-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Mesterlovesz #46541 üzenetére
Kitol rendelted egesz pontosan?
-
Diamond500
senior tag
válasz
Mesterlovesz #45710 üzenetére
87 ezer körül..
-
atish15
aktív tag
válasz
Mesterlovesz #39845 üzenetére
Pc-vel még nem próbáltam de ahogy neten olvasgattam akksi hiba lehet. Típushibának írják ugyanilyen boot problémákat okoz.
-
FüligJimmy
csendes tag
válasz
Mesterlovesz #39760 üzenetére
Hali!
Jaja, a fólia természetes, eszem ágában nincs fólia nélkül hozzányúlni. Viszont azt nem tudom, mennyi egy fólia (az én esetemben a gyári még) élettartama, illetve milyet érdemes venni, honnan, mennyiért. Pl. te milyen gyakran cseréled?
Akksi: kösz az infót!
Tegyük fel, hogy csereérett lesz, garanciaidőn túl (partnerogsm 1 éves garancia): ilyenkor vissza kell ragasztani, vagy megáll magától a csereakksi, ragasztás nélkül is? Egyáltalán érdemes foglalkozni vele? Mennyit bír(hat) egy nexus4? Pl. az előző telefonom, nokia6234 ment vagy 7 évet, megevett 2 akksit, nem hiszem, hogy a nexus kibír ennyit.
Egyébként meg tiszta fogyasztói társadalom a ragasztott akksi - ha meghal, vegyél új telefont, ne cserélgess.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged