- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen GPS-t vegyek?
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatta első aktív zajszűrős fejhallgatóját a 1More
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
válasz LógaGéza #38016 üzenetére
Ez rendben van, csak épp ez minden, csak nem általános, hétköznapi felhasználás... A legtöbb embernek tényleg elég ritkán van szüksége a színes nyomatra... Na meg én attól mentem mindig a falnak, hogy oké - olcsón vettem a nyomtatót, oké - olcsón vettem a tintát (utángyártott, de akár eredeti is), de mindig küszködni kellett a fejbeállítással, most épp csíkoz, most ez a szín fogyott ki, kevés nyomtatás után már megint patroncsere... És ez mind megszűnt amikor átálltam én is lézerre... És ki merem jelenteni, hogy így egy év távlatából olcsóbban kijöttem a nyomtatott oldalak számát levetítve, mint ha tintasugarassal "nyomtam" volna végig az évet...
-
eastsider
nagyúr
válasz LógaGéza #38006 üzenetére
tényleg jó áron van, de szerintem az ember 90%-ban ff ben nyomtat, arra meg egy kín a tintasugaras, meg egy anyagi csőd
ennyiért még nyomtató se nagyon van, nemhogy lézer amúgy
ezer éve nem nyomtattam CD-re...
nah nem akartam flémelni ám, csak csodálkoztam, hogy rákapott mindenki erre a nyomtatóra
régebben annyi szopó volt a multi HP nyomtatókkal... megtelt a memóriája, eldobta az egész nyomtatási sor, így rakd bele a papírt, mert hisztizik... áh na..
nyilván akinek kell a színes, de nincs $ színes lézerre (pedig szerintem az pár év múlva simán visszahozza az árát, ha sokat nyomtat az ember), akkor tökjó ez[ Szerkesztve ]
-
-
zezoka
őstag
válasz LógaGéza #33301 üzenetére
Nekem még csak a Hangouts frissült le, amúgy még 4.3-on vagyok. Én pl azért először bekapcsoltam, majd kikapcsoltam. Úgy voltam vele, hogy a bankos smseim csak ne szinkronizálódjanak sehova. De ha konkrétan nem is "mentődik el" a szerverre, akkor se legyen "neten" hogy kitől mikor hogyan mennyit kapok/költök.
Többi sms perszen em zavar, mert az habár privát, semmi olyan sincs benne.
-
mtcob
senior tag
válasz LógaGéza #32640 üzenetére
Nem a vágás annyi, rosszul írtam, új sim et adnak annyiért
Én is úgy voltam vele levágom otthon, csak telefon átvétele után útba esett a WestEnd, szóval gondoltam teszek egy próbát....sorban állás közben kitaláltam a dumát hogy mit mondok, és lám sikerült megcsináltatnom
Hát sajnos vannak olyan mobilboltok ahol a szakértelem valóban kimerül egy sim kivágásban... -
sonique
őstag
válasz LógaGéza #31795 üzenetére
ö neked van infod arrol hogy ezt a konvertalast minden inditasnal csinalja mert most nem
telepitettem 16 programot és megint ennyit optimalizalezek szerint ha valami valtozas van a programban
akkor az következö ujrainditasnal megint ujra forditja magánakno bekapcsoltam ezt az akku kijelzést
inkább bele se rakták volna
na jo örüljünk hogy van de szart sem látok belöle[ Szerkesztve ]
-
sonique
őstag
válasz LógaGéza #31795 üzenetére
a romnak is odex ed kell lennie
nem elég a gapps
bar nem tudom hogy van ugy megoldva hogy deodexed rom +odexed gapps
itt van egyébént odexed gappsitt meg a deodexed rom
hat csak kiprobalom hogy megy ez igy eggyütt
AOSP_KitKat_Deodex-110513.zip[ Szerkesztve ]
-
-
-
beloadjoker
őstag
válasz LógaGéza #31701 üzenetére
Köszi linux deploy play storeból és abban pedig kali linuxot próbáld ki légyszi ennyi lenne
ja és még annyi hogy valaki a wifi chipről tud valamit BCM mennyivel van dolgunk ?Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
-
z123456789
addikt
válasz LógaGéza #31684 üzenetére
Azt nem írtam, mert akkor még kevesebb volt a tapasztalat, de szerintem lekapcsol miután feltöltötte a telefont.Mert volt hogy reggel melóban rátettem, és csak munka befejeztével vettem le, de semmi melegség nem volt.Hát ja...hülye vagyok.Miután kikapcsol a zöld led, már nem tölt, és most hogy belegondolok akkor meg miért melegedne?
De most ezt letesztelem odafigyeléssel. -
Mustanggt
csendes tag
válasz LógaGéza #31680 üzenetére
Én kíváncsiságból átállítottam ART-ra a fordítót. Szépen újraindítja a rendszert, minden programot újrafordít úgy 15-30 perc alatt utána amint bebootolna összeomlik a rendszer. A háttérig se jut el. Max stock romon fogom mg kipróbálni, de mivel erőteljesen kisérleti, nem fűzök nagy reményeket.
Ha egyszer kész lesz, az átlag ember azt se fogja tudni mi az ugyanúgy mint a dalvik esetében.
Én csak annak örülök, hogy mivel a frodíás nem futásidőben történik így lesz olyan gyors, h nem kell natív C -vel szöszölni többet remélhetőleg.Nexus 4 ; Asus Transformer TF300T
-
fatal`
titán
-
Keeperv85
nagyúr
válasz LógaGéza #31675 üzenetére
Hát igen, az az egyik dolog, a másik pedig az, hogy HA a dalvik is marad, akkor gondolni kell a visszaváltásra, ami ugye nem megy egy esetleges átfordítással, mert a natív kódból az életben nem csinál ismét bytekódot semmi... legalábbis én nem tudok olyan eljárásról, ami erre hatékonyan képes lenne...
-
mtcob
senior tag
válasz LógaGéza #31659 üzenetére
Jólvan, fáradt vagyok én már ehhez
mindenesetre érted nagyjából hogy miről beszélek....nem szeretném hogy a nexus eladások miatt elszálljon a google és ugyanolyan "szart" adjon drágán mint a többi gyártó (nyilván kicsit túloztam)...ezen kívül én szeretem benne hogy egyedi és nem látok minden második embernél ilyet....a google erre most pont elkezdte olyan szinten a marketinget tolni, hogy simán néptelefon lesz az N5 és utána ezt a vonalat követve az azt követő szériák is
Ha marad a jó ár a minőség és a korrekt támogatás, persze továbbra is maradok nexus tulaj, és egy szavam se lesz csak tartok tőle hogy lesz egy negatív hatása a sok marketingnek és az elterjedtségnek...Egyébként mennyire működik jól a KitKat? Ha stabil lehet én sem várok tovább és felteszem
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
válasz LógaGéza #31654 üzenetére
Jó, ezt értem, de sokan vannak akik nem program fejlesztésre veszik a telefont, viszont szeretnének kipróbálni új ROM okat, szeretnék a legfrissebb rendszert, és a sebességet. Namármost az N5 még annyira sem az eredeti nexus lényegét követi (szinte csak fejlesztőknek van), mint az N4. Óriási hypeot generáltak köré, van reklámja, az UI is azért lett megváltoztatva mert ez már nagy tömegeknek készült, és nem egy rétegtermék azoknak, akik a legújabb androidot szeretnék csicsák nélkül vagy fejlesztenek androidra. De sajnos a nagyobb eladott mennyiség könnyen mehet a minőség/ár/támogatás rovására....persze ne legyen igazam de én attól tartok hogy elveszti a nexus az egyediségét, és tömegtermékké válik
(31656) Krisztián Igazad lehet, abból óriási botrány lenne ha csak az N7 3G kapná meg, a 18 hónapot meg tartani kell, szóval valószínűleg tényleg az N4 / N10 el lesz kidobva
[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
válasz LógaGéza #31338 üzenetére
No offense. Tudom közösségi szellem, és együttműködés, stb. De biztos megéri ez ezt a sok cécót? Jelenleg e-bayről közvetlenül tőlük 3900 Ft-ért szállítással együtt megvan...
A magyar posta nem 3-400 Ft lesz, hanem 500, pont a héten adtam fel a bumperem. Tehát spórolnátok az egészen kemény 200 Ft-ot, vagy annyit se, pluszban lenne vele egy csomó szenvedés, utalások költsége, postára járkálás, valakinek mégsem kell, stb.. De ti tudjátok.
Szerintem sokkal egyszerűbb, ha mindenki megveszi magának. Ismétlem, a PP és ebay regelés nem több 10 percnél..[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz LógaGéza #31252 üzenetére
Igen ezt értem de az ART most mennyire alapértelmezett a 4.4 rendszerben, mert látom hogy ez még csak egy kísérleti verzió ... tehát akkor ezt a fejlesztői lehetőségeknél majd be kell kapcsolni vagy hogy is lesz ez ?
(#31255) Steelheart2
Igen, csak kicsit macerás, nekem még mindíg jobb megoldás a Bluetooth
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
ilyen_85
senior tag
válasz LógaGéza #30605 üzenetére
Azért csak okosan, én is rendeltem már bumpereket, kb 5-en összeálltunk a csomag értéke, kb 20.000 forint volt, ezt megvámolták, pedig az érték valami 10 dollárra volt feltüntetve. Már nem emlékszem pontosan, a lényeg, hogy 8.000 vámot kellett kifizetnem.
Ja és a legszebb, hogy ha szerintük az érték eltér attól ami a csomagra van feltüntetve, akkor fogják a kis táblázatukat ráböknek egy tételre s arra számolják el az áfát, de előtte a szállítás díját is hozzá adják, tehát cumizol mint a borz... tudod... az a torkos fajta...
Ha meghallgatsz egy tanácsot unión belülről rendelitek, lehet többe fog kerülni egy ezressel, de még mindig jobban jártok, mint ha kifizetitek a vámot is.
-
RootRulez
félisten
válasz LógaGéza #30734 üzenetére
Visszaolvasva ehhez épp iPhone féle (ahj) kell?
Szóval van egy fülhallgatóm,a mi jó lehet:
Még egy SE W710-hez volt, működik is, csak épp az alsó részének a csatlakozója még ez a fajta:
Szóval ha vennék egy HPM-70 sztereó headset-et, akkor az működne együtt? Az milyen szabványú?közbe látom, csupa régi telóhoz való, szóval igencsak a régebbi szabványt támogatja.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
rolii21
aktív tag
-
twine
veterán
-
SamS20
senior tag
válasz LógaGéza #30584 üzenetére
pont emiatt akarok ilyen tokot, amúgy nem nem rinkle márkájú de ugyanez a kialakítás és szerintem az anyaga is ugyanaz csak nincs rajta a Rinkle felirat.
ha a 9 napot vesszük figyelembe akkor még jók vagyunk a napokban csak jön és csak nem ülnek rajta tudván hogy mennyien várják.
(most szívesen bekukkantanék a google ezen részlegéhez hogy vajon mit csinálnak épp ) -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz LógaGéza #29992 üzenetére
T-be bementem, és kaptam újat, szimpatikus voltam a kiszolgáló csajszinak.
Amúgy még dobozban van, nem szedtem elő, egyelőre mentem a régit, asszonynak még fel kell vezetni, hogy új telefont vettem. Inkább úgy kezdem, hogy nekiadom az előzőmet.
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz LógaGéza #29826 üzenetére
Most megyek PartNero-ba az N4-ért, lehet ott megkérem őket.
Ja és egyébként nem tudom észrevettétek-e, de már 77k az N4, tegnap még 79 volt.És mit kezdjek ezzel a problémával? kép
A chip széle kívül esik a kivágandó részen..[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bambanő háza tája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Politika
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest