-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
az hagyjan hogy tul rovidnek tunik ez az ido de meg ha igaz is tuti nem tennem ki ilyen sokknak az akksimat. plane nem az n4 akksimat amit azert oly egyszeruen nem cserelek ki...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MartOOn
addikt
csak akkor tudom megosztani a netemet ha nem titkositom. milyenmarez?
akarmilyen titkositast nyomok ra a masik telo azt latja mintha ki lenne kapcsolva...HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
B-A-B
tag
-
crhis86
tag
Azt hiszem erre gondolsz: N4 checker
-
törölt tag
nektek le lehet tölteni ezt a témát? nálam folyton elszáll hibával, mintha nem lenne ott a fájl... ha esetleg valakinek sikerül, akkor nem tudná feltenni mondjuk skydrive-be és megosztani a linket?
megvenném a Play-ről a fizetős verzióját is, de nem kompatibilisnek írja -
quby01
csendes tag
sziasztok!
meg tudjátok mondani annak az oldalnak a címét ahol össze vannak gyűjtve az aktuális külföldi szállítási idők?
Köszi
-
defy456
aktív tag
Ez az új PA már meg is hozta a parát. Hívtak és nem éledt fel a kijelző. Megnyomtam a power gombot, erre felvillan a hívást fogadó képernyő, de mire felvettem volna a hívást addigra el is sötétült... Hosszan nyomva a power gombot először feketén világíotott, majd utána bejött a rendes képernyő, és fel tudtam venni. Miután lerakta a másik fél utána megint nem éledt fel a kijelző. Csak power hosszú nyomásra. Utána nem tudtam lekapcsolni a képernyőt.
Újra indítottam, meglátom mi lesz. -
B-A-B
tag
-
defy456
aktív tag
Volt nemrég szó új baseband-ről, (meg talán valami másról is). Azt a tegnapi PA-ra felrakhatom? És ha igen akkor be linkelné nekem valaki? Köszönöm.
-
-
sompetike
aktív tag
-
sompetike
aktív tag
hogy lehet egy éves az s3-s ha tavaly májusban mutatták be?
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
B-A-B
tag
Opera Webkit alappal. Lehet csak elrontották a jót ?
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
szerettem volna megosztani a netemet... de sehogy se sikerul. s3 folyamatosan azt erzekeli h az n4 hotspot ki van kapcsolva. wtf?
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Bilux
veterán
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
ilyen_85
senior tag
Beadtam a derekam és engedtem a "jövő" csábításának...
Felraktam a TWRP-t és nem lehet vele egyetlen egy custom romot sem telepíteni :'(
Ki is javasolta ezt a sz@rt... ?
Persze én csak marhaságokat beszélek...
[ Szerkesztve ]
-
zorromoto
senior tag
válasz dombila #6357 üzenetére
Lehet hogy nyerőautomata a masinád? Akkor dobáld még kicsit :-) bocs de ezt nem hagyhattam ki.
bumperhez még annyit hogy mivel én dolphint használok így amikor oldalról behúzom a könyvjelzőket akkor kicsit útban van a bumper.De persze ez sz én személyes tapasztalatom
[ Szerkesztve ]
-
FearTomi
őstag
válasz zorromoto #6356 üzenetére
Marha érdekes, én is ma szedtem le róla pár percre és majdnem felraktam a polcra a bumpert, aztán eszembe jutott a multkor zuhanása amit a bumper tompított és azt mondtam, hogy várok még pár hónapot ezzel Amúgy is mindig 4-5 hónapig van fólia meg tok a telóimon utána meghámozom őket
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
dombila
senior tag
Az előbb kb. 3-4 centiméter magasból a hátlapjára ejtettem a telefont. Puha felületre, a kanapéra. Határozottan megcsörrent benne valami. (Mintha aprópénz csörgött volna...) Na ki is próbáltam mégegyszer: hátlapra ejtve csörög benne valami. Előlapra ejtve meg sem mukkan. Nem szeretnék senkit a készülék dobálására biztatni, de esetleg másnak is csinálja? (3-4 centiről puha felületre).
Mi lehet ez, a kamera? -
zorromoto
senior tag
válasz ilyen_85 #6350 üzenetére
sztem a bumper az max kávát méltatott megvédeni,de egy esetleges pofáraesést ami mondjuk egy kiálló kőre vagy vagy bármi ami elérheti a képernyőt, na azt nem. Félreértés ne essék nem azt mondom hogy haszontalan,csak nélküle szebb,és a fogása is sokkal jobb.
Nyugodtan rendeljétek meg mert jó.[ Szerkesztve ]
-
Pityukaka
tag
No, nem marcangolom magam tovább, végül erre cserélem a HTC-met. Csak sajnálom, hogy nem tudtam eddig még sehol megtapogatni, mert egyik telenoros boltban sem volt és nem is biztattak a jövőre nézve...
[link] -
FőDudu
veterán
válasz ilyen_85 #6350 üzenetére
birja.
Nekem leesett kb fej magassagbol a labam alatti fem trepnire - semmi nyoma.
Igy nem rakok ra bumpert.Kollega ma mutatta az 1 eves feher S3-t. Na azon a kepernyo koruli muanyag kereten kb nincs festek. Lepattogzott, lekopott a csupasz muanyagig.
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
zorromoto
senior tag
Skacok kövezzetek meg De ez a telefon bumper nélkül ezerszer kecsesebb. Ma levettem róla és ezt tapasztaltam . Sokkal jobb a fogása is
-
szponzor
senior tag
-
Kunsztler
senior tag
Na megint háború lesz én megse szólalok
Nexus 5
-
FearTomi
őstag
Én pont ugyan ezt éreztem akkor, amikor a haverom mutatta az iphone 5-jét és egy twitter értesítés érkezésekor 10 mp-re megfagyott a telefon. Láttam is rajta, hogy izzad, mert épp azt mutatta, hogy milyen "smooth"
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
jacis
nagyúr
Ma megnéztem srácok a lumia 920-at az MM-ben és ledöbbentem amikor a böngésző recceget az oldal le és fel mozgatásakor. A Nexusom sokkal simábban működik mint a csúcs wp mobil. Nem akartam hinni a szememnek...
Jelenleg sztem az egyik legsimább rendszer a stock droid és ebbensemmi túlzás nincs.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
MartOOn
addikt
-
Kunsztler
senior tag
Nexus 5
-
Pompi
MODERÁTOR
AMOLED vitát, személyeskedést, flame keltést, trollkodást befejezni.
Feel Good Inc.
-
mcsabi84
senior tag
válasz ilyen_85 #6317 üzenetére
Nekem van egy olyan érzésem, h az 5.0-nál amúgy bevezetnek egy ilyen funkciót. Mivel 6-os változatot nem akarnak idén kiadni, nem tehetik meg, h ne menjenek az ubuntu elé.
Bár igazából ezt a chromebook pixel vonalat se értem. Ahelyett, hogy androidot raknának egy noti alá, amire programok ezrei állnak készen, inkább nyomatják ezt a nem túl sok mindenre használható cuccot. -
ilyen_85
senior tag
ment pü
A sidebar-os kérdésre: én jelenleg mind a kettőt a Glovebox-ot és a Sidebar-t is a bal oldalon használom, az egyik a kijelző felső harmadán, a másik az alsó harmadán "figyeli" az érintést.
így 2x8 alkalmazást tudtam betenni xD szívesen megvenném valamelyiket, csak még nem használtam sokat egyiket se, így nem tudom melyik lehet a jobb. Egyelőre nem vettem észre az érzéketlenséget.
-
mcsabi84
senior tag
válasz ilyen_85 #6308 üzenetére
Többen használjátok a sidebart, ti hova rakjátok a csúszkát? Én már tettem balra, jobbra, de mindig összeakadt valamivel (lásd MartOOn gmail parája)
-
szponzor
senior tag
válasz protko1 #6312 üzenetére
Nekem hétfőn jött meg a nagyobbik verzió...tényleg melegszik, de gyorsan is tölt.
Neked így kb. 70$ összértékű a csomagod, kellett rá vámot fizetned? Neked is 89.5$-os címkét raktak rá? Nekem a kevesebb, mint 50$-os rendelésre 89.5$-os címke került, de a vámot megúsztam. -
ilyen_85
senior tag
-
B-A-B
tag
V5 re támázva a frissített mihome launcher. Még a Lockscreent is átírja Miuisra. Témákkal. A tegnapi témával kész Miui a telefonom [link]
-
-
sompetike
aktív tag
válasz Keeperv85 #6300 üzenetére
thx.de láttam én is ezt a videót,s sajna nem müködött...
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest