- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
válasz
noorbertt #5917 üzenetére
Szia,
Nekem is csak jó tapasztalataim vannak. Én tavaly egész évben egy Galaxy Nexust nyúztam és az az érdekes, hogy ez a telefon még attól is jobb pedig anno meg voltam győződve, hogy az a csúcs. Engem a magok száma soha nem érdekelt csak az, hogy sima legyen a rendszer ne reccegjen stb.. most ehhez még hozzájött a 2GB ram ami szerintem nagyon kell ahhoz, hogy a feljasználói élmény tovább fokozódjon. A kijelző az elején nem annyira tetszett, de most annyira hozzászoktam, hogy h a tesóm Galaxy Nexusát a kezembe veszem zavar a kijelző színei. Maga a készülék ház nagyon masszív. Nekem nincs semmi fólia vagy tokés egyáltalán nem sérülékeny. Igaz nem is régóta használom. Ami negatívum, hogy a TV-vel csak egy un. slimport átalakítóval lehet összekötni amit csak az ebay-on lehet megvenni. -
Picco
addikt
válasz
noorbertt #5917 üzenetére
En S2 utan csak pozitivumokat tudok mondani, pedig azt a telot is szerettem minden nyugjevel egyutt
Akksi nem rossz, attol tartottam de ugy h egesz nap be van kapcsolva wifi meg minden, sync is megy ezerrel, 3 ora kijelzoido megvan, minden buhera nelkul raadasul a lefedettseg a munkahelyemen eleg gyengus, tehat izzadhat az akksi) Ha kapcsolgatod is a dolgokat, akkor ez az eredmeny megjobb lehet
Atom smooth, atom stabil, szerda ota osszesen egy programom allt le(SwiftKey) a 80+ kozul...en meg vagyok elegedve vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Apple Watch 9 45mm LTE
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest