-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabi84
senior tag
-
mcsabi84
senior tag
válasz
pbalazs09 #6980 üzenetére
Hát az a helyzet, hogy akkor van rá esély hogy nem szoftveres a probléma. Sok helyen lehet olvasni hasonló gondokról, talán ez lehet még a megfejtés:
https://forum.xda-developers.com/nexus-6p/help/cellular-network-available-service-t3558002/page5
Na de hogy hol találsz olyan embert, aki ezt megcsinálná azt passzolom. Nem tudom fagyalllo foglalkozik-e huawei készülékekkel, de érdemes ráírni itt a fórumon, hátha ő már tovább tud irányítani téged.
-
mcsabi84
senior tag
válasz
pbalazs09 #6969 üzenetére
Külföldi oldalakon két fixet ajánlanak:
I came across the same issue. Just flash your vendor.img using flashfire, this will fix everything.
Another fix for the no sim is too turn off security pin lock and reboot the phone. I take no credit for this find just spreading the good word.
-
tirszin
senior tag
válasz
pbalazs09 #3843 üzenetére
De ez nem baj sztem., még ha mozog is a téma, meg tudja csinálni élesre HDR-ben. Akkor pedig csak előnye van, ha mindig ilyen módon készülnek a képek.
Ritka az a helyzet kiegészítő világítás nélkül, amikor minden belefér a sima jpg dinamikatartományába. Ha stúdióban fotózol és szépen beállítod a fényeket, na akkor pl. nem kell a HDR.
-
-
madexx
tag
válasz
pbalazs09 #2752 üzenetére
En N6rol jottem, nekem sokkal jobban tetszik a 6P. Kijelzoje, kameraja, akksija jobb. Gyorsasagban is talan egy picit, bar az N6al sem volt semmi bajom. Ujjlenyomatolvaso nagyon tetszik, valamint nekem az ambient display is bugos volt az N6on (pedig moto szervizben is jart) es vegre normalisan mukodik. Valamint N6 akksi felnyomta a hatlapot, vegul meg is adta magat a keszulek. Szerviz utan hanyagoltam a gyari gyorstoltojet, ugy nez ki a 6P birja a rapid charge-ot.
Hogy neked megeri-e ezt viszont nem tudom.
Nekem megerte es egy pillanatig sem bantam meg. En 70e Ft-ert adtam tovabb es £380-ert (152e Ft) vettem a 6P-t majus elejen.dud998: premium femhazra azert irtak hajlasokat, bekapcsologombnal nyomodast. A monitorom szelenek (muanyag) egyszer gyengen nekiutottem es a telefonon nyomot hagyott. Sosem ejtettem le de az aljan is van egy kis serules, hogy mitol passz. Nalam eleg serulekeny ez a premium femhaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest