- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sir fg
aktív tag
Na igen. Azt mondjuk nehéz megmondani, hogy neked volt nagy peched, vagy az ismerösnek szerencséje. Ezeknél a noname kütyüknél sosem lehet tudni, szóval szerintem mindkettö. A csúnya dolog, hogy a MM-ban futottál bele, 4 ezerért...
Azért szerintem nem annyira nehéz találni jót sem. -
sir fg
aktív tag
Pont hogy szerintem azok az autós töltök, amiket telefonokhoz meg tabletekhez árulnak, és rá van írva, hogy le tudnak adni X Ampert (p. 0,7 A, 1 A), azok nagy eséllyel le is adják, és nem hiszem, hogy ne lehetne könnyedén ilyet kapni. A telefonhoz min 1,2 A-es lenne ideális. De: egyik ismerösöm vett egy szivargyújtós töltöt a Nexus 7-hez, amit a kocsiban Sygic navigációra használ. 1A-es (ez van ráírva), a Nexus 7 gyári töltöje viszont több, mint 2A-es. Ennek ellenére tudják használni a Sygic-et úgy, hogy nem merül közben a tablet. Ugyanaz a töltö az én Nexus 5-ömmel szintén ment, Google navigáció mellett még töltött egy kicsit. Egy noname, gagyi töltö.
Szóval a lényeg: arra kell figyelni, hogy megfelelö mennyiségü ampert le tudjon adni (>= 1,2 A), és ez rá is legyen írva. Nyilván az sem hátrány, ha minöségi. De nem hiszem el, hogy ne lehetne ilyet könnyedén beszerezni.
Példák:
ÁrukeresöNehogy nekem elkezdjen valaki forrasztgatni emiatt....
-
zsirfecske
addikt
jéé, tényleg kiírja a battery résznél
nekem gyári moto defy autós töltőm van, olyan aminél egyben van a drót a szivargyújtó fejjel, tehát nem lecsatolható usb kábeles. ilyenre gondoltam, ezeknél simán lehet hogy néhány gyártó értelmesen kötötte be alapból. majd csekkolom.
-
zsirfecske
addikt
-
ßrainiac
addikt
galaxy spica, desire, optimus 2x, xperia mini pro, nexus s, optimus 2x megint, 4x hd, galaxy nexus, nexus 4, galaxy s3, note 2, g pro, nexus 4 megint xD
per pill mini proval a kezemben varom a nexus 5-ot (el lehet kepzelni mennyire, ez a telo gyalazat..)
en nem tervezem mokolni a nexus 5-ot, remelhetoleg nem is lesz ra okom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest