-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
zoltan77 #27172 üzenetére
Igazság szerint nem gyártói telefonon annyira mindegy az Android frissítés, mert alig kap meg felületileg valamit abból amit a Google ráálmodott, kernel szinten pedig a gyártók annyit variálnak hogy szintén nem lehet tudni biztonsági frissítésből pontosan mit is kapott meg és mit nem. Ennek pl. ránézésre semmi köze a Material Design-hoz amiről az elkövetkező év egyértelműen szólni fog Android fronton. Pár hónap és az app-ok fele így, a másik fele pedig amúgy fog kinézni. Szóval én kivárom azt a pár napot ha hoz egy bug-októl mentes 5.0-t. Nem mintha ez a preview azon kívül az egy memory leak lassuláson kívül problémát okozott volna nekem. A napokban simán végignavigáltam a mobilról egy Szeged-Krakkó utat, sem fagyás, se semmi nem volt, pedig számítottam rá.
Apropó lett Google Cardboard-om, elég áll leejtős még úgy is hogy a Nexus 5 felbontása ehhez már kicsit kevéske.
-
metal01
őstag
-
twine
veterán
válasz
zoltan77 #27178 üzenetére
igen,,és az egész "szoftverfejlesztési osztály" beér reggel az épületbe Google-nál, és közös maszturbálásba kezdenek ,miközben egymást azzal izgatják...hogy történeteket mesélnek arról, milyen jól megszívatják a népet...:
"-egy évig dolgoztunk rajta, és most jól nem kapják meg a nexusosok....!
-óóóóáááhhh iggen mondj még ilyet,,,,!
-már két hete kész a végleges, de nem adjuk nekik ki,,inkább ülünk még rajta kicsit...!
-oooooohhh nem bírom,,,,mingyárt összprickolom magam!"....Ne vicceljetek már....
-
lord.lakli
őstag
válasz
zoltan77 #27059 üzenetére
Tudod kik szoktak csalódni? Akik nem Nexus-t használnak, mert lehet, hogy hamar megkapják az első verziót, de a második, harmadikat meg szinte sosem. Rengeteg gyártó ICS-ből kiadta hamar az 4.0.1, 4.0.2-t. Volt is boldogság, míg ki nem derült, hogy sz@r, de újabb ICS-t persze nem adta ki. Mai napig van rengeteg gyártó, aki kiadta KK-t, de max 4.4.2-ig. Sőt van aki most adta ki, de mégis csak 4.4.2-t, pedig ugye tudjuk 4.4.4 is van és van is benne bőven alapdolgokat érintő javítások.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest