-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
válasz
Mustanggt #54145 üzenetére
....és hiába fut az 5 másodperces scriptje - tuti nem ő lesz az első... Össze is fog törni rendesen....
Mik vannak... Oké, én is várom - hogy a fenébe ne - de nem tördelem a kezem és lesek rá fél óránként a technikai híroldalakra és a Google-ra és az XDA-ra, hogy mi van már...
Elég ide benézni, a pár poénos "itt van" linket ignorolni, és mindjárt látom is, hogy még híre sincs...
-
eastsider
nagyúr
-
heidricha
őstag
válasz
Mustanggt #53704 üzenetére
Egy létező (N4 membrane) ajánlatot linkelj nekem kérlek! Jelenleg nem találok ilyet az e-bay-en.
Illetve ha valaki megválna 1-2 darabtól (én pl. eladtam Moto-X-re vett adagból négyet, amikor fél év után is érintetlennek tűnt az első felszerelt példány) akkor átvenném frissiben. Ajánlatok privátban. Hátára is érdekel, ha létezik olyan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EAFC 25
- Windows 11
- Lexus, Toyota topik
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest