-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukika2
csendes tag
válasz Scooter74 #7786 üzenetére
lehet, hogy tényleg szarul vannak összetéve...
nálatok van olyan, hogy rázogatva olyan hangot ad ki, mintha egy babzsákkal játszadoznátok? vagy elég csak letenni valahova, akkor is produkálja
visszaolvasni nincs időm, ha volt már ez a téma, akkor ezúton is elnézést
'rázogatni nem ezt kell' és hasonló humorbombának szánt válaszoktól kíméljetek..
köszönöm
ezt a 'hibát' leszámítva 2012 legjobb készüléke a kicsike.
[ Szerkesztve ]
-
-
Scooter74
őstag
válasz crhis86 #7784 üzenetére
Jó azt tudom, hogy az a 20k nem nagy külömbség de amiket itt írtok az apró hibákról az arra enged következtetni, hogy elég szarul van összerakva a telefon!
Vagy tán tévedek és vásárlás után szét kell főzni az agyát mindenféle rom-al?Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
manokaki
addikt
válasz Scooter74 #7782 üzenetére
ha egyet mondhatok az Lg Optimus 4x a nyomába se léphet a Nexus 4-nek ! Ezt a gyakorlatban is megéreznéd a bekapcsolás után rögtön a kivitelezésről ne is beszéljek ! !
Ezt azt hiszem tapasztalatbol mondhatom , volt kb 3x Optimus 4x -em is , a legsulyosabb problémája , hogy kb 2 nap használat után belassul és akkor az 1 Gb Ram különbségről nem is beszéltem !!
Attila
-
Madara
tag
Fura, a sárguló kijelzőre egy videó. http://www.youtube.com/watch?v=pkODp4Ul1yA
-
Scooter74
őstag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, nagy dilema elött állok most szeretnék telefont cserélni, és a N4-s és a 4X HD között vacilálok.
Szerintetek melyiket lenne érdemes megvenni?
Ha a telenort nézem akkor 20k lenne a külömbség csak a 2 telefon között!Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
nzolo76
tag
válasz premete #7754 üzenetére
Köszönöm a választ, még nem ügyködtem recovery-t, úgyhogy a 3 apk ment fel. Működik is minden, egy furcsaság van, a widgetek kirakásakor. Belépek a modulokba, és kiviszek egy widgetet, erre feldobja a widget alkalmazások listáját, ahonnan újra ki kell választanom. De annyira nem zavaró.
*** iPhone 12 - iPad Pro - Apple Watch S6 ***
-
-
gulb
senior tag
Nekem csak HTC-telefonjaim voltak de nem veletlen vettem most NEXUS 4 -et. One X 1 eves cucc.. nem hiszem, hogy 5.0 kijon ra egyhamar..
Ha szamit a fenykepezoje akkor talan HOXnak jobb. DE SEMMI MAS nem szol mellette.
Egyik haverom pont a HOX ot cserelte Nexus 4 re nem banta meg.. jobb.
-
törölt tag
válasz korpicschess #7768 üzenetére
Én használok, általában a legfrissebb nightlyt. Semmi baja nincs. Egyébként 10.1 a száma. :-)
-
madoxx
aktív tag
Én Paranoid Androidot használok, de az akkuidő nagyban függ a kerneltől is.
Próbáltam gyárit, Franco-t, most Faux van.
Az utolsó kettő között nem éreztem nagy diffit. Jelenleg 2 napot simán elmegy, ha nem moderáltan használom.
Egyébként 1 napot simán kibír.A kamera mozog, az autofokusz miatt, annak lehet hallani a hangját.
(#7771) Madara:
Topic összefoglaló![ Szerkesztve ]
-
Madara
tag
Szasztok!
Készülök telefont váltani, és ez között, és a One X között vacilálok.
Azt szeretném kérdezni, hogy külföldről kb. mennyiért lehet 16GB-set rendelni, és hol?
Hogy megy a szervizelés itthon, illetve külföldön?
Magyarországon van hivatalos márkaszervíz országszerte, vagy csak Pesten?És hogy a telefonról is kérdezzek: Milyen?
Mik az előnyei, hátrányai, típus hibák, legnagyobb előnyök, idegesítő hibák, milyen az összeszerelés minősége, mennyire karcolódik, milyen a kamera, mennyire elég a 16GB (12GB) tárhely mobilnet nélkül?
Milyen a kijelző minősége, akksi?
Ezekre a kérdésekre szeretnék főként választ kapni, olyantól akinek ilyenje van, vagy sokat tud róla (nem csak pletykákból).Előre is köszönöm a választ!
-
twine
veterán
" te is fiam korpi!?"
a kamerád adja ezt a hangot minden telefonodnál...
De remélem csak trollkodtál.....
mond hogy igen ....[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
Lux -nevű progit próbàlta màr valaki? Tökéletesen testre tudtam vele szabni az automata fényerőt. :-)
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
korpicschess
veterán
Annyi ROM van xda-n, hogy a fene se tudja, hogy mibe kéne belekóstolni.
CM10-et használ valaki, ajánlott? Akkuidő mivel a legjobb?Egyébként ez a zörgő telefon... Volt ilyen tapasztalat? Enyém kicsit ütögetve ad hasonló hangot. Vibramotorra gyanakszom, több telefonom is volt már ilyen.
Nekem is ad ki hangot a Sony töltőm. Mintha ilyen 15-6 kHz magasságú lenne, ha jól rémlik.
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Bilux
veterán
HAgyjuk ezeket a ciripelő töltőket, mert ha sokat rágódunk rajta az új leendő tulajok beleteszik a kérdés listába.
-sárguló képernyő
-cicergő hangszóró
-zörgő telefon
-sipoló töltő stb...Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
O$zkł
aktív tag
Ha már töltés nekem olyat csinál hogy feltölti 100%-ra aztán ott ki - be kapcsolgatja a töltést aztán egy idő után leál és nem tölt többet hanem inkább merül
[ Szerkesztve ]
"Be the change you want to see in the world"
-
Picco
addikt
válasz mcsabi84 #7764 üzenetére
En eddig letoltottem vagy 1000 appot(3-4 ev alatt miota droidon vagyok) , azok kozul nem szeretnem kikeresgelni amiket megvasaroltam, ez csak azokat listazza
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
mcsabi84
senior tag
Már látom az első hozzászólásokat akiket elbizonytalanítottatok ezzel a felrobbanó töltővel xD. Nekem 3 évig sípolt a noti töltőm amíg el nem szakítottam egyszer a kábelt véletlenül és újat nem kellett vennem. Azóta az már nem tud sípolni ez meg nem akar.
-
Picco
addikt
Talaltam egy remek appot, my purchases. Megmutatja az osszes eddig vasarolt appodat. Tovabbra is nehez felfogni h ez miert nem alapfunkcio playben....
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Keeperv85
nagyúr
Kellemesebb kidobni egy rossz töltőt, mint a rossz töltő miatt szervizbe vinni/küldeni a telót nemde? Nem akarom rád hozni a frászt, nem azért írtam amúgy.
@zorromoto:
Ugyan az lényegében. Csak ha külön telepíted fel, akkor egyszerűbb leszedni, ha mégsem tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
Utána jön a router/UPC, majd a konnektor/EON kérdések hada, ezek ugye kimondottan fejlesztői kérdések. ROTFL.
@zorromoto. igen
@PÜ-söknek: Igen, a razr M zip telepítéséhez custom recovery kell. Vagy a 3 apk-t is fel lehet tenni, de akkor nem a /systembe kerül/esetleg nem mindenkinél fut rendesen.[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
zorromoto
senior tag
válasz premete #7720 üzenetére
Ez az a launcher amikor rendesen animáltak a körök .Tehát átfordúl stb? Meg a home screen-t ha balra elhuzod akkor a beállításba jutsz ?
Ha jol látom akkor ezt cwm-ból mehet fel. Mert én még olyannal találkoztam ahol 3 file volt amit fell kellet telepíteni külön.
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz premete #7749 üzenetére
Ne verd a fejed a falba,,,az fáj
Mit idegeskedsz,,örülj neki hogy a tied nem ad hangot,,,épp azért kampányolok én is, hogy ne legyen már ez "is" a "hibalistán,,,"
Én egyébként kezdek változni és semmin nem idegeskedni itt....
mert ha "globálisan" nézzük a topicot,,,el lehet mondani,,,hogy egy b@szott jó telefon a miénk,,,
Minden működik,,minden jó,,gyors, szép, "tudja, és tudja, és tudja...."Épp ezért zajlanak ilyen beszélgetések,,,mert nincs min "sírni", és javítani,,mint sok egyéb készülék topicjában Most írja mindenki le 5x naponta, hogy tök jó a telefon?
(#7750) Keeperv85:
Te SAS,,,te nem is SAS vagy hanem VÉSZMADÁR....én veled nem szeretek beszélgetni,,amikor csak tudom kerülöm,,,,pedig szeretek beszélgetni az már gondolom kiderült
Borzasztó vagy komolyan[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
-
manokaki
addikt
Akit esetleg érdekel a régebbi Dolphin-nel is megy a flash ..
Attila
-
defy456
aktív tag
Mintha régebben valaki mondta volna, hogy a maxthon böngészővel megy a flash. Hogy sikerült rávennie? Vagy esetleg más alternatíva?
-
Sanya
nagyúr
az enyimet nem tudom bedugni, mert angol töltős. én egy nokia 1200mAh-s töltővel, illetve egy qi töltővet töltöm, természetesen nem egyszerre
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
defy456
aktív tag
Ha rádugom a telefont akkor abbahagyja a sipolást. Addig csinálja.
-
twine
veterán
2 hónap után fedeztem fel én is a töltő hangját,,,,aztán sokszor be van dugva asszony Samu töltője, arra akasztom a Nexust,,(még jobban is örülök, mert az talán csak 0,8-as töltő),,de rájöttem az is cicereg
pont lesz@rom[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Hol lehet most a legjobb áron hozzájutni itt Magyarországon? GSM boltot sem zárnék ki, csak megbízható legyen ( ), és ténylegesen bontatlan állapotú érdekelne... Természetesen 16 gigás. A gyorsboltos 140-es bruttó árat nem kicsit sokallom...
-
premete
veterán
válasz Endless #7719 üzenetére
Razr M launcher+weather+Circle Widget.
Most is Motorolám lenne, ha lehetne kapni itthon valami normálisat, nem horror áron.[ Szerkesztve ]
-
madoxx
aktív tag
válasz premete #7716 üzenetére
De könyörgöm, ha ott a link
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2151576A leírásban azért gyanús lehet:
"First time installing a 4.2 based AOSP ROM to your Nexus 7 3G,"Vagy legfelül:
"> Nexus 7 > Nexus 7 3G Android Development > [ROM][4.2.2][3/21][RC2.1] LiquidSmooth"Ennyi erővel nem nézek szét az úton, mert a kamion is azon megy még sincs semmi baja :S
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz RigoJancsi #7713 üzenetére
Normális esetben a rom telepítőjében van egy ellenőrzés, ami megnézi a eszköz egyezést. Ez éppen a nem normális esetek tipikus példája... :u
-
premete
veterán
válasz korpicschess #7675 üzenetére
Rom és design ilyen nálam most.
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz RigoJancsi #7711 üzenetére
Nem nagyon. Nem kell aggódni túlzottan. Nem szoktak JTAG-elni, mert macerás és nem is nagyon van a legtöbb helyen, szóval valószínű cserélik. Remélhetőleg tanúságos lecke volt csupán, ami ezúttal nem anyagi kárban fog folytatódni.
-
dombila
senior tag
válasz korpicschess #7708 üzenetére
-
korpicschess
veterán
Igen, így pl. egy SGS is tudja. Hát úgyis akartam egy ilyen kábelt szerezni. Viszont ez azért ciki. Bíztam benne, hogy ha legalább nem bővíthető a memória, akkor legalább OTG menne.
Szóval MHL kábellel egyáltalán nem megy? Csak ezzel a slim porttal működhet? Ebayen nem is látok ilyen adaptert.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
mumk1
addikt
-
Keeperv85
nagyúr
Dehogy működik bármelyiken... Itt is módosított kernel kellett hozzá. Számtalan esetben erre nincsen lehetőség. Illetve nem is egy olyan eszköz van, amiben az USB vezérlő képtelen ilyen funkciót ellátni.
Mondjuk hogy miért nem tették bele gyárilag vagy hogy miért nem kaphatott egy mini HDMI kimenetet, az egy elég jogos felvetés persze...
-
Injun
senior tag
Hol lehet azt beállítani,hogy ha volt nem fogadott hívásom vagy üzenetem jött akkor villogjon a led-je és a kijelző is jelezze,hogy valami volt?Bekapcsoltam a led jelzést de semmi.
-
FearTomi
őstag
válasz korpicschess #7699 üzenetére
De működik az OTG...[link]
Amúgy az MHL kábelről annyit, hogy nem támogatja a Nexus 4...a SlimPortot támogatja
[ Szerkesztve ]
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest