- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragon1993
őstag
válasz
mrbarbrady #61690 üzenetére
Igen, de elég nehéz csak azt otthon cserélni, teljes kijelzőt szokták. (ami drága.)
-
dragon1993
őstag
válasz
mrbarbrady #61688 üzenetére
Több Nexusnál is előjött, meg fog halni a digitalizered.
-
NTonee
veterán
válasz
mrbarbrady #55603 üzenetére
ment egy PÜ.
-
NTonee
veterán
válasz
mrbarbrady #55598 üzenetére
vagy szintén ES file explorerben van ftp csatlakozási lehetőség. Csinálj pc-n egy ftp szervert, telefonnal meg csatlakozol.
-
NTonee
veterán
válasz
mrbarbrady #55595 üzenetére
mivel én mindig azonnal telepítem ezt a drivert a buherálás miatt, így most erre nem tudnék válaszolni. Ez a driver nálam elsőre felmegy, mtp ugyebár az alapértelmezett beállítás, mellé csak az usb hibakeresést kapcsolom be a telefonon és már így dugom be a gépbe. Azonnal működik minden frissen felrakott win8.1 alatt.
szerk: ha 1600 fénykép van a telefonodon, akkor miért nincs valami olyan appod, amivel vész esetén tudsz dolgozni? Van legalább egy ES file explorered? Ha van regisztrált dropbox/drive fiókod, akkor abban is fel lehet venni, azt is próbáld meg.
-
NTonee
veterán
válasz
mrbarbrady #55590 üzenetére
azt írtam, hogy telóval töltsd le az apk-t! Így rögtön tudod telepíteni is, mert ott lesz a telefonon. Internet sem megy? A legfrissebb áruházas appot keresd meg lehetőleg.
A g fiókot miért nem tudod törölni? Én azt is törlöm bármikor, nem értem, hogy mi van nálad.
A pc-re meg húzz egy friss windowst (normálisat, nem valami hülyére hackelt warezolt hulladékot), dugd rá a telefont usb2-re gyári kábellel és mtp módban rögtön működni fog. -
NTonee
veterán
válasz
mrbarbrady #55585 üzenetére
próbáltad már a telefonból törölni a google fiókodat és újra felvenni? Egy próbát megér, vagy vannak a neten mindenfelé kimentett play áruházas apk-k, telefonnal töltsd le, próbáld telepíteni. Nem nagyon tudsz rontani a helyzeten.
-
Skiczpausz
tag
válasz
mrbarbrady #55586 üzenetére
Simán.
-
Skiczpausz
tag
válasz
mrbarbrady #55579 üzenetére
Nekem Drive-ba sikerült feltölteni.
Üzenetekkel ugyanezt lehet valahogy játszani?
-
NTonee
veterán
válasz
mrbarbrady #55580 üzenetére
ezt nem írtad abban a hsz-ban, amire én válaszoltam, csak utólag.
Akkor is ott a pc-s lehetőség. Belépsz a Play áruház webes felületére, ott megkeresed, aztán ráböksz a telepítésre. Küldi máris rá a telefonodra.
Ha ez sem megy, akkor bukta, csinálsz egy normális friss win installt (többnyire ez szokott a hiba lenni) és megpróbálod újra, vagy megnyomod a factory resetet és legközelebb már tudni fogod, hogy mit kell tenni. -
petipetya
nagyúr
válasz
mrbarbrady #55579 üzenetére
Esetleges át lehet küldeni a képeket másik telefonra bluetooth segítségével.
-
NTonee
veterán
válasz
mrbarbrady #55575 üzenetére
a factory reset mindent töröl, nincs mit piszkálni, dózerol és kész.
Ha ennyire nem sikerül megoldani a géphez csatlakozást, akkor miért nem használtok valami ftp-s appot? Ott van a Shuttle FTP például, kiköp neked egy címet, amit akár felvehetsz totalcommanderbe is és máris lehet másolni mindent oda-vissza otthoni hálózaton keresztül. Nem kell felhővel sem variálni és sokszor még gyorsabb is, mint a kábelezés. -
Skiczpausz
tag
válasz
Én sem, mert nincs semmi backup a telefonomon, a Play meg ugye... Még gépről sem tudom rátenni. Úgyhogy ez bukta.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Ha van otthon wifi (márpedig van), akkor mentsd el őket a Dropboxba, aztán a format után szedd le őket onnan. Csak egy Dropbox fiók és app kell hozzá.
Ugyanígy elmentheted a Google felhőbe is vagy ahová tetszik.
-
Scooter74
őstag
válasz
mrbarbrady #46523 üzenetére
Nekem ez a töltő teljessen jól müxik, még a jackid kemény tokon keresztül is tölti az akkut.
-
dragon1993
őstag
válasz
Lehet beszerzek én is egy ilyet ha működik $4.68 nem pénz érte.
-
szentkuti11
addikt
válasz
Nekem ilyesmim volt (hasonlóan eBayes, igaz 2x ennyiért) feketében és tökéletesen működött a telefonommal.
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
mrbarbrady #39507 üzenetére
Helló #mrbarbrady! Én itt vettem, tok és kijelzővédő egy csomagban. Nekem nagyon tetszik, egyszerű, vékony tok, és kristálytiszta kijelzővédő, a megfelelő helyeken kivágva, mert Nexus 4-hez való, nem univerzális.
Az eladótól meg kell kérdezni, hogy küld-e Magyarországra, ha van Paypal-od akkor szerintem minden további nélkül lehet. Én mondjuk szeptemberben vettem tőle, akkor még nem volt ezzel probléma.
http://www.ebay.de/itm/LG-Google-Nexus-4-E960-Hybrid-Rubber-Hard-Case-Cover-Etui-in-Schwarz-2x-Folie-/400429846510?pt=DE_Handy_PDA_Taschen_Schutzh%C3%BCllen&hash=item5d3b7a8fee
-
dombila
őstag
válasz
-
Atish19
őstag
válasz
Én ilyet rendeltem. Könnyű felhelyezni, nagyon gyorsan megérkezett és a tapintása is kellemes nem beszélve az áráról!
És ki van vágva a közelségszenzornál!
-
asturel
őstag
válasz
En nillkin-t vettem. Elozo telefonomon is ezt hasznaltam, van 10 ezerert zagg folia is, az biztos jobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest