Weeklies will not be posted either. We're skipping a week.
We will keep you guys posted.
#StayDirty
-
aizen92
addikt
válasz
mcsabi84 #4337 üzenetére
Úgy úgy! Én hagyom ilyenkor hogy teljesen felmelegedjen( valahogy így
) és kb 1-2%ot veszít csak az akksi százalékból.
Which is nice....
-
tirszin
senior tag
válasz
mcsabi84 #4072 üzenetére
Nekem teljesen felesleges a gyári töltőfej, sosem töltöm olyan nagy árammal. Éjszaka van idő 6 órát töltődnie, így két szempontból is jobb az akkujának, ami ugye nehezen cserélhető, szóval nem árt ha nem hamar nyíródik ki.
Ki kell találni egy árat, logisztikát és eladom.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
mcsabi84 #4067 üzenetére
nekem CHOE van, az USB (reverzibilis) - USB-C.
@Quqesz: nekem alig több, mint fél éve van, nálam nem jelentkezett semmi ilyesmi - és a topikban sem rémlik, hogy valakinek lett volna - eddig - ilyen problémája.
@aizen92: töltésnéél nekem nem írja ki a telefon, hogy "gyorstöltés", mégis kb ugyanannyi idő alatt tölti fel a telefont, mint a gyári
-
Geeky
csendes tag
válasz
mcsabi84 #3644 üzenetére
A TMX a hivatalos Huawei szerviz partner velük lehet beszélni. Ezért kell a számla is mert nekik kell beazonosítani nem pedig a Huawei-nek.
Ún. komfort szerviz létezik a Huawei-nél ami azt takarja, hogy posta pontokon leadható a készülék és házhoz viszik a megjavított készüléket ami nagyon meggyorsítja a folyamatot, a Huawei elmondása szerint olyan 5 napra tudja redukálni a szervizelést országosan.
Csak számlával egyébként 1 év garancia érvényes, amennyiben van hivatalos Huawei-es garancia lap amin 2 év szerepel akkor van gyártói 2 éves garancia. -
w333
félisten
válasz
mcsabi84 #3374 üzenetére
Szerintem pedig minden új funkciót ezek után csak és kizárólag a Pixel telefonokba fogják pumpálni (de ez logikus is), ezzel is próbálják majd arra ösztönözni a vásárlókat hogy vegyék meg a telefont, majd havi 1X kapunk biztonsági frissítéseket ... innentől kezdve szerintem a Google-nak a Nexus széria már csak egy nyűg a nyakán, de nyugodtan javítsatok ki ha tévedek !
-
ERPY
őstag
válasz
mcsabi84 #3371 üzenetére
A google elmehet a picsbe. Azt hiszem ezután majd valami jobb kínai mobil jön. Tojok én hogy mikor frissül, legyen olcsóbb és jó hardver. A google is olyan lesz mint a samu, elszáll velük a világ. Az meg hogy jaj, nincs meg az e havi javító frissítés nagyon nem érdekel. A 7-es droid is csak nekünk nagy szám, mert nekünk már ez van. És? Nyert bárki vele bármit? Semmit. Csak önbizalom tuning. Ha van egy 300 lóerős autód sem cseréled le drágán mert jaj van már 350 lóerős, mikor 90-100-al jársz úgyis. Már negyed millió egy telefon, meg közel 300 ezer. És a végén pofán vágnak azzal, hogy hehe megvagy szívatva. Szal a 100-120 ezres kínai telók közt már vannak nagyon jók, és legalább szabad a pálya, nincsenek kötelező elvárások, lehet romolni.
-
w333
félisten
válasz
mcsabi84 #3343 üzenetére
Ezeknek mi köze a hardverhez
Pixel Camera:
Electronic Image Stabilization (“video stabilization”) 2.0
Pro Features
White Balance Presets
Exposure Compensation
AE/AF Locking
Viewfinder grid modes
HW-accelerated (on Qualcomm Hexagon coprocessor) HDR+ image processing
SmartburstSensor Hub processor with tightly integrated sensors (accel, gyro, mag) + connectivity (Wi-Fi, Cell, GPS)
Cosmetic
Solid navbar icons with home affordance for Assistant
SysUI accent color theming
Wallpaper picker with new wallpapers and sounds
New setup look and feel
Dynamic calendar date iconDe tegyük fel hogy bizalmat szavazok a Pixel családnak és megveszem ... mi a garancia arra hogy 1-2 év múlva nem játsszák el ugyanezt amit most a Nexus telefonokkal ? jól felkavarták az álló vizet ... köszi Google
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Vírusirtó topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest