-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wollie
tag
válasz
DeathAdder #27418 üzenetére
Hát egy foshalmaz...
-
Wollie
tag
Hát srácok úgy néz ki jövőhéten váltok vissza Nexus 5re...
Ez az öt hónap Samsung galaxy core duos (senki ne vegyen ilyen szart!!!) elvette az élettől is a kedvem...
Dehát két ilyen fos jött ki a Nexusom árából és muszály volt Dualra váltanom akkor...
Bár még a héten kipróbálom a haverom g2jét... Bár csak az Ir és a nagyobb aksi, kicsit nagyobb kijelző meg a hátlapi szutyok gombok izgatják a fantáziám... -
Wollie
tag
Sziasztok!
Véleményt szeretnék kérni 1-2 fórumtárstól.
Érdemes most venni Nexus 5 vagy Lg G2 telefont?
Meddig lesz még szerintetek rendesen használható, akadásmentes a nexus vagy a g2 ezzel a 800 procival?
Vagy szerintetek érdemes várni a drágább 805 telókra? -
Wollie
tag
Szia!
Zenét hallgatok napi kb 8 órában.
Én nagyon meg vagyok elégedve vele. (Deezert használok).
Nekem tökéletes minőségre. Jók a mély hangok, nem zörög és nincs alapzaj. Külső hangszórón nem érdemes zenét hallgatni de ez a telefonok 99% ára elmondható... Viszont az sem olyan para mint ahogy sokan állítják. Vagy 5 odaát részt úgy néztem végig és élvezhető volt.
Amúgy JVC XX fülessel tolom. -
Wollie
tag
Sziasztok!
Sajnos későn vettem észre, hogy a spigen tokomhoz vásárolt fólia sérült...
Na meg levettem az eredetit is. Van valaki aki fólia nélkül használja a telefont? Könnyen karcolódik?
Nem is merem addig elvinni sehová amíg nem szerzek másik fóliát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest