-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
válasz noorbertt #5995 üzenetére
Szerintem hasznald a keszuleket egy hetig, utana meglatod h szukseged van e ra egyaltalan. En S2-n cserelgettem a romokat rendszeresen, de a nexus4 stock, rootolva perpill tokeletesen megfelel
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
noorbertt
őstag
Köszönöm a visszajelzéseket! Azt hiszem berendelem..
Gyári rom vagy melyik a jobb véleményetek szerint? Mit érdemes mokolni?
Ha rootolok, akkor ota frissítés még jön folyamatosan? -
mrdavid
aktív tag
-
mrdavid
aktív tag
most azt olvasom, hogy ez még nincs benne az 28.i cumoba...
szóval akkor menjek vissza Pa-ra, s utána flasheljem fell a basebandonlyt?
az elég ha jól olvasom...de a basebandonly az most nem elérhető... invalid file
[ Szerkesztve ]
Macbook Pro M1, iPhone 14 Pro
-
mrdavid
aktív tag
válasz FearTomi #5985 üzenetére
nekem fent volt pár napig a Pa,a 28.i, a tegnapi frissítés előtti, de ott a kamera nem sokkal volt jobb...
most a xylon van fent, nekem az smoothabb kicsitmost akkor érdemes lenne vissza mennem PA-ra és feltenni az új frissitst?
[ Szerkesztve ]
-
zorromoto
senior tag
most lehet baromságot fogok mondani ,de mivel az én Rom-om febr 24.-i így nem lehet hogy ezek a rádiós frissítések már benne vannak ?
Bár írtátok hogy ez most jött ki ,de az xda-s post (Last edited by winner00; 17th February 2013) dátumú.
mi a vélemény ?
Nem vagyok ám körűlményes de nem akarok feleslegesen flashelgetni
woww most vettem észre hogy közben senior tag lettem
[ Szerkesztve ]
-
-
zorromoto
senior tag
-
jacis
nagyúr
válasz FearTomi #5978 üzenetére
Nekem amúgy valami ilyen jellegű bajom lehet amit leírtál, mert mióta megvettem egyik sensorom se működik. Gondolom az előző tulaj valamit mókólt vele és ezt eredményezte. Az egész teló telót legyalúltam de az sem segített... Hátha ez megoldja majd.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Szelley
senior tag
-
zorromoto
senior tag
Erősítsetek meg abban hogy a sima baseband only zip-et ha felteszem cwm-alól akkor nem lessz semmi gebasz.
Emlékeztetőűl aokp_mako_jb-mr1_build- ROM-om van fenn
[ Szerkesztve ]
-
B-A-B
tag
Elég lett volna csak a Romot felraknod, mert abban benne van már az új cumó. Akkor nem kell a Zip is. ( félreértettelek sorry )
(#5971) FearTomi nekem tegnap elfelejtette egyszer a Routerem a wifi. Kíváncsi vagyok ez a "probléma" is orvosolva van-e,mert olvastam régebb volt még valakiknek.
[ Szerkesztve ]
-
O$zkł
aktív tag
én nem telepítettem új bootloadert csak a basebandet és frissítettem a rom ot és mindenem megmaradt kivéve a paranoid beállításaimat lehet, hogy nem voltam elég egyértelmű
az világos de a sima rom frissítés nem szokott teljes resetet jelenteni
[ Szerkesztve ]
"Be the change you want to see in the world"
-
B-A-B
tag
" Teljes resettel jár ! " Teljes Reset backupot is töröl. Én egy Backupot mindig PC - n tartok.
[ Szerkesztve ]
-
O$zkł
aktív tag
én is CWM-ből telepítettem a letöltött zip-et de előtte nyomtam egy wipe cache,davlik párost aztán eltűnt minden beállítás amikor pedig vissza akartam rakni backupból az is eltűnt
gappsot én felraktam mert nekem el szokott tünni frissítés után lehet hogy rom telepítés után kéne wipolnom a dolgokat nem pedig előtte na mind1 am te is a tegnap esti frissítést tetted fel?
a fókusz nekem is meggyőzőbb"Be the change you want to see in the world"
-
Keeperv85
nagyúr
Ebben szerintem benne van a Gapps is a mérete alapján, nem csomagolták külön. Ha felülírta a systemet, ami rajta volt, az 99%-os eséllyel küldte a másvilágra. Bár vannak kivételek, de ez szerintem teljes system format után is menne,szóval azt meg is ejti. (Bele kéne lesni a scriptbe, de nem tudom mobilnettel leszedni...)
-
B-A-B
tag
Én úgy frissítettem, hogy CWM - ből kikerestem az Sdcard / GooManager mappából a letöltött Romot, majd CWM ből Data Reset nélkül install, majd Wipe Cache, Dalvik és Restart. Gappsot külön nem raktam hisz fent volt, és nem nyomtam Factoryt. Így megmaradt minden beállításom.
Kérlek teszteld a kamerát ! Ugye nem csak képzelődöm hogy most sokkal jobb? Nekem úgy befókuszál mint a kisangyal !
[ Szerkesztve ]
-
O$zkł
aktív tag
Frissítettem a PA romot és eltűntek a pa beallitasaim és a backupom is mindenféle szinbeallitassal együtt vki nem tudná küldeni egy backup filet amiben van több szinbeallitas mint az alap? Nincs kedvem újra egyenként beállítani őket
[ Szerkesztve ]
"Be the change you want to see in the world"
-
FearTomi
őstag
válasz oceanrush #5883 üzenetére
HTC Sensation XL? Patentul összerakva? Hát a barátnőmé recsegett ropogott, mint egy rossz parketta...
Amúgy a N4 kamerája szoftveresen van elcseszve szóval lesz még ez jobb is...elvileg a Sony Ermor R szenzor ami benne van, igen csak többre lenne képes!!!
[ Szerkesztve ]
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
B-A-B
tag
válasz Keeperv85 #5958 üzenetére
Szerintem több 100 / 1000 ember felrakta már. Ha téglásít, azt azonnal teszi véleményem szerint. AOSPA romot több száz , ezer ember tölti le. Fórumban sincs egy tégla sem. Akkor én is egy tesztalany vagyok, mert felraktam az értesítést , majd felraktam a Romot. Utánna olvastam a Changelogot És gondolom rengeteg még csak nem is olvassa.
[ Szerkesztve ]
-
B-A-B
tag
-
mrdavid
aktív tag
-
B-A-B
tag
Gyárira is jó ahogy olvasom. Bootloader nyitás, Fastbootban felrakás ( flash-all.sh parancs ) majd Bootloader visszazárás.Ahogy olvasom az összes szenzor törlésre kerül új baseband / bootloader kerül fel. ( Teljes Resettel jár ) Természetes , hogy legyen mindig mentése az embernek !
[ Szerkesztve ]
-
zorromoto
senior tag
válasz mrdavid #5946 üzenetére
Itt figyel az enyémen ilyen bumper.Bár nem láttam még élőben az eredetit ,de ez is igen minőségi érzetet az számomra.Pontos illeszkedés.A bekapcsoló ,és a hangerő gombok kiállnak a keretből és igy sokkal könnyebben érezhető az ujjaim számára.Alúl a micro usb és szépen hozzáférhető.
Talán 1 negatívumot tudok felhozni.A 3.5 jack dugóból csak az egyenes szárút lehet bedugni a pipa nem megy bele teljesen.Legalább is az enyém.sztem ennyit megér
[ Szerkesztve ]
-
mrdavid
aktív tag
hivatalos frissítés v mire gondolsz? le vagyok maradva...
más
most találtam egy fasza bumpert, de nem a poetic s nem shenit v mi ..
a kérdésem az lenne , hogy a hátlap védelmére milyen hatással van bumper?
nem az eredeti, de azt írja u.a a minőség, illetve akik vettek is dicsérik
-
Keeperv85
nagyúr
Persze, ezt én sem, ez a része nem is helytálló. Bár azt tegyük azért hozzá, hogy megfőzött stock romokban is láttam olyan mókolást, ami azért nem kicsit csapta ki a biztosítékot, de kétségtelenül gusztustalan más munkájával sajátként villogni. Mi pl. ha fel is dolgoztunk valamit, mindig feltüntettük, hogy az ő műhelyéből való, mi csak finomítottuk.
-
-
B-A-B
tag
válasz Keeperv85 #5940 üzenetére
Amúgy a GoogleDevelopers oldalról is letölthető ( picit hihetőbb forrás ) , úgyhogy szerintem ez fog jönni gyáriba is.
Amúgy XDA - s Developerek 80 % - a csak Modder. A meglévőt átírja ( Build.prop stb-stb ) és magáénak mondja.
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
Hivatalosan is elől vannak azok, csak nem fognak egy-egy fájl miatt kiadni egy egész romot újra mindenestől. Megnézik, befordítják az AOSP fő ágába, aztán mikor elég terjedelmes már a lista, akkor kiadják. Közben lehet, hogy valaki kiszedi és újat ír helyette....
Az ikszdéán meg annyi homokozó topic van mostanában, hogy én inkább távol tartom magam onnan... Kérlek ne kérd, hogy fejtsem ki bővebben is. Elég ha annyit mondok, hogy a magát fejlesztőnek leíro tagnak fogalma nem volt róla, mi az a forráskód...
@zorromoto:
Próbáld ki, használd, töröld ha nem tetszik. A Nexus erről szól. A mókolásról. Millió lehetőség van rá. Gyakorlatilag azt csinálsz, amit csak akarsz vele.
[ Szerkesztve ]
-
ice9
tag
nálam ismét előjött a bluetooth nem kapcsol be bug. cm10.1 (4.2.2). stockon vki tapasztalt ilyet?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz zorromoto #5935 üzenetére
Fel van frissítve előre a Google repo alól. (Cherry Pick). Egyáltalán nem biztos, hogy hivatalosan is mergelt változások. Ha be is lettek építve, akkor sem várható gyári csomag ennyi módosítás miatt. Naponta változik a kód, folyamatosan javítják (Vagy éppen rontják...).
-
Kunsztler
senior tag
Sziasztok
Honnan tudjatok ,hogy javitani fognak szoftveresen a kameran?
[ Szerkesztve ]
Nexus 5
-
jacis
nagyúr
válasz noorbertt #5917 üzenetére
Szia,
Nekem is csak jó tapasztalataim vannak. Én tavaly egész évben egy Galaxy Nexust nyúztam és az az érdekes, hogy ez a telefon még attól is jobb pedig anno meg voltam győződve, hogy az a csúcs. Engem a magok száma soha nem érdekelt csak az, hogy sima legyen a rendszer ne reccegjen stb.. most ehhez még hozzájött a 2GB ram ami szerintem nagyon kell ahhoz, hogy a feljasználói élmény tovább fokozódjon. A kijelző az elején nem annyira tetszett, de most annyira hozzászoktam, hogy h a tesóm Galaxy Nexusát a kezembe veszem zavar a kijelző színei. Maga a készülék ház nagyon masszív. Nekem nincs semmi fólia vagy tokés egyáltalán nem sérülékeny. Igaz nem is régóta használom. Ami negatívum, hogy a TV-vel csak egy un. slimport átalakítóval lehet összekötni amit csak az ebay-on lehet megvenni.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Keeperv85
nagyúr
Azért, mert az Ubuntu mobile jelen pillanatában teljes egészében a CM10.1-re épül, így feltételezhető, hogy ami ott elérhető, az itt sem okoz majd különösebb gondot. Nyilván való, hogy az első verziók alatt még nem fog minden működni, de mivel minden nap frissítik, így had ne kellejen elmagyarázni, hogy -hacsak nem visszafelé fejlesztenek- mennyi idő átportolni. Szerintem max. egy hónap, de akkor nagyon sokat mondtam. Erősebbnek érzem a két hét megközelítést...
Nem egy új rendszer, nem kell semmit nulláról megalkotni, amiket felsoroltál. Be kell állítani a RIL-t és egyéb még át nem vett kódokat az új felület alá, de lényegében "csak" ennyi...
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Keeperv85 #5920 üzenetére
Amennyire én tudom (láttam és olvastam review-kat róla) az Ubuntu Touchból egy developer preview változatot tudsz momentán felrakni, amiben alig működik valami, és az is helyenként szörnyen lagosan. Kapsz 1-2 programot, meg tudsz tárcsázni, aztán nyomogathatod a képernyőt, mert a legtöbb dolog nem kattintható, csak látvány.
Többek közt nincs pin kód bekérés, nincs mms, nincs semmilyen mobil adat, nincs naptár, nincs névjegyzék és még lehetne sorolni, hogy mi nem működik, de azzal hamarabb lehet végezni, hogy mi megy.campi: beállítások - a telefonról - és itt az android verziója részt kell nyomogatni, akkor jelenik meg egy nagy bab és ha azon rajta tartod az ujjadat, akkor a kicsik.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
campi
csendes tag
Sziasztok! Előjáróban szerintem kíváló készülék a gyári 4.2.2 fut rajta kérdésem hogy a JB animációt és a babocskákat hogyan tudom elővarázsolni köszi a segitség!
-
Picco
addikt
válasz noorbertt #5917 üzenetére
En S2 utan csak pozitivumokat tudok mondani, pedig azt a telot is szerettem minden nyugjevel egyutt
Akksi nem rossz, attol tartottam de ugy h egesz nap be van kapcsolva wifi meg minden, sync is megy ezerrel, 3 ora kijelzoido megvan, minden buhera nelkul raadasul a lefedettseg a munkahelyemen eleg gyengus, tehat izzadhat az akksi) Ha kapcsolgatod is a dolgokat, akkor ez az eredmeny megjobb lehet
Atom smooth, atom stabil, szerda ota osszesen egy programom allt le(SwiftKey) a 80+ kozul...en meg vagyok elegedve vele[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
noorbertt
őstag
Hali
Mára már van némi tapasztalat, gondolom.. Mi a véleményetek nexus tulajok? Pozitiv negativ egyarant johet!
Ha vannak akkor mik a betegsêgei?(Szerintetek ha ubuntut telepitek a telefonra akkor a garancia ugrott?)
-
defy456
aktív tag
Látszik amit írok??? Vagy nem vagyok elég egyértelmű? Nem érvényes Magyarországon az amerikai playen vásárolt lg nexus 4 mobiltelefon készülék garanciája. Vissza kell küldeni a tengeren túlra (amerikába) a google-nek
-
Fromtropoja
csendes tag
Úgy néz ki azért még mindig nem egyszerű 'kálvária' nélkül megúszni...
A tegnapi nap folyamán 7 Telenor üzletet jártam végig a telefonért, amit megspórolhattam volna ha nem hallgatok az első üzletben a (kifejezetten kedves) ügyintézőre aki azt mondta hogy ne is próbálkozzak az ügyfélszolgálatot hívni, úgysincs rálátásuk az üzletek készleteire.
Utazásom 3. állomásán egy kevésbé kedves úr közölte, hogy legközelebb 2 hét múlva érkezhet készülék hozzájuk, akkor is csak 200 db a 250 Telenor üzletükre.Végül mérgembe felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy van-e információjuk a készletről. Csodák csodájára tudott segíteni, összesen 2 helyen volt. Végül szerencsésen sikerült beszereznem a keresztúri Telenorból (azt az egyetlen darabot amit a bolt kapott belőle).
Tehát: aki Telenornál próbálkozna először a 1220-al kezdje.
-
Pityukaka
tag
és a garancia itthon érvényes vagy csak kint? Mennyi időre szól?
(Elvileg a google play-en lett rendelve a teló.) -
Pityukaka
tag
és mennyi idő a garancia rá?
-
Pityukaka
tag
De ha ez egy 20-assal olcsóbb mint a speedshopos, és kint a google play-en lett megvásárolva, akkor miért nem érdemes megvenni? (Most azt hagyjuk, hogy kint ÁFÁ-val 90 ezerbe jön ki, utánakérdeztem, de ugyebár azt el is kell juttatni Magyarországra, szóval ezzel nekem nincs gondom). Van bármi különbség az amcsiba készülő nexus 4 és az európai között műszakilag?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest