Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bluetooth-headsetekről általában
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-A-B
tag
válasz
#16820480 #6387 üzenetére
Töltöm fel neked . 2 perc.Parancsolj
-
crhis86
tag
Azt hiszem erre gondolsz: N4 checker
-
törölt tag
nektek le lehet tölteni ezt a témát? nálam folyton elszáll hibával, mintha nem lenne ott a fájl... ha esetleg valakinek sikerül, akkor nem tudná feltenni mondjuk skydrive-be és megosztani a linket?
megvenném a Play-ről a fizetős verzióját is, de nem kompatibilisnek írja -
quby01
csendes tag
sziasztok!
meg tudjátok mondani annak az oldalnak a címét ahol össze vannak gyűjtve az aktuális külföldi szállítási idők?
Köszi
-
defy456
aktív tag
Ez az új PA már meg is hozta a parát. Hívtak és nem éledt fel a kijelző. Megnyomtam a power gombot, erre felvillan a hívást fogadó képernyő, de mire felvettem volna a hívást addigra el is sötétült... Hosszan nyomva a power gombot először feketén világíotott, majd utána bejött a rendes képernyő, és fel tudtam venni. Miután lerakta a másik fél utána megint nem éledt fel a kijelző. Csak power hosszú nyomásra. Utána nem tudtam lekapcsolni a képernyőt.
Újra indítottam, meglátom mi lesz. -
B-A-B
tag
-
defy456
aktív tag
Volt nemrég szó új baseband-ről, (meg talán valami másról is). Azt a tegnapi PA-ra felrakhatom? És ha igen akkor be linkelné nekem valaki? Köszönöm.
-
B-A-B
tag
Opera Webkit alappal. Lehet csak elrontották a jót ?
-
MartOOn
addikt
szerettem volna megosztani a netemet... de sehogy se sikerul. s3 folyamatosan azt erzekeli h az n4 hotspot ki van kapcsolva. wtf?
-
ilyen_85
senior tag
Beadtam a derekam és engedtem a "jövő" csábításának...
Felraktam a TWRP-t és nem lehet vele egyetlen egy custom romot sem telepíteni :'(
Ki is javasolta ezt a sz@rt... ?
Persze én csak marhaságokat beszélek...
-
zorromoto
senior tag
-
FearTomi
őstag
válasz
zorromoto #6356 üzenetére
Marha érdekes, én is ma szedtem le róla pár percre és majdnem felraktam a polcra a bumpert, aztán eszembe jutott a multkor zuhanása amit a bumper tompított és azt mondtam, hogy várok még pár hónapot ezzel
Amúgy is mindig 4-5 hónapig van fólia meg tok a telóimon utána meghámozom őket
-
dombila
őstag
Az előbb kb. 3-4 centiméter magasból a hátlapjára ejtettem a telefont. Puha felületre, a kanapéra. Határozottan megcsörrent benne valami. (Mintha aprópénz csörgött volna...) Na ki is próbáltam mégegyszer: hátlapra ejtve csörög benne valami. Előlapra ejtve meg sem mukkan. Nem szeretnék senkit a készülék dobálására biztatni, de esetleg másnak is csinálja? (3-4 centiről puha felületre).
Mi lehet ez, a kamera? -
zorromoto
senior tag
válasz
ilyen_85 #6350 üzenetére
sztem a bumper az max kávát méltatott megvédeni,de egy esetleges pofáraesést ami mondjuk egy kiálló kőre vagy vagy bármi ami elérheti a képernyőt, na azt nem. Félreértés ne essék nem azt mondom hogy haszontalan,csak nélküle szebb,és a fogása is sokkal jobb.
Nyugodtan rendeljétek meg mert jó. -
Pityukaka
tag
No, nem marcangolom magam tovább, végül erre cserélem a HTC-met. Csak sajnálom, hogy nem tudtam eddig még sehol megtapogatni, mert egyik telenoros boltban sem volt és nem is biztattak a jövőre nézve...
[link] -
-
zorromoto
senior tag
Skacok kövezzetek meg De ez a telefon bumper nélkül ezerszer kecsesebb. Ma levettem róla és ezt tapasztaltam . Sokkal jobb a fogása is
-
szponzor
senior tag
-
Kunsztler
senior tag
Na megint háború lesz én megse szólalok
-
jacis
nagyúr
Ma megnéztem srácok a lumia 920-at az MM-ben és ledöbbentem amikor a böngésző recceget az oldal le és fel mozgatásakor. A Nexusom sokkal simábban működik mint a csúcs wp mobil. Nem akartam hinni a szememnek...
Jelenleg sztem az egyik legsimább rendszer a stock droid és ebbensemmi túlzás nincs. -
Kunsztler
senior tag
-
Pompi
nagyúr
AMOLED vitát, személyeskedést, flame keltést, trollkodást befejezni.
-
mcsabi84
senior tag
válasz
ilyen_85 #6317 üzenetére
Nekem van egy olyan érzésem, h az 5.0-nál amúgy bevezetnek egy ilyen funkciót. Mivel 6-os változatot nem akarnak idén kiadni, nem tehetik meg, h ne menjenek az ubuntu elé.
Bár igazából ezt a chromebook pixel vonalat se értem. Ahelyett, hogy androidot raknának egy noti alá, amire programok ezrei állnak készen, inkább nyomatják ezt a nem túl sok mindenre használható cuccot. -
ilyen_85
senior tag
ment pü
A sidebar-os kérdésre: én jelenleg mind a kettőt a Glovebox-ot és a Sidebar-t is a bal oldalon használom, az egyik a kijelző felső harmadán, a másik az alsó harmadán "figyeli" az érintést.
így 2x8 alkalmazást tudtam betenni xD szívesen megvenném valamelyiket, csak még nem használtam sokat egyiket se, így nem tudom melyik lehet a jobb. Egyelőre nem vettem észre az érzéketlenséget.
-
mcsabi84
senior tag
válasz
ilyen_85 #6308 üzenetére
Többen használjátok a sidebart, ti hova rakjátok a csúszkát? Én már tettem balra, jobbra, de mindig összeakadt valamivel (lásd MartOOn gmail parája)
-
szponzor
senior tag
válasz
protko1 #6312 üzenetére
Nekem hétfőn jött meg a nagyobbik verzió...tényleg melegszik, de gyorsan is tölt.
Neked így kb. 70$ összértékű a csomagod, kellett rá vámot fizetned? Neked is 89.5$-os címkét raktak rá? Nekem a kevesebb, mint 50$-os rendelésre 89.5$-os címke került, de a vámot megúsztam. -
ilyen_85
senior tag
-
B-A-B
tag
V5 re támázva a frissített mihome launcher. Még a Lockscreent is átírja Miuisra. Témákkal. A tegnapi témával kész Miui a telefonom
[link]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Motorola Razr 40
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Xiaomi 11T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- AMD RYZEN 7 AM4 CPU-K
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest