Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooter74
őstag
Én is kíváncsi vagyok, hogy a dec. 24-én kiadott Cataclysm rom mit produkál az EX kernellel!
-
arkone
aktív tag
Greenify-t használókhoz:
A linkben szereplő kérdések közül eljutottam odáig, hogy megvettem a greenify-t és ott mar latok tobb alkalmazast is.
Ki is jeloltem pl a maps-t, leokeztam. Betette egy olyan ful ala, hogy a kepernyo kikapcsolasa utan hibernalja.
Mivel elozoleg megnyitottam oke, ertem, hogy a futo alkalmazasok kozott van, viszont mikor kikapcsolom a kepernyot, varok par percet, visszakapcsolom, megnyitom a greenify-t es a maps meg mindig ott van. Pedig automatikus hibernalas be van kapcsolva. -
lord.lakli
őstag
válasz
slice14 #32484 üzenetére
12000mAh-s 2600 Ft-ért? Gondolod végig, hogy még tölthető elemekből sem jön össze ekkora kapacitás ilyen kicsi helyen, főleg nem ennyiért. Kamu az egész. Lehet benne 1-2 ezer mAh, de kérdés mennyi és mennyi ideig működik. Nem szabad ilyet venni.
(#32487) H.Bencike: hány éves vagy? És még hiszel a mesékben? 20-30e Ft-ért már autó akku-t kapsz, nem egy ilyen kamu powerbankot. 10e Ft körül már kapsz 10000 mAh körülit, amire van garancia és működik is és ténylegesen le is tud annyit adni, amennyiért fizetsz.
-
Leelou
tag
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat.
A fehér modellel szemezek, annak a hátlapja mennyire koszolódik? Tervezem, hogy vennék hozzá valamilyen nagyon vékony, minimális tokot, de gondoltam, azért megkérdezem...
-
bwoay
nagyúr
válasz
slice14 #32484 üzenetére
nekem a következő:
- nem értem, miért van az, hogy mindenki a nagy kapacitású power bankeket keresi. szerintem a kicsi a jó, amit akár kulcstartóként is magával hordhat az ember állandóan. ugyanis az esetek 98%-ában plusz 20-30% töltés megmentené a helyzetet, ahhoz meg elég mondjuk 800 mAh. persze biztos van olyan is, aki sátorozáshoz használná, és egy héten át töltené a készüléket róla, de nem ez a jellemző (mondjuk nekik meg jobb egy solar, vagy egy 20000 mAh-s...)
- vannak itthon kapható, tesztelt, garanciális termékek olcsón. azokból nem jobb választani? ha már a telefonodba akarsz dugni valamit... miért gerjed bárki is ezekre a full random ebayes cuccokra, amiket még senki nem próbált, mert nem találni 2 egyformát belőlük
mondjuk kapacitást illetően tudnak nagyokat állítani, az biztos
-
slice14
veterán
Erről a Power Bank-ról mi a véleményetek?
-
Tomace91
senior tag
Én is megvettem ez a Better Camera Appot mert most 244 HUF a karácsonyi akció keretében, csak én vagyok olyan béna, hogy nem találok olyan beállítást, hogy Automata legyen a vaku? Vagy csak ki van kapcsolva vagy folyamatosan világít vagy van ez a Torch ami nekem nem csinál semmit. Nincs az, hogy ha kell akkor bekapcsolja és kész.
-
hariboh
tag
Sziasztok! Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
Szerintetek mennyit lenne érdemes kérni egy Google Playes, 2 hónapos Nexus 5ért?
-
arkone
aktív tag
Feltettem tegnap a dec. 24-én kiadott Cataclysm romot.
A kérdésem az lenne, hogy nekem rémlik rosszul az, hogy a cataclysm romokban volt olyan modul, ami felül az értesítési sávban kijelezte az aktuális sávszélességet?
A másik kérdésem a incall blockerrel kapcsolatban lenne. Ha azt szeretném, hogy csak 2-3 ember érjen el, az összes többit utasítsa el, akkor melyiket kell bepipálnom? Jól tippelek, hogy a custom numbers/contacts-nál hozzá kell adnom azokat a személyeket, akik majd fel tudnak hívni, white list mode-ot bepipálni, és az allow rulesben pedig a custom numbers/contacts calls-t kell kijelölni?
Következő kérdésem a Greenify-hoz lenne. Feltelepítettem az ingyenes verziót, de pl. a térkép alkalmazást nem is jelenítette meg. A fizetős verzióban érhető el minden alkalmazás hibernálása?
A kísérleti funkcióknál a felébredés követő alkalmazást ha bekapcsolom, akkor előjön az xposed installer telepítése. Feltelepítettem, a moduloknál bepipáltam a Greenify-t, de ott írja, hogy nincs installálva az xposed framework. Nem úgy volt, hogy ez nem is működik lolipop alatt?
Mit kell feltelepítenem/tennem, hogy használni tudjam a Greenify-t? Ha az ingyenes változat nem tud hibernálni minden alkalmazást, csak a fizetős, az nem gond, megveszem. Segítsetek legyetek szívesek, hogy hogyan helyezzem üzembe működőképesre a Greenify-t.
-
tgabor91
újonc
Sziasztok!
Kedden én is beléptem a Nexus 5 tulajdonosok közé, viszont már most a segítségeteket kell kérnem.
Csütörtök estig minden jól működött, éjjelre azonban megkergült a wifi a készüléken. Folyamatosan eldobálta a jelet, néha vette, néha nem. Kikapcsoltam a wifit, reggel újra próbálkoztam, akkor azt írta, hogy a router "out of range", még úgy is, ha mellette ültem. Reboot után annyit változott a helyzet, hogy a wifi csúszkám beszürkült, és azóta folyamatosan wifit keres, de nem talál... Csináltam már rebootot, factory resetet, airplane mód kapcsolgatást, semmi. Fórumot olvasgatva láttam, hogy egy-két ember már találkozott ezzel a problémával, külföldön is sokan, javarészt a szerviz volt a megoldás.
Én azért először megkérdeznélek titeket, hátha tudtok megoldást, őszintén megvallva nem szeretnék pár nap után rögtön megválni tőle
A készüléket nem rootoltam, gyári 4.4.4 van rajta.
-
Dexter-2000
őstag
csatoltam 3 gmail fiókot a telefonhoz és most OWNER van fent nekem a lehúzható sávban.
hogyan lehet alapértelmezett fiókot kiválasztani? -
Scooter74
őstag
válasz
lord.lakli #32477 üzenetére
+1
-
lord.lakli
őstag
válasz
kárátékutyá #32465 üzenetére
Te egy angyal vagy
-
randras_83
addikt
válasz
Egyszer végre kamerában tudnánk megverni egy iPhone - t...
Egyébként van az a réteg akinek az igényeit kielégíti az alma. Nem olyan rosszak azok. Ettől függetlenül csakanexus. -
m_dawe
senior tag
Szerintem 5.0-ás romokból: NX, Cataclysm, Euphoria (Nekem eddig a Cataclysm jött be a legjobban, de visszatérek Mahdi+EX-re..)
-
gurl
tag
válasz
hehehe
-
SybenX
őstag
Az miért van hogy néha csak magától újraindul a telefon 4.4.4 van rajta?
Eddig 2x csinálta böngészés közben. -
func93
senior tag
Fura kérdés, és hülye is, de melyik romot használják a legtöbben itt a topicba? Épp választás előtt állok.
-
#Dániel
tag
válasz
Ez nagyon jó szöveg! Ezt még az összefoglaló legelején is eltudnám képzelni!
-
ficsurfi
csendes tag
Sziasztok! Valaki segítsem!
Új vagyok itt és lenuláztam a nexusom.
Nagy ügyességemben eltávolítottam a google (kereső vagy indító) vmilyen frissítést és most nem kapcsol be a telefonom... még alapbol kitkat van rajta, de gondolom akkor most rootolni kéne vagy mi?
Előre is köszönöm a karácsonyi segítségetek -
mm89
őstag
válasz
peugeotmate #32461 üzenetére
Ha twrp-n raktad fel a romot akkor gyanítom van twrp, tehát nem a normál módon kéne su binárist frissíteni, hanem twrp/ cwm módon...
-
kárátékutyá
őstag
Tegnap családi vacsora... Előkerültek a mobilok. Rokon elovette ájfon 6+-t, nexus pedig agyonverte böngészési sebességben és élményben. Nem is értette. Meg azt se hogy mi az hogy nem akad. Hagytam neki nyomkodni, mégis csak karácsony van, had történjen vele is valami jó.
-
peugeotmate
őstag
válasz
lord.lakli #32462 üzenetére
Azt írja ki normál módos frissítés elindulása után, hogy nem tudja telepíteni a frissítést.
Rendszergazda jogot megkapta.
-
johnsmithnex
tag
válasz
marquuard #32460 üzenetére
Benne van. A stereo playback modot kipróbáltam már külön. Nem rossz, de féltem én is a hangszórót.
Amúgy annyi az egész, hogy a system/etc mappaban a mixer fájlba a speakernel 0-ra kell állítani a rx1 hangerejét és akkor nem fogja használni. Viszont megmarad a sztereo felvétel jobb minőségben. -
lord.lakli
őstag
válasz
peugeotmate #32461 üzenetére
Talán lefrissíti az SU binárisát?
Válaszd normál módos és utána restart.
-
peugeotmate
őstag
Köszönöm, így már sikerült!
MÁS
Kiderült, hogy binárist kéne frissítenem a roothoz telefonomon. Letöltöttem a SuperSU-t, ami az alább lehetőséget dobja fel: [link] TWRP-ből került fel tegnap előtt az Euphoria 1.0 a telómra. Mást nem csináltam, vagy módosítottam. Engedélyezzem? Mi fog történni, miután rányomok valamelyik lehetőségre? -
marquuard
veterán
válasz
johnsmithnex #32459 üzenetére
Ebbe bele van építve az a "sztereó" hangzás, amivel az előlapi kis hangszóró is adja a hangot, elég hangosan. Elég rizikósnak tartom, ezért sose próbáltam ki.
-
johnsmithnex
tag
Valaki használja ezt a romot: xTraSmooth 3.2 Odex xTreMe Battery ?
Screenshoot-on 6,5h SOT van -
magicbox
senior tag
Nagyon érdekelne ki mit, hogyan csinál!? Nekem semmi hibám nincs 5.0.1 alatt. Stock rom, elementalx kernel. 5.0 alatt néha beállt a kamera, de 5.0.1-el ez is megszűnt. Olyan változatos hibákat írtok, hogy kapkodom a fejem. Semmit nem mókoltam, minden default a kernelben, egyedül a double tap-ot kapcsoltam be. Az aku is ugyanolyan mint kk alatt. Ugyanúgy örülök, ha egy napot kibírhatatlan, igaz én se átlagosan használom.
-
bwoay
nagyúr
válasz
peugeotmate #32449 üzenetére
háháháhá, ugyanez tréfált meg Nexus 7-en az imént. Egy restart oldotta meg. Komolyan.
-
csenor
senior tag
Valaki mondana véleményt MIUI-ról, mert gondolkozom, hogy a stock romomat lecserélem rá!?
-
Tomace91
senior tag
válasz
metal01 #32447 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!
Esetleg más, hogy ők milyen beállításokat szoktak használni?
Amúgy ha USB Fastcharge van akkor nem az áll fent, hogy nem látja a gép a telefont USB-n keresztül, mint háttértárat?Továbbá, én is megvettem ez a Better Camera Appot mert most 244 HUF a karácsonyi akció keretében, csak én vagyok olyan béna, hogy nem találok olyan beállítást, hogy Automata legyen a vaku? Vagy csak ki van kapcsolva vagy folyamatosan világít vagy van ez a Torch ami nekem nem csinál semmit. Nincs az, hogy ha kell akkor bekapcsolja és kész.
-
metal01
őstag
válasz
Tomace91 #32446 üzenetére
Az express felteszi a kernelt default beállításokkal. Amit utólag az etc\elementalx.conf file-ban tudsz módosítani. (Restart után fog a módosítás érvénybe lépni). Az aroma install menüs rendszerű. Ott te választod ki, hogy mit szeretnél kernel szinten módosítani. Én csak az alulfeszelést szoktam beállítani (750 min), valamint a végén az USB fastcharge, exFAT filesystem support és a backlight dimmer opciót. A többit hagyom default-on.
Persze a kernel install előtt is után cache/dalvik cache wipe.
-
metal01
őstag
válasz
johnny82 #32442 üzenetére
Én is erősen fontolgatom a downgrade-et. Full tiszta image flashem van 5.0.1 root néklül, bootloader zárva. Semmi mókolás. Olyan fagyásokat produkál a telefon, hogy olyan Szibériában nincs. Csak restart segít olyankor. Rendesen összefossa magát a telefon. Ilyet még nem tapasztaltam soha. Még adok egy esélyt az Euphoria + EX párosnak, ha az is ilyen akkor 4.4.4 Mahdi 2.9 + EX lesz. Valami nem kerek ezzel a Lollipop-al...
-
Boldog Karácsonyt mindenkinek. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de elegem van a nyalókából. Most az idegesített fel, hogy hívás indításkor több mp, mire beadja a hívott képét. Másik, ami rohadtul zavaró nekem, hogy helymeghatározás csak nagyon pontos lehet, energiatakarékoson az időjárás widget sem működik rendesen. Sőt, Pzoley romon voltam, be volt kapcsolva a nagyon pontos hely és így is mindig kérte a chronus, hogy kapcsoljam be a helymeghatározást.
Amúgy tetszene a nyalóka , de a KK eddig ezerszer jobb nálam. Pedig clean install volt. Úgyhogy ment is vissza a Mahdi KK mentés.
-
natë
nagyúr
Cataclysm mellé code blue vagy elemental?
-
palesz53
senior tag
a tempered glass az magyarul edzett üveg...
minek gorillára? mert a gorilla egy kalap ... semmit sem ér - egy jól marketingelt "izé"...
fóliák - van 1-2, ami tényleg bírja a strapát és nem kell cserélni, de az edzett üveg azért más... -
dobolson
senior tag
válasz
werszomjas #32432 üzenetére
Én tőle vettem, megbízható.
Kaptam számlát is, minden oké volt.
-
JMarty
tag
Sziasztok!
Kapok valahol Pesten Temperált üveg "fóliát", ahol fel is rakják?
-
Leelou
tag
Sziasztok!
Nagyon gondolkozok egy N5 vásárlásán. Eleinte nem tetszett a készülék, de mostanában levakarhatatlan vagyok a tesztvideóiról és kezd nagyon bejövős lenni. Szolgáltatótól nem venném, függetlenül ajánljátok valahonnan? Expansysról van tapasztalat?
-
metal01
őstag
Valaki használ Euphoria-t? Az újabb frissítések érkeznek OTA-n? Vagy újra kell flashelni minden release-t? Gondolkodom, hogy fel kellene dobni az újat + ElementalX, mert a stock eléggé korlátolt nekem...
-
arkone
aktív tag
válasz
johnsmithnex #32409 üzenetére
Szia!
Igen észrevettem. Munkahelyemen maximum LTE jel van, vagy egyel alatta. Itthon viszont 1 pálcika, vagy 1 sem. Valószínű az van, amit te is mondtál, váltogat. Így merül eléggé.
-
SybenX
őstag
Volt fölöslegben egy laptop hűtőm,gondoltam alárakom a telóm alá játék alatt és majdnem hogy hidegre hűtötte.Jó ötlet játék alatt használni?
-
marquuard
veterán
Testreszabhatóság szempontjából mennyire hasonlít a SlimLP a SlimKat-ra?
-
TODI1111
veterán
Mahdi 2.9 final van most a készüléken.Mehet rá egyből az euphoria 1.0?
-
Tomace91
senior tag
válasz
s3nsitivity #32405 üzenetére
Hazaérek és felrakom.
-
johnsmithnex
tag
válasz
arkone #32403 üzenetére
Nekem az LTE jobban zabálja az akksit, de csak azért mert a térerő nem elég jó mindenhol. Ugye ilyenker valtogatja 3G-re, van hogy 2G-re és így ébren tartja a telót a keresés miatt. Ha 3G-n van akkor nekem jobban bírja. De ez hely függő. Szerintem ha olyan helyen vagy ahol megfelelő a lefedettség akkor tuti, hogy az LTE a jobb megoldás.
-
nzolo76
tag
Ha valaki szeretné kipróbálni, kijött a Cataclysm Rom 5.0.1 stabil verziója. [link]
-
lord.lakli
őstag
N5 fotókban gazdag karácsonyt kívánok minden fórumtársnak
-
marquuard
veterán
Újfent a Chrome-ot is bezárja a Lollipop használat közben... Egyre jobb.
-
arkone
aktív tag
Melyik erőforrást igénylőbb? LTE, vagy 3G?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- OLED TV topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Thrustmaster T300 kormány feltuningolva
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VPN topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Black & Decker töltőt keresek
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest