- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
benco
tag
sorry az OFF-ért
Elnézést ha nagyon low kérdés de ITT miért van 2db fólia egy csomagban?Egy az elő és egy a hátlapra?
Még egyszer sry az offért! -
benco
tag
Hol lehet a hátlapra fóliát venni?
-
defy456
aktív tag
válasz
forintuser #5188 üzenetére
És ez melyik rom?
-
ice9
tag
azért azt hozzá kell tenni, hogy nyitáskor darálódik minden.
-
R2D20208
addikt
válasz
Darth_Revan #5192 üzenetére
Nem marad semmi nyoma. 1 perces dolog és 2 gombnyomás ToolKittel. Bármikor szabadon nyitod zárod.
-
FearTomi
őstag
válasz
Darth_Revan #5190 üzenetére
Valahol azt olvastam, hogy nem a CPU-t húzza vissza melegedéskor, hanem a GPU-t!
-
Darth_Revan
veterán
Na, újramértem Antutut, 17665 (stock 4.2.2). Szerintem az volt a probléma, hogy a telefon hőmérséklete elérte a 37 fokot és e miatt levette a CPU órajelét, most viszont csak 28 C és már szemmel láthatóan több pontot ért el. Ki kell lőnöm valahogy ezt az idióta throttlingot
Már csak azért is, mert anélkül, hogy bármit csinálnék, mindössze csak a kijelző megy, még attól is melegszik folyamatosan.
Viszont gondolom ezen a téren nem hibás a telefonom, legalábbis amíg nem lesz nekem is 77 fokos és biztonsági okokból leállítsa magát, addig ezeket az értékeket normálisnak tekintem
-
FearTomi
őstag
válasz
Darth_Revan #5187 üzenetére
Akkor nem értetted meg amit mondani próbáltam
-
R2D20208
addikt
válasz
Peddy789 #5185 üzenetére
Én csak ha kimegyek a lakásból akkor rakom rá. Itthon tudok a telóra vigyázni. Kint / autóban stb-stb bármi történhet. Kicsúszik a zsebből, hirtelen kikapom leeseik , miegymás...Tudom Ebayen olcsóbb, de én veszek telefont, aznap "felöltöztetem" . Ezer Ft pluszt nem nézek. Sztem élőben még nem is néz ki rosszul benne a telefon.
-
defy456
aktív tag
Alulról el tudom tüntetni valahogy azt a 3 jelet? Mert találtam egy lmt nevű dolgot ami nagyon tettszik, de úgy nem az igazi, ha alul is ott vannak a megfelelői.
-
FearTomi
őstag
válasz
Darth_Revan #5179 üzenetére
Szerintem ne foglalkozz ezekkel, nem sütni fogsz vele, vagy hűteni! Használd és egy idő után rájössz, hogy nagyon jó a telefon úgy is, hogy nem figyeled hány fokos, mozog e a gomb blahblah
-
hardverhudi
tag
Én Spigen tokot használok. Nagyon vékony és kellemes a fogása
-
warcat
veterán
Nálam is Nillkin tok van,remekül bekattan a helyére,jó anyagból van,és nem lesz ujjlenyomatos.
-
Darth_Revan
veterán
30 perc Need for Speed Most Wanted után 44 C az akku, ez jónak vagy rossznak számít?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Darth_Revan #5173 üzenetére
Szarj rá, semmit nem érnek ezek a tesztek, akkora szórás van köztük, hogy rossz ránézni. Még kettőt mérsz és már csak 4000 pontod lesz, vigyázz
-
pityaa23
senior tag
válasz
Nekem 2 perce a legújabb nightly-val 18712 lett az eredmény.
-
R2D20208
addikt
válasz
Nekem majdnem 18000 . ( 4.2.2 Stock ) Antutut soha ne vedd figyelembe..Sztem ugyanazt tudja a telefonunk bármit is ír az Antutu. ( azok a szakemberek is nagy balfékek akik ezt figyelembe veszik. Nagy null a pontossága )
-
Darth_Revan
veterán
Ez érdekes. 4.2 alatt 16.200 pontot értem el Antutu alatt, viszont 4.2.2-re frissítés után már csak 13.200 pontot kapok
-
FearTomi
őstag
válasz
Darth_Revan #5167 üzenetére
melyik részen "langyos"?
-
mcsabi84
senior tag
válasz
Darth_Revan #5167 üzenetére
Télen nem olyan rossz az. Fázós kézre most wanted
-
Darth_Revan
veterán
Ma végre kibontottam az UK Play-től vásárolt Nexus 4-esemet, nem rossz a kicsike
Amint felcsatlakoztam WIFI-re, már rögtön csipogott is, hogy jönne a 4.2.2
Az viszont érdekes, hogy még nem játszottam vele, de már langyos a hátulja
-
mcsabi84
senior tag
A legtöbben szerintem feladták innen a tokok/bumperek használatát. Én is csak akkor teszem bele, ha kilépek az ajtón. Viszont a bebújósok nem tesznek valami jót, mert kis homok/por kerül bele vége a kijelződnek. Nézz szét ebayen v amazonon és rendelj valamit, de a fólia azért javasolt eszköz.
-
Bilux
veterán
Ki milyen tokban tartja a mobilt? Mert hogy nem kapni hozzá semmit kicsit aggaszt.
Belebújtatós érdekelne, de nem a rángatós. mert kikezdi az alját.
Link is jöhetne. -
MartOOn
addikt
válasz
R2D20208 #5151 üzenetére
sztem is tok jo. utaztam is, wifi folyamatosan 3g is volt. youtube is volt zene hallgatas is. kis jatek (majd egy ora) sok operas bongeszes. telefonalas viber. szoval minden ami egy atlag napon johet. sztem ezt meg 5orara ki lehet tolna ha mondjuk a youtube meg az asphlat kimaradt volna...
igy mar viszont jobb az uzemideje mint az S3-omnak valaha volt.
-
R2D20208
addikt
-
sonique
őstag
válasz
forintuser #5146 üzenetére
800mb os cwm vagy twrp backup ot fogok majd netre fel meg le töltögetni telefonnal
jol hangzik de hasznosnak nem mondanám -
forintuser
őstag
Szerintem hasznos.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
R2D20208 #5141 üzenetére
amúgy megmaradt a a CWM és az sd kártya tartalma is.
De nem ez volt a gond, hanem egyszerűen semmilyen életjelet nem adott! Felment is a vérnyomásom nem kicsit....FearTomi
Igen, tudom, hogy ez le van írva, de kb olyan érzésem volt, mintha a "Unity lens"-ek között navigálgattam volna. -
rum-cajsz
őstag
válasz
rum-cajsz #5137 üzenetére
Na most kicsit ideges vagyok.
Települt. Elindult.
Engem nem igazán győzött meg. Lényegében van benne 5-6 program (tárcsázó, böngésző, zenelejátszó, videó lejátszó, 1-2 játék) és ebben kimerülnek a lehetőségek.
A sebességre nem valami gyors, a látvány. Képernyőképet nem tudtam készíteni.És most azért vagyok ideges, mert kikapcsoltam, és nem kapcsol be.
Valami tanács?Szerk: Elindult, de legalább 10-15 másodpercig nyomnom kellett a bekapcsoló gombot.
-
ice9
tag
felraktam a tegnapi cm nightlyt a 4.2.2 miatt és az antutu 20930-at adott. előzőleg cm m1 volt fent, ott 17569-et kaptam.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
defy456 #5133 üzenetére
attól függ melyik módszerrel akarod feltenni.
Az Ubuntus verzió mindent legyalul.
A CWM telepítésben szerintem megmarad, de én még nem próbáltam, most töltöm a telefont a telepítéshez... -
defy456
aktív tag
Cwm megmarad, ha felteszem ezt az ubuntut, vissza tudok tenni egy nandroid?????
-
R2D20208
addikt
Keresem a legstabilabb Deodexed Stock Romot. Egyenlőre nem hajlok CM, AOSP, AOKP, hisz tökéletesnek tűnik a rendszer. % akku stb stb vannak már, picit áttémázom magamnak, és Go. Nincs szükség utána Romolásra. Használ vki ilyent ? Modacot nézegetem.
-
z0d1AK
nagyúr
A Phoneblogon tegnap már volt útmutató a telepítéshez.
-
crhis86
tag
Ez például elég jónak tűnik leírás alapján: IntelliRing
-
mcsabi84
senior tag
Nálatok nincs olyan para, hogy zenehallgatás közben ha valaki hív azt sehogy nem jelzi. Néztem a play beállításait de semmi ilyen funkciót nem találtam.
-
z0d1AK
nagyúr
Developer Preview már most is van, bármikor felteheted rá. Igaz, sok dolog még semmilyen szinten nem működik rajta.
Én kipróbáltam a CES-en a demót Galaxy Nexuson, de olyan nagyon nem dobbant meg a szívem. Olyan, mint a BlackBerry 10. Működik, gyors, nincs vele gond. De ezt tudja a Nexus 4-em is JB-vel. Akkor miért akarnék váltani? -
Valaki megtudja mondani az élőháttérképk mennyire szívják az akkut? Találtam gyárilag benne nexus élő hátteret baromi jó csak , ha nagyon szívja az akkut lehet még sem hagyom kint:/
A másik dolog, hogy van , olyan lehetőség, hogy beállítsám, ha hívnak és megfordítom a telót akkor lenémítsam, már S II-be is volt, de ebbe valahogy nem találom, bár lehet az a samu okossága volt akkor...
-
mcsabi84
senior tag
Azért az androidnak jelentősen össze kell kapnia magát mert ez az ubuntu jelentősen alátesz. Brutál opciók vannak benne.
-
Sanya
nagyúr
bumpert ehhez a telefonhoz értelmes árban hol lehet találni? 10 dollárért van ebayon, csak nem eredeti.
Vagy az tökéletesen megfelel? -
MartOOn
addikt
off
-
djgeg
őstag
Azért viselkedik bétaként mert ez béta
(2013 Októberben jön a végleges )
Viszont ilyen funkciókkal mint ebben a videóban [Ubuntu for Tablet]. A Lényeg az 5. perctől -
defy456
aktív tag
Vajon vissza lehet állni utána egy nandroidból?
A második file 485 mega... Az nem kicsi. vajon mit művelhet a telóval. -
szponzor
senior tag
Szerintem a Firefox OS jobb volt, amikor néztem kb. tavaly tavasszal-nyáron. Ebben is van pár érdekes és hasznos dolog, pl. a Nexus 4-en is dobna, ha nem lennének szoftveres billentyűk, de jelenlegi formájában max érdekességképp jó ez, nem használatra. Talán majd a végleges verziót kipróbálom én is, régen sokat ROM-oltam a Nexus S-en, de azóta fontosabb egy jól belakott, működő rendszer.
-
agabe
addikt
video alapjan betanak nagyjabol elmegy...sok dolog ott sem mukodik, csak disznek van csomo ikon, meg lassu is mire betoltodik egy-egy app...de lehet ez majd jo, viszont igazan csak akkor lehet majd tudni ha mar vegleges verziot lehet huzamosabb ideig hasznalni.
(nomeg olyan aprosagok, hogy hivas kezdemenyezesekor piros telefon ikont kell nyomni (miert nem zoldet ?), lerakashoz meg halvany szurket (miert nem pirosat?) ...de ez tenyleg aprosag csak teljesen logikatlan ) -
Bilux
veterán
Ubuntu for smartphones, we go hands-on (video)
Confirmed working on my N4 using the following instructions:
1. Download quantal-preinstalled-armel+mako.zip and quantal-preinstalled-phablet-armhf.zip from: http://cdimage.ubuntu.com/ubuntu-tou...ntal/mwc-demo/
2. Push files to sdcard
3. Reboot into recovery (using CWM here..)
4. Flash quantal-preinstalled-armel+mako.zip
5. Flash quantal-preinstalled-phablet-armhf.zip
6. Reboot and enjoyP.S.: This method retains CWM recovery. I haven't tried flashing the imgs via fastboot yet though..
User video az ubuntu-ról nexus 4-en
Egyáltalán nem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- TP-LINK routerek
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fujifilm X
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged