- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szelley
senior tag
válasz
deakferenc75 #29858 üzenetére
Az almától megkapod a stabilitást...?! No offense de barátnőm iphone4-e, egy dolog hogy laggol, de random kikapcsolgat, gps sose talál helyet, egyik pillanatban még 100% az akkutöltöttség, másik pillanatban már csak 60% (hiába volt akksicsere). Ezzel szemben a vele egyidős GalaxyS1 még mai napig használható. Barátnőm i4-e ios6-al volt utoljára használható, utána ios7-el direkt lett elcseszve az egész telefon.
Másik oldalról megközelítve a dolgot, édesanyám is mindenféleképpen "okostelefont" akart. Na bumm, mit vegyünk...vettünk egy iphone5c-t. Bárhol eltéved a menübe, 1 darab gomb van rajta, azt megnyomja és kezdheti elölről az egészet. -
gurl
tag
válasz
Az igények alakítják... okostelefonok óta iOS és iphone párti voltam, több megfordult a kezembe,de egyre több negatívum miatt váltottam. Mik voltak ezek?
Elsődleges ok az apple termékpolitikája volt. Számomra nonszensz, hogy egy telefon (ami hardveresen rendben van), egy új rendszerfrissítést követően messze nem produkálja azt a teljesítményt,amit egészen odáig adott. Ehhez még hozzátartozik az is,hogy nem térhetsz vissza az előző rendszerre (nem, tényleg nem, bárki bármit mond,nem lehet az ios7 és iphone 4 óta). Nem akarom megmagyarázni,hogy miért oldják meg így a dolgokat, hisz ez nyílt titok.
Másodsorban pedig nevetséges az a féle zártság, amit az apple a "biztonságnak" mutat be. Ezek mellett számos hátránnyal rendelkezik mind a telefon, mind a rendszer, ami egyéni igények, melyeket nem akarok részletezni,ez mindenkinél más. (és tudjuk,hogy minden nem lehet jó mindenkinek egyszerre). De, ha van apple tv-d, órád, ipaded,akkor legalább közösen tudod rajtuk megosztani a képeket ahelyett,hogy USB-s megoldást használnál..ja! hogy nincs USB-s megoldás, csak itunes...
Az meg már csak hab a tortán, hogy az i6 egy csúnya és igénytelen készülék, amit ugyanúgy lenyomnak a vevők torkán, mint az eddigi készülékeket és a fent említett "update-rendszert". Ennek elkerülése érdekében szabadultam meg az 5s-től.. a 6 nem jön be, viszont a "belassítást" nem akartam megvárni.Ja! És félreértés ne essék, nem én vagyok a google és nexus 5 reklámarca (bár az lehetnék, sok nővel és pénzzel
) de, az "applafanboyságom" ellenére felüdülés az android és az N5 is, tudom, hogy bármi van a későbbiekben, egy délután alatt visszatehetem az előző rendszert, amin még gördülékeny volt minden, úgy és akkor szabom át, és bővítem fícsörökkel, amikor akarom...
Egyébként egy elegáns telefonnak tartom, ami teljes mértékben kiszolgál. De változó igények és értékrendek alapján élünk.
Még csak annyit, hogyha az N5 csaj lenne, már elvettem volna
-
BeastMode
őstag
válasz
Stock Androidon nincs ilyen "egy idő után belassul" dolog, mivel semmilyen felesleges bloatware nincs rajta. A Nexus 5 véleményem szerint még 3-4 év múlva is egy teljesen használható telefon lesz, hála a rendszernek és az erős hardvernek.
De amúgy, ha ezt a kérdést az 5s topikban teszed fel, ott az lesz a válasz, hogy azt vedd
Nem utolsósorban, ha a pénz is számít, akkor mindenképp N5. -
MartOOn
addikt
válasz
deakferenc75 #14947 üzenetére
Otthonrol nem tudod megrendelni... Meg csak megnezni sem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Hobby rádiós topik
- Linux kezdőknek
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- EA Sports WRC '23
- Milyen notebookot vegyek?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Videó stream letöltése
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged