- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Azért szeretem ezt a videót, (és azért is mutogatom mindig ugyanezt az évek folyamán) mert a "gyártás" első és utolsó pixeléig minden telefonon készült(rögzítés, crop,szűrők, vágás, zene vágás, "render" etc....)
HTC "gyári" szerkesztőivel, ami a telefonon volt alapból...
De a play-en van pár használható,,,szerintem az egyik legjobb telefonra a PowerDirector -
Répafőzelek
tag
Saját tapasztalatból mondom, hogy a NONSTOP-os telcsik elég buherált darabok. Én rendeltem egy D821-est, 32 GB memóriával és amit kaptam az enyhén szólva is elég érdekes. Az LTE nem működik, D820-as network modul van benne, de a telcsi recovery modeban D821-et ír. A kamerán az auto focus, az hol működik, hol nem, a hátlap rögzítő klipszek közül több is le van törve. A SIM tálcán lévő IMEI szám és a készülék ténylegese nem stimmel, a doboz amiben érkezett szintén valami kínai kópia, mert baromira elütnek a színek.
De aki kijelzőt és akksit és burkolatot szeretne annak jó választás lehet tényleg.
-
zsirfecske
addikt
egyetértek, az eddigi infók alapján nem éri meg az upgrade, feltéve hogy nem gurítanak valami nagy meglepetést az árban. egy agresszív 1+ típusú árazás azért odaverne, mondjuk 299$/16gb.
a nem tudunk sokat róla kérdés szerintem relatív, több éves tapasztalat mutatja hogy a megjelenés előtti hetekben már a legtöbb telónál 99%-os pontosságú infók vannak, köszönhetően a benchmark adatoknak és a leakelt képeknek.
-
w333
félisten
Lézeres autófókusz és dupla led nem tetszik hogy egymás mellett vannak (G3 és G4 megoldása jobban bejönne) az az ujjlenyomat olvasó valami gusztustalanul néz ki főleg a fehér telefonon, az előlapi hangszórók nem tetszenek ez még mindíg nem egy Boom sound de legalább feleslegesen foglalja az előlapot és emiatt ugye nagyobb a káva is
Persze az is lehet hogy nem így fog kinézni, és talán jobb is lenne
-
SybenX
őstag
Arra gondoltam,hogy mivel a huawei lenne a drágább ezért,hogy inkább az fogyjon,direkt annyival "gyengítik" a nexus 5-t,hogy megérje azt a +-t a huawei.Remélem nem így lesz.
Bocsi a rossz megfogalmazásért.Ez akart lenni egyébként : Egyébként elképzelhető,mivel ha 3GB rammal jönne a nexus 5 akkor szinte semmivel nem lenne jobb a huawei,hogy megérje a + pénzt. -
-
aizen92
addikt
Legfontosabbat kihagytam! Vissza és alkalmazászár megcserélése a navigációs báron
És most jön a lényeg, back gomb hosszan nyomva az előző alkalmazásra ugrikAz alkalmazás engedélyhez: Ez azt jelenti, hogy pl. A facebooknak megtiltod, hogy hozzáférjen a kamerádhoz, mikrofonodhoz, gps-edhez
(#45345) építész(ke):
köszönet!
-
G4bi89
senior tag
Telefon módosítások - növekvő hangerejű csengőhang talán ? Őszintén ezt nem használom így nem tudom, hogy az ébresztésre is vonatkozik-e. Viszont letöltesz egy Timely alkalmazást az alapból tudja ezt.
Ami még talán nem volt és a legújabb kedvencem, hogy itthoni wifin nem kell beütnöm a mintát hanem automatikusan felold a telefon. (Ez már majdnem olyan mint CM-ben a profilok) Persze bármelyik hálózatot megadhatod neki.
különféle módosítások - Wifi priorítás pipa be
zárképernyő - intelligens feloldás pipa beAmit még használok és tökéletesen megy:
- AppOpsXposed (alkalmazások engedélyeit lehet vele állítgatni - ez lesz az android 6.0 -ban az egyik új feature)
- Greenify modul
- Lockscreen Album Art disable
- Youtube Adaway
- Youtube Background Playbackés van még sok hasznos, de én jelenleg ezekkel én megvagyok. Meg így még stabil is a telefon most.
-
-
aizen92
addikt
- navbár méretének csökkentése
- Statbárra duplakatt lezárja a képernyőt
- Statbáron végighúzva az ujjad növeli/csökkenti a fényerőt
- Jobb oldalt lehúzva a statbárt egyből a gyorskapcsolókat nyitja meg
-- Értelemszerűen berakni plusz kapcsolót, testreszabni a mostaniakat, + funkciókat hozzárendelni ( pl. hosszúkattra be/ki kapcsolja a mobilnetet stb. )
- Lezárt képernyőn duplakopp elaltatja a kijelzőt.
- hangerő beállítások illetve hangerő csúszkák.Elsőre ennyi.
Amit hiányolok: volumbarral történő képernyőébresztés
-
vacs
veterán
Innét kell leszedni az xposed-v71-sdk22-arm-by-romracer-20150816.zip-et, majd recoveryből flash-eled!
Én már 2-3 hónapja használom, és tökéletesen stabil!Telefon bekapcs, Xposed program elindít, letöltésekben megkeresed a GravityBox [LP] modult, letöltöd, aktiválod, telefont újraindítod, GravityBox program elindít és válogatsz a millió beállítás közül.
Nekem jelenleg ez a 4 modul van aktiválva:
Ami a képen más: alul home gomb helyén nexus logó, felül akksi és dátum/idő kijelzés. -
Dottore
addikt
Még csak alpha van Lollipophoz (5.1.1) és telepíteni is macerásabb (flashelni kell). Nekem nincs jó tapasztalatom vele, bár másnak itt a fórumon teljesen hibátlan. Ha biztonsági játékos vagy és nem szereted a rizikót, akkor még várnék vele.
Viszont mond mi hiányzik, elég sok dolgot meg lehet oldani Xposed nélkül is, lásd feljebb a fényerőállítás dolgát.
-
Dottore
addikt
Annál azért jóval több, nem véletlen keretrendszer a neve, de lényegében kis jóindulattal rá lehet fogni.
Exposed install, restart, GravBox install, restrat, Exposed megnyit , GB modul engedélyez, restart, GB megnyit és CB elveszik a beállítások erdejében.
Boldi96
Olvasd el az összefoglalót. Kapsz választ a kérdéseidre és ne lottózz. -
Dottore
addikt
Az Xposed Framework egy keretrendszer ami különféle modulokkal (mint pl. a GravityBox) képes megváltoztatni a rendszer beállításait. Plusz funkciókat adhatsz hozzá vagy épp kiegészíti a már meglévőket.
-
vacs
veterán
-
LógaGéza
veterán
Utoljára mikor próbáltam, akkor simán felment, de sajnos ez már nem az a MIUI, mint ami anno volt
Itt nézz szét. Bár ahogy nézem nem igazán működik...
-
LógaGéza
veterán
Mert az nem való hozzá. Ezt rakd fel mellé.
Annyi köze van, hogy a főverziónak azonosnak kell lennie. Pl az esetedben 4.4 alá nem tehető fel a 5.1-es GApps. -
LógaGéza
veterán
ARM - 5.1.1 a biztos, Variantból pedig az, amelyik neked kell. Ha rákattolsz a Variant oszlopban a nevére, akkor bejön egy oldal, ami leírja, hogy mi van benne, de itt is van egy összehasonlítás.
-
LógaGéza
veterán
Fényképező módban van gömb panoráma funkció?
Google Camera Play Storeból, és lesz
Exchange fiókot lehet beállítani?
App van hozzá, nem használom, de tuti működik
Led színeinek beállítása tényleg alapból benne, és jól működik?
Ezt sajnos nem tudom, de AICPben ugyanaz a progi volt használva rá, mint CMben, és ott jól ment.
Azt megtaláltam, hogy a CM12.1-et honnét kell letölteni, de a gapps-ot nem.
Gapps-ot kell telepíteni mellé?Igen, kell, felhasználástól függően válaszd ki mi kell: [link]
Stock rom mellé NRT-vel telepítettem custom recoveryt. CM12 telepítés után ez megmarad?
Igen, megmarad.
Ha nem tetszik a CM12, NRT-vel vissza lehet térni a stock romra?
Persze, bármikor.
-
Dzsuri89
őstag
Nálam édes mindegy, hogy vezetékes vagy vezeték mentes formában töltöm a telefont, ugyan annyit bír a készülék.
Tegnap csak úgy kipróbáltam, hogy kikapcsolt állapotban is töltöttem a készüléket és meglepően jobban bírta aksival a drága. Néha nem árt kikalcsolni én azt mondom.Én erre esküszöm
-
BlacKSouL
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest