- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bigmasterg
addikt
válasz
ßrainiac #5939 üzenetére
Én sem S8at akartam, de 140ért jött szembe, újonnan, garisan, nem hagyhattam ki.
Igazából még cserélni sem akartam a telefont.
(Bár volt 2x is bajom a 6p-vel, előbb akksi, majd a kamera elé, belülről került egy porszem, ami néha egy hétig az összes képen rajta volt, néha meg lerázkódott és nem látszott...)
Meg ha már s8, akkor inkább a plus, így 6p után, de most nem volt választási lehetőségem.
A pixelekkel csak annyi bajom van, hogy nem lehet őket hivatalosan itthon kapni. Gari sem tudom hogy van rájuk.
Pedig ez a pixel / nexus vonal áll közelebb hozzám, előtte is galaxy nexus -> nexus 5 -> nexus 6p -m volt. -
-
SkyS1gn
félisten
válasz
ßrainiac #5614 üzenetére
De hogy lehet ennyire fos, na meg az hogy visszaváltás után is elkúr dolgokat
Amúgy van benne sok jó dolog, a google fiókból való bejelentkezés egy csomó appba tök jó.
Azt nem értem hogy akksi grafikont és a mobiladathasználatot miért vették ki a quicksettingsből?! Be kell menned a settings legaljára hogy megtaláld.Kijelző fényerőt lehet magasabbra húzni károsodás nélkül? Igen harmat.
-
AdamVonSzabo
tag
válasz
ßrainiac #5587 üzenetére
Nekem is csütörtök óta fut az O. Az újítások alapvetően tetszenek.
Elégedett mondjuk nem vagyok, mert sok a bug (kamera, tárcsázó, felébredéskor villan) meg kicsit lassúcska is, de jó lesz. Nem tudom, mi a roadmap, mikor van esélye javulni, de még egy hétig marad. Mazochista vagyok.
Akku nekem jól bírja és minden működik, amit használok naponta, szóval mixed bag.
-
-
tirszin
senior tag
válasz
ßrainiac #5505 üzenetére
Ahogy nézem a videót, az LG a G6-nál is eljátszotta, hogy ízléstelenül erős zajszűrést alkalmaz.
A Pixel képei sokkal korrektebbek ebből a szempontból. (Ahogy a 6P-nél is elviselhető.)Tudja valaki, hogy milyen szenzort tettek a G6-ba? Remélem, azért túlléptek már a G4 / G5 képérzékelőjén.
-
ShadowX
őstag
válasz
ßrainiac #5491 üzenetére
Csak nehogy ez is titokban bootloop hibás legyen....mint az utóbbi évek lg telefonjainak nagy része...na meg a szoftvertámogatás is kérdéses.
Amúgy nekem is jobban tetszik, mint az S8. A samunak nem kellett volna leállnia a sima kijelzővel. Az S7 is jobban tetszett, mint az edge.
-
b_alazs
tag
válasz
ßrainiac #5255 üzenetére
Pont ezen filózok én is...
Videókon kb. nulla design változás, valaki világosítson fel pls, hogy hol van eltérés a rendszerben.MÁS:
2 napja használom a Beta legfrissebb verzióját (7.1.2), az első napon sok volt a lag és merült, mint a Titanic, de mára úgy néz ki, hogy beálltunk.Az appok kapcsán sincs negatív kritika, egyedül a FB Messenger érdemelt meg egy újratelepítést, mert valamelyik nap végére övé volt a "kiszívjaleazakksit" trófea közel 30%-kal (~1000mAh), de a reinstall után vissza vett a lendületből.
Ahogy említettem ma tapasztalom, hogy rendeződtek az ügyek, 4 órája vettem le töltőről a telefont, ezalatt 1 órányi telefon, messenger, e-mail, folyamatos 4G, 50 perc SOT és 84%-on állok.
Szóval, ha ez gyökeresen nem fog változni, akkor ajánlom a rendszer használatát!
PS.: Az Assistant instant digitális barátommá vált, sirit körözi simán. A béna akcentusomat is hiba nélkül értelmezi és a tárgyképernyő adatainak értelmezése és a hozzá kapcsolódó ajánlások is parádésan működnek, már most.
De az egészben a legjobb az újlenyomat-olvasón történő gesztusvezérlés az értesítési sáv lehúzására. Ennél a tepsinél ez rendkívül hiánypótló feature számomra.Szóval, hajrá, aki kíváncsiságot érez a rendszer kapcsán, az ne tétovázzon, simán megéri.
Üdv,
B -
Picco
addikt
válasz
ßrainiac #5186 üzenetére
nexusokrol beszelunk meg mindig? akkor lehet nem a telefonokkal volt a baj
a tobbit meg ne keverjuk ide.
nekem a nexusaim stabilak voltak mindig, talan nexus 4 fozott romjai nem voltak problemasak...de regen volt, igaz se volt. amugy tenyleg a rengeteg heti szinten frissitett fozott rom a nexusok egyik legnagyobb elonye, szerintem meg 2 evig lesz ra friss fozott rom siman.
-
AdamVonSzabo
tag
válasz
ßrainiac #5133 üzenetére
Az skin élekre a videóban mutatott hajszárító+erős simogatás nekem bejött. Kicsit érezni még, de nagyon jól beolvad.
Az oldal és előlapra szerintem egyébként ronda is, én is csak hátulra vettem.
apaszka: Nyugodtan állj neki, 10 perc az egész (előtte nézd végig a videót és közben is kövesd a lépéseket) és nagyon jó lesz. Nekem volt már bőr, de betonra cseréltem.
-
leslien
nagyúr
-
tirszin
senior tag
válasz
ßrainiac #4737 üzenetére
Nálam a 6P most a Snap camera-val (persze belőve a zajszűrést, az élesítést, mert abban szerencsére lehet ilyesmit is állítani), szinte u.azt hozza HDR nélkül, mint a gyári kamera app-ja (mármint ami a Dirty ROM-ban van, amiben talán nincs is HDR, de ki tudja...).
A Pixel nevű telefonban úgy tudom gyakorlatilag u.ez a szenzor van, a típusjele is majdnem egyezik, Sony IMX378 / IMX377. A szenzor-, pixelméret pl. teljesen azonos.
Ha jó irányba mentek, a zajosságon talán megpróbáltak valamit csökkenteni, de erről, vagy hogy változtattak-e valamit, semmi infóm sincs. -
apaszka
veterán
-
tirszin
senior tag
válasz
ßrainiac #4731 üzenetére
Ha RAW-ot is lövök, sokszor eléggé meg kell szenvednem, hogy ki tudjam belőle hozni azt, amit a HDR+ -os "gagyi" kezelhetőségű gyári app tud képminőség terén.
Máskor pedig, ha nem is olyan tökéletes eredményt szül a HDR+, azért akkor is bőven vállalható, nincs nagy gáz vele. Szóval tényleg jó az algoritmusuk. -
leslien
nagyúr
válasz
ßrainiac #4722 üzenetére
nekem már ez van fent.... Camera NX V5.4,
-
Just486
senior tag
válasz
ßrainiac #4686 üzenetére
Teljesen változó, megmondhatatlan. Függ részben attól, hogy; Mennyire van kint hideg, mi/mennyire védi a telefont attól, hogy áthűljön (tok, zsebben a hátlap a comb vagy a farmer felé állt, stb), mennyi idős az akku (és milyen állapotban van), mennyire volt feltöltve, milyen alkalmazást futtatnál rajta (ha nagyobb a fogyasztás, valószínűbb a kikapcsolás). Percek és órák között bármi lehet. Ha hagynád kihűlni a telefont, majd valami energiaigényesebb feladatba kezdenél bele, elég valószínű, hogy reprodukálni tudnád te is a jelenséget. Mi se tapasztaltuk itthon, de attól ez még nem boszorkányüldözés, létező dolog.
Illetve nem csak úgy egyszer elromlik ("bekaksizik"), hanem ahogy hűl le, folyamatosan csökken a belőle kinyerhető energia mennyisége. Esik a feszültsége, amit egy DC-DC konverter egy bizonyos határig üzemi feszültségre konvertál, egy bizonyos akku-feszültség alatt viszont lekapcsol a telefon, hogy megvédje az akkut a túlmerítéstől. Ugyanis ezek az akkuk ha nagyon leesik bennük a feszültség teljesen (vagy szinte teljesen) tönkremennek, ezért védeni kell őket.
-
tirszin
senior tag
válasz
ßrainiac #4659 üzenetére
A G5, G4-et sztem kihagyhattad volna, a kamerájuk nagyon zajos és ezért agyon zajszűrt, műanyag képeket készít. Az élethűséghez semmi közük.
Én G4-ről váltottam, csak az optikai stabilizálás és a hátoldalon lévő gombok hiányoznak, egyébként jobb rajta minden. Üzemidő (SOT) pl. +1...1.5 óra. -
dave182
senior tag
válasz
ßrainiac #3758 üzenetére
Életem első nexus telefonja, nagyon király a rendszer, DE azért vettem nexus-t, hogy sose maradjak ki a jóból, erre tessék... Murphy...
Sajna nem igazán látok androidon más vonalat a nexus-pixel vonalon kívül, a többi gyártó frissítési hozzáállása a vicc kategóriával egyenlő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Wise (ex-TransferWise)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gitáros topic
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest