-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Használ valaki indukciós tőltőt a telefonhoz? Ha igen miilyet? Én is szeretnék most venni egyett hozzá. Választ köszönöm.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Kunsztler
senior tag
Sziasztok!
Dobna valaki egy pár tesztképet meg egy videót?
Nagyon szépen megköszönnémNexus 5
-
grecki
csendes tag
válasz kiraly.andra #5787 üzenetére
koszi es mindezt hogy csinalod, ha nem manualisan?
-
törölt tag
Szia mindenki!
Egy másik topikból ugrottam át ide egy kérdés erejéig...
Van itt köztetek Szegedi,vagy Szeged környéki? -
O$zkł
aktív tag
Van vmi mod /program ára hogy a status bar hátteret megváltoztassam?
"Be the change you want to see in the world"
-
defy456
aktív tag
válasz janika1988 #5789 üzenetére
A telenornál is függetlent kapsz.
-
janika1988
tag
-
defy456
aktív tag
Én már nagyon régóta nem használom a fb appot, böngészőből fészbukozok. Gyorsabb az egész teló úgy, hogy az nincs fenn. Egyetlen egy hatránya van, hogy értesítéseknél nem szól a telefon. Minden funkciót elérek, és még gyorsabb is. Nem nézegetik, h hol vagyok, nem turkálnak a telón. Érdemes megnézni, h mihez kér hozzáférést az app...
-
kiraly.andra
aktív tag
Hátha segít, elmondom.
Nekem 1,5% volt a merülés óránként éjjel (8 óra alatt az már 12%, nem kevés), kikapcsolt Wi-Fi mellett. Aludtam, és a gép is aludt, mégis elment ennyi. Monitoroztam kicsit a akkumulátor használatát, és arra jutottam, hogy ha kikapcsolom a 3G-t, akkor gyakorlatilag nincs merülés deep sleep módban. Nem kell "airplane" mód, azaz tudnak hívni szükség esetén, de nem engedem, hogy bármiféle adatforgalom legyen. Nincs is rá szükségem, amikor alszom.
Jelenleg maximum 1% megy el 8 óra alatt, és ez természetesen automatizálva van, nem foglalkozom a kapcsolgatással.
:a:
-
FearTomi
őstag
válasz sonique #5777 üzenetére
Nekem is tökéletesen, működik amióta kikapcsoltam a Messenger Locational Service-t
Nem értem, hogyan tudjátok generálni ezeket a problémákat a telefonnal, nekem semmi gáz nincs vele, illetve egyszer volt, amikor megbolondult a Dolphin browser.Angolul tudóknak egy kis érdekesség: [link]
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
oceanrush
senior tag
válasz #16820480 #5773 üzenetére
Max fenyeron hasznalom, de ez nalam mindig alap, csak este huzom le. Igazabol a Note 2 elkenyeztetett...
Viszont sikerult megoldani a problemat. A 'Force GPU rendering' szivta az akksit... erdekes mert eddig mas telefonnal nem okozott ilyen problemat. De mostmar minden rendben, eljen a Nexus 4, legalabb is meg 1-2 hetig.
-
turika86
aktív tag
Úgy kellet ez a chrome frissítés, hogy csak na... Persze mondanom sem kell,hogy jobb volt előtte...
"Time is the fire in which we burn"
-
ilyen_85
senior tag
válasz sonique #5767 üzenetére
Én inkább megvárom az optimalizált változatot remélem sikerül jobban megcsinálni mint anno a real racing 2t a hox ra ott is szaggatott az elején, de egy két frissítés után remek volt. Nem úgy mint a most wanted. Az talán még most is szaggat (nexus 7 en pedig tökéletes... pedig ugyan az a soc ki érti ezt?)
-
Bilux
veterán
válasz sonique #5763 üzenetére
Csalodni fogsz, lassu es bugos a menuben szines textura van vagy epp nincs textura sem csak az auto.
Nem hiaba nem tamogatja meg a telefont. Bar akkor nem ertem mire keszult...
Snapdragon 600ra vagy 800ra[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
zorromoto
senior tag
Azt mondja meg nekem valaki hogy miért a büdös picsbe nem jelenik meg egyik widget-be sem az időjárás funkció?
természetesen ahol lehet ott budapest beállítva.
konkrétan dash clock , és one more clock amivel próbálkozom. -
FearTomi
őstag
Chrome update...sajnálattal látom, hogy az aksi terhelésen semmit sem sikerült javítani...
-
MartOOn
addikt
válasz Darth_Revan #5756 üzenetére
Angliára is azt mondja hogy nem lehet telepiteni az on orszagaban... ehh...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
sonique
őstag
ez azért érdekes nexus 4 és sgs nem tamogatott
Real racing 3[ Szerkesztve ]
-
grecki
csendes tag
köszi a tippet. van, hogy bekapcsolva hagyom a wifit, és akkor is megvan kb ez a 8-10 %-os csökkenés szerintem. mindenesetre, most megnézem reggelre. összességében én egyébként elégedett vagyok, persze nagyobb túrák esetén persze hamarabb felmondja a szolgálatot. azért is nézegetem mostanában a ghoo külső akksikat. szerintem beszerzek egyet, csak még nem döntöttem el, hogy mekkorát lenne érdemes.
-
pityaa23
senior tag
Köszi, akkor majd nézek valamit. Az a baj, hogy minden más tetszik, csak azt a kéket unom már.
-
Sanya
nagyúr
FM rádióval tudja-e már vki, hogy mi a helyzet?
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
pityaa23
senior tag
Cynanogen mod van a telómon, az értesítési sáv kék színét már unom, csak másik témával tudom megváltoztatni? Ha igen, vannak már erre a felbontásra témák?
köszi
-
R2D20208
addikt
-
oceanrush
senior tag
Hali.
Kerdesem lenne.: Masnak is nagyon gyenge muzsikal az akksi?
Screen: 70% fogyasztas, Time on: 1h 28m 24s, 20%-on van az akksim fullrol...
Ujraflasheltem mar a telefont, hogy hatha segit, de semmi
Esetleg valami otlet? Vagy vigyem vissza kicsereltetni?
-
janika1988
tag
válasz mrdavid #5703 üzenetére
Ertem, koszi! Az ertekbiztositast, ha kerem, akkor utana megnyugodhatok, vagy a torekeny is fontos? Mert olyan opciot nem tudok kerni a british postnal. Majd megkerem ismerost, h belelje ki papirgalacsinokkal a dobozt, aztan ha dobaljak se lesz baja, sztem. UPS v kiralyi posta, ez itt a kerdes, melyik megbizhatobb, sztred?
Pompi: koszi, most megnyugodtam, varom a fejlemenyeket :-)
-
zorromoto
senior tag
Ti milyen email klienst használtok?
Nekem ez a gyári nagyon nem akar működni. A kimenő nem jó ,és az elküldötteket sem szinkronizálja le.
Használ még itt valaki digikábel szolgáltatót?
-
-myself-
tag
válasz ForRedGlory #5710 üzenetére
pl nekem :-D Meg meg sem jott a telom, de mar azon gondolkodom, hogy miket valtoztassak meg rajta, vagy hogy miket vegyek ra. Es ez a topik erre tokeletes. Amugy tobbek kozott az itteni kozosseg gyozott meg, hogy ez legyen a kovetkezo telom, es ne Note 2. Arban mar nincs is akkora kulonmbseg. szoval koszi mindenkinek
UI: a paranoidon ugye lehet a szineken varialni, hogy ne tunjon tul fakonak? vagy van erre kulon app is? Hogy ne kelljen rootolni?
Nexus forever...
-
-
FearTomi
őstag
-
-
sompetike
aktív tag
válasz adamikus #5683 üzenetére
szia.te mikor rendelted?megtudnád nekem mondani melyik futárcég hozta neked?mert nekem a tracking number azt irta,hogy tegnap kézbesitve lett...
oszt semmit nem kaptam meg...
The item (RC113730995HK) was posted on 26-Feb-2013 and is being processed for delivery to the addressee.
ezt irták.én február14.én rendeltem...
[ Szerkesztve ]
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
zorromoto
senior tag
válasz ForRedGlory #5710 üzenetére
Most néztem meg hogy te egy kettővel ezelötti dologra reagáltál.Ebben az esetben én voltam figyelmetlen.Elnézést! de hogy akkor most válaszoljak is rá: tudom hogy tartalmi jelentősége nincs ,viszont egyrészt statisztikának ,másrészt annak aki hezitál hogy milyen ROM-ot tegyen fel annak jól jöhet.
Aki nem akar részt venni benne az nem iratkozik fel.Nem volt kötelező és ezután sem lesz az.Itt nem is lesz már elérhető úgysem mert R2D2 kollega csinált egy külön bloggot erre. -
ForRedGlory
félisten
válasz zorromoto #5705 üzenetére
Miről beszélsz? Nem azt kérdeztem, hogy mi értelme mindenkinek ugyanazokkal a szavakkal beírni, hogy milyen rom van rajta, mert az logikus, könnyebben rákereshető forumon... a kérdésem arra irányult, hogy mi értelme összeszedni, azt hogy ki milyen romot használ? Most őszintén... mindenki másra esküszik, semmi információ tartalma nincs, mindenki azt fogja tolni, hogy neki mi jön be, de közel sem biztos, hogy másnak is az fog.
[ Szerkesztve ]
-
Attish_v8
csendes tag
válasz FearTomi #5707 üzenetére
"Nem értem miért akarod megint azt kihozni a dologból, hogy mi aki az UK-ban rendeltük rohadjunk meg és együk meg amit megfőztünk." - ezt nem tudom, honnan veszed, mert a mondandómnak nem ez volt a lényege. Sőt, képzeld el, hogy én meg Usából fogom megvenni a Nexus 4-et! De aki kintről veszi, annak be kell vállalni a plusz rizikót. Ahogy majd nekem is. Csak én tudok ezzel együtt élni.
-
FearTomi
őstag
válasz Attish_v8 #5706 üzenetére
Tudom az illemet, de kicsit túl érzékeny vagy szerintem, nem téged barmoztalak le, hanem azt amit írtál. De ha vissza olvasol és az általad sértésnek vett mondat után lévő sort is elolvasnád értenéd, hogy miért nem tetszik a dolog.
Nyáron vettem Floridában egy Nexus 7-et. Sajnos hülye voltam, mert nagyon akartam a készüléket és az első szériából meg is rendeltem egy darabot. Na most 1 hónappal később elkezdett villogni a kijelző, tönkrement a hangszóró és nem működött a multi touch. Itthon nem árulja a google, mert ahogy te is mondtad nincs google play, viszont kint átszámítva 40 000 Ft-ért vettem a készüléket ami itthon 70 000 Ft volt. Akárhogy is nézem kb. ugyan az a helyzet, mint a nexus 4-gyel. Fogtam, felhívtam a google szervízt és elkérdték a serial numbert a nevemet és azt mondták, hogy mivel a Google-től rendeltem ezért küldik a futárt és INGYEN megcsinálják a tabletet. 1 hét alatt vissza is kaptam, megjavítva. Nem értem, hogy az LG miért nem tudja ezt megcsinálni, ha az Asus megtudja.
Nem értem miért akarod megint azt kihozni a dologból, hogy mi aki az UK-ban rendeltük rohadjunk meg és együk meg amit megfőztünk.
-
Attish_v8
csendes tag
válasz FearTomi #5704 üzenetére
Nem fenyegetőztem, hanem azt írtam, hogy ne személyeskedj! Ezt fenntartom. Látatlanban lebarmozni valakit nem szép dolog, nem ismered az illemet? (mellesleg azért írtam privátot, mert a bunkóságod nem a fórumba tartozik, de persze lehet itt is billentyűzethuszárkodni, ha azt akarsz)
A témához kapcsolódva pedig: itthon nem lehet hivatalosan play-es áron kapni, mert nem forgalmazza a Google itthon. Akkor meg ne csodálkozz az adók(és különféle haszonkulcsok) miatt, a zuggsm-ben árult készülék drágább, de még a médiában sem lesz olcsóbb... Ez egy ilyen világ. Aki rendelt már külföldről bármit, az tudja.
-
zorromoto
senior tag
válasz ForRedGlory #5696 üzenetére
Hogy mi az értelme? Ugye ezt most nem kérdezted komolyan.
Valahogy nincs kedvem 100-200 weboldalt bepötyögni a dolphinba ami chrome-ba már megvan úgy ahogy én akarom.
De lehet tényleg én nem csinálok jól valamit.(vagyis biztos mert nem sikerűlt eddig megoldanom)
[ Szerkesztve ]
-
FearTomi
őstag
válasz Attish_v8 #5697 üzenetére
Szerintem ne kezdj el privátba fenyegetőzni! Ha valamit kiírsz egy publikus fórumra, vállald a következményét annak, hogy esetlegesen valaki kommentálni fogja amit írtál! Mindenkinek van saját véleménye, nekem az, hogy egy ekkora cégnél alapvető dolognak kéne lennie a globális garancia! És nehogy szarul érezzem már magam és hátrányból induljak, mert olcsóbban jutottam hozzá a termékhez azért mert mire elér ide majdnem másfélszeres áron fogom tudni csak megvenni a 92 millió féle adó miatt...PONT
-
mrdavid
aktív tag
válasz janika1988 #5700 üzenetére
értékbiztosítás nélkül szerintem semmiképp ne postáztasd, plusz törékeny termékként kérjed,
ez forintban kb 15e lesz
én EMS-sel hozattam, "háztól házig" ők hozták[ Szerkesztve ]
Macbook Pro M1, iPhone 14 Pro
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz janika1988 #5700 üzenetére
"Megneztem tegnap is a netbankot, es mostmar zarolas alatt van az osszeg, nem az elojegyzett tranzakcioknal (tenylegesen levonva). Viszont ismeros nem irt, h kuldtek volna gugliek vmi rendeles visszautasitasa levelet, jelent ez vmi rosszat, h zarolas ala kerult az osszeg?"
Nem, az elvileg kifejezettem jót jelent ha (újra) zárolva van az összeg, ilyenkor 24 órán belül meg kellene kapnotok a shipping mailt, a tracking numberrel. Nálam így volt.
Feel Good Inc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest