- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
torrente91 #53592 üzenetére
Nekem is volt, hogy simán kiírta, hogy 4G, aztán ha jött volna egy hívás, visszament 2G-re, és végül kaptam egy SMS-t, hogy nem fogadott hívásom volt - csak épp nem csörgött ki. De a 4G max térerő megvolt.
Nem vagyok benne annyira a hardveres felépítésben, gondolom az antennák máshol vannak, és máshogy vannak kapcsolódva az alaplapra... Nem nagy valami megnézni, leveszed a hátlapot, és az akksi mellett két oldalt futó fekete - fehér vezetékeket megnézed, hogy nem-e mozog könnyen. Ha hozzáférsz a műanyag borítástól kicsit helyére is nyomkodhatod. -
LógaGéza
veterán
válasz
torrente91 #53589 üzenetére
4G hálózatnál ez természetes is lehet, ugyanis a készülék nincs felkészítve a VoLTE szabványra, ergo nem tud 4G-n hangot átvinni. Ilyenkor visszavált 2G/3G-re... Vidéken ahol B20-as LTE van, ott gyakran még 3G sincs rendesen kiépítve, és akkor ez 2G lesz.
Ha sűrűn megszakad, akkor az is lehet, hogy nem normálisan rakták vissza az antennakábeleket alaplapcserénél, vagy egyéb dolog miatt lecsúszott...
-
Draken
őstag
válasz
torrente91 #53584 üzenetére
Nekem regebben volt hasonlo problemam. Bizonyos toltovel nem volt gond, nem hulyult meg tole a kijelzo, valamelyikkel meg teljesen osszegabajodott. Vegul beutott a problema, nem tudtam wifire csatlakozni, szervizbe alaplapot kicsereltek es minden flottul mukodott.
-
slice14
veterán
válasz
torrente91 #53576 üzenetére
Pedig a power nyomva tartása mellett, megnyomva a vol+ -t, be kéne jöjjön a recovery menü.
-
slice14
veterán
válasz
torrente91 #53572 üzenetére
Mi nem jön be? A stock recovery, vagy a twrp?
Ha a stock, akkor azt elfelejtettem írni hogy a power nyomvastartása mellett nyomd meg a hangerő fel gombot. Amennyiben a twrp-vel való nemtetszésedet írtad, akkor nemtom, mert nálam problémamentesen ment N5-ön és 5X-en se volt vele problémám.
-
randras_83
addikt
válasz
torrente91 #53572 üzenetére
Szar a földelés a hálózaton, ghost touchot okoz töltés közben.
A felkiálltójeles a gyári recovery hang fel vagy le és tovább lép - emlékeim szerint.
-
vacs
veterán
válasz
torrente91 #53569 üzenetére
Ha slice14 javaslata nem válik be, akkor próbáld ki ezt:
Ha most is TWRP recovery-d van, akkor a töltsd le play-ből a TWRP Manager app-ot és próbáld ezzel frissíteni.
Én is így teszem fel a friss recovery-t. -
slice14
veterán
válasz
torrente91 #53569 üzenetére
Nyomd meg a bekapcs gombot és a hangerő fel gombot. És már bent is vagy. De ez a stock recovery, ebbe nem sokat tudsz csinálni. Ha romot, kernelt vagy rootolni szeretnél, akkor tedd fel a twrp-t.
-
thesound
addikt
válasz
torrente91 #47164 üzenetére
Enter nyomvatartásával
-
randras_83
addikt
válasz
torrente91 #44740 üzenetére
majd jelentkezz, hogy mi lett a vége.
-
randras_83
addikt
válasz
torrente91 #44695 üzenetére
Akkor dobd be a Telenor hoz. Ott tuti nem kérdeznek semmit. Max tényleg a mit a kolléga is mondott még én is hogy image flash miatt nyitott.. Szerintem megoldják. Csak azért mondtam az LG - t mert az gyorsabb szvsz.
-
Dottore
addikt
válasz
torrente91 #44695 üzenetére
Ezt senki nem fogja tudni megmondani neked. Szerintem amúgy nem.
Ha kérdezik mond meg, azért nyitottad ki, mert megpróbáltad a factory images-t feltenni, hátha azzal jó lesz. -
randras_83
addikt
válasz
torrente91 #44691 üzenetére
Küld vissza így. De szerintem egyből az LG nek. Ha meg szóba kerül mond el hogy gyári imaget flash miatt van nyitva oszt jó napot
-
HREH
senior tag
válasz
torrente91 #44664 üzenetére
Tényleg sajna, elég bosszantó, amikor laphibás lesz egy teló...
Pláne, ha már nem garis, és fizetni kell érteDev 3 kinek hogy muzsikál? Secure Settingset nem nézné meg valaki, hogy kap-e root jogot?
-
randras_83
addikt
válasz
Ha van bootloader akkor elvileg vissza tudod zárni.
-
Dottore
addikt
válasz
Sajnálom.
-
Dottore
addikt
válasz
torrente91 #44661 üzenetére
Nem, de van egy érzésem, hogy parancssorral jó lesz. Ha nem akkor valóban alaplap.
Visszazárni meg a "fastboot oem lock" paranccsal tudod, ha már ott vagy.
-
Dottore
addikt
válasz
torrente91 #44655 üzenetére
Még megpróbálnám az image-t egyenként parancssorból.
-
randras_83
addikt
válasz
torrente91 #44655 üzenetére
Próbáld zárni a BL-t és mehet garizni. Ha nem megy akkora meg úgy ahogy van
-
HREH
senior tag
válasz
torrente91 #44650 üzenetére
Sajna ez alaplap, nekem is flash write failure-t írt ki, lásd itt.
-
randras_83
addikt
válasz
torrente91 #44652 üzenetére
Az emmc hibának tűnik. Akkor viszont alaplapos... Sajnos. Gondolom a stock image flash is elszáll.
-
YAS-dude
őstag
válasz
torrente91 #44650 üzenetére
"valami hibát írt ki"
-
( V )
veterán
válasz
torrente91 #41329 üzenetére
ha a driver installok rendben megvannak akkor a Flash Stock + unroot opció majd kiválasztod hogy melyik gyári romot szeretnéd és követed az utasításokat.
-
marquuard
veterán
válasz
torrente91 #40154 üzenetére
Stockot igen, IMG-ből.
-
TODI1111
veterán
válasz
torrente91 #39581 üzenetére
Rendszer alkalmazásokat nem tudsz hibernálni root nélkül.
-
marquuard
veterán
válasz
torrente91 #39322 üzenetére
Úgy vagyok vele, hogy ennyi pénzért nem baj, hogyha semmit sem ér. Kevésbé fáj, mint egy Nillkin-nél.
Habár sose használtam tempered glass-t, elég jók a visszajelzések.
-
marquuard
veterán
válasz
torrente91 #38996 üzenetére
Nálam volt ilyen stock recovery alatt, újraindítás megoldotta.
-
eisento
addikt
válasz
torrente91 #38996 üzenetére
eddig ment az 5.1 vagy most raktad fel es azota csinalja az optimized apps-t?
-
skizzz
csendes tag
válasz
torrente91 #29612 üzenetére
Nekem is csinált ilyet KK-n, néha full random, de asszem főleg a Galéria megnyitáskor néha.
Más: feltettem hétvégén én is az 5.0-t. Egész jó, kicsit szokni kell még mindig, de klassz. Akku tényleg mintha gyengébb lenne picit, és a fehér alapú menüt remélem lecserélik/módosítják, mert ez nagyon elüt az egésztől, és förtelmes így... de láttam/hallottam, hogy nagyon sokan mások kifogásolják ezt, szóval remélem lesz ennek visszhangja azért.. Sebességgel nincs gond, 1-2x be-be röccent eleinte, de alapjáraton gyors.
(Facebook) Messengert használ valaki 5.0-n egyébként? Voice callt nem tudok senkivel sem folytatni, mert egyszerűen kifagy az egész... több restart után is próbáltam, ugyanaz.... Valamint a tabos app-switchnél is eldobja magát a program... másnál is?
-
Dzsuri89
őstag
válasz
torrente91 #29174 üzenetére
Nem vagy egyedül aksi téren. 1 hete van fent a telefonomon az 5.0, de abból egy nap volt kiemelkedően jó aksi idő.
Este levettem töltőről, erre 8,5 óra múlva reggel nézem, hogy 88%, pedig csak wifi volt.
4.4.4 alatt nagyon max 4%-ot merült. Teszem hozzá, hogy fél nappal előtte volt újraindítva a készülék.Jó lenne valami javítás, mert botrány.
-
randras_83
addikt
válasz
torrente91 #23655 üzenetére
Én a Skype rá tippelnék. Nálam sosem volt ilyen hiba mondjuk skype ot sem használtam sosem. Stock 4.4.4
(#23647) Viper26: A kijelző védő üvegre?
Amúgy simán jobb az üveg mint akármilyen fólia. Tapintásra, mindenre
-
dozsabalint
senior tag
válasz
torrente91 #23652 üzenetére
Elvileg ezt a hibát (is) javította a 4.4.3. De tök simán lehet, hogy most nem rendszerszinten van a baj. Bár multkor sem ott volt egészen. Nekem pl a Skype törlésével a hiba teljesen megszűnt (még 4.4.2-őn).
-
bigrock
addikt
válasz
torrente91 #23648 üzenetére
Nem engedi deep sleep-be menni a telefont. Az újraindítás csak átmeneti megoldás, mert utána újra jelentkezik. Hard reset vagy custom ROM a legjobb orvosság rá. (egyébként nem N5 specifikus hiba, XDA-n is sokan panaszkodnak rá, S4, Sony tulajok)
-
torrente91
tag
válasz
torrente91 #23634 üzenetére
Erre valaki ??
-
Krisz79
őstag
válasz
torrente91 #23397 üzenetére
Olvass vissza légyszives, Nálam is fentállt ez a hiba.
Ott leirtam,hogy 1 frissen telepitett app miatt.
Sem a zseblámpa,sem a kamera nem működött időszakosan.
Volt,hogy újrainditás után sem.
Go battery saver & power widget. volt a ludas.
Azt tanácsolom,ha van frissen telepitett app,azt töröld le és utána tesztelgesd....
Nekem megoldotta. -
csenor
senior tag
válasz
torrente91 #23211 üzenetére
Én amikor megkaptam a telót (használtan vettem) egyből felnyomtam vele egy factory image-t.
És ha megkapjuk az L-t akkor megint megy minden a búsba és tolom fel a factory image-t.
Ekkora rendszerugrásnál szerintem érdemes. -
csenor
senior tag
válasz
torrente91 #23207 üzenetére
Hát én annak nem sok értelmét látom!
-
slice14
veterán
válasz
torrente91 #19881 üzenetére
Tudtommal az alap androidban sosem volt benne. Csak legfeljebb a gyártók által customizált, ill. a custom romokban.
Igazából nem is értem, hogy a Google mért nem rugalmasabb kicsit a testreszabásban.
-
MCs88
aktív tag
válasz
torrente91 #19855 üzenetére
A névjegyekben van olyan opció gyárilag, hogy "All calls to voicemail", ami ha nincs hangpostád, akkor pont azt csinálja ami neked kell (mindig foglaltat jelez a hívónak).
-
atillaahun
veterán
válasz
Nálam van. Bár nem kizárt hogy custom rom miatt.
-
slice14
veterán
válasz
Töltsd le pl a DND Call Blocker-t.
-
Xaels
félisten
válasz
torrente91 #19735 üzenetére
Tegyél fel egy GSAM-ot az részletesen kiírja mi mennyit fogyasztott és az alapján tudsz tenni ellene ha kell.
-
dnelb
veterán
válasz
torrente91 #19735 üzenetére
Képernyőidő mennyi ? ez így kevés információ, lehet beragadt valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Spórolós topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Energiaital topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest