- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulb
senior tag
válasz
J00hnny #42132 üzenetére
Teljesen igazad van... sajnos... CSAK.. nezzunk egy masik gyartot mondjuk MS soha a b..eletbe nem ker teged arra, hogy a 1.2eve bezart boltossal intezd a szerviz gondjaida hanem direktbe 2 evig kezeli a dolgot.
Samsungrol hasonlo tapasztalattal tudok beszelni.. garancia es minden ido utan tonkrement termek arat egy tok masik kereskedojukon keresztul szamolta be egy uj termekbe..Szerint a fo gond, hogy a szabalyozasok e teren se egyertelmuek
lehet igy meg ugy..
A ditech szamlan 2ev gar szerepel nem jotalassa gyarto blalbalba hanem 2 ev gar.. nah most vevot nem igazan erdekli a tovabbi jogi csurcsavar. -
GrooveHero
addikt
válasz
J00hnny #42028 üzenetére
Ez még csak developer rom, a stabilra még várni kell kb 2 hónapot, ahogy pár hsz-szel fejebb, vagy lejjebb lett írva a fényképen. Gondolkodtam rajta, hogy feltegyem, de nem akaródzott. Fontos, hogy stabil legyen a teló, mert hívásokat várok mostanság.
Izzé Igazán nincs mit
-
bwoay
nagyúr
válasz
J00hnny #39117 üzenetére
nekem ebből az jön le, hogy a töltőáram erőssége pont a kisebb hatásfok miatt alacsonyabb. ja, hogy ez feature?
tehát ha 1000 mA erősségű áram megy bele a Qi töltőbe, akkor a telefon akksijánál már ennél alapból kisebb áramerősség fog jelentkezni. de ez végülis marhára nem az a topic, a linket köszönöm, nézem!
-
metal01
őstag
válasz
J00hnny #37890 üzenetére
Nálam az Euphoria OS produkált még ilyet. Meg azzal volt sok más gond is. BoostPop viszonylag OK volt, de most ahogy látom nem nagyon vannak újabb build-ek belőle. Ezért tettem fel a CM12-t. Remélem orvosolják majd ezt a gondot, mert ezek szerint nem csak nekem jön elő.
EnterR: Szerencsére szinte napi szinten vannak új nightly-k. Várok párat, hátha javítják. Egyenlőre ez tűnik a legjobb custom ROM-nak. Kár lenne érte.
Ricardo: Teljesen rendben van az akku statisztika. A Google Play-szolgáltatások 1%-on van. Nem ez lesz a gond, hanem a kernel szerintem.
-
SsPL711
őstag
válasz
J00hnny #37844 üzenetére
Ez egy Nexus, ha jön rá frissítés OTA-n, akkor az arra a készülékre hivatalos.
Ha, nem jelezne a telefon, hogy jött OS frissítés akkor rendben volna, hogy 4.4.2. a hivatalos az LG-nél.
4.4.2-vel jött ki, nem?
Ez nem egy Xperia vagy S.Galakszi...
Más Nexus5-re fel megy rendesen, erre meg nem?
Akkor most a többi a sz@r vagy ez, amire nem megy fel a gyári OTA frissítés, amit jelez a készülék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest