- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gborisz
tag
válasz gombasm #62094 üzenetére
Hát az az igazság, nem akarok 2 telefont magamnál tartani. Gondolkodtam rajta, hogy megtartom tartaléknak, hogy legyen cserének, ha ezt szervízbe kell vinni valamiért, de az akksija már most is köhög kicsit, ha másfél év polcon állás után elővenném... inkább odaadom vkinek bagóért, legalább akkor lesz haszna is, nem csak a port gyűjti haszontalanul. (én lehúztam vele 5 évet, így casual felhasználóként, szerintem átlagos böngészés/podcast/ilyesmi felhasználásra ma is elég még, ha nem is annyira villámgyors mint volt. Lehet 5.1-et vissza kellett volna rakni? )
-
nagyúr
válasz gombasm #61718 üzenetére
Mivel ez a központi szervízben volt, remélem, hogy eredeti akkut tettek bele...
Tudom, hogy privátban olcsóbban is megoldható, de nem akartam problémázni vele.
Igazából nem voltak gondjaim, csak apámnak akarom adni a telefont, mert a Nexus S, amit korábban szintén én adtam neki, már szinte használhatatlanul lassú. Magamnak pedig szerzek egy 5X-et. És ha már elajándékozom, akkor legyen benne új az akku.[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
NTonee
veterán
válasz gombasm #41289 üzenetére
Videót nem lehet vele csinálni, átkapcsol a stock kamera appra. Képekhez egyébként kiváló, én is nagyon szeretem, az eddigi legjobb vásárlásom. A trial verzió sajnos a felbontást korlátozza.
Egyébként ez nem fogja megoldani a problémáját, ugyanúgy elbootol néha a rendszer ezzel az app-al is. Én már biztos vagyok benne, hogy hardveres a probléma.szuladam: ahogy írtad, neked eleve eu dugód van hozzá, így valószínűleg nálad nem ez lesz a gond. Bár egy próbát így is megér.
(#41292) gombasm: ezért is írtam, hogy szerintem hardveres probléma akadt néhány tulajnál. Nálam egy ideig úgy tűnt, hogy megoldódott a 4.4.2-vel, de mégsem. Csak a vakut villogtatva is meg tudtam már csinálni, de volt mikor egyszerűen fókuszálásnál szállt el vaku nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
heidricha
őstag
válasz gombasm #39867 üzenetére
Ugyanezt használtam én is a 'sűrűséghez', szerencsére más komoly bajom nincs vele.
Kernel nálam faux féle, valamikor megvettem hozzá az app-ot is, szerintem nagyon rendben van.
Egy bajom van csak a rendszerrel, hogy kilövöldözi a service-eket is, holott RAM, mint tenger van nyilván. Most feltettem egy memory lock appot, egyelőre jó, de még csak pár óra telt el.A sebességgel kapcsolatban vannak érdekességek. Nem a jelenlegi ROM, kernel párral, hanem úgy általában ezt tapasztalom. A rendszer gyors, általában. Gyárilag nem megy 1GHz alá az órajel, ha takarékosabbra veszem, azonnal észre lehet venni. Ha háttérben futnak dolgok, mint egy GPS tracking, akkor .ár messze nem olyan gyors az egész. Ez meglepett, ami azt illeti, érzésre az alaphangon jelentősen lassabb Intel alapú GXI nem lassult ilyen mértékben a multitasktól.
-
RootRulez
félisten
válasz gombasm #39485 üzenetére
Ahogy atillaahun írta, a 4.4 nem támogatott. Ezt úgy tudod áthidalni, hogy felmásolod a mentésed egy másik (nem 4.4-es, akár kölcsön) telefonra, ott visszaállítod a fájlból az SMS-eket. Ezután csinálsz egy mentés róluk az SMS Backup & Restore alkalmazással (ami már 4.4 kompatibilis), így a 4.4-es N4-en már gond nélkül vissza tudod állítani az SMS-eket ezzel a másik alkalmazással a felhőből.
Szóval szükséged lesz egy ideiglenes telóra pár percre, de másként nem lehet ezt megoldnai.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
trance89
őstag
válasz gombasm #39172 üzenetére
anno mikor még opera-t használtam az rendesen tördelte a szöveget (mobile, nem a mini), próbáld ki az új opera-t biztos van az is olyan jó: [link]
viszont chrome-ban is rendessen betöri a szöveget ha 2-t tappintasz bármelyik szövegrészre az oldalon, chrome pedig messze a legjobb browser -
petipetya
nagyúr
válasz gombasm #39188 üzenetére
Korábban mondtad, hogy fent van az xposed is. A legutóbbi információim szerint - amiket itt olvastam a topicban - az xposed nem kompatibilis az ART-al.
Saját tapasztalatom amúgy nincs ezen a téren, mivel nuku root, xposed és egyéb dolgok. Csak a stock rom/kernel, és így gond nélkül át tudtam állítani ART-ra a futtatási környezetet.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest