Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Izzé
őstag
A törölt témához szintén +1

G2 vs Nexus 5:
Sokat hezitáltam anno a két teló között, aztán sajna nem 100%-osan, de a N5 mellett döntöttem. Szép volt, jó volt, de zavart a "gyenge" akksi idő, így elcseréltem egy G2-re. Nagyon jó telefon az is, de közelébe nem ér a Nexushoz anyaghasználatban és smoothságban (ejj de szép szó
). Ami nekem a G2 melleett szólt az az akkumulátor (amit aztán ki sem használtam) és az IrDA. Ami ellene az meg az LG UI, így 3 hét után visszatértem ide. Valamiért sokkal szerethetőbb a Nexus, a G2 olyan tucattelefonnak tűnt. 
Most ott tartok, hogy Franco kernellel visszábbvettem a soc feszültségeket és a max órajelet is, így a kijelző 4,5-5 órát bír úgy, hogy kb elég 2-3 naponta töltenem. Böngészőkből egyedül a Dolphin vált be, ez fogyaszt a legkevesebbet, a többi elbújhat mögötte.
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Linux kezdőknek
- Fotók, videók mobillal
- Micro Four Thirds
- Apple MacBook
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Ami nekem a G2 melleett szólt az az akkumulátor (amit aztán ki sem használtam) és az IrDA. Ami ellene az meg az LG UI, így 3 hét után visszatértem ide. Valamiért sokkal szerethetőbb a Nexus, a G2 olyan tucattelefonnak tűnt.