Hirdetés
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorromoto
senior tag
válasz
sonique #6998 üzenetére
picsóba .pedig jó lenne ha működne ,és működik is ha az ember fia meg tudja mokolni.
Sajnos vagy nem ugy látom hogy itt a nexus mókolhatósága ellenére sem van nagy számban lévő user.
Nem bántásképp puszta tényként mondom.
Én személyszerint imádom ha valamit okosítani lehet .A sikerélmény az ami hajt.
márpedig nem nyugszom míg meg nem oldom ezt a helyzetet
-
campi
csendes tag
Gyári rommal nálam ilyen a fogyasztás.
-
sonique
őstag
válasz
zorromoto #6997 üzenetére
valami linux guru kell hozza
én nem vagyok azaszembe jutott a hogy a dell monitorban van usb hub de nem muxik vele kiprobaltam
a framework re-compiling pedig nem akart menni pedig megprobaltam ..
mindig hibat irt a progi és kilépett
vissza is raktam mindentvan egy ilyen http://www.mediafire.com/?9u72uby7pa1re
APKutility-ver.1.50 de ez meg szintugy hibával elszáll nem kompatibilisazt lehet ment volna csak a dell passziv usb hub
-
TomPack
őstag
Sziasztok! Nexus 4 tulaj lettem!
Hol talàlok hasznos olvasnivalót, mielőtt elàrasztanàm a fórumot kérdésekkel? Xperia Ion-ról vàltottam, egy hónapig bírtam együtt élni vele.
-
sonique
őstag
válasz
zorromoto #6992 üzenetére
na végig olvastam
a framwroek ot is meglehet csinalni
itt van hozza a toolaz aktualis /system/framework/framework-res.apk be ezt kell behelyezzni
ezen belül pedig ebbe a file bares/xml/storage_list.xml
<!-- external USB OTG drive -->
<storage android:mountPoint="/storage/usbdisk0"
android:storageDescription="@string/storage_usb"
android:removable="true" />ugye lértre kell hozni is ezt a filet
/system/etc/vold.fstab
dev_mount usbdisk /storage/usbdisk0 auto /devices/platform/msm_hsusb_host/usb2ezt a annyira nem értem
But /storage/usbdisk0 does not exist, so it will fail to mount. We will be using /init.mako.rc to create this directory and symlink associated legacy ones. This file resides in a ramdisk (which combines with the kernel to form boot.img), so we need to modify that instead of /init.mako.rc on the device itself (since it wouldn't be able to persist through a reboot). Below the analogous /storage/sdcard0 lines, add:
mkdir /storage/usbdisk0 0000 system system
symlink /storage/usbdisk0 /usbdisk
symlink /storage/usbdisk0 /mnt/usbdisk -
sonique
őstag
válasz
zorromoto #6988 üzenetére
franco 102es kernel amibe belraktak ahogy latom és valami framework modisitas is van gondolom hogy ne kelljen terminal bol csinalni
de sztem a framework nem mindenromhoz jo mindig az adott rom ét kell modositani szal amig ez nem kerül bele alapbol addig marad a manuális mod
itt a video benne hogy mit kell beütni és utána már lehet egerészniprobald ki ... azt kérünk beszámolot
nekem csak sima otg kábelem van
és hub om sincs hozzade nem is cserélném most le a faux kernelt mert a 11es kezd nagyon jo lenni ...
a faux display ben pedig frissitették hogy mindenkinek válágos legyen melyik opcioval mit állit igy már nem olyan nehéz belöni a szineketezt rakd bele ide
/system/etc/vold.fstab
és elvileg müködik automatikus mount
mount -o remount,rw /system
cd /system/etc
echo dev_mount usbdisk /storage/usbdisk0 auto /devices/platform/msm_hsusb_host/usb2 > vold.fstab
chmod 644 vold.fstabés ehez a romhoz van framework megcsinalva
CM10.1 20130305 nightly -
zorromoto
senior tag
válasz
sonique #6987 üzenetére
Minden adott ,kábel ,usbhub .Egyszerűen szeretném hogy működjön.
Ha jól látom franco kernel ami ebbe kavar?
Még jó hogy faux van fenn..
Szóval egy amilyan utasítás kellene lépésről lépésre,de nem vagyok biztos magamba.
Szeretnék rákötni egy gamepad-ot. Most feltettem egy játékot és ezért. ne kérdezd miért pont ezen a kis szaron .Ez olyan hogy megint érdekel és azért.
Szóval innen az apropó
thx
-
-
zorromoto
senior tag
Most egy visszatérő téma . Jutott már valaki érdemileg valamire az otg témában?
Én most itt kutakodok. Ha valakit tud valami okosat akkor ne tartsa magában
thx
-
Cseri0058
őstag
Honnan vetted, ha szabad kérdeznem?
-
Endless
aktív tag
Valaki használ a telefonhoz Samsung S3 heasetet? Mert nekem a hangerő szabályzó nem nagyon működik
-
Gabesz11
tag
Sziasztok! Most vettem egy ilEn telcsit. Nagyon tetszik. Kettő dolog amiben kèrnèk segitsèget. Valami jo kis időjárás app ès ennek a szoftverèbe gyárilag nem lehet beállítani hogy az akksi hány %-os?Ha igen hol találom vagy melyik az a progi ami jò
-
Picco
addikt
Nalatok a kijelzo hasznalat mit jelent? Mert se chrome se semmi applikacio nem tunik fel a battery stat-nal.
Enyem faux kernellel vagy anelkul, max 3 orat bir, de akkor max10% kornyeken van az akksim. Altalaban netezek vagy appy geek-en keresztul olvasgatok. Teny h egesz nap 3g/wifi van nalam, illetve sokat vagyok motoron, tehat tuti ugral toronyrol-totonyra, de akkor is...Mos: auto fenyeron vagyok.
-
-
animoo
senior tag
válasz
Endless #6971 üzenetére
Igen, franco kernelt hasznalok a testreszabhato gamma beallitasai miatt.
szuper ez a rom, mar kb egy honapja ezt hasznalom, elotte volt paranoid, de ez jobban bejon.
Picco: annyit szoktam csinalni, hogy munka kozben kikapcsolom a 3gt mert a melohelyen rossz a terero es ugyis csak 2g van, inkabb ne keresgesse feleslegesen. De semmi Oc vagy uv nincs.
-
Pityukaka
tag
Meg tudjátok mondani, hogy Amerikában a Google-nél vásárolt Nexus 4 esetében hogyan lehet magyarra állítani a menüt? Köszönöm!
-
FearTomi
őstag
A SIM tálca pöcköt elfelejtettétek!
-
Cseri0058
őstag
De viccesek vagytok.
-
mcsabi84
senior tag
válasz
Darth_Revan #6959 üzenetére
jó, a fóliákról és a telefont tartó kis kartonról se feledkezzünk akkor már meg
-
mcsabi84
senior tag
Én nem tudom, hogy a ti dobozotokban mi volt, az enyémben csak töltő meg a kis sim kártya nyitó
-
mrdavid
aktív tag
Nos... Nem vált be a új kamera app se, ugyanúgy kifagy és újra indul... :-$ vissza teszem a Stock romot és megy a Media Marktba... Kíváncsi vagyok mennyi idő alatt javítják meg, illetve, hogy lehet e javítani vagy cserélni kell... Majd infozok itt
-
winery
aktív tag
Darth_Revan köszönöm a tippet játékok terén
telefon szerintem nagyon jó így stock rommal is, mondjátok hogy fapados , de szerintem butaság van sok sok alkalmazás amivel lehet pótolni dolgokat és nem mondasz le más dolgokról .
Én számomra tökéletes, megkaptam azt amit utáltam a lg optimus 2xben, erős vas és tökéletes suport .
-
Endless
aktív tag
Valaki a Xylon ROM üzemidejével kapcsolatban tudna valami infóval szolgálni?
-
Cseri0058
őstag
Na arra jutottam hogy egy gsm boltban veszem meg. Eddig az xxl gsm t néztem ki. Tapasztalat vele kapcsolatban? Vagy valami más gsm t tudtok ajánlani?
-
jacis
nagyúr
válasz
FragMaster #6941 üzenetére
Legyen igazad és akkor lesz egy N5-öm.
-
törölt tag
válasz
FearTomi #6932 üzenetére
megmondom őszintén, nem biztos, hogy az zavarna engem
bár az a baj, hogy sok kezelőelem még mindig a képernyő tetején van. remélem ez a KLP-ban változik majd, mert így nem annyira baba... a felső lehúzható sávot valahogy le kéne pakolni alulra, ahogy a 3.0-4.1.x tablet változatnál is volt, és fent maximum ilyen információsávot meghagyni órával meg térerővel (ami nem interaktív).
-
Darth_Revan
veterán
Modern Combat 4
Modern Combat 4 mindössze $1! Ráadásul a tegnapi frissítéssel végre Nexus 4 alatt is full grafikán fut (természetesen akadásmentesen).
Összehasonlítás, hogy hogyan nézett ki és most hogyan néz ki (Nexus 7 grafika szintjén megy már): [link]
Csináltam pár képet, hogy az én Nexus 4-esemen hogyan néz ki a patch után:
Amit a 1.0.2 patch hozott Nexus 4 tulajoknak:
Increased texture resolution, polygon detail, lens reflections, particles, reflection maps and pixel shaders
Röviden magyarul: a víz és padló már tükröződik és több+szebb "napfény effekt" van.The Conduit
Megjelent a The Conduit nevű Wii játék javított grafikával ellátott Android portja is, aminek a legnagyobb érdekessége, hogy a készítők elfelejtettek (?) Tegra chipset ellenőrzést beépíteni a programba+az adatfájl is univerzális, mindössze a Play Storet állították be, hogy ellenőrizze a Tegra 3 chipset meglétét. Gondolom azért, mert a készítők csak ideiglenesen akarják, hogy Tegra 3 exkluzív legyen. Tehát, aki nem akar várni és meg tudja bütykölni a build.prop fájlt, hogy álcázza a telefont mondjuk egy One X-nek (vagy esetleg virágboltból leszedi az APK-t), akkor az gond nélkül tud játszani vele. Maga a játék elvileg ingyenes, azonban csak az első 2 pálya játszható, ha a többit is akarjuk, akkor $5-t kell fizetni, tehát tulajdonképpen mégsem ingyenes, hanem $5 a játék.
Én max beállításon játszom és a framerate jó, viszont csiszolás még ráférne, mert nlhány ponton beakad és leesik az FPS egy fél másodpercre, majd vissza normálisra (persze ettől még teljesen játszható).
-
MartOOn
addikt
valaki rendelt már a skinshoptól egyedi fényképes hátlap skint? ha igen vélemény?
-
Pityukaka
tag
Nem tudjátok, hogy Amerikában a Google-nél vásárolt Nexus 4 esetében az LTE adatforgalom müködik itt Magyarországon is telón? Köszönöm a választ!
-
FearTomi
őstag
Nexus 5
Nemtudom mennyire lehet igaz, de mostanában ezek a kiszivárgások bejöttek...viszont ha ez igaz, akkor brutál egy telefon lesz
Viszont kár az 5,2"-ért
-
sompetike
aktív tag
-
sompetike
aktív tag
ezt a gari dolgot jegeljétek már...hihetetlen,hogy ennyiszer lerágjátok ezt a csontot.....
-
sonique
őstag
válasz
Cseri0058 #6921 üzenetére
play store os szamla
semmilyen eu gari papir
a digitalbridge miért adna neked garit egyébként is csak szallito
nem forgalmazóesetleg német MediaMarkt ban nezd meg az érvényes lessz itthon amint kaphato lesz
nem rég volt rola szo olyan mennyibe kerül ott most olvass vissza -
sonique
őstag
válasz
Cseri0058 #6919 üzenetére
hogy kapna itthoni gari papirt
az kinti garanciás
semmi diferencia nincs a digitalbridge töl rendelt vagy a vaterán megvett
usa/uk play store -s telefon közt garit tekintvea gsm boltos ilyen szompontbol jobb valasztas kintröl rendeltel szembe
mert ott van kézzelfoghato garanciád -
-
Cseri0058
őstag
Nem tudtok itthon olyan helyet ahol kb 110k körül van a teló? Illetve gyári garival adják!!
-
-
zorromoto
senior tag
válasz
Cseri0058 #6910 üzenetére
Javaslom üsd be a keresőbe a garancia szót és máris okosabb leszel.Vagy nyisd le az első hozzászólást.Gyakorlatilag garancia ügyben nincs még mindig olyan szitu tudomásom szerint ami példa értékű lenne számunkra
Ha gari kell akkor mindenképp szolgáltató az pedig jelen esetben Telenor. Ott tuti van,és még állitólag független is.
-
Cseri0058
őstag
Sziasztok!
Régebben én is megrendeltem a digital bridgetől a telót, de aztán vissza mondtam hogy megvárjam az s4-et.
De valahogyan ez az s4 nem az igazi hát még az ára milyen szép lesz...
A többi gyártó telója sem megvételes mert vagy túl nagy vagy drága stb...
szóval úgy döntöttem megveszem a nexus 4-t.
Kérdésem az lenne így pár hónap után mi a véleményetek róla?
a gari itthon érvényes? meg ha van valami fontos közölhetnétek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos cigaretta 🔞
- Direct One (műholdas és online TV)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Iphone 14 Pro Max 256GB Deep Purple
- Motorola Razr 40
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 11T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest