- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Apple Watch
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltannovak
tag
válasz zoltannovak #37925 üzenetére
Mobilnet az folyamatosan megy meg a wifi es a gps is be van kapcsolva de azok elvileg nem mennek ugye ha nem hasznalom. Amugy van meg valaki akinek a billentyuzet csikozodik meg pixelesedik?
-
petipetya
nagyúr
válasz zoltannovak #37926 üzenetére
Ezt mindegyik frissítésnél meg fogod kérdezni? [link]
"nincs rá lezsóidő"
-
NTonee
veterán
válasz zoltannovak #37972 üzenetére
ha nincs csatlakozva semmihez, akkor is folyamatosan keresi az elérhető hálózatokat, így én ki szoktam kapcsolni, ha nem kell. A 4órás kijelző még elérhető ugyan, de 4,5 csak akkor, ha nem 3G-n üzemel a telefon (szvsz az 5-6 már csak kamu). Sokat számít az is, hogy milyen fényerőn használod a telefont. Nálam többnyire 0% -ra van állítva fixen. Csak akkor kapcsolom át auto-ra, ha kimegyek az utcára, vagy kocsiban. Megnézheted azt is, hogy mi eszi leginkább az akkut, előfordul, hogy beragadnak appok, vagy valami miatt ébren tartják a telefont.
De mindettől függetlenül szerintem a 2,5-3óra kijelzőidő nem olyan rossz, hidd el.(#37973) Bone123: mióta mondogatom én már ezt a köszönöm gombot... Van egy fórummal kapcsolatos ötletelős topik, fel kéne dobni. Bár valószínűleg nem mi lennénk az elsők.
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz zoltannovak #37977 üzenetére
a 4.4.2 update-et már bárki feltelepítheti magának sideload-al. A normál ota frissítés is meg fog érkezni előbb utóbb, de nem mindenki egyszerre kapja, így akár 1-2hét is lehet, mire jelez a telefon.
-
boken
senior tag
-
eastsider
nagyúr
válasz zoltannovak #37994 üzenetére
francnak se kéne tintasugaras nyomtató
az én hp lézerembe 2-4k körül van az utángyártott toner -
MODERÁTOR
válasz zoltannovak #38096 üzenetére
Ha 5 percen belül írsz hozzászólást, használd a szerkesztés gombot.
-
w333
félisten
válasz zoltannovak #38096 üzenetére
Jah ... akkor bocsi, én mindig is abban a tudatban voltam hogy ez fizetős
Én inkább asztali PC -n szoktam játszani ...Szerk.
Most nézem az új Play Áruházban már chat fejek vannak
Viszont végre sokkal gyorsabb lett, és az értékelés is kicsit megváltozott[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
atillaahun
veterán
válasz zoltannovak #38640 üzenetére
Ez szerintem sokakat érdekelne, de eddig én is hiába vártam választ.:-(
-
NTonee
veterán
válasz zoltannovak #38640 üzenetére
Otg csak kernel cserével megy és akkor is csak külső táp + y kábel segítségével. A slimport kábelem még úton van kínából.
-
atillaahun
veterán
válasz zoltannovak #38648 üzenetére
Slimportra. És monitorra kötni bluetooth-os billentyűvel meg egérrel, hogy mennyire adja vissza ugyanazt a kezelői felületet amit alapból látni a telefon kijelzőn, vagy ellehetne már esetleg gondolkozni azon, hogy kiváltsa a PC-t. Nekem már ez az álmom évek óta. De a gyártóknál az innováció valahogy kimerül a 6"-os kijelzőkben.
[ Szerkesztve ]
-
Cseri0058
őstag
válasz zoltannovak #38654 üzenetére
Én is hasonló cipőben járok egy samsung d7000 es tv nél. Nem tudom támogatja e ezt a funkciót a tv...
-
atillaahun
veterán
válasz zoltannovak #38675 üzenetére
Mit akar ez jelenteni? Csak mert pont az maradt le a képről hogy hány %-on van az akksi.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz zoltannovak #38679 üzenetére
Gondolom ott nincs félreértés, hogy a képeden látható 30% nem az akksi aktuális állapota. De ha abból indulunk ki, hogy az akksi is tényleg 30%-on áll, és visszaszorozzuk a képernyőidőt 100%-ra, akkor pont 5 óra jön ki, ami szerintem teljesen normális. Nekem most 1%-ig pont 5 és fél órát ment a kép. Volt folyamatos netes rádió, meg Opera-s böngészés WiFi-ről.
Azt még hozzá kell tegyem, hogy mindez minimum (0) fényerőn (a gyári min. az 20). Mert ugye a képernyőidőt elsősorban a fényerő befolyásolja, kisebb részben a használt programok, és csak jelentéktelen mértékben az aktuális rendszer.[ Szerkesztve ]
-
Kunsztler
senior tag
-
sompetike
aktív tag
válasz zoltannovak #39002 üzenetére
Mit nem akarsz bukni?
Nem értem.
Én minden este kikapcsolom telefont,reggel meg be,így mindig friss a rendszer,ez miért nem jó...n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
cirx
senior tag
-
NTonee
veterán
válasz zoltannovak #39570 üzenetére
sajnos alul nagyon gyenge, valaki még csak le sem ejtette és elrepedt. De amúgy én is szeretem, nálam is kapott már 2x. A telefont védi, ez a dolga, inkább a keret törjön, mint a teló.
-
Picco
addikt
válasz zoltannovak #39887 üzenetére
elso hsz, olvass utana alaposan, nehogy tegla legyen a telobol...
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
tomiii007
senior tag
[link]
ez alapján csináltam én is elrontani nem nagyon lehet először bootloadert kell kinyitni aztán root -
C.Brigante
veterán
válasz zoltannovak #39901 üzenetére
a változatosság.... túl jó, nincs vele gond, így unalmassá vált!
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
catroot
veterán
Ezzel pofonegyszerű.mindegy már.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
w333
félisten
válasz zoltannovak #40492 üzenetére
Viccelsz ...
Azért a Sz@rsung Fosmini 2 -t a Nexus 4 -hez hasonlítani elég merész, szerintem simán működik a Play Áruházból letöltött alkalmazással is, de ha még sem akkor 100% hogy a MiUi Rom -al igen mert ott be van építve a tárcsázóba
-
Slukkica
őstag
válasz zoltannovak #40492 üzenetére
Egy párszor ki lett tárgyalva. Nexus 4-en is lehet a Call Recorder-t használni
3 dolog kell hozzá. Play-ről maga a program. [link]
Kell egy olyan kernel ami tartalmazza a szükséges patch-t. Van egy pár. Az enyém is ilyen többek között.
Harmadszor a romban kell lennie egy mediaserver patchnek. [link]
Ezek után megy a wav és mp3-ban való rögzítés is. Kívételt képez persze ahhoz zavarják ezt (pl 1430, 1412)
info:
[link]
kernel patch₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
pcnet
addikt
válasz zoltannovak #40515 üzenetére
Kb olyan gyorsan tölt mint a gyári töltővel. Azt olvastam ~75% a hatásfoka, ehhez mérten értem a gyors töltést.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
NTonee
veterán
válasz zoltannovak #40701 üzenetére
melyik nem kínai? Elvileg a korábban linkelt analogix a minőség.
-
nLali
őstag
válasz zoltannovak #43171 üzenetére
Próbáld meg más lejátszókkal is. Jetaudio, neutron vagy valami mással. Töröld le a zenét és másold fel ùjra. Persze ezek csak 5letek..
Bérelhető reklámfelület
-
madhat911
tag
válasz zoltannovak #43171 üzenetére
Változó bitrátájú tömörítés nem csinálhat ilyet?
-
w333
félisten
válasz zoltannovak #44071 üzenetére
Véletlenül nincs rajta fólia az érzékelőnél, vagy az ujjad ott van és azért
-
w333
félisten
válasz zoltannovak #44075 üzenetére
Ez valami egyedi eset lesz ... próbálj csinálni egy Teljes Visszaállítást
(#44073) David3
Ez csak Nexus 5 -nél van jelen
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz zoltannovak #44077 üzenetére
Nem is kell ... ott valami alkalmazás vagy valami bekavar, mióta felraktam a 4.4.2 -t kb. 3 hónapja soha semmi problémám nem volt vele
-
defy456
aktív tag
Nekem is csinalta mar 2x ugyan ezt... Nekem gyári rom franco kernel gravitybox. Reboot utan helyrejött.
-
bwoay
nagyúr
nekem ezeket mind csinálja a telefon full gyári állapotában, és egyik cimborám is tapasztalta, tehát messze nem egyedi a dolog. a "hívnak, de a kijelzőn ennek semmi nyoma" dolog most hétvégén jelentkezett,
a "nem tudom letenni" már régóta, bár relatív, mert a készülék nincs talán egy hónapos sem.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
pcnet
addikt
válasz zoltannovak #44432 üzenetére
Erre gondoltál?
Ez a 4.2.2-höz készült, a fájlnevek mások. De a flashall.bat elvégez mindent helyetted.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest