-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz zorromoto #6599 üzenetére
Szégyenlem a tudatlanságom, mert minden betűjét olvastam a topicnak,de segítenétek nekem abban, hogy:
Az ITT található mako-boot-stock-signed.zip
az egy touchcontrol modullal kiegészített "stock" azaz gyári kernel, amit eddig is használtam a módosítatlan készülékemen, vagy csak "a" kiegészítő amit recovery-ből kell feldobni, hogy "tudja a stock" kernelem is ezt a funkciót...Másik kérdés, ami nagyon érdekel,hogy ha a fent említett .zip egy módosított kernel...akkor OTA-n a jövőben kapok e frissítést, ha kijönne egy 4.2.3(csak a példa kedvéért), vagy akkor fel kell dobnom egy gyári kernelt, hogy jöjjön az OTA?
(mert mondjuk "lusta vagyok", és nem akarom CWM alól felheggeszteni a frissítést)[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz zorromoto #6594 üzenetére
Ez volt az "utolsó csepp" a pohárban....
Tavaly április óta rootolatlan készülék(ek)et használtam....
De itt jött el az a pont, hogy ez nekem KELL...
Azt hiszem az első adandó alkalommal, ahogy időm és energiám engedi, máris nyitom,és rootolom a kis kedvencemet (remélem még ma éjszaka)
Köszi az "úttörőknek" a sok infót, amit olvasgathatok itt a topicban[ Szerkesztve ]
-
sompetike
aktív tag
hogyan tudom megváltoztatni azt a profilt amit ha 2ujjas érintéssel huzok le a képernyöröl s a bal felsö sarokban van.(a fényerö mellett,s a wifi fölött) remélem értitek mit akarok?
rosszul irtam be a nevemet s nem tudom megváltoztatni...n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
zorromoto
senior tag
válasz defy456 #6592 üzenetére
Szerintem a mostani legutolsó verzio már majdnem mindegyik kernelt támogatja.próbáld meg hogy felrakod .Ha nem jó akkor ugyis írja hogy failed.
A free verzio az csak a feloldásra van .Mást nem enged .Ha felraktad az első opció pipa, alul kapcsoló on azt had szóljon.
kernel ügyben meg vannak itt okosabb emberek is majd segítenek ha nem menne pa-val
[ Szerkesztve ]
-
defy456
aktív tag
Ehhez a simítós feloldáshoz kaphatnék egy kis segítséget? Melyik nagyon stabil tuning mentes kernellel megy, amit felrakhatok PA alá, lehetőleg úgy, hogy megmaradjanak a szép színek is? És hogyan kell beállítani? Nem fog-e összeharcolni a pitével? Ha ez mind megy akkor egy közvetlen linket ha kaphatnék.
Köszönöm -
rum-cajsz
őstag
válasz Kunsztler #6584 üzenetére
Állítólag igen. De ha Írországba leszel, onnan már csak USA visszaküldéssel intézheted. Ha ettől eltérő információid lesznek írd le bátran ide, szívesen fogadjuk.
Mellékesen: ehhez az infóhoz elég lett volna lenyitnod a téma összefoglalót.
[ Szerkesztve ]
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
Kunsztler
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem hátha ti tudjátok ezt azt egész dolgot
Pl Amerikába vettem a Google Play-enm keresztül a Nexus 4-et pl Angliába vagyok éppen elromlott a telefonom Javítják Angliába?Köszönöm a válaszotokat
Nexus 5
-
palika!
csendes tag
Sziasztok!
Azokhoz intézem a kérdésem, akik a napokban vettek N4-et a Telenortól. Még most is használható a készülék módosítás nélkül más szolgáltatók kártyáival? -
Amarton
tag
Sziasztok,
2 napja vettem egy Nexus4-et. 1 napig a gyári romot használtam, majd kinyitottam a bootloadert, rootoltam, és felment rá a ParanoidAndroid 3.
Az a bajom ezzel a ROM-al, hogy nem olyan smooth, mint a gyári, viszont tetszik, hogy a gyorsmenüt lehet szerkeszteni + a kinézete is jobb. Az is a bajom vele, hogy a widheteket nem frissiti (pl beauty widget órája megállt).Melyik most a legjobb, legstabilabb, legsmoothabb custom rom? Mit próbáljak ki?
http://kodolas.skoda-muszerfal.hu
-
sonique
őstag
válasz zorromoto #6571 üzenetére
az olyan vegyes felvágott
innen onna össze ollozvade mindenki ezt csinalja maximum nem irja ki
itt ugy összeraktak a jobb dolgokatfranco is elég sokat nyul fauxtol csak ö nem vallja be hanem sajátjaként tálalja ..
nem sok igazi kernel fejlesztö van a legtöbb csak összeollozzanekem a 008as nem jött be csak félnapot hasznaltam
de a sweep2wake funkcio a fauxban is alap
sööt már hang amp control is benne van[ Szerkesztve ]
-
-
sonique
őstag
válasz zorromoto #6565 üzenetére
melyiket probaltad ki mert 4féle van belöle?!?
stock ES
Mainline
Turbo
és utimate turboén még a mainline 7r2 hasznalom és nincs vele sok gond üzemidö tökéletes
én ezt probalnam ki egyébként
[KERNEL] *Matr1x* v7.5 | JB - 4.2.1/4.2.2[ Szerkesztve ]
-
zorromoto
senior tag
valahogy nem vagyok megelégedve a faux kernellel. Most kipróbálnék mást is .
mire voksoltok ? franco vagy intersectRaven's Kernel?
nekem nem kell a sok mókolás beállítás csak az üzemidő jó legyen.
aokp alá szeretném betolni
-
gaben88
őstag
válasz Jeanne d'Arc #6435 üzenetére
Azt hiszem ugyan attol vettuk a Nexust. De sajna szerintem buktuk a garit. En mar irtam is a csajnak!
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
gaben88
őstag
Nem tudom miért van két Nexus 4 topik, de beírom inkább ide is, ha nem baj...
Ti hol garanciáztatjátok a Nexus 4-et? Én pénteken kaptam egyet, számlával, EU garival (Németből van amúgy). Viszont úgy veszem észre, hogy egy ponton nem érzékel a kijelző érintést (pont ott ahol a telepítés gomb van a áruházba), illetve a kameránál ropog a ház...
Köszönöm!iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
BoB
veterán
Allitsd le a store-t, torold a cache-t, majd inditsd ujra. Ha jol ment ismet el kell fogadnod a hasznalati felteteleket vagy mit. Ha ez nem oldja meg akkor valami massal is el kell ezt jatszani amire most nem emlekszem.
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
edward2
addikt
válasz mcsabi84 #6546 üzenetére
Épp múlt héten vettem észre, hogy szokásostól eltérően bizony Mo.-n nem változott át a store a magyar verzióra hanem maradt a külföldi vele együtt a zene és könyv szekció is. Először csak pislogtam de zene vásárlás ugyanúgy működött tovább....
Talán azzal lehetne próbálkozni, hogy ezt a google services frameworkot törlöd aztán akkor elsőként angol ip-vel mész fel playbe és azt lövi be alapértelmezettnek. Nem tudom.
-
winery
aktív tag
Ma észre vettem egy olyat, hogy én a laptopon is szoktam nézni a play storet és ha ott találok valamit akkor onnan küldöm a valamelyik készülékre az alkalmazást.
Eddig jó is volt minden látta a tabot meg a régi telefonom és a Nexus4et no, de ma valamiért Nexus4 eltűnt a listáról -
pkaresz
őstag
Sziasztok!
Sajnos a YouTube ról nem tudok semmit lejátszani azt írja ki "Hiba történt a lejátszáskor"
Kérnék szépen egy kis segítséget!
Üdv: Karesz"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
mcsabi84
senior tag
valaki próbált mostanában ránézni angol ip-ről play-re? Én hiába izzítom be a private tunnelt, a playem magyar marad. Egyszer volt olyan, hogy magyar hálózatról csak angol-t láttam, most meg angolról csak magyart. Érti ezt a halál.
-
ronda
aktív tag
Függetlenül hol érdemes megvenni, ahol egy esetleges garanciális problémához is normálisan állnak hozzá?
"Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
mrdavid
aktív tag
Kernel telepítés esetén a reset kernel mit jelent? Es pontosan mire kell figyelnem a kernel cserénél? Köszi
Macbook Pro M1, iPhone 14 Pro
-
noorbertt
őstag
plusz
Mágneses flip case nem tesz kárt a telefonokban? pl ha úgy csukom össze hogy a mágneses záró hozzáér a képernyőhöz..
LINK -
noorbertt
őstag
Ubuntu-n keresztül vagy mobilon hogyan lehet rootolni?
-
MartOOn
addikt
válasz #16820480 #6536 üzenetére
+1
bar nekem a toltom szaraxik... neha usb-kent ismeri fel csak a telo vagy neha nem is tolt. Asszony s3 toltoje kivalo hozza. ez legyen a legnagyobb baja.HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
ronda
aktív tag
Látom nagyon megy itt a romolás. Gyárival mi a baj?
"Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
sonique
őstag
válasz #16820480 #6530 üzenetére
vannak elöre calibralt szinbeallitással kernelek
itt mindenhol az adott kernel fejlesztöjétöl függ mit jelent és milyen beallitast takar[KERNEL]intersectRaven's Kernel
95 color = molesarecoming's color calibration version 2.0 (bright settings)
final version - molesarecoming's halfbreed color calibration (darker than 95color but with more saturated colors)[ Szerkesztve ]
-
sonique
őstag
válasz forintuser #6528 üzenetére
biztos ?! én ugy tudtam aokp
vagy csak onnan emel átt dolgokat passz@sheratan
nyugodtan rakd együtt a kettöt
nem zarja vissza[ Szerkesztve ]
-
ronda
aktív tag
Sziasztok!
Kiváncsi lennék rá, hogy bírja az akksi. Írna valaki (aki nem hallgat zenét) egy kijelző időt?
Köszi!"Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
sonique
őstag
válasz forintuser #6522 üzenetére
4.1.2 érdekes lenne
JellyB-TSM 17 /Nexus 4/ 4.2.1annyira nem jo az a rom nyugodtan valts egy hasonlora
egy PA vagy hasolno itt a választék"" ami nekem teccet belöle az a bootanimácio azt le i nyultam a sajatomba ""
sztem 4.2.2 add annyi + pl üzemidö terén hogy érdemes legyen valtani
uj drivek stbez elég szimpatikus Ha maradnal az AOKP alapu romnal mint a TSM is
[ Szerkesztve ]
-
sonique
őstag
válasz forintuser #6518 üzenetére
mi az hogy nem tervezel 4.2 felé menni?
4.2.1 nél régebbit nem hiszem hogy hasznalsz
a legtöbb rom pedig mar 4.2.2az uj driverek miatt igénylik elvileg az uj modemet és bootloadert
miért ne frissitenél ?!?!?@sheratan
vagy vissza rakod gyari rendszert
vaqy felraköd külön cwm/twrp alol
ugyan ennyi késöbb vissza allni ha valamiért mégis azt szeretnél de sztem nemOta-n pedig csak bizonyos kritériumok teljesülésénél jon csak meg
ha jol tudom csak gyari recoveryvel ... stb ..[ Szerkesztve ]
-
forintuser
őstag
Holnapkészítést vállalok.
-
törölt tag
válasz forintuser #6518 üzenetére
ez engem is érdekel. meg az, hogy ha a romok nem tartalmazzák ezt a frissítést, akkor hogyan kellene megérkezzen a telefonra? tehát ha valaki stock rom-mal tolja, akkor annak megjön idővel OTA? illetve megfelelő rom mellé honnan érdemes beszerezni?
-
forintuser
őstag
Mennyire szükséges frissíteni a bootloadert, és a radio-t?
Ha egyenlőre nem tervezek 4.2 felé menni akkor ráér?Vagy nem árthat alapon feltelepíthetem?
Holnapkészítést vállalok.
-
ilyen_85
senior tag
válasz jakitibi #6472 üzenetére
Ment a válasz priviben, köszönöm, hogy írtál!
(#6475) tipuka
Tipuka, miért nem kéred meg inkább, hogy vegyen egyet a média markt-ban? Akkor lenne itthon is érvényesíthető garanciád, s ugyan annyiba kerül ha jól tudom (azért ellenőrizd le az árat, a garancia viszont biztos, hogy itthon is él)
(#6476) sonique
Pedig ahogy a név is mutatja ilyen vagyok
Ha valaki szeretne Nexus 4 bumper replikát venni írjon privit, vagy jelezze itt, még 4 ember kéne s akkor kb egy ezres lenne a szállítási díj Írjatok segítsetek, hogy legyen egy jó kis bumperem (meg még egy rakás másik kollégának is)
[ Szerkesztve ]
-
sonique
őstag
válasz Keeperv85 #6503 üzenetére
nem cél a ts file további felhasznalása
egy box ban vagy tv ben valo rögzitése és vissza jatszasa probléma mentesés a rögzités egyre nehezebb lesz a növekvö CI+ tamogatást igénylö szolgaltatok miatt
itt pedig a rögzités utani falhasznalas már ugyis lehetetlen lesza TS file pedig minden teljesen szabványos video és audio formátumot tartalmaz
csak a csomagolás egyedi de ez mivel broadcast célra van teljesen érthetö is -
-
pkaresz
őstag
Kösssz mindenkinek! :-)
MKV merge simán ment.
Így már lejátszható telefonon is.
Eddig popbox megette tv-n szépen.
Telefonon is csak azért kell, mert ismeretterjesztőt esténként szeretek megnézni! :-)
Ha már van okostelefon. :-)
Sokáig úgy sem nézem!
A GPS re esetleg ötlet?
Nem mintha a telefoné nem lenne jó!
De az ember gyarló, miért lennék én a kivétel? :-)[ Szerkesztve ]
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.