- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
válasz noorbertt #5917 üzenetére
Szia,
Nekem is csak jó tapasztalataim vannak. Én tavaly egész évben egy Galaxy Nexust nyúztam és az az érdekes, hogy ez a telefon még attól is jobb pedig anno meg voltam győződve, hogy az a csúcs. Engem a magok száma soha nem érdekelt csak az, hogy sima legyen a rendszer ne reccegjen stb.. most ehhez még hozzájött a 2GB ram ami szerintem nagyon kell ahhoz, hogy a feljasználói élmény tovább fokozódjon. A kijelző az elején nem annyira tetszett, de most annyira hozzászoktam, hogy h a tesóm Galaxy Nexusát a kezembe veszem zavar a kijelző színei. Maga a készülék ház nagyon masszív. Nekem nincs semmi fólia vagy tokés egyáltalán nem sérülékeny. Igaz nem is régóta használom. Ami negatívum, hogy a TV-vel csak egy un. slimport átalakítóval lehet összekötni amit csak az ebay-on lehet megvenni.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Picco
addikt
válasz noorbertt #5917 üzenetére
En S2 utan csak pozitivumokat tudok mondani, pedig azt a telot is szerettem minden nyugjevel egyutt
Akksi nem rossz, attol tartottam de ugy h egesz nap be van kapcsolva wifi meg minden, sync is megy ezerrel, 3 ora kijelzoido megvan, minden buhera nelkul raadasul a lefedettseg a munkahelyemen eleg gyengus, tehat izzadhat az akksi) Ha kapcsolgatod is a dolgokat, akkor ez az eredmeny megjobb lehet
Atom smooth, atom stabil, szerda ota osszesen egy programom allt le(SwiftKey) a 80+ kozul...en meg vagyok elegedve vele[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest