- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cirx
senior tag
Gyerekek ez a 4.4.2 gyári image eddig a legtutibb! Ezt el fogom rakni magamnak szűkebb időkre! Minden amit használok működik, nincs kamera restart, exchange balhé, és egyebek! Ezt már csak rontani tudják!
S23 GREEN
-
-
Sanya
nagyúr
válasz C.Brigante #39373 üzenetére
omg, eddig ez vezet
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
HZoli87
veterán
Töltés (99%). El kell érnie a 100%-ot? Egy ideje nem mozdult.
-
szabosasito
aktív tag
válasz Pipaszutyok #39388 üzenetére
Gratula a telefonhoz sok örömöd lesz vele, Boldog karácsonyt.
-
tomiii007
senior tag
Ki van kapcsolva a tartózkodási hely megadása, de még is azt írja,hogy folyamatosan megy a GPS... Miért?
[link] -
RootRulez
félisten
-
Pipaszutyok
csendes tag
Sziasztok!
Ma lettem tulaja ennek a gyönyörűségnek :-) XPeria S volt elötte.
Tetszik,jól belakom és had szóljon. Ha valami nyűgöm lesz majd kérdezek,addig is át olvasom a fórumot.
Boldog karácsonyt! -
sompetike
aktív tag
Több mint 1éve van meg a telo,fólia nélkül használom s nincs rajta karc...
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
asturel
őstag
válasz NTonee #39384 üzenetére
Proximityra pont nem ert ra, csak a fenyszenzorra (baloldali), inkabb azert vagtam ki, mert hajlamosabb a por odaulni. Mar ezelott is tapasztaltam, hogy nem kell erolkodni, hogy karcos legyen a GG, de ettol fuggetlenul teli van youtube, ahol belevagjak a bicskat, stb. Hatlapon a kameranal viszont nekem rakat mikrokarc van, na meg folia nelkul olyan csuszos, hogy nem lehet egyszeruen lerakni tok nelkul sehova.
Masnak amugy nem porosodik a handset? Ki lehet ezt fujni suritett levegovel, netan kompresszoral? Vagy sima ecsettel is letisztithato?
-
stargazer
senior tag
sziasztok,
hogyan lehet kikapcsolni hogy a névnapokról ne kapjak emlékeztetőt? csak olyan opciót látok hogy egyáltalán ne kapjak semmilyen emlékeztetőt, de a névnapokon kívül más dolgokról azért szeretnék emlékeztetőt kapni?
Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
NTonee
veterán
válasz asturel #39383 üzenetére
jó lesz a fólia úgy. Ha nagyon belógna a szenzorok elé, akkor tapasztalhatnál olyat például, hogy hívás után nem kapcsol be a kijelző, hogy le tudd tenni. A kameránál tényleg nem feltétlenül jelent problémát.
A gorillaglass nem karcálló, csak karcállóbb, mint a sima üveg. A finom por, ami bekerül a nadrág zsebébe, tud csúnya dolgokat csinálni. Én olyan helyen élek, ahol körül vagyunk véve homokbányákkal, eszembe sem jutna fólia nélkül használni. De úgyis jönni fog olyan, aki szerint hülyeséget írok, így mindenki úgy használja a telefonját, ahogy akarja.[ Szerkesztve ]
-
asturel
őstag
válasz NTonee #39382 üzenetére
Levagtam azt a <1mm-ert a szelenel inkabb, de nem hozott valtozast, hangszoronal persze ki van vagva, csak fura volt, hogy az elolapi kameranak van 'lyuk' (bevagas a folia sarkaban), mig pont ami fontosabb lenne, a hatlapi kameranak nincs. (Bar lattam olyat, hogy muanyag hatlapos telefonnak hatulra csak a kamerara adtak 'foliat'). Azert vicc, hogy ~1 honapig volt folia nelkul es mar azert lett par mikrokarc a GG2 kijelzon.
-
NTonee
veterán
válasz asturel #39381 üzenetére
ha a szenzorok elé belógna a fólia, az okozhatna pár problémát. Így épp az a jó, ha ott ki van vágva. Persze jó lett volna úgy felrakni, hogy sehova ne lógjon be.
A hátlapon, amennyiben kamerát nem zavarja, akkor nem gond. A hangszórót viszont nem kéne lefedni.[ Szerkesztve ]
-
asturel
őstag
Vettem egy nillkin foliat, viszont eleg fura dologgal szembesultem: az elolapi kameranak ki van vagva a folia, viszont a hatlapon csak a led-nek van. Mas folia is ilyen? (Masik telefonon nillkin folia pl. a szenzorokat is fedte, itt meg annak is ki van vagva, igaz, pont ugy sikerult felrakni, hogy a light sensor szelebe belelogjon picit )
-
tomiii007
senior tag
Facebook contactokat, hogy lehet telefonkönybe szinkronizálni? mert csak azokat látom ami sim kartyan van...
válaszokat előre is köszi. -
atike
nagyúr
válasz C.Brigante #39373 üzenetére
Tényleg.
Na az Outlook-tól mentsen meg a világ... :/ Amennyit mi szenvedünk azzal mind asztali gépen, mind telókon... Uh....
-
tomiii007
senior tag
Facebook contactokat, hogy lehet telefonkönybe szinkronizálni? mert csak azokat látom ami sim kartyan van...
-
oleeg
tag
válasz Styleair #39369 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom!
Más, ez off lesz, tud valaki jó dialer programot javasolni? Bár a gyári tudása megfelelő, de olyat szeretnék aminél kikapcsolhatóak a személyeknél képek. Ha valamelyik személynél nincs, akkor a default kép az nagyon bugyuta.
oleeg
[ Szerkesztve ]
-
heidricha
őstag
Az. Nagyon klassz szerintem. Lényegében semmit nem fogyaszt (jelenleg - az első próba a gyári állapottal siralmas volt, át is álltam gravity screen-re, jelenleg a faux ROM-mal tökéletes), a fizetősben lehet mindent állítani, kivétel alkalmazásokat pl. Ami nagyon hasznos.
-
atike
nagyúr
-
tomiii007
senior tag
NE kérdezd mitől, de észhez tért a telefon, lehet csak be kellett melegednie, most már mindenről azonnal jön értesítés és lightflowba amit beálítottam a szerint is műxik
MÁS: Az miért van, hogy gyári töltőt amikor bedugom a konnektorba csak az adaptert akkor búg, ez normális(üresjárásba), ha rádugom telefont akkor nem búg, ilyen fostaliga lg töltő?
[ Szerkesztve ]
-
oleeg
tag
válasz heidricha #39362 üzenetére
Nincs ostoba kérdés.
Nincs semmi ilyesmi program telepítve. Ha esetleg valaki kipróbálná 4.4.2-vel azt megköszönném. Mert lehet, hogy én birizgáltam valamit félre sikeresen.
Ui.:Még valami, a 4.4.2-vel kapcsolatban, hogy jelenleg ART-ot használok, hátha ez is számít.
Köszönöm:
o
[ Szerkesztve ]
-
CienPo
csendes tag
Átlagos használat mellett kb mekkora üzemidővel lehet számolni 4.4.2-vel... Jelenleg még újdonság a telefon, így sokat nyomkodom és igy gyorsan merül... ezért érdekelne hogy kinek kb mennyit bír.
-
oleeg
tag
válasz rankesz #39358 üzenetére
Szia!
Igen, a szinkronizacio be van kapcsolva. Ha a kepernyo aktiv gyakorlatilag masodpercek alatt megjonnek a levelek. Nincs meg root, minden gyari, de ha nem lesz mas megoldas akkor kiprobalom amit javasoltal. Esetleg masnak nincs kedve kiprobalni? Ha lehet akkor Gmail es Exchange fiokkal is.
Koszonom:
O
-
eastsider
nagyúr
-
eastsider
nagyúr
de akkor mi értelme van az OTG-nek?
én ott látnám értelmét, hogy elmegyek valahova, de nem akarok tabot/notit/plazmát vinni, akkor ott a telefon, de ugye kicsi a tárhely... erre még ez se megy.. ezért mondtam, power bankot
persze tech demozni jó notirol, de amúgy..
van lehetőség persze, csak a lehetőségek része pont a mobilitást nélkülözi galaxy nexuson megy pl...Slukkica: Hál Isten... megvettem először galaxy nexushoz, erre depricated lett, de szerencsére volt akcióban a Touch Control, ami meg jó ugye mindkettőhöz... CM alatt pl. nem megy... stock alatt letölt magának egy módosított stock kernelt, amivel megy
[ Szerkesztve ]
-
Benex
senior tag
válasz Misi1980 #39319 üzenetére
Ilyen nekem is van néha, és egyik barátom nexus 4 én is van ilyen h nem működik a power gomb. Nálam úgy jelentkezik h lezarni nem tudom a kijelzot, de ha hosszan nyomom felkinalja hogy kikapcs stb... És ilyenkor kikapcsolom és újra indítom és jó (mióta 4.4.2 van azóta nincs ilyen,(le is kopogom) és hozzá teszem h ez anno galaxy nexusnal is volt)
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
daniele
aktív tag
Hogy kell megnyitni a panoráma képet? Ott van a körpanoráma ikon a képnél de ha rányomok nem csinál semmit (levan tiltva pár google-s gyári program, talán valamelyik kéne hozzá? )
-
TayRol
nagyúr
Srácok, mi a legjobb megoldás arra, hogy otg kompatibilis legyen a telefon? Mely kernel/rom kell rá?
Köszi! -
appel
őstag
válasz szabosasito #39341 üzenetére
Nem kell utána FR, mert akkor újra dalvikra állna vissza. Visszatéréshez elég újra dalvikot választani.
[ Szerkesztve ]
-
Slukkica
őstag
A Touch Control app nem feltétlenül kell hozzá. Az csak akkor jó ha a kernelban van modul engedélyezve. Ha nem akkor bukta! Mivel a kernelhez modulkent adja hozzá a funkciót. Illetve a program elég kevés kernelt támogat.
A franco kernel 2 dolog miatt is bukta, az egyik hogy nincs a kernel modul engedélyezve, biztonsági okokból. Másik hogy ő csak a double2wake híve. A sweep2wake nincs a kernelében.
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
szabosasito
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék, végigolvastam az " ART" írásokat. Gyári 4.4.2 OTA frissítéssel- ART választása után kell FR? Ha vissza szeretném állítani elég a DALVIK választás?
Előre is köszönöm a segítséget. -
HZoli87
veterán
Nálatok is felsorolja a Google Play az alkalmazásaitok alatt azokat, amiket már töröltetek a telefonról? Remélem gyári visszaállítás után nem tölti le ezeket, csak a legutolsó szinkronizált és telepített appokat.
-
randras_83
addikt
Én leálltam egyelőre a franco - ról. Meguntam , hogy vergődik a zenelejátszás közben, illetve a delay is sok. Remélem a következőben javítja ezeket. Most Mahdi rom van slukk kernellel. Majd meglátjuk, De ez a rom tényleg jó így elsőre.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
-
tomiii007
senior tag
nexus 4en lehet olyat mint pl samsungba hogy ha van egy hívás és lefele fordítom a kijelzőt akkor elnémul a hívás?
-
-
-
Misi1980
senior tag
Köszi mindenkinek a választ!Megnézem ezt a sweep2wake-t mi is az.
-
Misi1980
senior tag
válasz atillaahun #39323 üzenetére
60.000ft-ért vettem kitűnő esztétikai állapotban.
[ Szerkesztve ]
-
Slukkica
őstag
válasz Grande Ale #39324 üzenetére
De ez hiba. Tökéletesen működik. Nem kell erőt kifejteni ahhoz hogy működjön. Nagyon érzékeny a mikrokapcsoló!
( #39319 ) Misi1980
Használj sweep2wake funkciót és akkor az sem gond ha nem lenne power gombod.[ Szerkesztve ]
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
Misi1980
senior tag
válasz atillaahun #39321 üzenetére
3 hete vettem kéz alol de gari az nincs.
-
vicamuso
tag
Van mar full screnes program ??? Thx
-
Misi1980
senior tag
Szerintetek mennyibe kerűlhet egy bekapcsoló gomb csere?Sokszor hiába nyomkodom nem vagy csak nehezen reagál.Van hogy napokig meg működik rendessen.
-
HZoli87
veterán
Melyik külsős kamera appot érdemes használni? A gyári a telefon leggyengébb pontja.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz janosibaja #39305 üzenetére
Nézd meg, hogy simán átmásolni mondjuk egy 2 GB+ -os mkv-t enged-e a teló az SD-re. Ha igen, tegyél fel egy külsős kamera app-ot, hogy az is nyíg-e nagy felvételnél.
-
tomiii007
senior tag
válasz Diamond500 #39313 üzenetére
elöbb teszteltem mailt, hogy küldtem masik emailemről gmailre 2-3at most jól működött, egyből jelzett .
De facebooknal semmi se kép se hang és facebook messengerre se jelez...tuti fbvel fos valami vagy nemtom...[ Szerkesztve ]
-
tomiii007
senior tag
válasz Diamond500 #39310 üzenetére
wifin, 3g-m majd 25.-től lesz...
-
tomiii007
senior tag
válasz Diamond500 #39308 üzenetére
nem értem mi ez ... mindent beállítottam.
-
tomiii007
senior tag
válasz Diamond500 #39306 üzenetére
4.4.2 de már gyári visszaállítást is csinaltam és ugy se jobb a helyzet... ha a telonak kikapcoslom kijelzőjét akkor ált semmit nem jelez.... max ha bekapcsolom kijelző se akkor se mindig, nekem kell frissíteni pl gmailt,
pedig a wifi is mindig ébren van tartva.[ Szerkesztve ]
-
janosibaja
őstag
válasz atillaahun #39303 üzenetére
Köszi a választ. Természetesen ext a fájlrendszer, eleve így jön a Nexus...
De akkor mi lehet az oka a 2 GB korlátnak?
Ha a feleségem Nexusán (más programok, de szintén stock) nem ugyanezzel az üzenettel állna le 2 GB-nél, akkor a saját mobilomra gyanakodnék... de így? -
tomiii007
senior tag
Eskü nem értem miért nem kapom meg egyből az emaileimet.... valamikor 10min után is semmi...
-
atillaahun
veterán
válasz HZoli87 #39299 üzenetére
Persze: AdAway. Play-ről törölte a Google, de a fejlesztő honlapjáról tölthető. Nem lesz több gondod reklámra.
(#39297) janosibaja
Hivatalosan biztos nincs ilyen, a 2 GB elméletben a fájlrendszer méretkorlátjára utalhatna, ha nem Ext, hanem Fat lenne a droid-on de így érthetetlen.[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
Köszi, akkor megbarátkozom vele. Tegnap hozta a futár a telót, nincs még rootolva.
-
MODERÁTOR
válasz HZoli87 #39299 üzenetére
Alapból nem, ha rootolva van a telefonod, akkor AdAway app-pal megoldható. (Playen nincs fent, keresd a honlapjukon, vagy az XDA-n.) Vagy ha kikapcsolt nettel indítod az appot, akkor nincsenek reklámok, mivel onnan hívja le őket, magánban az appokban nincsenek benne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest