- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muffi
aktív tag
UPC net van 60MB-os csomag. Kábelen mérve olyan 69-70MB-al jön (nem is értem, hogy miért). Próbáltam több gépen is tesztet futtani és a legalacsonyabb 39MB volt. Asztali gépen 49-et mért. Csak telefonon mérek 2-3MB-ot...1 hete még jó volt, olyan 40-50 körül mozgott. A routert is már ujraindítottam, csináltam resetet telon is és ugyanolyan rossz... szóval nem tudom hogy mi baja lehet? olyan van h beszarik csak úgy a wifi antenna benne?
-
Muffi
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kerdesem lenne, hogy azt vettem eszre a napokban hogy mikor lefuttatok egy speedtestet akkor maximum 3Mb a letoltes mikor 60Mb-os a netem es a gepen is minimum 40-50 kozott jon folyamatosan. Egy olyan hete a telomon is 40 korulit mertem, de ahogy mar irtam max 3-al jon! Mi lehet a baj? Beszart volna a wifi a teloban? Csinaljak visszaállítast? Valaszokat elore is köszönöm! -
Muffi
aktív tag
és hogyan kell img-ből flashelni a romot ? Mert maga a romot letöltöttem a google oldalról, de itt megakadtam. Toolkit-et használtam a root, nyitás-hoz stb. De azzal meg nem lehet megoldani, hogy betallózzak egy romot amit feltelepít. Ugye? Más módszer van?
Nem hinném, hogy csak én szeretném lefrissíteni...
Nem értem, hogy ha ez egy szakmai topic akkor ilyenbe miért nem tud valaki segíteni...(tisztelet a kívételnek) Ezért van ez a fórum, nem csak azért hogy arról írkáltok, hogy ki milyen tokot vesz/vett hozzá....
Sajnálom hogy így fogalmazok, de már 2 napja kérem a segítséget és még arra sem vette valaki a fáradtságot, hogy "bocsi segítenék, de nem tudom hogyan kell frissíteni"....na mindegy..
-
Muffi
aktív tag
Hali!
A segítségeteket szeretném kérni!
Már jó ideje Stock Romon vagyok + Gravity Boxal. Ha így rootolva van a telom és 4.4.2 van rajta akkor hogyan tudok 4.4.3-ra frissíteni?
Kérlek szépen segítsen valaki. Nyugi nem vagyok analfabéta, csak már 1 éve nem romolgattam, annyira tökéletesen működik az N5!Köszönöm szépen előre is a segítséget!
-
Muffi
aktív tag
Hali!
Már jó ideje Stock Romon vagyok + Gravity Boxal. Láttam hogy kijött a MIUI N5-ös rom. Azt szeretném feltenni. Hogyan tudnom felrakni? Ha Wipeolok akkor minden képem/zeném eltűnik róla igaz? Már régen romoltam így most ne tudom, hogy hogyan kezdjek neki.
A másik az lenne, hogy ha most így vagyok és netán nem tetszene a MIUI rom és visszaszeretnék menni Stockra akkor azt hogy oldom meg? De úgy szeretném akkor hogy már a 4.4.3-as kerüljön fel rá. Kérlek szépen segítsen valaki. Nyugi nem vagyok analfabéta, csak már 1 éve nem romolgattam, annyira tökéletesen működik az N5!
Köszönöm szépen előre is a segítséget! -
Muffi
aktív tag
Hali!
Már jó ideje Stock Romon vagyok + Gravity Boxal. Láttam hogy kijött a MIUI N5-ös rom. Azt szeretném feltenni. Hogyan tudnom felrakni? Ha Wipeolok akkor minden képem/zeném eltűnik róla igaz? Már régen romoltam így most ne tudom, hogy hogyan kezdjek neki.A másik az lenne, hogy ha most így vagyok és netán nem tetszene a MIUI rom és visszaszeretnék menni Stockra akkor azt hogy oldom meg? De úgy szeretném akkor hogy már a 4.4.3-as kerüljön fel rá. Kérlek szépen segítsen valaki. Nyugi nem vagyok analfabéta, csak már 1 éve nem romolgattam, annyira tökéletesen működik az N5!
Köszönöm szépen előre is a segítséget!
-
Muffi
aktív tag
válasz
horvathkrisz #9440 üzenetére
Köszönöm szépen! ^^
-
Muffi
aktív tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne. Gravityboxban be lehet olyat állítani hogy ha a bekapcsolo gombot nyomom akkor ne csak a kikapcsolas és a repülőmod jelenjen meg hanem pl a reboot is? Ha igen akkor pontosan hol? Mert én nem találom...:/
Köszi előre is a segítséget! -
Muffi
aktív tag
Helo.
Ilyen szovegfelismerot le lehet valahonnan tolteni? Mint anno samsungnal hogy fbrol, gmailrol tanult.. -
Muffi
aktív tag
Hali!
Egy kerdes. Ha most dalvicon vagyok es van gravity boxom es atvaltok ARTra akkor mukodik a Gravitybox? Vagy else indul? -
Muffi
aktív tag
Az enyem 2014 januari, de hala istennek egyaltalan nem sargas a kijelzo. A feher az nekem teljesen feher
-
Muffi
aktív tag
Na az elso tapasztalat N5rol: nagyon furge, egyszeruen nem lehet megakasztani. Az aksi idovel is kivagyok bekulve. Annyi hogy s4en volt ilyen irasfelismero hogy kidobta automatikusan a szavakat, mert tanult az fbrol, gmailbol,nevjegyzekbol stb. N5on csak nevjegyzekes felismerest talaltam. Van ra valami otlet? Egyaltalan nem melegszik a telo, most meg Dalvichon hasznalom gravitybox miatt. A google nowt ti hasznaljatok?
Tegnap a fajlmasolas nem volt valami sikeres probalkozas, mert mikor kicsit nagyobb fajlt akartam masolni gyok kettovel masolta fel, sot volt hogy megallt...szerintetek mi lehet a baj? Minden driver fel van telepitve. Amugy teljes mertekben meg vagyok elegedve a keszulekkel! -
Muffi
aktív tag
válasz
tomiii007 #8367 üzenetére
értem. köszönöm. viszont hihetetlen de megint hibába ütköztem. Épp felakartam másolni a zenéimet/képeimet gépről a telora és mikor elkezdi másolni kb 30mb-ot megáll és nem másolja tovább! vagy ha másolja is rohadt lassan csinálja..mitől van ez? :S USB 2.0-as portra dugtam amugy...
ja most meg ezt írta ki másolás közben: Sajnos a android.process.media alkalmazás leállt..wtf??
Leslien: nagyon szépen köszönöm hogy mindig segítesz! -
Muffi
aktív tag
válasz
tomiii007 #8363 üzenetére
toltam utána restaltot. na de most toltam neki még1-et. most jó. most mindent beállítottam!
leszedtem ezt a dash clockot, de nem értem.én nem tudom kirakni a zárt képernyőre csak maga a főképernyőre. nem olyan fontos de aki tudja a megoldást azt írja meg kérlek. na most már végre belakhatom
Melyik időjárás appot ajánljátok? internet browsernek ti mit használtok? ugye S4-en a gyári tökéletes volt, mert keveset is evett.
ja még annyi h itt N5-ön hogyan tudom megnézni hogy 2GB ramból mennyit esznek az appok? az alkalmazáskezelőben a futó alkalmazásoknál?
-
Muffi
aktív tag
válasz
leslien #8356 üzenetére
ja okés akkor jo. na megvan minden. rootoltam is. feltettem az xposed frameworkot is. frissitettem a keretrendszert is. majd a letöltésekben megtaláltama Gravity Boxot (KK). Letöltöttem és feltelepítettem! Utána a modulokban bepipáltam a Gravity Boxot majd kiléptem és beléptem a Gravity box appba. Majd kiírta hogy: várakozás a Gravitybox keretrendszer válaszára; majd utána ezt írja ki: A Gravitybox keretrendszer nem válaszol. Kilépés.
Mi a szar van? :S nem hiszem el hogy nem tudom megcsinálni...mit szurtam el?? :S
-
Muffi
aktív tag
Ha rootoltam a telefont de átugrottama részletes beállításokat. Ha gyári visszaállítást csinálok akkor a root is eltűnik? meg mi ez a busybox? feltelepítettem, azt tudom hogy a roothoz kell, de az mit csinál?
-
Muffi
aktív tag
öhm rádugtam a gépre a telot, mint MTP megjelenik, de közben azt írja hogy a driver nincs telepitve..:S Wind7 van fennt. Az USB hibakeresés is bevan pipálva..
mi lehet a probléma?
-
Muffi
aktív tag
Hali!
Na most szeretném rootolni a telot és feltenni a gravity boxot. Elöször ki kell nyitnom a Bootloadert? Majd utána rootolni? az összefoglalóban azt írja a toolkitről hogy: Miután letöltöttük és megadtuk milyen készülékünk van nyomjunk rá a full driver installation… gombra, ez felrak nekünk mindent ami szükséges a további műveletekhez mi az a minden? Mert pl CWM-et/TWRP-t nem szeretnék feltenni.csak azt szeretném hogy rootolva legyen és legyen rajta a gravity box de a rom maradjon az eredeti.
Köszi előre is a segítséget!
-
Muffi
aktív tag
ti tiltottatok valamit az alkalmazásokban? gondolok én a google earth.. vagy play szolgáltatásokbol valamit?
okés akkor tiltom oket
-
Muffi
aktív tag
ááááá megvan véégre!! csodaszéép!!
Most feltöltöm maxra... utána toljak neki egy egy gyári visszaállitást?? vagy felesleges? -
Muffi
aktív tag
válasz
horvathkrisz #8274 üzenetére
Ehh nem...nemet MM-bol van.
Google Playrol nem tudtak mert csak Visa karryaval lehet fizetni es az nekik nincs csak sima bankkartya. Nem is ertem hogy miert nem lehet utanvetellel fizetni...es gyasz hogy 32Gbs csak Google Playen van csak...
-
Muffi
aktív tag
válasz
beloadjoker #8262 üzenetére
Aaa en meg ugyvolt hogy ugye rokonok hoztak N5ot es ma mentem volna erte le Bprol Tarnokra de este 6 korul ertek ide Magyarországra...de holnap reggel 9korul mar a kezembe lesz a kicsike! ^^ S4et meg wipeolhatom szarra mert az meg muterome lesz
-
Muffi
aktív tag
válasz
beloadjoker #8215 üzenetére
Ehh en beletorodtem a 16Gb-be. Sehol nem lehet kapni 32Gbs-et csak a hivatalos google play aruhazban meg partneroban de az meg tajvani vagy hing kongi es 1 eves bolti garis....szoval jobban jartam a 16Gbs 2 ev gyari garival MM-bol! Es holnap megyek erte!! ^^
-
Muffi
aktív tag
Na nemet rokonok megvettek a nemet MMben a keszuleket!!
most szombaton jonnek haza! Mar varom hogy kezembe tartsam!
kell a belakas elott/elso hasznalat elott egy gyari visszaallitast?
-
Muffi
aktív tag
-
Muffi
aktív tag
Egy gyors kerdesem lenne. Az automata fenyero N5ben milyen? S4en nekem tökéletes, mindig valtozik a tul sotet van vagy ha epp tul vilagos. Elv szombaton akkor hozzak rokonok MMbol ^^ igaz 16Gbset de mostmar nem érdekel. ..
-
Muffi
aktív tag
válasz
leslien #7921 üzenetére
Hat nem hiszem. De az osztrak MM-ben es osztrak Ditechnel van 32GB-s? A rokonom megnezte a nemet saturnban, MMben meg meg 1 valamiben de mindenhol 16GBs volt. Playstoron csak ilyen visa kartyaval lehet fizetni? Mas hogyan rendelt? Kinek van itt a forumozok kozul 16GB-os? Nem keves az? :S S4emben 16Gbs Sd kartya van benne meg ugye 16Gb belso...es most van 16Gb szabad helyem..
-
Muffi
aktív tag
Sziasztok!
Nagy segitsegre lenne szuksegem. Nemet rokonom megrendelne a google playstorebol a telot de csak visa kartyaval enged fizetni. Az meg nincs neki. Nincs valami megoldas erre hogy pl utanvetel utan fizesse ki? Vagy paypal vagy valami? Elegge ketsegbe vagyok esve hogy sehonnan nem lehet venni 32Gbosat.. -
Muffi
aktív tag
válasz
horvathkrisz #7897 üzenetére
Értem. Koszonom a gyors segitseget! ^^ Okes az lesz
csak 1ig dolgozik a rokon majd csak utana tudok vele szót valtani!
-
Muffi
aktív tag
Akkor csak a Playstore on lehet rendelni 32Gb-sat? Sehol mashol?
Akinek 16GB-osa van az nem szukolkodik a tarhellyel?Leslien: Köszönöm szépen a segítséget!
-
Muffi
aktív tag
válasz
horvathkrisz #7883 üzenetére
Szerinted ha ma megrendeli rokonom akkor az szombatra megerkezik hozza?
-
Muffi
aktív tag
Aaa nemet rokonok jonnek haza most szombaton!
mondtam nekik hogy hozzanak egy N5ot 32Gb-set MM-bol!
Meg nem valaszoltak! De remenykedem!
Nemet MMben van 32Gbs ugye? -
Muffi
aktív tag
válasz
adammkaa #7380 üzenetére
Úristen nagyon elvagytok tajolodva!! Leveleztem a PartneroGSM-el es igen 1 ev bolti garit ad, de viszont nem ők javítják, hanem elkuldik a TELEMAX-ba es az ottani emberkek javitjak meg! Igazabol olyan mintha Samut javitanak!! Ezt meg nem is értem mi az h nem adnak szamlat? Ha azt mondom hogy adjanak akkor kotelesseguk adni!!
-
Muffi
aktív tag
válasz
pepe091 #7137 üzenetére
Ja, így már érthető!
Én is azt szerettem volna, csak nem tudom hogy bemerem e vállalni, hogy ő is postán küldje el nekem.. :Smás: Ez B-Tel mennyire biztonságos? rendelt/vett már tőlük valaki valamit? Meg itt van ez a GSMLine is. Szerintem eddig még mindig a PartneroGSM a legjobb ajánlat.. kinek mi a véleménye?
-
Muffi
aktív tag
Hihetetlenül pofátlanság a 16Gb-set nálunk 160-ért adni..
más: Láttam hogy van Nexushoz is ilyen Quick Cover tok. Olyasmi mint amilyen S4-hez van a S- viewer tok. Bárki bármit mondd, nekem az S4-hez ez a tok tökéletesen megfelelt eddig, és ezért is szeretnék ilyesmit Nexus 5-re is majd. De horror árért van fennt Ebay-en is!!! 25 ezer FT-ot akarnak elkérni ezért...
Nexus 5 tokAnno az S4-esért 10 ezerért vettem, ami ráadásul ablakos és még így is drágáltam, de ez hogy semmi extra és ennyibe kerül az kész vicc!!
-
Muffi
aktív tag
válasz
leslien #7044 üzenetére
Sajnos nem...még a pénz sincs meg rá xD Február közepén tudom majd megvenni... de még mindig nem tudom hogy Partneroba vegyem meg 115-ért és 1 éves bolti garival vagy MM-be 2 éves gyári garival, ahol csak 16GB-os van :S Viszont az se biztos hogy 2 évig meg lenne az N5...nem tudom mit csináljak x)
-
Muffi
aktív tag
Hali!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha osztrák MM-ben vennem meg netalan akkor mire kell odafigyelni? A penztarnal kifizetem a keszuleket, de kapnom kell valamit? Az IMEI szam az csak a dobozra van irva? Meg nem vasaroltam kulfoldon MMben ezert kerdezem. (Habar telot meg az itthoni MMben sem)
Köszi előre is a segítséget!
-
Muffi
aktív tag
Skacok!
PartneroGsm mennyire megbizhato? Ott elvileg van 32Gbs 115 ezer Ftert. Szerintetek?
-
Muffi
aktív tag
Hali!
Ha Googletol vagyis Playstoron keresztul rendelem meg a keszuleket akkor 2 ev gyartoi garit kapok hozza? Ha valami baja lenne akkor visszakuldom a googleba es egybol cserelik? A Ditechnel es a MM-nel pedig ha elromlik akkor szervizelik? -
Muffi
aktív tag
Helo!
Ez volt már? Nexus 6 koncepció... érdekes...nekem nem jönne be ha hajlított lenne..
-
Muffi
aktív tag
válasz
Daniel Alves #6804 üzenetére
Okes. Koszi szepen a valaszt!
-
Muffi
aktív tag
Koszi szepen a gyors valaszokat! Nemetorszagot ugy ertettem hogy oda rendelnem rokonokhoz de itt Magyarországon hasznalnam a keszuleket. Ezert kerdeztem hogy ha playstorebol rendelek akkor itthon mukodik az LTE is? Azt neztem hogy a feher kerete az fenyes muanyag. a feketenek meg ugyanolyan anyagbol keszult a kerete mint a fehernek? De a feherre jobban hajlok! :-)
-
Muffi
aktív tag
válasz
leslien #6730 üzenetére
Koszi szepen a gyors valaszokat!
Nemetorszagot ugy ertettem hogy oda rendelnem rokonokhoz de itt Magyarországon hasznalnam a keszuleket. Ezert kerdeztem hogy ha playstorebol rendelek akkor itthon mukodik az LTE is? Azt neztem hogy a feher kerete az fenyes muanyag. a feketenek meg ugyanolyan anyagbol keszult a kerete mint a fehernek? De a feherre jobban hajlok!
-
Muffi
aktív tag
Bocsánat lejárt a szerkesztési idő..
Még azt kérdezném meg, hogy ha a Google-től rendelem meg Németországba, akkor az EU-s Nexus lesz vagy USA verzió? És mi lesz itthon a hátránya, csak a LTE nem fog működni? Ebben van magyar nyelv ugye ? Ha valamiért garanciáztatni kéne akkor visszaküldöm a Google-nek és adnak egy újat? -
Muffi
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a fekete és a fehér Nexus 5 anyaghasználata ugyanaz? A fehérnek a kerete nagyon műanyag hatást kelt. A fekete nekem masszívabbnak tűnik, de szóljatok ha tévedek, mert amugy én fehérbe szeretnék majd venni. Azt szeretném még kérdezni, hogy 32GB-osat csak a Google-on tudok rendelni? Ditechen nem láttam 32Gb-sat.
Köszönöm előre is a segítséget!
-
Muffi
aktív tag
Hali!
Van olyan aki Galaxy S4-ről váltott Nexus 5-re? Megéri váltani? És ha igen miért?
Szívesen beszélgetnék erről valakivel privátban is! -
Muffi
aktív tag
-
Muffi
aktív tag
volt már?: Máris módosították a Nexus 5-öt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Futás, futópályák
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged