- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
mindemo #7872 üzenetére
szerintem meret ide vagy oda, lehet a nexust egy kezzel hasznalni, mert az appok megvannak tobbnyire ugy vannak megcsinalva, pl ha a maps-et vesszuk ahhoz sem kell ket ujj sem hogy zoomoljunk vagy barmi, en altalaban egy kezzel hasznalom es nem veszem eszre hogy nagyon nyujtozkodnek a masik sarkokba
-
assemble
addikt
válasz
mindemo #7877 üzenetére
Az, hogy valami logikus, vagy nem, az nem nezopont kerdese.
Csak hasbol egy pelda: font meret allitasa android-on a settings/device kategoriaban a display/font size-nal van, ez igy eleg logikus szerintem.
ios-en a settings/3. kategorizalatlan tombbol a semmit mondo "general"/2. kategorizalatlan tombbol (amiben amugy ettol full tavoli dolgok vannak mint pl spotlight search, siri) a text size-nal van. Ha erre azt mondom, hogy nincs benne epeszu logika, akkor szerintem finoman fogalmaztam. Legfeljebb kizarasos alapon talalna ki az ember.Es ez tenyleg csak ranezesre egy pelda, ennel sokkal durvabbakat is lehetne talalni szerintem. Ez pedig jol jellemzi az egesz os "logikajat" is.
-
-
válasz
mindemo #5478 üzenetére
Nekem pont ilyenem volt, most adtam el, én csakis ajánlani tudom, nagyon jó fogást nyújt a készüléknek a szilikon része.
Oberthur Nem lenne kedved esetleg egy összefoglalót írni hogy miben jobb/ rosszabb? Annyira kíváncsi lennék egy olyan ember írására, akinek mindkettő telefonnal volt már dolga. Személy szerint szerintem a G2-nek picivel jobb a kijelzője. Mediába egymás mellé téve vettem észre egy nagyon pici különbséget. Ezen kívül meg gőzöm nincs a többiről. Szóval jó lenne egy ilyen írás.Bárkitől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest