- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnny23
tag
Sziasztok!
Kis segìtséget szeretnék kérni. Kaptam egy tök jó fülest a telóhoz.
Melyik zenelejàtszót ajànlanàtok (amiben van equalizer is lehetőleg)? Vagy vmilyen ROM-al lehetne kihozni maxot zeneileg a "kicsikéből"?
Ìgy elsőre elég satnyànak tűnik a hangminőség,de csak lehet ezt tuningolni vhogy.
(egyébként most gyàri 4.4.2 van)Köszi a vàlaszokat előre is!
-- new gamer --
-
tomiii007
senior tag
Nekem volt már pár telóm, android winfos stb, és hát nexus 4 mióta megvan meg se röccent, semmi lagg, villám gyors és valamilyen bug minden teloban van...ezzel együtt kell élni, semmi se tökéletes
Az a baj hogy a többi androidos telo s4, s3 meg htc és társai akármilyen bika erősek de AKADNAK az ÖSSZES... mert belenyúlt a gyártó és ezért androdirol összességgébe rossz az összkép hogy laggos meg stb, ami sajnos igaz, de a nexus-ok mint kivételek erősítik a szbályt
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
válasz agszabv #39586 üzenetére
Ne aggódj, ez semmi extra... Nem egy kőbe vésett dolog, de célszerű minden Androidot használó eszközön akár vásárlás után akár rendszerfrissítés után megtenni. Gyakorlatilag tényleges alaphelyzetbe állítja az eszközt és az esetleges összekuszálódott belsőségek kiegyenesedhetnek...
Szerk:
39588: javasolt akkor is... nem tudom, hogy mi a mögöttes tartalom, de (mondjuk ez tableteknél volt inkább az is tény) sok olyan eset volt, hogy lassú volt az eszköz, "bugzott", pedig akkor bontotta ki az ügyfél és ott helyben állítgattuk befelé neki... és miután megcsináltuk a visszaállítást - láss csodát helyrejött kb minden... konkrétan ezek a 20-30 ezres 7 colos csodák voltak ilyenek szinte márkától függetlenül... tavaly év végén és most is elég sok elment...[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz agszabv #39579 üzenetére
Hát ezen igen jót nevettem, nálam ugyanez az életérzés, szintén sokadik Android-os teló, mondtam utoljára veszek még egy csúcsgépet, pedig én se adtam soha többet 50k-nál telefonért, aztán ha ez is szar lesz akkor jöhet a Windóz (ismét). De a Nexus 4 egyelőre meglepően jól teljesít így kb 2 hónap után, a kamera reboot ugyan ritka bug, de sajnos ismert köreinkben. Én mondjuk alig fotózok (gondolom) ezért nem találkoztam még vele, de másoknak általában egy külsős kamera program felrakását szoktam javasolni, azt hátha jobban elviseli. Valahol a fókuszálás automatizmusába szokott elhalálozni a rendszer, azt hallani is hogy zörög benne, ha kicsit erősebben teszed le.
De ettől eltekintve ég és föld minden más szempontból az eddigi bughalmaz LG, Samsung meg ZTE-jeimhez képest.
Kitartás (és bizalom)!... ezen a factory reset kétlem hogy segítene.
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
válasz agszabv #39581 üzenetére
...akkor szerintem mindenképp próbálj meg egy gyári adatok visszaállítását először. A telefon tartalmát törölni fogja, de a Google accountból visszaállít mindent (ha engedélyezted anno). Természetesen a képek, videók, zenék, saját fileok azok elszállnak, szóval előbb mentsd le amit kell.
-
törölt tag
Bumper, sline, nillkin fresh, belebujtatos bor, ringke fusion (1napos)
-
atike
nagyúr
válasz agszabv #39579 üzenetére
Minden gyári rajta...? Nem "nyúltál bele" semmibe? Vásárlás után csináltál gyári adatok visszaállítását? Frissítetted 4.4.2-re...?
Nekem 4.4.2, rootolt, de semmi extra. Napi szinten 20-30-50 képet lövök vele (igen, van egy kisfiam ), videózok is sokat de nincs vele semmi gond...
[ Szerkesztve ]
-
agszabv
csendes tag
Nem hiszem el hogy 2013-ban nem lehet egy normális op. rendszer csinálni telefonra ami nem fagy le, nem kell hozzá 20gb ram, rootolni, recovery, meg mittudom én mit nem csinálni.
Régen androidom volt még 2.1-ről kezdtem, de kinyírt a sok hülyeség, fagyások, újraindulások, nem tudom felvenni a telefont mert nem reagál, midig megoldásokat keresni a neten, hetente új Cm-et feltenni áááá.Vettem egy Lumia520-at, azt gondoltam a Windows phonon dolgok megoldódnak, hát nem így lett. Érezhetően egy sokkal jobb alapokra helyezett op. rendszer mint a droid, de itt is jöttek fagyások (egyszer úgy lefagyott hogy nem érzékelt a képernyő semmit, hiába vettem ki az akksit nem oldotta meg csak a hardreset, mindent újból telepíteni...), ugyan úgy zenehallgatás közben telefonáltam egy idő után elment az egyik oldal a fülseből csak újra indítás után jött vissza, mp3 másoláskor hirtelen minden fájlból 3 db lett, kedvenc hibám a telefonomba benne van Danyi István beírom a tárcsázó keresőbe a D betűt kihozza az összes D betűst beírom Da egyetlen egyet sem talál beírom Dan és megtalálja ááááá, van rajta ingyen navigátor aránylag jól is működik mondjuk sokszor jobbra mutatja az utat és mondja hogy kanyarodjak balra nem is ez zavart hanem az hogy címkeresőbe nem lehetett külön várost utcát egyebet beírni hanem így kellett hogy magyarország budapest 3 hunyadi 43 és kurvára nem talált semmit meg ha elgépeltél valamit kezdhetted elölről. Na a vége az lett hogy fizikailag is elromlott 4 hónap alatt a bekapcsoló gombja, szervizbe van de már lemondtam róla..
1 hete vettem Nexus 4-et (pedig határozottan megfogadtam 50.000-nél nem adok többet telefonért), de hát a droid-nak kell a 4 mag meg 2 gb ram. Google referencia mobil nem lehet baj, zsír új 4.4.2 Kitt-kott vagy mi.
Karácsonykor villantom a családnak az új mobilt, kérem Őket kicsit húzódjanak össze mert fotóznék egyet a penge mobilommal, fókuszálok csízzz és ez a g**i újból indul , na nem baj senki nem vette észre a hibát, elég gyorsan újból indult ügye van 4 db krait vagy milyen magunk, mondom kéne még egy fotó hátha az előzőn valaki becsukta a szemét, fókusz csíízz és megint újból indul azóta is égnek áll a hajam(ami van). Apósom még hívott este hogy küldjem át a fotókat...
-
atike
nagyúr
válasz atillaahun #39577 üzenetére
Igen, az...
Azt nem írtam ki egy az egyben (bár a sorok közt ott van), de butafonon, és operációs rendszertől függetlenül mindenen működik...
-
atike
nagyúr
válasz PhaetonV10 #39572 üzenetére
Na meg az "ősi" módszer:
A hívott szám elé be kell írni, hogy #31#...
Azaz akkor a hívandó szám így fog kinézni: #31#06201112223
Ennek az a nagy előnye, hogy minden GSM-et használó készüléken így van. És ha csak egy valaki miatt akarod ezt a funkciót használni, akkor lehet egyszerűbb, mint ki-be kapcsolgatni. Főleg, ha a névjegyzékbe már így mented el a számot...
-
catroot
veterán
-
petipetya
nagyúr
válasz PhaetonV10 #39572 üzenetére
Tárcsázó / Menü gomb / beállítások / További beállítások / hívóazonosító
"nincs rá lezsóidő"
-
PhaetonV10
tag
Sziasztok. Hol tudom beállítani a rejtett számot?
Tudom h nagyon egszeru lesz de nem talalom a beallitast es a kereso se dob semmit.
petipetya: koszi
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz zoltannovak #39570 üzenetére
sajnos alul nagyon gyenge, valaki még csak le sem ejtette és elrepedt. De amúgy én is szeretem, nálam is kapott már 2x. A telefont védi, ez a dolga, inkább a keret törjön, mint a teló.
-
heidricha
őstag
válasz Styleair #39567 üzenetére
E-bay, USA. A követés szerint 11-én vette fel a DHL, 2-án adták fel! Ez nem éppen gyors...
És nem is négy hét, bár legalább annyinak tűnt.
És egy kérdés. Hívás közben, bt fülessel hangosítva lekapcsolom a képet, és zsebbe teszem. Beszélek, fülesen leteszem. Nx10 perc után előveszem a telefont, ami nincs lezárva, talán még a kijelző sem sötét. Több ROM is ugyanígy hibás, vagy ezt egy fícsör?
[ Szerkesztve ]
-
Styleair
aktív tag
válasz heidricha #39494 üzenetére
Ez olyan tartó, amibe csak tok nélkül lehet rakni, viszont úgy cuppan fel a szélvédőre, hogy levenni is nehéz utána. Nekem nagyon tetszik, praktikus darab.
Más: Honnan rendelitek a Ringke tokot, hogy lassan ér ide (és mennyiért)? Én csak USA-ból láttam E-bay-en, de onnan max. 2 hét alatt illene megjönnie. Én most egy Nillkin tokot várok, lassúpostaországból.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 / ex Xiaomi Mi 9 SE
-
törölt tag
Skacok, ha valakit erdekel, megvalnek feher butykos nexus 4-emtol hibatlan allapotban van 5tokkal ajandekba.
-
NTonee
veterán
válasz saltanus #39563 üzenetére
Akár lehet hardver hiba is. A wifi bekapcsolásakor a hálózatot látta, csak nem tudott csatlakozni hozzá? Mert ez esetben nem hardver hiba lesz valószínűleg.
FR után közvetlenül, az appok visszaállítása előtt sem csatlakozott be? Gondolok itt olyanra, hogy egy app okozta esetleg.
Wifi beállítások között nincs esetleg csatlakoztatott eszközszám korlátozás?
Csak találgatok, hátha. -
saltanus
aktív tag
válasz atillaahun #39560 üzenetére
itt nincs lg szal marad igy... csak legyen jo a "dragasagom" te sazert nagyot csalodtam a telben ! ! ezt nem vartam volna 5 hónap után!
remelem h az android 4.4.2 szart be...
[ Szerkesztve ]
-
saltanus
aktív tag
ok elvittem a telenor szervizbe 15 nap mig talan megcsinaljak, de erted miylen emberek dolgoznak ott mikor meg a sim kartyat se tudja kivenni es leakarja venni a hatuljat. akkor ennek h magyarazzam meg h lehet h 4.4.2 van a gond mikor azt sem tudja h mi az h kitkat...
kivancsi vagyok h fogjak ezt megcsinalni.... -
őstag
válasz petipetya #39551 üzenetére
Hát nem tudom hogyan csinálod. Most újraraktam mind FB messenger-t, mind Light Manager-t (az alkalmazások adatainak törlése mellett), és továbbra is zöld színnel jelez a LED, ha rám írnak FB messenger-en, hiába van Light Manager-ben ciánra állítva.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
petipetya
nagyúr
válasz janosibaja #39552 üzenetére
Csak tippem van. Nekem a Hangouts kezeli az sms-t is. Ennek ellenére a Light Managerben külön van az sms és a Hangouts.
A Light Flow esetén nem tudom, de érdemes lenne ezt megnézni, törölni ezt a kettőt és újra beállítani.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
janosibaja
őstag
válasz atillaahun #39550 üzenetére
A végtelenségig konfigurálható: milyen fényerővel, milyen gyakran, milyen színnel, milyen eseményekre pislogjon a LED .
-
atillaahun
veterán
válasz janosibaja #39549 üzenetére
Ti mire használjátok ezeket a led értesítőket?
A gyáriban is lehet alkalmazásokat adni az értesítéshez, nem? -
saltanus
aktív tag
jo de azert megkerdezhetem? ! megengeded ?!
-
Integra
titán
válasz rankesz #39535 üzenetére
az igekötős igékkel neked mi a tapasztalatod??????
nálam egyszerűen ezt az egyet nem hajlandó megtanulni. állandóan külön választja, hiába nyomtam le neki a bal oldali felsorolásból, hogy azt akarom használni.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
-
őstag
Üdv!
Kicsit off, de kérdezném azoktól, akik LightFlow-t használnak a LED színek menedzselésére, hogy az felül tudja e írni a jelenlegi Facebook Messenger LED színét? Light Manager-rel hiába állítottam be a cián színt, továbbra is zöld színnel villog, ha FB Messenger-en írnak nekem. (A többi app-al rendesen működik.)
Az esetleges válasz(oka)t előre köszönöm!
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
saltanus
aktív tag
de nem erted h nem a haozattal hanem a telefon wifijevel van valami gond?
mas halozatokra sem kapcsolodok ! nem csak az enyemre ! -
saltanus
aktív tag
Sziasztok!
Egy nagy problémam van nem kapcsolodik a telem a wifi halozatra!
Eddig semmi gondom nem volt!
Reggel meg ment is es most delutan mar nem megy!
Wifivel tuti nincs gond ujrakonfigoltam mar 2x ! es ket laptopon, egy masik droid keszuleken es egy iphonon is megy a wifi normalisan ! tehat a routerrel nincs baj az biztos!
A telen mindent atneztem probaltam arton, dalvikon, facotry reset is volt es igen mindent letoroltem.
ROOT SOHA SEM VOLT SEM BOOTLOADER NYITAS SEM ROM CSERE!
Csak Stock andoridot hasznalok!
Egyszeruen nem ertem !Van valakinek valami otlete ? estetleg valahogy nem tudom megnezni h a wifi modul nem hibasodott meg a telben valahogy.?
telenoros amugy 2 ev garis, andoird 4.4.2 van rajta.
-
aizen92
addikt
válasz Diamond500 #39536 üzenetére
próbáld meg hogy a hangouts-ra állítod be a jelzést. nézd meg úgy működik-e.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Diamond500
senior tag
Light Flow gyári rommal gyári sms kezelővel nektek, hogy van beállítva.. mert minden más jelzés működik, de sms-re nem jelez
[ Szerkesztve ]
-
gombasm
aktív tag
válasz RootRulez #39506 üzenetére
Na ezt még nem próbáltam - megnézem.
Én a romokról komplett mentést készítek, új rom felrakásánál nekem csak az sms -eim és a híváslistám hiányzik. Az sms -ek főleg azért, mert a swiftkey -t azokkal (is) tanítom, nekem fontos a gyors sms -ezéshez a jól dressszírozott swiftkey.
Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)
-
mcsabi84
senior tag
Kint az első 4.4.2-es AOKP nightly
[ Szerkesztve ]
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz mrbarbrady #39507 üzenetére
Helló #mrbarbrady! Én itt vettem, tok és kijelzővédő egy csomagban. Nekem nagyon tetszik, egyszerű, vékony tok, és kristálytiszta kijelzővédő, a megfelelő helyeken kivágva, mert Nexus 4-hez való, nem univerzális.
Az eladótól meg kell kérdezni, hogy küld-e Magyarországra, ha van Paypal-od akkor szerintem minden további nélkül lehet. Én mondjuk szeptemberben vettem tőle, akkor még nem volt ezzel probléma.
http://www.ebay.de/itm/LG-Google-Nexus-4-E960-Hybrid-Rubber-Hard-Case-Cover-Etui-in-Schwarz-2x-Folie-/400429846510?pt=DE_Handy_PDA_Taschen_Schutzh%C3%BCllen&hash=item5d3b7a8fee
[ Szerkesztve ]
2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő
-
CienPo
csendes tag
[link] - az ilyen bumperről mi a véleményetek?
-
appel
őstag
válasz atillaahun #39524 üzenetére
Akkor meleg, de te mondtad jól, ki kell próbálni.
-
kicsi83
tag
Akit érdekel ma akciós az office suite,72 cent
-
appel
őstag
válasz atillaahun #39522 üzenetére
Ha vásároltál már a playből azzal a fiókkal/kártyával, akkor tuti nincs próbaterhelés. Legalábbis nekem nem volt.
-
atillaahun
veterán
Ha ki akarom próbálni a Play Zenét 30 napra, akkor akar majd próbaterhelést csinálni a kártyámon, vagy elég csak megadni neki, és máris gurul?
-
-
atillaahun
veterán
válasz mmaattee315 #39515 üzenetére
Szerintem érdemes, nekem a multitasking fürgébbnek tűnik mellette. Hátránya, hogy az app-ok kb. 5-10%-a (még) nem kompatibilis vele.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz dombila #39514 üzenetére
rohadtul figyelni kell a brando felrakásánál, hogy nem szabad túlságosan feltenni a felső élhez, mert ha szilikon tokba teszi az ember a telefont, akkor idővel a tok minimális mozgása a lekerekített üvegfelület miatt feljön és onnan csak idő kérdése, hogy kukázod a rohadt drága, de amúgy piszok jó fóliát.
én megszívtam, mert így tették fel a speedshop-ban 3 hónap után elengedett. ment a kukába. azóta nincsen fólia rajta, és sokkal jobb a telefont használni....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
mmaattee315
csendes tag
Sziasztok,kb 2 hete van meg a készülék és nagyon jó (első droidos készülékem) érdekelne hogy érdemes -e átállni ART-ra van valami hátránya? Illetve kell tenni előtte valamit?
-
dombila
senior tag
Én Spigen-t használok, de korábbi telefonjaimon Brando volt, csak az N4-re eddig nem láttam. De most már az is van, ráadásul itthon is kapható.
Szerk:
Spigen-ből létezik Dual is, azaz egy csomagban első és hátsó fólia is. (Ugyanannyiért, mint a szimpla első fólia)[ Szerkesztve ]
-
Atish19
őstag
Én ilyet rendeltem. Könnyű felhelyezni, nagyon gyorsan megérkezett és a tapintása is kellemes nem beszélve az áráról! És ki van vágva a közelségszenzornál!
[ Szerkesztve ]
-
asturel
őstag
válasz I.papi #39510 üzenetére
Van a n4-ben qi wireless vevo, nem kell ragasztani, barkacsolni semmit, viszont azt olvastam, hogy kisebb az aramkor, mint a tobbi telefonban, igy 'pontosabban' kell a toltopadra tenni. (youtube-on van rakat video, hogy ha nem pontosan rakod ra nem tolti). En is rendeltem egy ilyen csodat (2400ft), de meg nem jott meg
-
I.papi
tag
Üdv srácok!
Segítenétek a QI wireless töltővel kapcsolatban nexus 4-el?
Rendeltem ebayről egy ilyen csodát,kompatibilis a nexus 4-el...
Viszont a sgs3,vagy 4-nél be kell ragasztaniuk a vevő részt a telefon hátlapjába...
Nagyon remélem a nexus 4-ben ugye ez a vevő benne van és csak annyi a dolgom,hogy ráteszem a telót?!
Bocsi ha láma kérdés,de nem láttam még ilyet.. -
asturel
őstag
Valaki meg tudja erositeni/cafolni, hogy a telefon wifije tud HT40/MIMO -t? Googleztem jo par percet ,de csak nexus 10 specs-ben talaltam.. Illetve, van valaki akinek 65mbpsnel nagyobb link speedje van wifin?
-
asturel
őstag
En nillkin-t vettem. Elozo telefonomon is ezt hasznaltam, van 10 ezerert zagg folia is, az biztos jobb
-
mrbarbrady
tag
Milyen fóliát ajánlotok rá? Ebay is lehet.
-
gombasm
aktív tag
válasz heidricha #39495 üzenetére
Köszi, kipróbálom. Azért is szimpatikus, mert híváslistát is ment, aminek a visszaállítását az SmsBackup+ nem végezte el soha, bár megvan minden két évre visszamenőleg a Gmail fiókomban.
Ha ez a call log -ot is visszaállítja, akkor marad! (Gyakran cserélek romot és ez a lehetőség hiányzott nagyon.)
[ Szerkesztve ]
Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)
-
dombila
senior tag
válasz Misi1980 #39500 üzenetére
Az rendben van, hogy most 4.4.2-t használsz, de amikor visszaállítottad az SMS-eket, akkor is már 4.4.2-t használtál vagy még csak 4.3-at esetleg 4.2-t?
Mert a Play hozzászólásai alapján sem megy a restore 4.4 óta vele. És itt is sokunknak ez a gondja. 4.4 előtt még működött - a restore -, csak azóta nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest