- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Fromtropoja #33870 üzenetére
Nem.
-
Atish19
őstag
válasz
Fromtropoja #33003 üzenetére
Köszi szépen!
-
Atish19
őstag
válasz
Fromtropoja #32972 üzenetére
Ezt a névnap widgetet meg tudnád osztani velem?
-
mtcob
senior tag
válasz
Fromtropoja #32978 üzenetére
Isten vagy
Nagyon szépen köszönöm, tökéletesen teszi a dolgát
-
törölt tag
válasz
50% felett nem látom, ez félmegoldás. Nekem jó így ahogy írtam.
-
dnelb
veterán
válasz
Azt hogyha fullon van a töltés akkor nem látod a %ot, de ha lehúzod akkor igen...
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Fromtropoja #16172 üzenetére
azt hogy csináltad meg, hogy a naptár widget kiírja a névnapokat is? Samunál alapból így volt, de ez most nem akarja, meg a facebookot se tudom sync-elni vele, a samus app ezt is tudta
-
TomPack
őstag
válasz
Fromtropoja #15475 üzenetére
Nem. Tegyél fel crDroid-ot. Ő egy olyan rom, ami a gyári romot kissé módosító CM-romot kissé módosítja.
Így belekerültek olyan funkciók is, amit a hivatalos CM-ból kihagytak, de azon a vonalon alapul, és beépülnek a frissitései is.
-
korpicschess
veterán
válasz
Fromtropoja #14558 üzenetére
crDroid ROMot javaslom, keress rá xda-n. Mellé valami jó kernelt. franco, faux, semaphore, stb.
-
palika!
csendes tag
válasz
Fromtropoja #6640 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
ilyen_85
senior tag
válasz
Fromtropoja #6449 üzenetére
Üdv a táborban
Szerintem nem sokban befolyásolja, vagy inkább úgy érdemes mondani, hogy egy napot ez a telefon is elmegy csak ez tudja éppenséggel a multitaskingot is (tehát ahogy te is írtad ez nem lövi ki)
Viszont nekem az első napokban épp hogy meglett az egy nap, du-án felé már muszáj voltam tölteni, ha a megszokott módon használtam a telefont. Napról napra jobb lett egyébként, a 4.2.2-vel pedig egészen remek lett az üzemidő, már volt olyan napom, hogy 1 napot meghaladó üzemidőm lett, ha jól emlékszem 1 nap 4 óránál tartottam 40%os akksival, de így már nem kockáztattam meg, hogy elinduljak munkába. Feltettem hát töltőre.
Én használok egy progit is, Snapdragon Battery Guru -nak hívják. Hogy tényleg javítana az üzemidőn... nos erre nem mernék megesküdni, lehet csak placebo, de próbáld ki hátha nálad is javul valamennyit az üzemidő pár nap után.
Más:
Valaki nem akar rendelni nexus 4 bumper hamisítványt? Vagyunk már rá páran, de elég húzós a posta, eddig sajnos annyiba kerül mint maga a termék.
Ha páran rendeltek még, akkor viszont már elviselhető lenne, plusz dhl-el itt lenne 3 nap alatt
Ár: 46,75 ¥ = 7,52 $ = 1.732 huf
a szállítás viszont 300 ¥ ( 11.115 huf )
Jó lenne még pár ember, hogy lejjebb nyomjuk a szállítást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- Jogász topic
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Macbook White 13" unibody
- Gombászkönyvek egyben
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged