-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
exelsior1
senior tag
válasz
#13908480 #29550 üzenetére
Ez engem is érdekelne, a kétkoppintásos bekapcs nagyon hiányzik, bár elvileg az hardveres az LG-nél, ha működik is a N5-nél valahogy az sokat zabálna azzal hogy folyamatosan lesben áll hogy mikor érek kétszer hozzá (mint a google voice meg egyéb hangutasításos marhaságok
)
-
Scooter74
őstag
válasz
#13908480 #29544 üzenetére
Azt neked kellene kitapasztalni, hogy a te szokásaidhoz melyik kernel a leg jobb.
Nekem volt fent CB kernel de az nálam laggos volt. Elemental sem jött be igazán.
Én mostmár régóta franco kernelt használok semmi gondom nincs vele, semmi lagg. Annó Nexus 4-n viszont semmi más kernel nem jöhetett szóba csakis a HellScore.
Amúgy ha flash-sz egy kernelt akkor 2 nap kell mire be áll a telefon. Ha nem jön be az aktuális akkor cserélsz egy másikra és ez így megy tovább míg a neked megfelelőt meg nem találod. -
slice14
veterán
-
mukisrác
aktív tag
válasz
#13908480 #29151 üzenetére
Én használom, főleg a helyhez kötött beállításokat.
Pl hazaérek, automatikus bekapcsolja a wifi-t, 3g-t ki, leveszi a fényerőt, csengő hangon állít és halkabbra teszi, kikapcsolja a pattern lock - ot,
Ha útközben vagyok, akkor meg mindezt visszaállítja, wifi le, 3g be, hangerő max, fényerő aut., pattern lock be,
Stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óvodások homokozója
- VR topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged