- Vodafone mobilszolgáltatások
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooter74
őstag
válasz rankesz #41603 üzenetére
Köszi!
Még egy kérdés aki TWRP-vel csinált biztonsági mentést azt mondjuk ha boxba feltolom akkor a későbbiekben vissza tudom tenni a backup mappába és tudom telepíteni mert 2GB helyet foglal jelen esetben?
Vagy egyszerűbb ha gépre mentem?Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
headhunter86
senior tag
válasz rankesz #41199 üzenetére
Nekem most 62%-on áll.
Tegnap 22:00-kor vettem le a töltőről. Este még kb. 40 perc YouTube videózás, instagram check, index app nézegetés. Ma pedig reggel munkatársam nyomkodta egy fél órát tuti, meg hallgattam 20-30 perc zenét is rajta bluetooth-os kihangosítóval, aztán kocsiban megint 15 percet befele jövet munkába. kb. 3-4 órát Wifin is volt. Szóval azért van matatva.
Mobilnet nem volt bekapcsolva még. -
Integra
titán
válasz rankesz #39535 üzenetére
az igekötős igékkel neked mi a tapasztalatod??????
nálam egyszerűen ezt az egyet nem hajlandó megtanulni. állandóan külön választja, hiába nyomtam le neki a bal oldali felsorolásból, hogy azt akarom használni.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
oleeg
tag
válasz rankesz #39358 üzenetére
Szia!
Igen, a szinkronizacio be van kapcsolva. Ha a kepernyo aktiv gyakorlatilag masodpercek alatt megjonnek a levelek. Nincs meg root, minden gyari, de ha nem lesz mas megoldas akkor kiprobalom amit javasoltal. Esetleg masnak nincs kedve kiprobalni? Ha lehet akkor Gmail es Exchange fiokkal is.
Koszonom:
O
-
sonique
őstag
válasz rankesz #33952 üzenetére
sajnálom
isten igazábol szét lehet szedni addig
de sztem nem fogod megtenni hogy csak a krom keretet kicseréld@atillaahun
hat ezt mashogy hogy fogalmazzam ha valami csak futattható
mi ez konkrétan ?
ilyen elöszokott fordulni még
egy elözö verzio update kor is amikor szintén aláirás nem eggyezik[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz rankesz #33131 üzenetére
A gyári adatforgalom mérő szétbontja a WiFi/Mobil adatforgalmat? Mert ha igen, akkor tényleg felesleges már ilyen alkalmazást használni. Én most beléptem, de nem látom hogy meg lenne külkönböztetve .
Vagy ez eleve CSAK a mobil adatforgalmat írja?
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
SÖ
addikt
válasz rankesz #33096 üzenetére
Ó azt már régen kinyírták, maga az os 4.0-tól aszem nem tartalmazza, de külső appok igen mint a legtöbb böngészőben lehet engedéjezni, ha elő van telepítve. Ott van helyette a html5, de ha HD-ben akarok nézni valamit, csak kell a flash. Firefox viszi a legjobban. (Igazából droidra már nem is frissíti az Adobe.)
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz rankesz #30551 üzenetére
Mindig bekapcsolva tartja! De pl ma reggel működött! Érdekes mert ez a második N4 ami a kezemben van és ezt csinálja. Elsőnél azt hittem a telefon WiFi vevője szarakodik. Most ezt már kizárnám! A router epdig a gyári T-Home amit adott amúgy. Lehet az a ludas? De ez is furcsa lenne mert az S3 LTE-vel mindig tökéletes, bár annak a WiFi térereje is mindig jobb általában 1-2 csíkkal!
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
MODERÁTOR
válasz rankesz #30444 üzenetére
Szerintem rögtön. Ha frissítették már a 4.4 kompatibilis root binárist, akkor csak flashelni kell.A root szerencsére nem készülék, hanem os függő!
mobal,
[ Szerkesztve ]
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
senior tag
-
Integra
titán
válasz rankesz #27510 üzenetére
én vodaról vodát éppen, de nem kizárt a szolgáltatónál van a hiba.
most jöttem rá, hogy elképzelhető, hogy abban térségben többször előfordult már ez, legalábbis nekem arrafelé akadnak el a hívásaim büdöspestről. nagykanizsán rendszeresen bont, most éppen dombóvárra próbáltam telefonálni.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
zsoltiz
aktív tag
-
zsoltiz
aktív tag
válasz rankesz #27105 üzenetére
"Cyanogen Inc. ...
Kívánom hogy bukjanak bele a pénzéhes férgek"Azért picit túlzás ez a férgezés.
A CM csapat évekig ingyen dolgozott a közösségnek, és adtak ingyen egy jó rendszert egy csomó telefonra. Én nem ítélem el őket, hogy miután kaptak egy lehetőséget (befektetés) céggé alakultak és pénzt akarnak csinálni a saját munkájukból. Te nem ezt tennéd? Te mennyit dolgoznál ingyen mások kedvéért?
A CM továbbra is opensource. Akinek nem tetszik az irány vagy bizonyos változások, az fogja a forrást, aztán fejlessze tovább úgy, ahogy neki tetszik. Ja hogy az nem olyan egyszerű? Kell hozzá tudás, idő, meg sok befektetett munka?
A mostani -CAF- döntés mögött nem tudjuk mi van, de biztos megvolt rá az okuk. Így jár aki nightly verziót használ. Tessék stabilt használni, abban nincsenek ilyen meglepetések.
-
defy456
aktív tag
válasz rankesz #27072 üzenetére
w333 talán, vagy valami ilyesmi a neve. Ő is ezzel erősködött mindig, hogy neki is 2gb ramja van, aztán elcserélte valahogy és azóta ő az egyik legboldogabb tulaj.
Én mostmár megvárnám a nexus 5-öt. 4-esről fölösleges váltani, de ha most gondolkozik az ember vásárláson akkor az újabbat szerintem érdemesebb.
hunfatal: Én viszont azt mondom, hogy ne vegyen s3-at
Aki akarta meg tudta szerezni sokkal olcsóbban is. (Szerintem 180e soha nem volt sehol)[ Szerkesztve ]
-
-
heidrich
senior tag
válasz rankesz #26878 üzenetére
Gondolkozok rajta, hogy beszerzek egyet
cukrosleves: Kb. ez mindent összefoglal a Nexus 5-ről amit tudni lehet, elég friss cikk: http://www.androidauthority.com/nexus-5-rumor-roundup-specs-release-date-278610/
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
-
-
válasz rankesz #26809 üzenetére
Igen, én ajánlottam. Most nézem, már van r188-as is, fel is teszem.
(#26812) stargazer: ne a chrome-ot használd, a legerőforrásigényesebb böngésző, pillanatok alatt lemeríti a teledfont. A dolphint ajánlom.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
NTonee
veterán
válasz rankesz #26801 üzenetére
,,nem tetszett a topik létrejöttének előtörténete"
nekem sem, de itt egy idő után mindig hiszti kerekedett az ilyen hsz-okból. Nekem igazából mindegy, hogy hova írod, egyáltalán nem zavar , csak gondoltam, ha már egyszer létrejött, akkor használjuk. Hátha nyugodtabb lenne a hangulat, meg nem keveredne itt az általános és a buherálós téma. Az új N4 tulajoknak is átláthatóbb lenne talán.ananasz1:
Üdv a tulajok között!
Természetesen az ajánlott kernel mindig az, amelyikkel maga a rom érkezik.
A leggyakrabban használt / leginkább kedvelt kernelek a Franco, Faux, Semaphore, Neo. Hogy melyik neked a legjobb, azt ki kell tapasztalni.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz rankesz #26713 üzenetére
igen.
minden esetre meglepő, pedig marha jó program. van amikor jól működik, egyes programokhoz hozzárendelve hibátlan. de van amikor meg sehogy sem működik jól, bár ez azt hiszem nagyban függ attól is, hogy az adott program amihez beállítjuk milyen háttérhez nyúl szintén hozzá.pl az eXdialer egy nagyon jó példa. ugya képes a nem fogadott hívásokat is kezelni, de csak akkor ha rootolt a telefon és felvan telepítve hozzá a missed call plugin és engedélyezve van. mert a gyári 4.3 nem engedi ennek a kezelését. szóval beállítom hozzá a piros jelzést light flow-ban és ilyenkor működik. amúgy meg nem, nem törli ki a hívást és egészen addíg jelez pirosan, amíg bele nem megyek az adott hívásba.
viber, whatsapp, sms teljesen jól szokott menni vele, de pl a gmail app már néha nem jelez. faszbúk meg mindenre csörög vele...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
válasz rankesz #26703 üzenetére
franco Plus kernellel
Amúgy most nézem, nem 168, hanem 162 a minimum.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Sanya
nagyúr
válasz rankesz #26691 üzenetére
nekem egyik reggelre 80%-ról kikapcsolt állapotban fogadott. Bekapcsolva 3%-on visított, hogy azonnal töltőre. kb 3 óra alatt visszanyerte eredeti töltöttségét. Az éjjel 80%-ról egyszer csak kikapcsolt és ennyi. nem látttam beragadt programot sem.
Stock 4.3 android
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
rankesz
veterán
válasz rankesz #26684 üzenetére
Eddig pozitív a tapasztalat, 33%-on raktam le éjjel a telefont, és annyi is fogadott reggel.
Igaz repcsiben volt, de tökéletes deep sleep-et produkált, egy pillanatra sem ébredt fel.Beast: minek használna +1 appot, amikor gyárilag ott van a funkció a beállításokban már jó ideje.
[ Szerkesztve ]
-
FearTomi
őstag
-
premete
veterán
válasz rankesz #26281 üzenetére
Majdnem mindegyik kék.
Sok programot kaptam gratis, ha a NavnGo-ra célzol, például tőlük is.
Nem egyszer ~10.000 stringet le kellett fordítanom azért, de nem ma kezdtem, már a Nokia 9000-hez is hozzátettem valamit.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
heidrich
senior tag
válasz rankesz #26078 üzenetére
"Gyalulsz mindent Wipe-al, majd továbbot nyomogatva hagyot bootolni a telefont"
Most ennek a sorrendje feltétlen igy kell lennie?
Mert én úgy csinálnám, hogy rárakom zipet, bemegyek recovery-be, WIPE + cache + dalwik és utána mehet fel a zip. Mielőtt az egészet elkezdem akkor is kell factory reset? Csak azért kérdem mert recoveryben ugy is nyom az ember wipeot.
más: amikor friss romot teszek fel elég wipe data? advanced alatt láttam wipe /system-et is azt érdemes vagy felesleges? amikor elindul a telepités zipből akkor automatikusan wipeolja a systemet előtte?
Köszi.
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
nagyúr
válasz rankesz #25793 üzenetére
Én a Nexus S-t is leejtettem pár tucatszor, lett rajta néhány karc, de amúgy semmi baja nincs. Pedig azon még gorilla glass sem volt egyáltalán.
Vigyázni kell rá, és kész. Arra figyelek, hogy ne rakjak mellé mást, ami összekarcolhatja, pl. kulcsot, bicskát, mittudomén. Amúgy a telefonnak dedikáltam a bal zsebemet 15 éve, szóval remélem, nem lesz baja.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Integra
titán
válasz rankesz #25793 üzenetére
jah, mi pöcök mentesek vagyunk
engem nem érint, mert tokba teszem, hogy ne csússzon. ha nem tenném, és bumpert használnék, akkor meg hátulra is kapna egy brando-t, így a tok miatt csak előre megy.és a gg sem menti meg a telefont, ha elrepül a kövön. nekem néha elröpült a galaxy nexus is, meg a desire is..
Roli: ezt és egyben innen
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Bilux
veterán
válasz rankesz #25304 üzenetére
Előzetes bevizsgálás után cserél már csak a T. 1 hete mondta a srác. Mondom az remek de nekem nincs arra se időm se lehetőségem hogy leadjam a telefont SIM-mel együtt hogy bevizsgálják.
Aztán hímelt hámolt végül adott, fostam is hóvégén hogy most vagy hozzá csapják a számlához a 4500 pénzt vagy nem.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple TV+
- Xbox tulajok OFF topicja
- Windows 11
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest