-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
válasz
noorbertt #5917 üzenetére
Szia,
Nekem is csak jó tapasztalataim vannak. Én tavaly egész évben egy Galaxy Nexust nyúztam és az az érdekes, hogy ez a telefon még attól is jobb pedig anno meg voltam győződve, hogy az a csúcs. Engem a magok száma soha nem érdekelt csak az, hogy sima legyen a rendszer ne reccegjen stb.. most ehhez még hozzájött a 2GB ram ami szerintem nagyon kell ahhoz, hogy a feljasználói élmény tovább fokozódjon. A kijelző az elején nem annyira tetszett, de most annyira hozzászoktam, hogy h a tesóm Galaxy Nexusát a kezembe veszem zavar a kijelző színei. Maga a készülék ház nagyon masszív. Nekem nincs semmi fólia vagy tokés egyáltalán nem sérülékeny. Igaz nem is régóta használom. Ami negatívum, hogy a TV-vel csak egy un. slimport átalakítóval lehet összekötni amit csak az ebay-on lehet megvenni. -
Picco
addikt
válasz
noorbertt #5917 üzenetére
En S2 utan csak pozitivumokat tudok mondani, pedig azt a telot is szerettem minden nyugjevel egyutt
Akksi nem rossz, attol tartottam de ugy h egesz nap be van kapcsolva wifi meg minden, sync is megy ezerrel, 3 ora kijelzoido megvan, minden buhera nelkul raadasul a lefedettseg a munkahelyemen eleg gyengus, tehat izzadhat az akksi) Ha kapcsolgatod is a dolgokat, akkor ez az eredmeny megjobb lehet
Atom smooth, atom stabil, szerda ota osszesen egy programom allt le(SwiftKey) a 80+ kozul...en meg vagyok elegedve vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 13 Pro
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Quadro FX 570 eladó
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged