- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
Crestol #54252 üzenetére
Abba az időben nagy sikere volt mondjuk a Mahdinak is.
Miért adod el a Crown-t?
-
G4bi89
senior tag
válasz
Crestol #54113 üzenetére
Nincs már meg az N5, de ameddig használtam addig elementalx remekül tette a dolgát. Van benne milliónyi beállítás, piszkálás nélkül is jól fut, aksival is jól bánik.
Stock+ElementalX+xposed gravitybox talán a legstabilabb megoldás. A már emlegetett nitrogen is jó, de nekem valamikor csinált furcsaságokat.
-
Berne
csendes tag
válasz
Crestol #52864 üzenetére
Köszönöm a valaszt, és a tanácsokat is. Magam oldanám meg a javítást, nem agysebészet, véleményem szerint. Én is olyan 20 ezer ft környékére saccoltam az alkatrészek összárát. Ami szóba jöhetne, az a Nexus 5X, nagyon jó árban van. Fontolóra veszem. Az 5-re valóban nem jön már a Nougat, a CM formájában viszont tökéletes lenne számomra.
-
metal01
őstag
válasz
Crestol #52342 üzenetére
Kinek mi. Ez tény... Nekem azért custom, mert a stock túl nyers, kevés testreszabhatósággal. És azért Cataclysm (saját kernelével), mert ez van a legközelebb a stockhoz minden szempontból, de ennek ellenére nagyon sok okos plusz van benne. Valamint nem játszik a telefon búvárosat és nem lagol, nem fagy. Egyszerűen működik ahogy kell
Egyszer, ha rászánom magam, kipróbálom majd a stock+Xposed kombót. Sokan arra esküsznek.
-
Dottore
addikt
válasz
Crestol #52254 üzenetére
Nem.
Használhatod az ingyenes verzióját is, vagy felteszed parancsosból magadnak.
-
metal01
őstag
válasz
Crestol #52111 üzenetére
Ha custom akkor Cataclysm saját kernelével. Csak sajnos annak a fejlesztése abbamaradt. De a legutóbbi még használható. Azon kívül talán a Chroma (hozzá a GApps) ami jó EX kernellel párosítva. Annyira nem fasza mint a Cata, de teljesen jól használható. Jelenleg én ezt tolom.
-
LógaGéza
veterán
válasz
Crestol #51875 üzenetére
Pár tekercs van a hátlapban, itt minden kérdésedre választ kapsz: Vezeték nélküli töltés FAQ
-
Dottore
addikt
válasz
Crestol #51789 üzenetére
+1 a Manual Camerának. Camera2-es szoftverpárbaj.
-
LógaGéza
veterán
válasz
Crestol #51789 üzenetére
Próbáltam anno egy párat, nekem a Snap Camera HDR jött be legjobban
-
Dottore
addikt
válasz
Crestol #44673 üzenetére
Mérd már meg egy tolómérővel a telefonod legyél kedves, még akkor is ha nekem valami fura okból következetesen nem válaszolsz, mert képekből nem fog kiderülni. Megjegyzem nekem is orosz (S/N helyett oroszul vannak a jelzések) ahogy már írtam is, nem hamis és ugyanaz van a dobozán mint a tiéden. Pár század lehet méretben a piros és a fekete között illetve a piros más textúra, érzésre is jobban csúszik, el tudom képzelni, hogy tokban emiatt hitted kisebbnek.
-
SybenX
őstag
válasz
Crestol #44399 üzenetére
Frissítsd OTA-n 5.1.1-re.A lötyögő gombokon nem lehet segíteni.Ez ilyen.Esetleg egy tokkal javítható.
StarKiller89:Szerintem jók az alap appok.Esetleg az MX playert szedd le,mert a gyári videólejátszó szar.
Nekem még le van szedve az időkép,system monitor lite(hőmérséklet ellenőrzésre).A többit rád bízom -
Dottore
addikt
válasz
Crestol #44081 üzenetére
Az ára nem fog lejjebb menni, mert egyszerűen kifuttatják és marad a használt. De tegyük fel nem lesz igazam és nem veszel most telefont, csupán október után, így tehát spórolsz 10 ezret. Megéri?
Ha kell vegyél, ne számolgass mikor fogja megérni mert minél jobb áron veszed, annál inkább csökken a termékciklus ideje. Annyit pedig az ár nem fog csökkenni, hogy féláron megvedd.
-
Fkris
őstag
válasz
Crestol #44081 üzenetére
Mas igazabol csak a N6 van, az, hogy hivatalosan meddig van a tamogatas, nem jelent semmit: N4 meg mindig kapja a romokat.
Ar az igazabol max feljebb megy, kb egy eve volt a legalacsonyabb, akkor 80 ert vettem 16gigat toltopaddal, mar egyre kevesebb lesz az uj keszulek a gyartas leallitasa miatt, ergo kis kinalat, stagnalo kereslet-> nonek az arak.
Hivatalos garisat nemigen talalhatsz mar, lassan orulni kell, hogy ujat kap az ember, nem pedig refubishedet....De ahogy erzed, ez rajtad mulik, sztem most vegyely alternativa nemigen van, talan Xiaomiknal, esetleg Moto X...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged