- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Mivel változtak a feltételek, ezért újra leírom:
Közös tokrendelésre keresek embereket!
A rendelt termék a RINGKE FUSION® lenne. Amennyiben minimum összejön 10db rendelése, akkor a gyártó 20% kedvezményt ad az adott termék árából!
Költségek:
- A termék ára: 10,95GBP - 4056HUF - ez 10 fő felett 8,76GBP - 3195HUF-ra módosul.
- Erre rájön a szállítási költség. A terméket UK-n belül ingyen szállítják, ezért hosszas tanakodás után arra jutottam, hogy egy angol csomaggyűjtő- és szállító cég szolgáltatásait igénybe véve hozatnám le a terméket - ez a rendelt mennyiségtől függően 9 - 11GBP / 3283 - 4012HUF. Ez az összeg egyenlően oszlik meg a rendelők között, minél több a rendelés, annál kevesebb.
- Plusz még a magyarországi szállítás, ez Magyar Posta 3-400HUF (bármilyen furcsa, ezt az egyet nem kérdeztem meg ).Szóval ideális esetben (20 rendelés, 1kg alatti csomag): 3660HUF-ra jönne ki a végösszeg.
Aki ezekkel a kondíciókkal/feltételekkel benne lenne a vásárlásban, küldjön nekem egy PÜ-t
vasárnap (2013. 11. 10.) éjfélig!
Az árakat a PayPal Currency Converterével váltottam, nyugodtan utánna lehet nézni
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple notebookok
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Óra topik
- Renault, Dacia topik
- Sorozatok
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest