- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Őszintén még nem volt időm felrakni ... elég pörgős ez a hétvége, csak gyorsan összedobtam (kivettem a lebegő gombokat) szerintem a gyári kernel ami benne van az teljesen jó, persze ha van valakinek másik kernel -el tapasztalata az ne tartsa magában ossza meg velünk is ...
-
Scooter74
őstag
A G+-n is néztem de nem találtam linket ahonnét le lehetne tölteni!
Amúgy biztos, hogy jó hozzá? Valaki azzal használja?Parancsolj a jó link:
Pure_Kernel_r34_AOSP -
LógaGéza
veterán
Ezt miből gondolod? Ahogy itt is látszik ugyanúgy 3.4.0 lesz...
-
aizen92
addikt
én s-phone-nál vettem a készüléket. micro simet én vágtam otthon magamnak még 2-3 éve. iphone4-el tökéletesen működött meg a galaxy note-ttal adapterrel is de nexus 4-be beleraktuk és nem volt jó. jó fejek voltak és ingyen nano-ra megvágták + adtak hozzá 2 adaptert és tökéletesen működik. egy fillért sem kellett fizetnem pluszba
-
törölt tag
3DMark/AnTuTu nálam csak 1.8-on ment, hiába próbáltam hűvösen tartani a telefont. Quadrant viszont szépen fut 1.9-en is. A mindennapi használat során a 192-1836 stabilnak bizonyul interactive mellett és 533 ondemand GPU-val.
CPU: Performance (1.8-1.9)
GPU: Performance (533)
Deadline (2048)
Fsync: OFF
Throttle: OFF
Quadrant alatt Developer options / Force GPU rendering: ONVsync cheat-t nem használok (build.prop mod).
-
törölt tag
Én a csórók Forzáját, a Real Racing 3-t szeretem. Kis idő, kis szórakozás.
Ha nem játszol az 1.35-1.50 Ghz-el további üzemidőt nyerhetsz. Főleg, ha nem engedélyezel egyszerre négy magot (hotplug / enabled: 1). Én úgy állítom be, hogy reggeltől estig bírja ki. Ehhez mérten a legjobb teljesítményt állítom be.
-
törölt tag
PSX is a fast, built from source (4.3_r1.1) Rom with an emphasis on speed and performance. Our goal is to provide unrivaled performance, stability, and a lightweight Rom with a handful of valuable features. We are not, nor ever will be focused on adding every feature out there. We will always be searching for ways to make it faster, more stable, more secure, and feature rich, but never at the cost of performance.
After looking and testing on many kernel, I always think it should have this feature, shouldn't have this feature. I like this kernel but I wanna use new tool chain bla bla bla... Then I decided to create my own (Neo), I can't say it is the best but I just want to have what I want.
(#24385) ollie
PowerManagerService.Wakelocks(#24386) noorbertt
Friss a ROM (gondolom mostanában tetted fel), az elején előfordul. -
Fromtropoja
csendes tag
[Diztonic TPU Case-t] használ valaki? Ha igen mik a tapasztalatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged