-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
azért nem látod az SD tartalmát, mert nincs SD. lényegében egy darab flash chip van a telefonban, amin a rendszer is van, meg a többi cucc. ahhoz, hogy USB mass storage módban felcsatold a gépre, előbb le kellene választani a telefonról, ami nem lehetséges, mert azon van a rendszer is.
-
sonique
őstag
nem és soha nem is fogod tudni pl e:/ drive kénet hasznalni felesleges probalkozni
ajanlom totalcommander alá ezt a plugint TotalAndDroid.v4.0
yah és ne cwm recoveryt hasznalj
twrp alatt van usb mount de nem annyira muködik[ Szerkesztve ]
-
FőDudu
veterán
wipe cahce/wipe dalvik utan bootol - de meg mindig nem tudom lementeni az SD-re keszult mentest....
FőDudu
-
FőDudu
veterán
Elegge tele van a tokom a telefonnal.
Gyakorlatilag semmi nem mukodik ugy ahogy kellene.Nem igaz, hogy 4 kulonbozo gepen probaltam ki mindenfele driverrel es sehol nem latom az SD tartalmat....
Driverek rendben vannak, adb, fastboot mukodik rendesen.Erre most ugye boot animacional leakad.
Erre csinalnek egy hard resetet, de meg az sem mukodik.
En vagyok ennyire peches, vagy netan valamit rosszul csinalok par gombnyomason belul?Vagy valami uj modellt kaptam ami tok mas?
Product name: mako
HW version: rev 11
Bootloader version: MAKOZ10L
Baseband version: M9615A-CEFWMAZM-2.0.1700.33FőDudu
-
FőDudu
veterán
Egyszeruen nem birom ezt a tetves rohadt kurva telefont ugy felinstalalni a win7x64 ala, hogy betujelen legyen.
En vagyok egy GYP-s idiota, vagy valoban nincs a CWM-ben mount USB opcio?
A nelkul hogy a faszban lehet le vagy felmasolni erre a szarra/szarrol barmit?
Nehogy mar windows intezoben latszodjon csak es kizarolag.....Nem birok rajonni!
Kinyitottam a bootloadert, azota kb 20 perce csak az X felirat van.
Pedig ennyi volt:
fastboot devices
fastboot oem-unlock
fastboot boot recovery-clockwork-6.0.2.3-mako.img
aztan backupvegul reboot.
Szep google logo vagy 5 percig.
Aztan boot to fastboot,
fastboot rebootAzota szep nagy booanimacio a kepernyon vagy 20 perce. Gondolom hianyolja a buzija az SD tartalmat amit az oem-unlock torolt. Mindezt egy gyari szuz rendszerrel.
Fasza.
Ekkora kalap szart. Nem vagyok kezdo az androidon, de ezen a szaron semmi nem ugy mukodik ahogy kellene...FőDudu
-
sonique
őstag
válasz sonique #4290 üzenetére
még kinézetet is lehet rajta valtoztatni és a felbontas miatt nem is árt
itt a link ahonnan lelehet szedni öket
csak be kell masolni a twrp folderbe és kész -
FőDudu
veterán
Kis segitseg kellene:
melyik CWM recovery nem csinal inkrementalis mentest/deduplikal?
En a regi mindent egyben lementos verziot szeretem, mert abban konnyu keresni.
Tehat ami boot.img/cache.img/recovery.img/nandroid.md5/.android_secure.vfat.tar/data.ext4.tar/system.ext4.tar formatumban tarolja a mentest a clockworkmod konyvtarban a datumnak megfelelo alkonyvtarba elrakva.Szoval melyik CWM recovery ilyen Nexus4-hez?
Gondolom a 6.x verziok mar nem.[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
twine
veterán
Mert még a végén beperelné őket a Samsung, hogy koppintják a kapcsolóikat
(#4281) gabesz839:
Kikapcsolt képernyőnél, bekapcsolt képernyőzárral....(ha jól emlékszem)
Első töltés után én frankón beparáztam mert azt hittem kukás a led a telefonomban, mer nem villog...
Aztán rájöttem mi volt a "probléma"...
De használd a Light Flow - LED&Notifications-t "Bármit" be tudsz állítani, mi/hogyan/mikor villogjon[ Szerkesztve ]
-
gabesz839
senior tag
Érdeklődnék hogy az értesítőfény mikor villog? Mert nálam nem fogadott hívásnál nem teszi.
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
Gergi
senior tag
-
BoB
veterán
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
BoB
veterán
válasz rum-cajsz #4233 üzenetére
Ez a naptár volt mindig is az alap androidban. Kereshetsz régebbi youtube videókat is Nexus One, Nexus S-ről. Az alap Google android alkalmazások először beépítettek voltak, vagyis külön nem lehetett őket letölteni marketből. Így csak frissebb androiddal lehetett frissebb naptárt, gmail-t, stb eljuttatni az embereknek.
Ezért került az összes Google alkalmazás szépen sorban a marketra.
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
ForRedGlory
félisten
Ezzel babráld, az utolsó forintot is megéri ez a program.
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Megjött a N4-em
Most is arról írok. Nagyon komoly nagyon minőségi viszont a kijelző jóval gyengébb a samoled-től.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
mumk1
addikt
válasz szponzor #4270 üzenetére
Ezek nem voltak kérdések. Csak annyi, hogy ezzel a SoC-al van olcsóbb, vagy nincs.
A többi már ízlés, tenyér méret, és kockázatvállalás dolga. (Bár azt hiszem, az utóbbiban mintha itt is lettek volna kérdések.)http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
FearTomi
őstag
Na, neked az jön be, nekünk meg ez De nem kell betörni más topicocba fikázni és benchmarkokkal dobálózni
Amúgy faternak Jiayu G3-a van és tökéletes, kivétel a rezgő motor, mert az mindent csinál, csak nem rezeg[ Szerkesztve ]
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
defy456
aktív tag
valaki mutasson egy 2magos telót, ami antutuban 20k csinál... vagy akár csak 15-öt
-
FearTomi
őstag
Én értem mit mondasz, teljesen igazad van, csak azt írtam le, amit olvastam. Amúgy hasonszőrű konfigot, nem kapsz ennyi pénztért szerintem...és azért az én telefonom benchmarkon elért pontszámai alapján mondhatom azt, hogy nem 2 magos szintet hoz.
-
MartOOn
addikt
-
defy456
aktív tag
Ami a rom-al jön (gondolom paranoidék sajátja)
MartOOn: Én nem tapasztalok nagy eltéréseket, egyik között sem nekem kb. a stock, és a főzöttek is 1 napot bírnak, az én használatommal.
Nekem a cm jobban tetszik, de én mindig frissítettem a legfrissebb nightlyra, de egy idő után elkezdett hülyeségeket csinálni azért dobbantottam. ez az új kategória mit takar? ( m ) a nighlty és az rc között?[ Szerkesztve ]
-
ice9
tag
cm10.1 m1 = 17569
-
MartOOn
addikt
ma 100%-on ebredt a telom. (en csak 60on de ez mellekes)
kikapcsolva merulesre gondolat: tul nagy osszegben nem mernek fogadni h ebben a teloban lattam de mintha lett volna egy quick boot kipipa-bepipa lehetoseg vhol... (persze most nem talalom...) ha van ilyen akkor nem lehet h ez lenne a "baj"? h sose kapcsol ki teljesen a telo h tudjon quick bootolni? (mint a htc-k)
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
twine
veterán
törölni úgy tudod, ha felmész a picassa weblapjára a saját fiókodba, és ott törlöd a fotókat/,mappákat...
Aztán a telefonon kikapcsolod az erre vonatkozó szinkronizációt...(nem picassa néven szerepel, hanem google képtár vagy valami ilyesmi,,,kiszeded a pipát, és viszon'kívánjuk,,)Annyit még hozzátennék hogy mindig így adtam a képeket a kontaktjaimhoz(pc-n) de ezt csak egy két hónapja kezdte el,hogy automatikusan szinkronizál a google fiókom ezen része (kontaktok) a picassával...
Lehet megyek android alkalmazások totyikba, ott is megkérdem, mert egyre idegesítőbb számomra...hogy minden egyes ilyen műveletemnél mehetek a picassába törölni[ Szerkesztve ]
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz rum-cajsz #4227 üzenetére
Csak egy kérdés / észrevétel. A feature phone kifejezést tudtommal a gyártó saját fejlesztésű szoftverét futtató, tehát nem okostelefonokra használják. Te pedig mintha a nagy méretű kijelzővel rendelkező okostelefonra használnád, amire pedig inkább a phablet (phone + tablet) kifejezés van, bár az N4 szerintem még nem tartozik ebbe a kategóriába, mert az inkább az 5" feletti cuccok sajátja.
Feel Good Inc.
-
szponzor
senior tag
válasz mcsabi84 #4236 üzenetére
A People szerintem nagyon gyenge app, nem is értem, hogy miért nem fekszik rá jobban a Google, hogy egy minőségi telefonkönyv alkalmazás legyen az Android-ban. Nem tud több kontaktot összemerge-elni, nem lehet kikapcsolni a telefonszám nélküli kontaktok megjelenítését. Az UI tetszene, de inkább használhatóság itt a lényeg, ezért is váltottam a GO Contacts EX-re.
-
twine
veterán
válasz mcsabi84 #4236 üzenetére
"azt meg valamiért nem tudom használtatni a telóval"
Ezt egy kicsit bővebben....Mert ha ezt meg tudjuk oldani a kontakt listád helyzete is rendeződik...
Google címtárnál tisztább, szárazabb érzést nem nem nagyon tudokIlletve mostanában annyi a bajom vele, hoyg ha fotót adok egy kontakthoz,(pc-n) akkor azt automatikusan szinkronizálja a picassaval...(ráadásul minden fotónak külön mappát hoz létre)
Ezzel két bajom van,,nem használom a picassát,,,
másrészt automatikusan ne szinkronizáljon,.,,,
erre ötlet hozzászólás,javaslat? -
mcsabi84
senior tag
Teljesen véletlenül nincs valami szerkesztője a személyeknek/Peoples? Véletlenül beimportáltam kétszer az elmentett névjegyeket, de közben a google is természetesen behozta a sajátjait meg a facebook is, így jelenleg mindenkiből legalább 4-5 db van + az emberek nagy része olyan, akikkel munkám megváltozása miatt már nem kontaktolok. A google címtárát már szépen kitisztítottam, de azt meg valamiért nem tudom használtatni a telóval. Több száz nevet meg egyesével kitörölni...
-
-
leslien
nagyúr
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
rum-cajsz
őstag
Tegnap megírtam az 1 hónapos Nexus 4 tapasztalataim, itt olvasható: [link]
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
-
animoo
senior tag
Valaki csinalt mar paranoid androidon benchmarkot? tegnap jott ki frissites, xda-n antutura ilyen 19k-s eredmenyeket irnak...
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
Pompi
MODERÁTOR
-
arn
félisten
válasz FearTomi #4212 üzenetére
??? Es mi lesz ha kesobb egy szimpla bongeszos felhasznalasnal is a hataraira er a proci? Vagy olyan alkalmazast futtatsz, amihez kell a kraft... Magyaran ha nincs szuksegem a teljesitmenyre, akkor feleslegesen gyors, ha meg igen, akkor meg leszabalyoz? Akkor mi a fenenek raktak bele egy negymagos kraitet? Nem gyors, de legalabb alaphangon is tobbet fogyaszt?
Azt hiszem azert te is erzed, hogy itt santit a logika, es ez struccpolitika, hogy gyorsnak kell lennie, hiszen ott a specifikacioban a boszme soc, de barmivel merve meg a ketmagosok szintjen teljesit (vagy ott sem, ha nem skalazodik vmi). Felre ne erts, ez egy baromi jo telo, csak eppen perpill nem tudja azt, mint a hasonszoru konfigok. Szvsz vmit itt elbaszarintottak swes vagy hwes oldalrol. Ahogy jonnek az ujabb telok egyre inkabb ugy tunik, hogy hwesen, mert lehet hasonlitgatni.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
mumk1
addikt
-
edward2
addikt
válasz MartOOn #4220 üzenetére
Wow komoly problémád lehet a telefonnal. Nekem ha töltőn van mindig 100% tökmind1 ha 1 vagy 15 óra után veszem le róla. Továbbá kikapcsolva 10% 5 óra alatt??? Nekem bekapcsolva merül 1%/órát. (idleben)
(#4214) mcsabi84
Ha megtalálod a megoldást ne légy rest és oszd meg velem is nekem pont fordítva kéne. Angol play legyen mindig mindenhol!!
-
MartOOn
addikt
tolteshez meg egy tapasztalat vagy kerdes vagy eszrevetel vagyvalami...
ilyet se lattam meg kategoria... estenkent mindig minden eddigi telefonommal ugy tertem nyugovora hogy telo a toltore Pisti meg pihenore... ez azt eredmenyezte hogy a telom 100%-on volt mikor en uden s frissen ebredtem.
namarmost... nexus4-el mar ketszer jartam ugy h valamiert pl csak 91%-on volt mikor felebredtem, tolto rendesen csatlakoztatva, aram van... toltes jel (villam az akksiban) van... akkor? wtf? ja es nem egy orat aludtam hanem egy teljes ejszakat...
olyan mintha 100%-nal lekapcsolna a toltest hiaba van radugva a toltore... ez mondjuk akkor lehet zavaro ha este 9kor lefexem es mondjuk delig durmolok de mondjuk du 1kor el kell indulnom a telo meg mar reg nincs szazon mert kozben lemerult mondjuk 85%-ra...ez csak engem zavar vagy csak nalam jelentkezik?
jah es kikapcsolva is merul... ma meloban kikapcsoltam es 5ora alatt 10%-ot esett az akksi kikapcsolva...HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Endless
aktív tag
Tudnátok egy típusszámot írni a töltőről ami 5.0V 1,2A? neten csak kisebbet találtam...
On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***
-
rum-cajsz
őstag
válasz katalin888 #4215 üzenetére
Kedves Katalin,
kifejtettem eggyel később, hogy mire gondoltam...=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
defy456
aktív tag
válasz katalin888 #4215 üzenetére
A 150e-es praktikumos is független.
-
mcsabi84
senior tag
Közben sikerült kideríteni, hogy más accounttal a magyar play-t látom, viszont ezzel meg az angolt. Számítógépen, telón mindenhol az angol playt látom, úgy, hogy nem vagyok rajta vpn-en. Szóval ha valakinek van ötlete ne hallgassa el és ossza meg velem, mert kicsit frusztrál az angol play.
-
FearTomi
őstag
Valahol azt írták, hogy a benchmarkok azért mutatnak teljesen irreális eredményt, mert a Nexus 4 alacsonyabb hőfoknál szabályozza le a procit, mint más készülékek...ergo normális üzemi hőmérsékleten gyorsabb mint más eszközök, de az ilyen idióta benchmarkokban lassabb...szóval azért látsz rosszabb eredményt, mert van ez a proci védő leszabályozás...
Mellesleg a benchmarkokkal az őrületbe tudtok kergetni...menjél vegyél Asus padfone 2-t az elvileg mindenkit ver benchmarkokban...
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
válasz FragMaster #4209 üzenetére
Akarmelyik benchmarkban - egy bongeszoalapu marknak azert eleg eletszagunak kellene lennie.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
válasz ForRedGlory #4207 üzenetére
Akkor mivel szamszerusitesz? Ha belepakolasz 2g ramot egy atlagos socpel egy nexus rom melle, erzesre ezt a sebesseget kapod.
-
FragMaster
addikt
-
arn
félisten
válasz FragMaster #4204 üzenetére
Majdnem mindegy mivel teszteled. Szinte mindenben lassabb. Amit en erzek, hogy bivaly eros a gpu, meg perpill vegtelennek tunik a 2g ram. De szvsz cpuban egy ketmagos krait se maradna le tole.
-
arn
félisten
válasz ForRedGlory #4202 üzenetére
Hat hogy nem ugy porog mint a tobbi telo hasonlo socpel. Amit meg lehetne magyarazni az eltero rommal, de a nexus7tel nem teljesit rosszabbul a tegra3. A forumokban tulmelegedesi problemarol irnak, hogy visszaveszi az orajelet nagyobb terhelesnel.
-
FőDudu
veterán
válasz rum-cajsz #4203 üzenetére
Nem segitett.
Ugyanugy nincs betujele.En mondjuk E:\ meghajtokent szeretnem latni. Nem a halozat alatt mediaaudio2-kent (egyebkent nem is latja)....
Mar leszedtem az osszes androidos drivert az elozo telefonok utan, ujraraktam, de meg mindig csak a Control Panel\All Control Panel Items\Devices and Printers alatt latszik mint Unspecified csoportba tartozo Nexus4.
Csak itt tudom eject-tel eltavolitani, mivel ha szimplan lehuzom a kabelrol azonnal rebootol....
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
FragMaster
addikt
válasz ForRedGlory #4202 üzenetére
Szerintem a szintetikus bencsmárkokra gondol.
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
arn
félisten
Sebessegileg varhato vmi fix, hogy ennyire alulteljesit a hwhez kepest? Gpu porog rendesen, de nehogymar a nexus7es lightositot tegra3ja beelozzon ittott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest