-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet91
aktív tag
válasz
Misi1980 #40567 üzenetére
Szia!
Előfordulhat driver hiba. Úgy tudod lebányászni a meglévő drivert, hogy rádugod a telefont a gépre, eszközkezelőben megkeresed, (ha jól emlékszem az usb eszközök között lesz) jobb klikk a nexus 4-en, tulajdonságok, és ott az illesztőprogram fülön megtalálod az újratelepítés, törlés stb. opciókat. Én azt javaslom, hogy először próbáld meg újratelepíteni, majd ha nem javul, akkor töröld az eszköz illesztőprogramját, majd restartold a gépet, és után ha újra rádugod a gépet, és telepíteni akarja az illesztőprogramot, akkor tallózd be, az első hozzászólásból, vagy a toolkittel letölthető drivert, és ha minden jól megy működni fog.
Egyébként nem feltétlenül a driver a rossz, lehet a kábel rossz, vagy az usb port (mindkettőből próbálj ki egy másikat, ha van lehetőség)
-
dombila
őstag
válasz
Misi1980 #39500 üzenetére
Az rendben van, hogy most 4.4.2-t használsz, de amikor visszaállítottad az SMS-eket, akkor is már 4.4.2-t használtál vagy még csak 4.3-at esetleg 4.2-t?
Mert a Play hozzászólásai alapján sem megy a restore 4.4 óta vele. És itt is sokunknak ez a gondja. 4.4 előtt még működött - a restore -, csak azóta nem. -
Benex
senior tag
válasz
Misi1980 #39319 üzenetére
Ilyen nekem is van néha, és egyik barátom nexus 4 én is van ilyen h nem működik a power gomb. Nálam úgy jelentkezik h lezarni nem tudom a kijelzot, de ha hosszan nyomom felkinalja hogy kikapcs stb... És ilyenkor kikapcsolom és újra indítom és jó (mióta 4.4.2 van azóta nincs ilyen,(le is kopogom) és hozzá teszem h ez anno galaxy nexusnal is volt)
-
-
-
NTonee
veterán
válasz
Misi1980 #36308 üzenetére
elvileg, ahogy írtad, visszaraktad a stock romot. Azzal együtt felment rá a 4.3-hoz tartozó radio image is. A 4.3 alapú PA 3.99-hez nem kell másik radiot felrakni.
A helyes sorrend pedig recoveryből:
backup (mint minden módosítás előtt, a biztonság kedvéért)
wipe/factory reset
install rom
install gapps
install kernel (opcionális, csak ha le akarod cserélni)Ha később 4.4 romot akarsz felrakni, akkor majd fel kell rakni az új radiot a KRT16S factory imageből és csak utána fog rendesen menni a legtöbb 4.4 rom.
szerk: erre közben lekéstem.
-
NTonee
veterán
válasz
Misi1980 #36286 üzenetére
4.3 stock állapotból be kell flashelned a recoveryt. CWM / TWRP
Utána a recoveryből mehet fel a PA 3.99-RC2 (4.3alapú), flasheled a kiválasztott gapps-ot hozzá:
full-complete
full-modular
mini-modular
És ha a PA kernelét is le akarod cserélni, akkor JWR kell hozzá. Például Francoból a 184-es talán a legjobb. Ezt is recoveryből flashelheted. -
sonique
őstag
válasz
Misi1980 #36277 üzenetére
hat itt aztan nem latszik milyen radiot raktal fel mert a file nevek fele hiányzik
84es radiot rakj fel de ha idáig még nem frissitettél akkor 20as bootloadert is
imei problema pedig Baseband serülés miatt szokott lenni
Baseband hoz mit ir ?
ha az rendben van akkor efs folderbe néz bele
remélhetöleg nem üresrakj fel masik romot
és csinalj full factory resetetha igy sem akkor probald meg a factory imaget
-
C.Brigante
veterán
válasz
Misi1980 #35363 üzenetére
megmondom mi a baj nálad. sztem nem érted mit miért kell csinálni. mi kell a mappába stb.
igy nem lehet nekiállni valaminek, értsd, h mit csinálsz és, h mivel dolgozol. a tar egyébként egy unixos programmal arhivált több fájlos elem.nézd meg ezt a tutorialt, remélem segít.[link]
-
trance89
őstag
válasz
Misi1980 #35208 üzenetére
Nem keveri, "ha minden jó helyre van tallózva" - és pont ez a lényeg, csak egyszer nem figyel oda az ember és máris gazdagodik egy téglával, N4-en ezt nem tudod reprodukálni
Ne érts félre, 3 samu telóm is volt ezelőtt amiket szénné romoltam, és ezidő alatt rengeteg téglásított samuról olvastam az adott telefonok topicjaiban -
C.Brigante
veterán
válasz
Misi1980 #35208 üzenetére
Ne viccelj, tedd fel a gepedre a szukseges drivereket utana cmd-bol betallozod (a konyvtarat aminek a tartalmat megtalalod youtubon ha mashogy nem megy) ha meg van beirod ellenorzeskepp, h fastboot devices ha ez megvan flash-all.bat kesz a gyari cuccod a telon. Ezt igy sztem a szomszedom is megcsinalna pedig vak.
-
-
Amarton
tag
válasz
Misi1980 #35164 üzenetére
Helyes döntés! Legalább egyel kevesebb N4 kerül rossz kezekbe.
Nekem egyébként az az álláspontom, hogy soha többet Samsungot. Azt nem nehéz téglásítani. Az N4-et lehetetlen. Szerencsére a feleségemnek is már ez a véleménye. Neki is vettünk egy fehér N4-et. Megrögzött Samsung párti volt. Már ö sem ajánlja a samut senkinek. -
janosibaja
őstag
válasz
Misi1980 #35071 üzenetére
Szia, hogy kinek mi a szép, roppant egyéni... Lehet, hogy az enyémet pocséknak fogod tartani, nekem meg bejön.
Az ssLaunchert most csak azért reklámozom, mert nem csak gyorsabb (komolyan) mint a gyári launcher, nem csak rendkívül változatosan konfigurálható (ha neked az ikonok tetszenek, lehetnek persze azok is, nekem a szöveges link a kedvencem), hanem a tegnapi frissítésével már áttetsző lett a notification és a menu bar is
.
-
törölt tag
-
kiki89
aktív tag
válasz
Misi1980 #35013 üzenetére
factory image
Még a 4.2.2-őt is kipróbálhatod! -
eastsider
nagyúr
válasz
Misi1980 #34932 üzenetére
8/16gb?
S3-nál tuti ezerszer jobbati888: én anno 55ft-os akcióban vettem meg, előtte apexet használtam, de lassacskán megszerettem a novát is. szerintem megéri!
más: tudtok valami játékot ami leköt egy ideig (utazáshoz kell), kipróbálnám az erős VGA-t.... (klasszikok megvannak, valami új kéne)
-
törölt tag
válasz
Misi1980 #34600 üzenetére
Jézus.
Touchwhiz Apex/Nova Theme
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged