- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zezoka
őstag
válasz
CienPo #60368 üzenetére
Én tegnap raktam fel sz.gépre az augusztusi gyerekképeket, és automatikusan felöltődött (Fotók mappa aut. szinkr.).
Arra nincs valami megoldás, h fordított sorrendben legyenek benne a képek (legfrissebb legfelül)? Előtte a picasa, majd a G+ is tudta, h rendezés fájlnév v dátum, majd rányomtam, h fordított... Itt meg csak annyi van, h én egérrel tudom húzni a képeket egyenként sorrendügyileg.
Gyerkőcről csináljuk a képeket, és rakom egy mappába, amit ismerősök látnak, és már van annyi, h nehéz mindig végig görgetni, úgyh egy ideje azt csinálom, h G+-ban átállítom, és az a Fotókban is megfordítja. Nemrég óta azonban nem érhető el a G+ fényképalbuma, ma pl a picasa-ba mentem vissza, ott állítottam be, de az is kérdéses, h meddig fog élni...
-
matt22
tag
válasz
CienPo #57670 üzenetére
Igen, ez ilyen. Néha a fülhallgató kihúzása után is beragad...
A hangprofilok állításának ez a lollipopos újragondolt verziója biztos nagyon trendi meg hihetetlenül fantasztikus fejlesztésként is eladható, de a gyakorlatban egy életszerűtlen zsákutca.
A lockscreenhez való eljutáshoz szükséges plusz mozdulatot szintén ide sorolom, bár biztos meg lehet ideologizálni hogy milyen jó mert folyton szem előtt vannak az értesítések. Akit érdekelt eddig is meg tudta így oldani, mostmár viszont kötelező. Hurrá.
És akkor még nem beszéltünk a google music alkalmazás (ami elvileg egy referencia app kéne legyen) véletlenszerűen ki/be kapcsolgató hangszínszabályzójáról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Milyen routert?
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hardcore café
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nyaralás topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest