-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
"Sima ota.n keresztül is felmegy, ha észreveszi? Úgy tudtam csak gyári recovery.vel megy az ota."
Na, látod ezt nem tudom!
Eddig mindig recoveryből tettem fel ezeket a frissítéseket, mert nem bírtam kivárni, de elhatároztam, most türelmes leszek.MartOOn
Az ndlx által mutatott oldalon ott a képes leírás angolul, de a kedvedért röviden összefoglalom:
1. belépsz fastboot módba (bekapcs+hang le)
2. rádugod a gépre
3. Ellenőrizd, hogy a legújabb adb van-e a gépeden, ami támogatja a "sideload" adb parancsot
4. Nyiss egy parancssort, lépj be a könyvtárba, ahol a zip van, és add ki ezt a parancsot:
adb sideload de8b8d101614.signed-occam-JDQ39-from-JOP40D.de8b8d10.zip
5. ekkor meg kellene jelennie egy folyamatcsíknak, ami végigfut 100%-ig, és akkro vagy kész
6. újraindítod a telefont, és kész is vagy.
adb rebootremélem nem rontottam el semmit a leírásban....
defy456
Nekem egyedül ez a mondat izgatja a fantáziámat:
Állítólag van olyan Nexus 7 felhasználó, akinek az üzemidő 8 óráról 10 órára javult a frissítés óta.[ Szerkesztve ]
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
defy456
aktív tag
Engem személy szerint annyira nem hoz lázba ez a frissítés. Érdemi változásokat nem hiszem, hogy hordozna. Ha legalább valami 4.3 lenne akkor az érdekesebb lenne.
-
MartOOn
addikt
válasz rum-cajsz #4393 üzenetére
lama kerdes, utoljara s2-emet baszkuraltam odinnal... tehat kicsit mas mint ez... ha tök Stock minden az n4-emen se root se semmi de meg van a 4.2.2 update zip-je akkor fel tudom rá tolni vhogy?
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
ndlx
aktív tag
Sziasztok
Gyári rendszeren vagyok, rootolva custom recoveryvel (cwm). A frissítést hogy lehet feltenni, csinálta már vki? Simán install zip recoveryben?
Mintha ilyet olvastam volna itt...
http://www.androidpolice.com/2013/02/13/the-nexus-4-finally-gets-android-4-2-2-jdq39-as-well-here-are-instructions-for-installing-it-manually/ -
gabesz839
senior tag
De nálam csak a filmeknél csinálta Mellette egy rakás dokumentum megmaradt. USB kábelről viszont a PC még fel sem tudja őket rakni mármint a filmeket egy idő után megáll a töltésben.
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
gabesz839
senior tag
Airdroiddal több alkalommal felraktam egy filmet de az mindig elveszett mintha törölték volna ez miért lehetett? Valami tipp.?
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
Peddy789
őstag
Nah fel nap hasznalat utan meg mindig total ravok kattanva, galaxy ace utan nemis tudom milyen jelzot lehetne mondani. 108ert (16gb) total megerte .
-
sompetike
aktív tag
én feltoltam rá az 1280*720-t
használható de a virtuális gombok ott vannak...n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
FőDudu
veterán
Kovetkezo kerdes: 3 betus navigacio van ra?
Amit eddig lattam az 1280x720 volt. VAn ra 1280x768 felbontasu verzio?
FőDudu
-
MartOOn
addikt
válasz karesz59 #4372 üzenetére
ekkora frissites nem fer be a csalagutba! kompon hozzak mint Godzillat! uvolt meg veri magat a rakterben mig a nagy szigeten mint egy lokeshullam el nem szabadul... (asszem nem tett jot ez a ket napos laz...)
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
ice9
tag
válasz knyitogato #4375 üzenetére
+1
-
FőDudu
veterán
Nektek latszik a PLAY store-ban a Nexus 4?
Nekem a regi Nexus S van keszulekkent - es a tamogatott keszulekek kozott sincs Nexus 4!!!!!Azaz internetrol nem lehet a telefonra instalalni...
Furcsa...Persze a telefonon mukodik a Play store, csak tok jo volt a desktoprol rakuldeni az alkalmazasokat a Nexus S-re...
Bocsi, 2 Gmail accountom van. A cegesben a Nexus S latszik a maganban meg ott a Nexus 4.
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
-
gabesz839
senior tag
Azt hol találom hogy éppen mennyi ramot használ a telefon(illetve futó alkalmazások) vagy erre is valami appot kell letölteni?
-
rum-cajsz
őstag
Nem az a lényeg, hogy a windows 64 bites, vagy sem, hanem hogy a total commander 64 bites, vagy sem.
Én total commander 32 bitest használok, ezért ahhoz az a plugin kell, amit linkeltem. És nálam jól működik.=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
FearTomi
őstag
válasz FragMaster #4360 üzenetére
Azt mondták, ha LTE preferred-re rakod, akkor nem ugrik vissza. Amúgy megnézném, úgy, hogy ez a funkció engedélyezett volt a 4.2.1-be, hányan használták itthon Nexus 4-gyel. Mert szerintem sehányan. Szóval nem nagyon izgat, hogy letiltották az LTE-t Ha meg működőképes, majd valami Főzött Rom megoldja a dolgot...
[ Szerkesztve ]
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
FragMaster
addikt
válasz FearTomi #4358 üzenetére
A lehetőség ott van, de rögtön átugrik WCDMA-ra.
Amúgy itthon megfelelő előfizetés esetén sem tudtad volna használni a beépített LTE-t, mert más frekvenciát használnak itthon mint amiket támogatott az N4.[ Szerkesztve ]
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
-
FearTomi
őstag
válasz PPeti1986 #4356 üzenetére
Engem nem zavar, nekem még mindig elég a HSDPA+, meg amúgy sem akarom, hogy a telefonom aksi ideje 2 órára csökkenjen az LTE miatt. Meg szerintem mire nekem LTE előfizetésem lesz, már rég másik telefonom lesz Amúgy azt írták, hogy a service menüben még mindig ott a lehetőség kiválasztani, hogy 4G-n csatlakozzon...
-
PPeti1986
tag
Nexus 4 JDQ39 4.2.2 OTA Update Removes Unofficial LTE on Band 4 [link]
-
twine
veterán
válasz gilfoyle #4354 üzenetére
Nem rosszindulatból kérdeztem, hanem a hiba forrását szerettem volna kideríteni,,,
(hiszen ugyanaz a telefon, ugyanaz az "app" amit használunk...)
Ne gondold hogy önzetlenül,,,
Azért is érdekelt, hogy ha én is belefutnék egy ilyen helyzetbe, máris tudjam hol keressem a hibát -
-
rum-cajsz
őstag
Nálam így megy (win 7 64 bit + Total Commander 32 bit), total commanderben (de a betűjelet felejtsd el, ezt már elmagyarázták neked, hogy nem fog menni)
Ezt kell telepíteni Total Commanderben [link], ha jól csináltad, akkor a Hálózatok között megjelenik egy MediaAudio nevű dolog.
1. Telefonon: USB debug ON
2. Rádugod a telefont a kábelre, a windowsban megjelenik az eszköz,
Ekkor ellenőrizd a telefonon azt is, hogy az MTP mód van kiválasztva!
3. Total Commanderben a meghajtók között kiválasztod a Hálózatokat.
4. A hálózatok között kiválasztod a MediaAudio sort, és belépsz ott meg kell jelenjen az eszközöd Nexus 4 néven.Öröm é' bodottá!
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
FragMaster
addikt
Úgy tűnik kinyírták a maradék lte képességet is: [link]
Itthon mondjuk úgy sem érintett senkit"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
FőDudu
veterán
Windows explorerben en is latom. De Total commanderben vagy barmilyen ketablakos fajlkezeloben ez hasznalhatatlan.... Mert nincs betujele...
FőDudu
-
twine
veterán
válasz gilfoyle #4348 üzenetére
Nem kétlem amit mondasz,,,csak jelezném, hogy nálam az Android Pro Widgets fizetős verziója(ez biztos, hogy lényegtelen) hiba nélkül teszi a dolgát...
Melyik widegjeit használtad? Mert gondolom az is fontos lehet....
Nekem pld nincs facebook profilom így ilyesmit nem is használok...
Sms,email,naptár widgetek futnak nállam....
És "semmit" nem merít....(mármint olyan extreme módon, mint amiket tőled olvastam)Egy indiszkrét kérdés:
Playről töltötted?[ Szerkesztve ]
-
kapka20
csendes tag
A Play-en gyarapodott, azon országok száma, ahonnan lehet rendelni N4-et. Mi sajnos nem vagyunk benne.
-
szponzor
senior tag
Én már megrendeltem, de még ünnepelnek Kínában és csak 17-étől kezdenek el kiszállítani. Erre még jöhet vám, ugye? Nem nagyon vagyok képben a Kínából rendelésekkel, de ha ez korrektül megérkezik, akkor biztos, hogy fogok még rendelni tőlük. Pl. Gilette Fusion penge az itthoni 4-5E Ft-hoz képest kb. egy ezresből megvan. Meg ha bejön ez az NFC tag-es dolog, akkor abból is rendelek még párat.
-
animoo
senior tag
válasz ilyen_85 #4340 üzenetére
Ez ugy latszik divat lett EA-nal... A Sims is ingyenes lett a playen, de ugyanez az elv jellemzi, minden valos idoben tortenik, vagy fizetsz es haladhatsz gyorsabban (vagy meghackeled a jatekot hogy legyen vegtelen penzed, de ez mar mas teszta)
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
ilyen_85
senior tag
válasz ilyen_85 #4338 üzenetére
lejárt az idő, de mindjárt elsírom magam
"ingyenes lesz" a Real Racing 3!!!
Mielőtt valaki örülni kezdene a link megtekintése nélkül ... hazudtam... nem lesz ingyenes, vagy fizetsz, vagy brutál sokat kell várni.Vásárlásoknál, javításoknál, tuningolásnál vagy fizetned kell játék pénzzel, vagy várnod kell egy bizonyos időt. Ezzel nem is lenne gond, de a cikk író brutális várakozási időkről számol be, állítása szerint miután felinstallálta játszott vele elsőre kb 2.5 órát, amiből 30 percet töltött a pályán és két órát kellett várnia javításokra, autóvásárlásra, meg ilyenekre.
Persze vehetsz "időt" (komolyan, valamelyik EA-s manager megnézte a lopott idő c. filmet s bevillant neki, hogy ahhhaaaa hát így lehet jobban lehúzni a kis k0cs0g0ket...) 20 coint 2 $-ért kapsz. Ami 6 órányi várakozást tud kiváltani...
Komolyan... ezek betegek... mondják azt inkább, hogy a játék 3000 forint, de ne szúrják el a szórakozásomat ilyen szarral!!!
-
MartOOn
addikt
az lehet h a google asszisztens zabálta az akksimat? ti hasznaljatok? vagy kikapcsoltátok?
-
assemble
addikt
+sonique: ti elolvastatok amit irtam? Konkret technologiai okai vannak h nem lehet mountolni, az osszes osszeeskuveselmelet amit itt osszehordtok, szintiszta bullshit.
Szet lehetne osztani 2 particiora is, akkor meg azert menne az anyazas hogy miert nincs hely az egyik vagy masik particion mikozben a masikon meg lenne, pl miert nem lehetne tobb alkalmazast felrakni hely mikozben az adat particion meg lenne hely. Mindket megoldasnak megvan a maga elonye. -
sonique
őstag
de most komolyan ott van az a plugint total commander alá amit ajanlottam
mindent lehet latni még system/app /data/app stb mapákba is siman tudok masolni
számitogépröl nem kell mas meg dropbox meg stb ..mtp modban rádugod elötte telepitettél minden driver rendesen és usb debug enedélyezve van
és müködikannyi diferencia hogy halozatnal kell a telefont keresni nem a driveoknál
-
ice9
tag
én sima ftp servert + commandert hasznáok a fájlok mozgatására
-
ilyen_85
senior tag
szia
én sem láttam sajna gépről a mappát, muszáj voltam jobb híján feldobni dropbox-ra és onnan a gépre, de legalább már van egy backup-om atomstabil helyen is xD
(cirka 3 óra feltöltés után... )
Viszont javaslom, hogy hozz létre egy írható mappát a gépeden és oda másold fel a telefonról mondjuk egy esfile explorerrel (ez a megoldás nem jutott eszembe reggel 2-3 körül...), ami fel tudja fedezni a megosztott mappákat wifin (azért ezt javaslom, mert nekem más program nem igazán látta a mappámat)
-
FearTomi
őstag
Google Search update! Benne van a lock screen widget amit annyian vártak
-
FőDudu
veterán
Na szoval.
Megvannak a menteseim az mnt/emulated/blablabla konyvtarban...
Root explorerrel atmozgattam oket abba a clockworkmod konyvtarba amit a geprol is latok (csinaltam benne egy konyvtarat hogy ellenorizzem jo helyre rakom-e).
Ennek ellenere barmit allitgatok a jogoknal es UID-nal nem latom a geprol - pedig a telefonon levo Total Commander es Root explorer is latja a konyvtarakat a megfelelo helyen...
Mi lehet a gond?
Miert kellett ezt ennyire elbonyolitani.....
FőDudu
-
djgeg
őstag
[link]
Ez K jó lenne, már majdnem az N4 ORB style Csak ez nem jó a telókhoz..."640 kByte memória mindenre elegendő"
-
assemble
addikt
Nexus S-nel kulon volt particio a rendszernek es kulon az adatoknak. Galaxy Nexus ota egy particio van, igy nem lehet mountolni PC-n az egeszet mert minden rendszer cucc is ott van, marad az MTP, de mas modjai is vannak a file masolasnak, WiFi-n akar. Erdemes kicsit utanaolvasni a dolgoknak mielott elkezdesz eszetlenul anyazni.
Egy iPhone-ra pedig a lassu szemet iTunes nelkul semmit nem fogsz tudni a vilagon felmasolni, szoval ha a Nexus nem tetszett, azt valszeg az ablakon a hajitanad ki.[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
milyen olyan app van amivel kirakhatok lock screenre időjárást?
-
boci__
csendes tag
Sziasztok!
Ma én is csatlakoztam a klubhoz hála a Digitalbridge-nek
A teló nagyon szép, iszonyat gyors és nagyon nagy... a méretét még szoknom kell, a Desire után. -
djgeg
őstag
válasz mcsabi84 #4311 üzenetére
Be nem magyarázd nekem hogy nem Amerikából szerválják majd 60 USD ért? Ami 13.000 Ft(felkerekítve)
Egyébként milyen különbség lehet xD Dugón kívül? Én egy Amcsi dugaszos energizer vezeték nélküli töltőt használtam eddig máshoz...[ Szerkesztve ]
"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
mcsabi84
senior tag
Ja ez így drága, de ha beleszámoljuk h kb 60 euro lesz az ára németben is + 10 euro a szállítás akkor már 21000nél tartunk és még nincs itthon. A kérdés h az ami változat uolyan jó-e v van vmi különbség a csatlakozón kívül.
-
djgeg
őstag
A 13.000 Ft-ből, hogy lett 22.000 ?
[ Szerkesztve ]
"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
mcsabi84
senior tag
Közhírré tétetik:
Idealeresekkel beszéltem és 22600 ft-ért szállítják az orbot. -
FőDudu
veterán
válasz sonique #4299 üzenetére
Azt mondja disconnektaljam mert hiba lepett fel.
Meg vagyok en atkozva.
Holnap kicserelem egy Iphone5-re.... Az legalabb mukodik.Durva, hogy kb 2 eve hasznalom minden problema nelkul a Nexus S-t, romokat csereltem, sot meg teszteltem is, minden szart kiprobaltam gond nelkul es a Google csucsmodellje meg a halalba szivat....
Mellesleg rootolatlan telefonon sokat er a Root Explorer...
[ Szerkesztve ]
FőDudu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest