Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
válasz Atish19 #25335 üzenetére
Pedig a Play hivatalos garancia sztem többet ér, mint a bolti "garancia".
Akitől veszed kérdezd meg tud-e segíteni a gariztatásban, ugyanis ha be tudta szerezni a play-ből akkor tudnia kéne majd később ebben segíteni.
Téged max a postaköltség terhel majd, hogy visszajuttasd a telefont abba az országba ahonnan van, ami néhány ezer ft, cserébe elvileg új telefont kapsz majd. Míg egy gsm bolt sose fogja neked cserélni, főleg nem drágább, újabb típusra (Nexus 5 ), saját költségén, mivel már nem gyártják a Nexus 4-et az árát sem gondolom, hogy visszaadná mondjuk fél, 1 év múlva
[ Szerkesztve ]
üdv
-
werszomjas
addikt
Most lehet hülyeséget kérdezek, de ha ez egy ref. telefon és azonnal megkapja az összes frissítést, akkor minek tesztek rá egyéb romokat? Azok annyival jobbak?
Mert azokat megértem, akik hivatalosan nem kapják meg az új verziókat és házilag felteszik.
üdv
-
werszomjas
addikt
válasz KillBorn #25388 üzenetére
Értem, akkor ezt valóban nem nekem találták ki, ettől függetlenül ilyen telefont vettem, de nálam marad a gyári rendszer, azért remélem azzal is eldöcög egy ideig
kovsol# na pont erre gondoltam én is, folyamatosan tesztelni kell ezeket, egyik jó, másik bugos, mindig jön új és új, így még belakni sincs idő a telefont
[ Szerkesztve ]
üdv
-
werszomjas
addikt
válasz fatal` #26402 üzenetére
Akkor már inkább érdemesebb lenne 85k körül .uk vagy .de google play-ből származót venni az aPH!rón, azokra biztos, hogy gyári gari van, igaz itthon nem érvényesíthető, de nem nagy súlyú a telefon, sztem néhány ezerből kijön a biztosított csomagküldés a célországba, ráadásul nem sok hibás darabról esett még itt szó, így nem is sok az esélye, hogy gariztatni kell, de ha mégis, még akkor sem lesz 120 ezer.
üdv
-
werszomjas
addikt
válasz fatal` #26413 üzenetére
Azt tudom hogy már nincs, de az aprón még azért sztem találni play-es telefonokat, nekem is jövő héten érkezik.
De a lényeg, hogy Criton talált, kár hogy már nem gyártják a telefont, sztem még kb 1 évig vinnék mint a cukrot, hardverben még mindig sok "ma" megjelent telefon előtt van és az ára is elfogadható.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
werszomjas
addikt
válasz randras_83 #27133 üzenetére
Azt lehet tudni honnan vette és melyik szerízzel szív? Gyári LG gari vagy valami bolti.
üdv
-
werszomjas
addikt
A nexus 4 dobozában nekem volt egy ilyen üveg gyöngy, az nem tudja valaki hogy micsoda?
Illetve most nézem, hogy a jobb felső sarkában mintha lenne egy repedés, a másik oldalon nincs, ez egyedi vagy van másnak is? Leesve nem volt, szóval valami gyári hibára gondolok, ugyanis a doboza sincs sérülve kívülről.
üdv
-
werszomjas
addikt
Köszönöm mindenkinek, akkor ez ilyen
üdv
-
werszomjas
addikt
UK Play oldalon meg kint van még a Nexus 4, az "Elfogyott" felirat helyett viszont már "Coming soon"-t írnak alatta
üdv
-
werszomjas
addikt
-
-
werszomjas
addikt
válasz vicamuso #34332 üzenetére
Számítógépeden belemész abba a gmail fiókba, ami a telefonodon be van állítva.
Ott bal felső sarok: Gmail szó melleti lefele nyíl > Címtár
És elvileg ott kell lennie a névjegyeknek. Címtár, és Starred In Android.
Ehhez persze a telefonon a Beállítások - Fiókok - Google - a te gmail címed - Címtár szinkronizációt be kell kapcsolni. Leszinkronizálod, és ott lesznek a Gmail fiókodban a névjegyek, szerkesztheted is, gépen könnyebb, mint a telefonon.
Reset után meg nincs semmi dolgod, megadod a gmail elérhetőségedet, bekapcsolod a Címtár szinkronizálását és megjelennek a névjegyek.
[ Szerkesztve ]
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest