-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz asturel #40656 üzenetére
pontosan ilyen az enyém is. Nem kötelező tápot adni neki a microusb aljzaton keresztül, csak opcionális. Ha nagyon merülőben van, akkor lehet tölteni. Illetve nekem még az y otg kábel, mint kombinációs lehetőség jutott eszembe, ha pl külső tárhelyről akarna az ember filmet nézni. Persze ehhez már custom kernel is kell. Slukkica kernele van fent nálam, aminek van otg támogatása, de még kínlódok vele.
Cseri0058: most próbáltam ki a Minion Rush tv-n és hát itt már észrevehető egy kis delay. Talán ms-ben mérhető a dolog. Mindig egy gondolatnyival hamarabb kell gurulni/ugrani.
-
-
eastsider
nagyúr
válasz asturel #40179 üzenetére
Logouton van egy elég jó teszt és az alapján ajánlottam (ott eléggé ki lett vesezve), nem mondtak hozzá semmi negatívumot
Egyébként most látom miben különbözik a gyáritol:azon a középső tapadós gyűrű vastagabb, pont annyival, hogy feltapadjon a bumper. Ezzel nem hiszem hogy fel fog...
-
Mathiassa
tag
válasz asturel #40065 üzenetére
Köszönöm! Ez a cyandelta ígéretesnek tűnik.
Más:
Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de visszaolvastam a fórumban ezeket a vakus-fotózós-újraindulós beszámolókat, és egyből beugrott, hogy előző telefonomnál (galaxy w) ez volt az aksi közeli halálának az egyik jele. Bár akkor kikapcsolt a telefon, nem újraindult.
Itt jelenthet az újraindulás akár valamilyen kisebb aksiproblémát, nem feltétlen a halált. (A galaxy w fórumában valaki azt mondta, hogy vaku használatakor hirtelen nagyobb "terhelést" kap az aksi, s ez okozhat gondot.)Nyugodtan hajtsatok el a francba, ha hülyeséget mondok, nem vagyok mérnök.
Nokia 3100 -> 6020 -> 6300 -> c5-03 -> Samsung Galaxy W -> LG Nexus 4 -> Xiaomi Redmi 4X -> Mi A2 -> Google Pixel 4a 5G
-
-
trance89
őstag
válasz asturel #39996 üzenetére
de, a töltő felső részére kell helyeznem kb úgy hogy a telefon széle a töltővel egy vonalban legyen
szétpattintottam a töltőt mert kíváncsi voltam, a nyákon van 2 smd led pár mm-re az usb csatitól, ezeknek a fénye látszik csak ki az usb csati mellett
amúgy nekem is sokszor megáll a töltés -
NTonee
veterán
válasz asturel #39383 üzenetére
jó lesz a fólia úgy. Ha nagyon belógna a szenzorok elé, akkor tapasztalhatnál olyat például, hogy hívás után nem kapcsol be a kijelző, hogy le tudd tenni. A kameránál tényleg nem feltétlenül jelent problémát.
A gorillaglass nem karcálló, csak karcállóbb, mint a sima üveg. A finom por, ami bekerül a nadrág zsebébe, tud csúnya dolgokat csinálni. Én olyan helyen élek, ahol körül vagyunk véve homokbányákkal, eszembe sem jutna fólia nélkül használni. De úgyis jönni fog olyan, aki szerint hülyeséget írok, így mindenki úgy használja a telefonját, ahogy akarja.[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz asturel #39381 üzenetére
ha a szenzorok elé belógna a fólia, az okozhatna pár problémát. Így épp az a jó, ha ott ki van vágva. Persze jó lett volna úgy felrakni, hogy sehova ne lógjon be.
A hátlapon, amennyiben kamerát nem zavarja, akkor nem gond. A hangszórót viszont nem kéne lefedni.[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
-
appel
őstag
-
atillaahun
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest