-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyen_85
senior tag
igazából használja mindenki azt amit akar, ez nem egy hittérítő közösség még ha néha úgy is tűnik.
De a tapasztalatok azt mutatják, hogy az art remekül teszi a dolgát hiba nélkül.
Ha nem akarod nem kell használni.
Ami szerintem fontosabb, hogy szegény embert elküldte dalvikra, elszúrva az életéből fél órát amíg a telefon végzett az átállással, úgy hogy ehhez az égvilágon semmi köze sincs az art-nak.
nem azzal van a probléma hogy javasol valamit, vagy van egy véleménye, hanem azzal hogy random dobál tanácsokat, úgy hogy nem feltétlenül áll mögötte tapasztalat vagy tudás.
w333 ne vedd személyeskedésnek, csak gondold át, hogy mi van ha valakinél igen belenyúlsz és okozol neki pár kemény órát mire rendberakja a telefonját.
-
ilyen_85
senior tag
válasz cynric #35464 üzenetére
mivel lezárod a kijelzőt gondolom visszaveszi a proci sebességét, lehet még elég mp3-hoz, de már nem elég flac-hoz.
Szerintem az art-hoz semmi köze sincs, nálami mióta van 4.4 az art van beállítva nekem soha semmi baja nem volt
Newman:
na erre pl jó lenne a per app settings xD
[ Szerkesztve ]
-
-
ilyen_85
senior tag
válasz FearTomi #33796 üzenetére
ha van fastboot, akkor nincs para
voltam már jópárszor olyan ügyes, hogy hajnalban mókoltam a telót és wipe-oknál legyalultam az összes partíciót xD
ment a system is a levesbe.
Ilyenkor fastboot-ban ellenőrizd le, hogy felismeri e a gép, tehát a "fastboot devices" parancsra kiírja e a telefon nevét, ha igen, akkor sideload-al tegyél fel kernelt, ha megvan akkor meg egy romot és kész is
-
ilyen_85
senior tag
most töltöttem le az újabb 4.4-et, de a cwm előtt felmerült bennem egy kérdés... így hogy art-ot használok, kell a végén dalvik cache törlés? xD
Vagy ez dalvik cache és egyéb cache törlés?
-
ilyen_85
senior tag
válasz adamfriday #33336 üzenetére
szerintem nem, de ebben, legalább is a cwm-ben nem vagyok biztos, nem látom okát hogy zavarja, a custom rom már más
Szerk.:
nem nem működik cwm-el sorry
[ Szerkesztve ]
-
ilyen_85
senior tag
válasz SamS20 #33332 üzenetére
sams, amennyire megértettem a szöveget, csak az apk foglal többet, az adatok ami jellemzően sok egy játéknál nem, tehát pár mega eltérés lesz kb.
Criteron
de mi köze lehet az art-nak ehhez? Nem látom értelmét, persze ettől még lehet így, még nem volt időm visszatenni a játékaimat, a rr3-ra kíváncsi leszek, volt egy kb 50-60 megás játék amit feltettem, de az nem volt lassú letöltésnél, legalább is nem volt számottevő
[ Szerkesztve ]
-
-
ilyen_85
senior tag
Sziasztok
4.4 van most fenn, factory image-ből raktam fel, hivatalos, még nincs rootolva, *.bat-al raktam fel, tehát wipe is volt.
Art-ot használok mióta feltettem, ami igazából egyelőre 1.5 nap
Sajnos nem volt időm még nyomkodni, később írok még tapasztalatokat, de ...
Van valaki aki hasonló körülmények között használ swype-ot? Én 4.3-on is használtam, s ott is ette az akksit néha, valami beragadt s nem volt ritka a 30-40%-os akksi használat is
Most is használom, mert nem találtam alternatívát rá, de most is kezdi zabálni az akksit, most 16%-ot használt az akksiból.
Másnak is így működik, vagy normálisan?
Esetleg valakinek swype alternatíva? Sajnos nem tudom melyik képes még swype-ra. Anysoftkeyboard-ot próbáltam még, de sajnos nagyon pontatlan és buta a swype-hoz képest. Ráadásul hiába nagyobbak a gombok a kiosztásban, mint a swype-nál, ha pötyögni kell, rengetegszer ütök félre.
Kipróbáltam swype-al és ASK-al ugyan azt a szöveget bepötyögni, s a swype sokkal pontosabban észleli az érintéseket.
-
ilyen_85
senior tag
válasz madoxx #31572 üzenetére
Szia
volt már ilyen nálam is, valami nem volt megfelelő a kernellel, újra letöltöttem, majd újraktam a kernelt és utána tökéletes volt, próbáld meg újra letölteni és felrakni, nálam megszűnt a remegés.
(arra gondolsz, hogy a mozgó dolgok remegnek igaz? Pl nekem homescreen lapozásnál volt a legfeltűnőbb, illetve a beállításokban, mikor görgettem lefelé a listát.)
-
ilyen_85
senior tag
válasz LógaGéza #30605 üzenetére
Azért csak okosan, én is rendeltem már bumpereket, kb 5-en összeálltunk a csomag értéke, kb 20.000 forint volt, ezt megvámolták, pedig az érték valami 10 dollárra volt feltüntetve. Már nem emlékszem pontosan, a lényeg, hogy 8.000 vámot kellett kifizetnem.
Ja és a legszebb, hogy ha szerintük az érték eltér attól ami a csomagra van feltüntetve, akkor fogják a kis táblázatukat ráböknek egy tételre s arra számolják el az áfát, de előtte a szállítás díját is hozzá adják, tehát cumizol mint a borz... tudod... az a torkos fajta...
Ha meghallgatsz egy tanácsot unión belülről rendelitek, lehet többe fog kerülni egy ezressel, de még mindig jobban jártok, mint ha kifizetitek a vámot is.
-
ilyen_85
senior tag
válasz pepe091 #30481 üzenetére
Próbáltam rákeresni, de senki nem mond biztosat, softwares támogatás van, de a hardver... senki nem mondta még ki egyértelműen hogy nincs, de azt sem hogy van... gyanítom nincs akkor
Na egy újabb dolog ami már "nem" hiányzik...
Remek, kössz hogy szóltál, már rákészültem
[ Szerkesztve ]
-
ilyen_85
senior tag
válasz GAthersw #30407 üzenetére
Szia
Valami kernel beállítást nem szeret, vagy magát a kernelt.
Nézd át a beállításokat a kernelben, ha nem "alap" beállításokkal megy. Biztos nincs uv? Vagy még egy esetben fordult elő nálam, mikor a magok minimum frekvenciája lee volt véve az alap 500 valamennyiről 200 valamennyire. Ha sehogy sem tudod megoldani, próbálj másik kernelt
-
ilyen_85
senior tag
válasz pepe091 #30355 üzenetére
Az ART-ot nagyon várom hogy mi lesz belőle, remélem sokkal jobban kezeli majd az erőforrásokat.
Az infra is használható, ha olyan szinten lesz tanítható, mint a G2 megoldása, akkor mindenkinek hasznos társa lesz a mindennapokban.
Kezd egyre jobban hatalmába keríteni a nexus 5
[ Szerkesztve ]
-
ilyen_85
senior tag
Ez most saber mod, nem hiszem hogy valós az érték, hiszen a voda is csak 1.6 gigáról küldött figyelmeztetést...
Szerencsére túl forgalmazási díj nincs a csomagomban. Persze zavar, hogy mindjárt belassítanak és még csak most kezdődött a hónap.
Egy újabb lökés hogy visszatérjek a paranoid androidra.
[ Szerkesztve ]
-
ilyen_85
senior tag
Ha már megy a kernel téma
Jelentem nekem eddig egyetlen nagy kernellel sem volt szerencsém, a mátrix zabálta az aksit, az intersect olyan lassú volt, hogy 10 perc shadowgun után a játék játszhatatlanra lassult, a franco pedig 10 perc használat után egyszerűen újraindította a telefont.
Jelenleg a Saber mod-ot használom a saját kernelével s elég gyors illetve jól bírja aksival is. Az eddigi 1-1.5 óra kijelző időről felcsúsztam 2-re és még 65%-on állok. Először vagyok elégedett az akkuidővel.
Írtam már egyszer, hogy nem lesz mindenkinek ugyan olyan eredménye ugyan azzal a kernellel, mert tuti minden telefon más és mást szeret, így ha valakinek nagyon nem jó az akksi ideje nézzen rá a Saber mod-ra, hátha ezzel jobb eredményeket ér el.
-
ilyen_85
senior tag
válasz RECSKA #11998 üzenetére
Bocs nem csak neked válaszolok, hanem úgy mindenkinek kernel ügyben, én úgy érzem, hogy mivel nem lehet két ugyan olyan hardvert gyártani, nem lesz minden telefonhoz ugyan az a kernel megfelelő. Ezt mindenkinek végig kell próbálni, ráadásul semmi garancia hogy a következő verziója ugyan annak a kernelnek ismét jó lesz... Tehát tessék tesztelni
-
ilyen_85
senior tag
S3 LTE
Örülök, hogy megvagy elégedve az S3 LTE-vel, bennünket is meggyőztél, s minél hamarabb eladom a n4-et és veszek s3 LTE-t
-
ilyen_85
senior tag
válasz Cyberpunk #11727 üzenetére
láttad már mondjuk egy paranoid Holo blue kernellel a kijelzőt? szerintem a G-t odaveri
(#11732) buvartacsko
Nem tudom milyen romot használsz, de keress olyat, hogy extended sound panel, vagy extended sound control vagy valami hasonló.
Általában ilyenkor ha megnyomod a hangerő gombok valamelyikét, akkor a csengetés, az üzenet, a média és az ébresztés hangját külön tudod állítani.
[ Szerkesztve ]
-
ilyen_85
senior tag
válasz Pistiboy88 #11698 üzenetére
hehe egy érdeklődőd már van is a személyemben.
Ma megint cserélek egy kernelt, mert intersectraven kernel van most rajta, nem melegszik cserébe laggol a real racing 3
-
ilyen_85
senior tag
válasz FearTomi #10924 üzenetére
használom...
őszintén szólva fogalmam sincs... megöregedtem, nincs már kedvem folyamat piszkálni. Nemrég elkezdtem utána olvasni, s első körben kikapcsoltam a hely megosztást eszközről így sikerült olyan 1.5 órára növelni a kijelző időt, de ennyi a max amit kitudok szedni belőle.
Most arra gondolok, hogy felrakok egy másik romot a pa helyett, hátha...
valakinek valami ajánlás? most már nem válogatok kipróbálok egy párat
[ Szerkesztve ]
-
ilyen_85
senior tag
válasz waccamár #10797 üzenetére
ha másik telón sem működik akkor talán kérned kéne egy másik kártyát a szolgáltatótól, vagy egyszerűen bevinni az egyik boltjukba és megkérni az eladót, hogy hagy próbáld ki a kártyát egy másik telóban, ha ott működik akkor baj van, mert ki tudja miért nem megy, ha ott sem megy akkor gondolom így is úgy is kapsz egy másik kártyát, amivel remélhetőleg menni fog.
Legalább is szerintem ezt kéne tenned.
-
ilyen_85
senior tag
-
-
ilyen_85
senior tag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2128392
Nézd meg ezt légyszi most épp dolgozom nem érek rá
-
ilyen_85
senior tag
Sutom
Eljut a recovery-ig? (bekapcsoló gomb+hangerő le)
Ha eljut örül
Ha nem gond vanHa eljutsz
- csatlakoztasd a telefont a pc-hez
- törölj mindent, cache, dalvik, system, data, factory reset, mindent (figyelem!!! ha törlöd a rendszert, akkor NEM indítod újra a telefont a törlések után!! Hanem azonnal felteszel egy romot, vagy egy módosítottat, vagy a gyárit.
(ezt vagy nexustoolkittel, vagy adb-vel tedd meg)Ha feltetted mehet is az install, mikor felinstaláltad cache, dalvik cache törlése
Hagyod, hogy a rom elinduljon és felálljon.
Utána mehet rá gapps, ha custom rom, vagy kernel vagy ilyenek.
Ne pánikolj, nehéz elcuccolni a telefont, de ha nem olvasol utána előbb utóbb sikerülni fog tönkre vágni.
-
ilyen_85
senior tag
nézd ez egy nexus, itt ha minden igaz nem tudják számon tartani, hogy ki hányszor nyitotta a bootloadert, persze mérget nem vennék rá, de szerintem egy nexus esetén soha senkinek nem volt még baja rootból. Azért fejlesztői telefon, hogy lehessen farigcsálni.
Pőzé-nek van logoutos írása, szerintem azt olvasd át a rootolás miatt.
-
ilyen_85
senior tag
Igen tudom, be van pipálva, hogy sohase kerüljön alvó állapotba de a gyári visszaállítás után sem működik jól a wifi.. Van hogy 30-40 perc is eltelik gmail szinkronizáció nélkül.
Lehet nem vetted észre leírom megint, szerintem ez lesz a problémád
(#9531) sutom
OLVASD EL amit linkeltem, ott a megoldás, magyarra fordítva, a fájlok linkelve!
[ Szerkesztve ]
-
ilyen_85
senior tag
néztem most én is a pac romot, de egy hatalmas káosznak tűnik az egész, mintha fogták volna a három rom kódját ás "ráborították" volna az asztalra, kicsit gyúrtak rajta itt-ott s taadaam installáld csak, remélhetőleg működni fog és nem akad semmi semmivel.
Kicsit (nagyon) ódzkodok tőle
Maradok a PA-nál s lehet nézek hozzá valami másik kernelt, esetleg a frankó kernelt bepróbálom, csak rohadt unszimpatikus maga csákó és a stílusa, persze a kernelét akarom nem a kezét megkérni csak akkor is...
sok a remek tudással megáldott ember xda-n csak néha elfog az érzés, hogy mindenki másol mindent mindenkitől eszetlenül s kicsit sincs optimalizálás, esik ahogy puffan aztán kész...
-
ilyen_85
senior tag
álat mi? már az rr3
én is másik kernelt keresek, mert a matrix-al vannak gondjaim, valamiért laggol néha a telefon, a sima kernel folyamatos volt, csak az meg néha a rr3 alatt laggolt. Most meg az a vicc, hogy matrix alatt visszavettem a telefont kb 1.2 ghz-re, gondoltam ha úgy is laggol a teló akkor legalább ne egye az aksit, s még így sem laggol az rr3, de a telefon maga néha igen ... érdekes
Mind1 megpróbálok egy másik kernelt is
-
ilyen_85
senior tag
válasz mrdavid #9347 üzenetére
közben én lementettem a dolgaimat, meg átállítottam a grafikát iphone5-re xD
az rr3 mentéshez megkell keresned az Android/data/ea.com... r3.row/doc mappát, ezt a doc mappát kell kimásolnod majd vissza mikor a játékot visszaraktad
sajna nem emlékszek a mappa pontos nevére mert épp dolgozom, majd írjatok, ha nem találtátok meg!
-
ilyen_85
senior tag
kellemes meglepetés...
most raktam újra a telót, itt csücsül mellettem és vidáman pakolja vissza magától az alkalmazásaimat, amik legutoljára rajta voltak
én nem tudom nálatok ez hogy ment, de nálam még soha egy telón sem működött, a nexus 4-et beleérte ...
érdekes
-
-
ilyen_85
senior tag
válasz TomPack #9234 üzenetére
szia!
használd helyette a Lama-t, ezelőtt a Taskert ajánlottam volna, de a Lama ugyan azt tudja, ráadásul ingyenes és még magyar is.
A RR3 nekem is megállt frissítés közben, még az első napokban mikor megjelent a play-en ugyan ezt csinálta, de egy repülő mód, vagy egy settings-be lépés majd a programba visszalépés megoldotta a dolgot, sajnos most nem segít nálam, ha máshogy nem megy én is újra rakom.
Jó ürügy ha már biztonsági mentést kell csinálnom, hogy végre feltegyem a legújabb PA-t és a Matr1x kernelt, amit kinéztem, végül ennél maradok, remélem beváltja a hozzáfűzött reményeket. XDA-s hozzászólások alapján a Matr1x tűnik a leg"stock"abbnak, s emelett a legtöbbet tudónak. Ráadásul a PA-s színbeállítások... na el is kezdek mentegetni
[ Szerkesztve ]
-
ilyen_85
senior tag
Most nézem, hogy te is akarsz gameklip-et, nekem is kéne, már többször belefogtam házi gameklip készítésébe, mert sajnálok kiadni 5000 forintot egy ilyen vacakra, de be kell lássam soha nem lesz olyan mint az eredeti. Mind a kettő a kukában végezte, de legalább elszúrtam rájuk egy két órát
Ebben a hónapban a htpc van porondon, következő hónapban akarsz rendelni?
Felezzük a postá(s)t
-
ilyen_85
senior tag
válasz TomPack #8999 üzenetére
én úgy gondolom, hogy azokat a protokolokat nem szűri többet, s nem érdekli min kommunikál éppen a telefon. Tehát szerintem ennek így kell működnie, persze lehet csak szerencséd van, ha lesz másnak is ilyen hibája talán majd kiderül
a módosított kernellel szaladgálók eléggé veszélyeztettetek ebből a szempontból még jó hogy én is most keresek egy nem gyári kernelt
nájsz 9000-ik hozzászólás
u.i.: még sokszor ennyit, de csak csupa jót jó kis teló ez, megérdemli
[ Szerkesztve ]
-
ilyen_85
senior tag
Írtam már róla, de egy ps3 kontrollert
-
ilyen_85
senior tag
Hehe, biztos állat, de én most váltottam Shelby GT500-ról az első versenyen két kézzel nyomtam a kontrolleren a féket mert a hajamat elhagytam úgy gyorsul hozzá képest, ráadásul úgy beül a kanyarba, hogy öröm nézni.
Féltem nagyon a freemiumtól, de ahogy te is írtad, 4-5 autóval gyakorlatilag észre sem veszi az ember, így még változatos is
De azt is hozzá kell tennem, hogy én vigyázok az autóra s nem azzal kezdem, hogy legyalázom az első kanyarban így meg nem kell olyan gyakran javítani. Bár a focus full tuninggal gyakorlatilag egy kör alatt elégeti az olajat xD
Szét is van hajtva rendesen.Na mind1, aki teheti és kicsit is szereti az autós játékokat vegyen használtan valami kontrollert és próbálja ki vele a játékot, döbbenet de tényleg
-
ilyen_85
senior tag
-
ilyen_85
senior tag
válasz ilyen_85 #8857 üzenetére
Kicsit kutakodtam, úgy látszik ez egy igen ritka, de élő hiba
Vagy a megoldást megtalálod a hiba részletezésénél is:
- Cause
This is caused by configuration in /system/etc/wifi/WCNSS_qcom_cfg.ini which is set to filter out multicast and broadcast requests, effectively blocking ARP.- A hiba oka
Ezt egy konfigurációs hiba okozza a /system/etc/wifi/WCNSS_qcom_cfg.ini fájlban, ami kiszűri a multicast és broadcast kéréseket, ezáltal blokkolva az ARP-tWhen modifying McastBcastFilter to 0 and rebooting the phone the phone will respond to ping requests whilst the screen is off and in most cases notifications are received in a timely manner.
Credit to XDA user bganley: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2072930
Ha a McastBcastFilter értékét nullára módosítjuk és újra indítjuk a készüléket, reagálni fog a pingelésre kikapcsolt kijelző mellett is, így az értesítések időben megérkeznek
A fájl szerkesztéséhez viszont rootolt telefonra van szükség!
To make the ini file change manually (see below for installable zip files):
Make sure your phone is rooted
Remount /system as RW
Make a backup of file /system/etc/wifi/WCNSS_qcom_cfg.ini
Edit the file /system/etc/wifi/WCNSS_qcom_cfg.ini
Change the line "McastBcastFilter=3" to "McastBcastFilter=0"
Save the file and double check file permissions (-rw-r--r-- root root)
Reboot the phoneAz ini fájl kézzel történő szerkesztéséhez (lentebb találod az instalálható ((cwm)) zip fájlokat):
- bizonyosodj meg róla, hogy a telefonod rootolt
- csatold a /system mappát írhatóként
- készíts biztonsági másolatot a /system/etc/wifi/WCNSS_qcom_cfg.ini fájlról
- szerkeszd a /system/etc/wifi/WCNSS_qcom_cfg.ini fájlt
- módosítsd a kérdéses sorban az "McastBcastFilter=3" értéket "McastBcastFilter=0"-ra
- mentsd a fájlt, majd bizonyosodj meg arról, hogy helyesek az engedélyei: (-rw-r--r-- root root)
- indítsd újra a telefontMegjegyzés: ha az értéket 0 helyett 1-re állítod a készülék már nem figyeli a multicast adásokat, de engedélyezi a broadcast jeleket, ezzel egy picit jobban kíméled az akkumlátort is.
Egyszerűbb a cwm-ből instalálni a zipet:
A fájl eredeti állapota:
n4-wifi-sleepfix-restore-original.zipMódosítások, a nulla értékkel (mind a két protokolt engedélyezi)
n4-wifi-sleepfix-mcast_and_bcast.zipMódosítások, az 1-es értékkel (csak a broadcast engedélyezve)
n4-wifi-sleepfix-bcast_only.zipTermészetesen a szokásos szöveg, felelősséget nem vállalok az esetlegesen keletkező hibákért, saját felelősségedre tedd amit teszel.
Minden érdem az XDA-s topic szerzőjét, bganley-t illeti.
A leírtakhoz nagyrészt nem értek, kérlek ha kérdésed van, azt próbáld az xda-s topicban feltenni!
+1
Nehezen kivitelezhető, de root mentes megoldás:
Static ARP
The easiest fix is to add a static ARP entry for your N4 to your router. This allows the router to communicate with the phone without having to bother with the ARP process (thereby bypassing the issue completely). On some routers, there is an option to directly add a static ARP entry. On some, you have to do it via the CLI. On some, adding a static DHCP lease also adds a static ARP entry. And of course some just don't allow you to set this.
There are a couple of negatives. First, you may not have access to all routers that you connect to. Even if you do have access, you may not be able to set a static ARP depending on the firmware on the router. Also, you would have to add a static ARP to every device on the same network segment that you would want to communicate with. Say for example you used wireless ADB. In that case you would have to add a static ARP to both the router and the PC that you ran ADB on.
The positive to adding a static ARP entry is you don't have to muck with a system file on the phone and this option is the most battery efficient.
Statikus ARP
A legegyszerűbb megoldás egy statikus ARP beállítása a routeredben. Ez lehetővé teszi a routernek, hogy anélkül kommunikáljon a telefonnal, hogy foglalkozzon az ARP folyamattal (ezáltal teljesen megkerülve a problémát) Néhány routeren lehetőséged van statikus ARP létrehozásához. Néhányon ezt CLI-n keresztül kell megtenned, egy statikus DHCP lease szintén adhat statikus ARP értéket. S természetesen vannak olyanok, amiknél nem állíthatod ezeket az értékeket.
Természetesen megvan ennek is a hátránya. Először is nem biztos, hogy minden routerhez lesz hozzáférésed, amihez csatlakozni szeretnél. Másrészt minden eszközhöz amivel kommunikálni akarsz azon a hálózaton, saját statikus ARP-t kell beállítanod.
Például ha vezeték nélküli ADB-t szeretnél használni. Ebben az esetben statikus ARP-t kell beállítanod mind a routerhez, mind a pc-hez amin az ADB fut.
Az előnye egy statikus ARP értéknek pedig természetesen az, hogy nem kell egy rendszerfájlt módosítanod a telefonon, és ez a lehetőség a leg akkumlátor kímélőbb.
-
ilyen_85
senior tag
válasz TomPack #8853 üzenetére
Szia!
Jelenleg épp kernelt keresek a telefonhoz, mivel költözés miatt nincs stabil netem egyelőre, így várok, nem szívesen tenném bootloopba a telefont úgy, hogy arról netezek xD
Na mind1, a lényeg, hogy van időm olvasni a kernelekről, a hiba amit észlelsz szerintem kernel függő, több kernelnél is láttam, hogy panaszkodtak arra, hogy nem kapnak értesítéseket, csak akkor mikor nyitják a kijelzőt.
De ha neked gyári van akkor nem igazán értem a dolgot.
Ilyen nem érkezik meg az értesítés hiba egyébként lehet a "túl mély alvástól" ha a minimális feszültséget, vagy minimális proci sebességet túl alacsonyra állítod (gyári kernelnél erre nincs esélyed szerintem)
Biztos, hogy gyár mindened, boltban vetted, vagy használtan? Esetleg sufni gsm? (külföldről behozták, picit romoltak rajta, aztán eladták? )
-
ilyen_85
senior tag
Jól hangzik, de mi a helyzet a színekkel, ugyan olyan mosott lesz, mint a gyári kernellel?
Eléggé elkényeztetett a paranoid
(#8565) defy456
félre ne értsd, nem azért írtam ezt, hogy bárkit is szekáljak, csak tényleg eléggé egyszerű toolkit nélkül is megcsinálni, azonkívül nekem nem sok szerencsém volt eddig a toolkitekkel :S a kézi módszer sokkal többet volt sikeres
[ Szerkesztve ]
-
ilyen_85
senior tag
válasz dombila #8554 üzenetére
s mi a helyzet, ha a toolkitnek nem jön össze valami, valahol s elakad az egész mutatvány? ha te csinálod jobban látod szerintem, hogy mi az ami nem tetszett neki s talán megtudod oldani mielőtt jönne a pánik
ha már kerneleknél tartunk, van valami olyan kernel, ami jobban bánik az akksival, de megtarthatnám a paranoid színeit?
mostanában elkezdett néha-néha akadni a Ravensword, szerencsére a Real Racing 3 még tartja magát, nem akad, kivéve Cup versenyeknél, ahol rajtam kívül van még vagy 16-18 autó előttem akkor picit lassabb, de nem vészes.
Csak ha lehet ezt is felgyorsítanám!
[ Szerkesztve ]
-
ilyen_85
senior tag
válasz ilyen_85 #8551 üzenetére
na megvan!
Ezt linkelném inkább, itt tényleg összeszedte a cikket rendesen az író, s saját tapasztalatom alapján időtálló jól működő módszer, igaz nem csilivili toolkites megoldás, de ezzel kicsit át is látja az ember mi is történik és miért
[HOW-TO] How to flash a factory image / return to stock / unlock / root #
-
ilyen_85
senior tag
Ha szükséged van segítségre, akkor szólj, most egy picit elfoglalt vagyok költözés, meg mindenféle sulis beadandók, meg munka miatt, de szívesen segítek fordítani xda-ról, vagy amiben tudok (root, paranoid, toolkit, ilyesmi )
Nem azért mert akkora pro vagyok, csak saját káromon tanultam már egy-két dolgot
Anyaggyűjtéshez itt egy topic xda-ról Ulitmate Nexus 4 root Guide egy-két dolog pontatlan de egészen összeszedett
[ Szerkesztve ]
-
ilyen_85
senior tag
Sziasztok!
Épp költözés alatt állok így nincs netem egyelőre, nem olvasom mostanában a fórumot sem... bocs ha már volt, de szeretnék ajánlani egy játékot az rpg szerelmeseinek
Mostanában jobb híjján erre felé kalandozom
Remek játék, gyakorlatilag egy Morrowind a zsebedben, tényleg azt kell hogy mondjam, hogy rabul ejtő
Próbáljátok ki ha tehetitek!
-
ilyen_85
senior tag
válasz RigoJancsi #7654 üzenetére
Szia!
Sajna épp költözés alatt állok, de nem hiszem, hogy sikerült volna tönkrevágnod a telefont, próbáld beröffenteni cwm-be, vagy felismertetni nexus toolkittel és visszarakni a gyárit
-
ilyen_85
senior tag
válasz #16820480 #7384 üzenetére
nahát...
Nálam ha ki van kapcsolva az usb debug akkor a fájlkezelőbe csak ilyen "windows 7-es meghajtó ikonokat" látok a mappáim nevével, s mikor be akarok lépni azt írja, hogy csatlakoztassam a hálózati meghajtót
usb debug mellett tökéletesen működik....
Ki érti ezt?...
-
ilyen_85
senior tag
válasz zorromoto #7160 üzenetére
Tehát:
0. lépés:
Megvettem az alkalmazást Play-en, majd vettem egy ps3 kontrollert is. Eredeti kell hogy legyen, az utángyártott kontrollerek nem, vagy nem teljesen működnek.1. lépés
A telefont, vagy tabletet rootolni kell2. lépés
A Dancing Pixels Studio honlapjáról letöltöd a párosító alkalmazást, ugyanis az első párosítástól eltekintve a kontroller vezeték nélkül csatlakozik a telefonhoz/tablethez (ezért is lapítottam, mint a végtermék a fűben, hiszen ti az OTG-t feszegettétek)3. lépés
A párosító alkalmazást feltelepíted a PC-re, majd a PS3 kontrollert csatlakoztatod hozzá egy usb kábel segítségével. A program megmutatja a kontroller MAC címét, ezt feljegyzed4. lépés
Letöltöd a telefonra/tabletre a Sixaxis controller alkalmazást a playről. Majd a Pair Controller gombot megérintve beírod a kontrollered címét5. lépés
Megérinted a Start gombot, első alkalommal root jogosultságot kér és figyelmeztet, hogy amíg használod a kontrollert, a bluetootht nem fogod tudni használni másra.Ekkor elkezdi keresni a kontrollert, megnyomod a kontrolleren a PS (connect) gombot. Normális esetben egy rezgéssel, majd egy üzenettel nyugtázza, hogy a párosítás megtörtént.
Ha ez megvan, utána már csak a játékban kell megnézni, hogy natívan támogatja-e a PS3 kontrollert, vagy kell hozzá "érintést emuláló" profilt letölteni például innen.
A letöltött .map fájlokat be kell másolni a telefonon az alkalmazás "profile" mappájába (/sdcard/data/com.dancingpixelstudios.sixaxiscontroller/profiles/), hogy ki tud választani az Active Touch Profile részben.
Ha mindent beállítottál, már mehet is a játék
Igen a RR3 támogatja az L1 L2 R1 R2 gombokat is. Illetve az analog karokat is. De nekem jobban bejött az irányítás a digitális gombokkal, elég szépen lehet vele terelgetni az autót, tényleg élvezetes így játszani
-
ilyen_85
senior tag
-
ilyen_85
senior tag
válasz zorromoto #6855 üzenetére
Szia
nézd ezt meg, itt vannak értékek is, én a 2nd rev, 2nd variant-ot használom, eléggé gyere be színei vannak, remek feketével, szép fehérrel.
De ahogy a csákó írja is, eléggé nehéz beállítani a nexus 4 kijelzőjét, az Lg sz@rt se árult el a normál beállításokról, az alap beállítások pedig rettenetesek ahhoz képest, amit tud a kijelző.
Próbáld ki ezeket a beállításokat, szerintem tetszeni fog, ha sötétnek találod (nekem olyan 30%-os fényerőn eléggé tetszetős) akkor próbáld ki a halfbreed-et, az picit világosabb, de még egészen szép
Valakinek nem kell olcsó Nexus 7? Nexus 4 tulajoknak van nexus fanboy kedvezmény is
-
ilyen_85
senior tag
válasz jakitibi #6472 üzenetére
Ment a válasz priviben, köszönöm, hogy írtál!
(#6475) tipuka
Tipuka, miért nem kéred meg inkább, hogy vegyen egyet a média markt-ban? Akkor lenne itthon is érvényesíthető garanciád, s ugyan annyiba kerül ha jól tudom (azért ellenőrizd le az árat, a garancia viszont biztos, hogy itthon is él)
(#6476) sonique
Pedig ahogy a név is mutatja ilyen vagyok
Ha valaki szeretne Nexus 4 bumper replikát venni írjon privit, vagy jelezze itt, még 4 ember kéne s akkor kb egy ezres lenne a szállítási díj Írjatok segítsetek, hogy legyen egy jó kis bumperem (meg még egy rakás másik kollégának is)
[ Szerkesztve ]
-
ilyen_85
senior tag
válasz Fromtropoja #6449 üzenetére
Üdv a táborban
Szerintem nem sokban befolyásolja, vagy inkább úgy érdemes mondani, hogy egy napot ez a telefon is elmegy csak ez tudja éppenséggel a multitaskingot is (tehát ahogy te is írtad ez nem lövi ki)
Viszont nekem az első napokban épp hogy meglett az egy nap, du-án felé már muszáj voltam tölteni, ha a megszokott módon használtam a telefont. Napról napra jobb lett egyébként, a 4.2.2-vel pedig egészen remek lett az üzemidő, már volt olyan napom, hogy 1 napot meghaladó üzemidőm lett, ha jól emlékszem 1 nap 4 óránál tartottam 40%os akksival, de így már nem kockáztattam meg, hogy elinduljak munkába. Feltettem hát töltőre.
Én használok egy progit is, Snapdragon Battery Guru -nak hívják. Hogy tényleg javítana az üzemidőn... nos erre nem mernék megesküdni, lehet csak placebo, de próbáld ki hátha nálad is javul valamennyit az üzemidő pár nap után.
Más:
Valaki nem akar rendelni nexus 4 bumper hamisítványt? Vagyunk már rá páran, de elég húzós a posta, eddig sajnos annyiba kerül mint maga a termék.
Ha páran rendeltek még, akkor viszont már elviselhető lenne, plusz dhl-el itt lenne 3 nap alatt
Ár: 46,75 ¥ = 7,52 $ = 1.732 huf
a szállítás viszont 300 ¥ ( 11.115 huf )
Jó lenne még pár ember, hogy lejjebb nyomjuk a szállítást
-
ilyen_85
senior tag
válasz mrdavid #6461 üzenetére
én egy pár igen nehéz órára tettem fel, de most megint cwm van rajta 6.0.0.23
eddig ez tökéletesen működik, nálam meg is marad, ha nagyon sok időm lesz lehet adok neki még egy esélyt, de egyelőre marad a cwm
Sheratan:
akkor sajna ez valami swype hiba lehet, bár megjegyzem eddig csak a mobilaréna és a prohardveren tűnt fel, xda-n például nem volt vele gondom.
Olvastam a hsz-t, hogy valaki írjon a téma miatt a fejlesztőnek, de még én is csak 7 hsz-nál tartok
Írtam neked pü-t, remélem a 2 függőben lévő bumper rendelő eldönti, hogy kéri-e vagy sem s akkor mehet a rendelés
-
ilyen_85
senior tag
válasz #16820480 #6457 üzenetére
ha már te is használod a swype-ot, megnéznél nekem valamit?
Most azért akarom lecserélni a swype beta-t, mert ha ide ph-ra akarok írni egy hosszabb hozzászólást, a telefonomon, 3-4 sor után elképesztően belassul az egész írás, a kurzor össze vissza ugrál írás közben random helyekre ugrik s arra leszek csak figyelmes, hogy épp az első sorba írok, miközben már a 4. sornál járok, s ehhez hasonlók.
Ez nálad is ilyen, vagy az én telefonommal van valami?
Jelenleg a swiftkey-t a slideIT billentyűzetet próbálgatom. Csak hamarosan lefog járni mind a kettő (hülye voltam s egyszerre tettem fel mind a kettőt) s az egyiket meg kéne vennem, csak elég drága ahhoz, hogy felelőtlenül döntsek
Sanya:
Ezt hogy érted? Ha a névjegyzékben a jobb felső sarokban található 3 pontra kattintasz majd nyomsz egy szerkesztést, akkor nem történik semmi?
Próbáltad esetleg a nokián exportálni a névjegyeket majd importálni a gmail-es fiókodban?
[ Szerkesztve ]
-
ilyen_85
senior tag
Szerintem az új firmware oldhatta meg a dolgot, mert nálam 1-13-ig minden csatornára csatlakozik normálisan. Bár most én is vissza fogom tenni a router eredeti fw-jét, mert a házban senki nem használja a 14-es csatornát, de a gargoyle firmware nem támogatja a 14-es csatornát
Igaz stabilabb lett, tehát az egyik célom elértem vele, de így meg bekerültem én is a dzsungelba megnéztem wifi analyzerrel a környezetem ... látszik hogy mindenki csak úgy tett a routerére egy jelszót aztán kész kb 10-en használják a 6-os csatornát xD
Pőze:
A gyári billentyűzeten sajnos nem működik magyar nyelven a swype :S
[ Szerkesztve ]
-
ilyen_85
senior tag
válasz DjTaRsY #6368 üzenetére
most nézem, hogy teljesen elbeszélünk egymás mellett, a nexus 7-nek semmi köze ehhez, a nexus 4-re raktam fel a twrp-t ami után minden paranoid android rom (még azok is amik már voltak fenn rajta, csak éppen régebbi verziójúak voltak nem mentek fel rá! A topic amit linkeltem csak azért érdekes, mert nekik is hasonló hibát dobott, bár az eszköz neve esetemben más volt.
Végül rájöttem a hibára, ami valószínűsíti, hogy mégsem a twrp-vel volt a gond, hanem a paranoid android fórum letöltő linkje volt elszúrva, s nem a makó könyvtárából szedte le PA-t, hanem a maguróból ...
én is hibáztam, mert azt hittem crc hibás lett a már meglévő letöltött romom ezért szedtem le a régebbit is, újra, de úgy hogy más romot töltött le ... hiba volt
Hányszor megfogadtam már, hogy nem reggel 2-kor állok neki mindent újra rakni ...
Így kedves Sonique visszavonom, a TWRP lehet mégsem olyan szar
-
ilyen_85
senior tag
Beadtam a derekam és engedtem a "jövő" csábításának...
Felraktam a TWRP-t és nem lehet vele egyetlen egy custom romot sem telepíteni :'(
Ki is javasolta ezt a sz@rt... ?
Persze én csak marhaságokat beszélek...
[ Szerkesztve ]
-
ilyen_85
senior tag
ment pü
A sidebar-os kérdésre: én jelenleg mind a kettőt a Glovebox-ot és a Sidebar-t is a bal oldalon használom, az egyik a kijelző felső harmadán, a másik az alsó harmadán "figyeli" az érintést.
így 2x8 alkalmazást tudtam betenni xD szívesen megvenném valamelyiket, csak még nem használtam sokat egyiket se, így nem tudom melyik lehet a jobb. Egyelőre nem vettem észre az érzéketlenséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- Ukrajnai háború
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest