- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz s3nsitivity #36699 üzenetére
Nem azt mondom hogy annyira rossz ... de nem egy Nexus
Ismerősömnek van ilyen telefonja majd összehasonlítottuk a Nexus 4 -el és nagyon nem egy kategória, Nexus 4 sokkal gyorsabb / erősebb és folyamatosabb, anyaghasználat is szerintem jobb (P6 kicsit pihe könnyű), az akku meg 2X jobban bírja, semmivel sem kell rá jobban vigyázni mint a P6 -ra(#36701) Krisztián
Az alumínium hátlapos telefont sem kell dobálni mert simán behorpad a hátlap.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
s3nsitivity
addikt
Azért annyira nem rossz az, sőt, egész jó.
Legalábbis külsőre formás, meg durván vékony.
Hardveresen meg hát egy átlag használathoz elég, ha lenne egy értelmes AOSP romvaálószínűleg nem is váltanék.(#36698) Criton
Igen, ismerősömnek már volt olyan, hogy megrepedt a szemüveg lencséje, igaz náluk nyáron is fázni a házba még ha kint 421512561 fok van is.
De egyébként nem szemrehányásként kell kezelni, csak hallottam róla és rákrédeztem, hogy tapasztaltatok-e iylet. Mert engem az üveg hátlap ami visszatart, visszatartott választásnál is.
Na meg a kamera, a P6 kamerája elég tűrhető, míg az N4-nem az igazi, bár a kamerát elég szőrös szívvel nézem mindig.Nyáron egy ismerősöm i5-je esett ki a kezéből, ráadásul elég alacsony a csaj akié volt. Kb 160centit zuhant, bár kavics ágyra, de elég durván beszakadt a hátlapja.
Az N4 mennyire bírja? Hímes tojásként kell vele bánni?[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Criton
veterán
válasz s3nsitivity #36696 üzenetére
Olyat is hallottam róla, hogy nyáron ha a hidegből a nagy melegbe kimész megrepedhet, ez igaz vagy csak pletyka?
szemüvegbe se menj ki, mert az sem bírja a hőingadozást....LOL a telefont arra gyártják, hogy használd és nem arra, hogy kint a hidegben ne vedd elő, az megint más kérdés, hogy a kezed fagy le...
én nem olyan régen voltam kint németországban, ahol vagy -14fok volt, az irodában viszont +26/27 (német kollégák szeretik a meleget), és a készüléknek semmi baja nem lett, szép lassan egyenletesen melegedett fel.
Választásod előtt megnézted mind a két telefont működés közben? Utánajártál egy kicsit?
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz s3nsitivity #36696 üzenetére
Akkor is mondtam neked hogy a gagyi P6 -t felejtsd el mert egy sz@r !
Csak gratulálni tudok hogy mégis azt a hulladékot választottad ...1. Nem törékeny (persze ha leejted akkor törhet) !
2. Kamu nem igaz, über legend az egész ...
3. Teljesen rendben van !
4. Semennyire 4-5 óra kijelzőidőt simán bír !
5. Nincs semmi hibája ...
6. Igen !
7. Nem hardveres hiba ... alapból nincs benne de Y OTG -vel megoldható!
8. Igen ... szerintem az N5 nem éri meg a dupla árat ![ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
s3nsitivity
addikt
Sziasztok!
Nem rég vettem telefont, az N4 és a Huwi P6 volt a 2 esélyes, végülis a P6 lett a választott.
De már most idegesít, hogy cripted a Bootloader, januárban kapjuk elvileg mi is a 4.4-et és ha addigra vagy akkoriban nem adja ki a Huawei a kulcsot akkor váltok róla mert szvsz ez az EMUI egy ku!a. És mint a második esélyes az N4 jött elöször szóba.
Így lenne hotzzátok, mint aktív N4 userekhez pár kérdésem.A hátlap mennyire törékeny?
Olyat is hallottam róla, hogy nyáron ha a hidegből a nagy melegbe kimész megrepedhet, ez igaz vagy csak pletyka?
Kijelző színe, betekintési szög?
Mennyire zabálja a kijelző az aksit?
Esetleges hibákról mit lehet tudni? Mik fordulhatnak elő?
Slimportal tökéletes a HDMI átvitel?
OTG hardveres hibák miatt nem megy? Tehát sehogy sem oltahtó meg?
És a legfotnosabb, szerintetek 2014-ben még megéri N4-et venni vagy inkább egy N5-re érdemes beruházni dupla akkora árral?Előre is köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Nando36
tag
válasz pantomimes #36531 üzenetére
Dehogy. Root kell hozzá, de megéri.
-
z123456789
addikt
(#35466) NTonee kolléga linkelt nekem a múltkor pár masszívabb tokot.
Ez és ez érdekelne, most rendelném meg.
Valakinek van ilyenje itt a társaságból? Vélemény? Illetve a Hybridnél az a keret az merev müanyag, vagy az is csak valami hajlékony keményített szilikon. Nem vagyok jó angolos, ezért nem nagyon értem az oldalakat ahol a leírást találtam róla. Exoskeletonnak írja az egyik oldal, ami ugye valami csontvázat jelent, eböl gondolom hogy az merev müanyag. (Vagy elefánt csont? )Elöre is köszi!
-
vendingo
veterán
Meglehet valahogy szüntetni azt, hogy a home gombot nyomva tartva ne jöjjön be az a google-s baromság?
Játék közbe néha rányúlok és kilép a játékból.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
twine
veterán
válasz eladogeppc #36682 üzenetére
Nekem van egy gyári.... de erre az infóra neked miért kellene 3 hetet várnod?
Bocs de ezt "muszáj" volt -
eladogeppc
veterán
Nem okoskodás, de látom a gyári fóliát sokan használjátok.
Ha lejön sincs semmi gond csak ne legyen gyűrött.
Mosható fólia van rajta gyárilag...Simán csap alatt le lehet mosni szappannal és még nedvesen pormentesen visszahelyezhető !
Akinek van Bumpere az jelezze legyen szives, mert nincs kedvem 3 hetet várni.....
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
FearTomi
őstag
Nah, jön a 4.4.1[link]
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
tlala
addikt
Valaki adna tanácsot, hogy 4.4-re flash előtt milyen alkalmazással tudok olyan backup-ot készíteni, amivel azután 4.4 alatt is garantáltan vissza tudom tenni a feltelepített programjaimat illetve azok beállításait?
Köszi. -
Ghard
őstag
Sziasztok,
ha kicserélem a hátlapot egy újra mert megrepedt, akkor elveszik-e a garancia? -
kiki89
aktív tag
Sziasztok!
Hátha tud nekem valaki segíteni. MIUI-t használok és van már újabb verzió kiadva, az lenne a kérdés, hogy ez a kis frissítés megjön nekem OTA vagy tegyem fel recovery-ből?"Amit birtokolsz, az birtokba vesz!"
-
Benex
senior tag
válasz rolii21 #36658 üzenetére
nekem mst ringke fusion van , teljesen jó, de olyan "menőnek" néz ki szerintem a flip tok(isszonyatosan tetszik). Meg végre lesz normális fóliám , mert nyár óta mattitó van rajta.. de az isszonyatosan elrontja a kijelzőt.Nagyon bánom h megvettem, és nem is olcsón....
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
törölt tag
válasz qltsar #36656 üzenetére
Én lehet maradok stock ROM-on.
(#36659) erik0306: ES File Explorer, az AirDroid-t pedig már kukázhatod is. Ráadásul van Android alkalmazások topic.
[ Szerkesztve ]
-
erik0306
tag
sziasztok!
Most kezdtem el használni az AirDroid-ot, amivel nagyon meg is vagyok delégedve
De, tud valaki olyan megbízgató programot, amivel "fordítva" küldhető az adat? Pl.: gépről streamelni egy videót telefonra wifivel.Előre is köszönöm!
-
rolii21
aktív tag
-
törölt tag
# Fixed a small calculation bug that would make the device use higher freqs than it was needed
# Added a small hook to queue the resume/suspend functions to a separate workqueue to improve what sometimes could be a jerky screen off animation -
rolii21
aktív tag
Hát ha vissza hajtod mögé egész kényelmes, nem zavar stb. Ha jobb kezes lennék még úgy is egész jó lenne ha nem hajtanám vissza csak ki. De hát mit ne bal kezes vagyok és balra nyílik.
Az eladó dolga, hogy az árat meghatározza, a vevő dönt, hogy azt elfogadja vagy sem. "Jobs legnagyobb alkotása nem egy Apple termék, hanem maga az Apple." Pü re válaszoljá'
-
törölt tag
Call Recorder. Drága, de tudtam ez működik jól.
Az az Apex tényleg egy hányás.
-
ifkopityu
csendes tag
Olyat hol lehet állítani, hogy ha a hívott fél foglalt, akkor hogy viselkedjen a telefonom?
Jelenleg egyet csippan és bontja a vonalat. Nagyon zavar. Jobban örülnék a "hagyományos" foglalt hangnak.Illetve az az opció, hogy az elutasított hívások nem fogadottként kerüljenek be a hívásnaplóba nekem nem működik. Bármire állítom ugyanúgy kerülnek a hívásnaplóba.
Esetleg ezek a CM sajátosságai?
Mosolyogj! A holnap rosszabb lesz! :)
-
Misi1980
senior tag
A paranoid android+franco kernelről vissza szeretnék térni stock 4.4-re.Sima 4.4 factory image flesh-el megcsinálhatom ezt?
-
appel
őstag
No, van r197-es franco. Most max. 1mp a delay, bár ezt két bejövő hívás után mondom.
-
atike
nagyúr
4.4 alatt (Art-al, root van) ismer valaki működő módszert a beszélgetés rögzítésére...? Mármint ami "normálisan", mind a két oldalt rögzíti...
-
Grande Ale
őstag
Kitkat-nél nem tudok a Keep-ből nyomtatni Cloud printel. Megosztásnál nem ajánlja fel. A külön app felajánlotta. Ez vissza lépés sajnos...
-
Scooter74
őstag
De ha nem akarsz dpi állítással foglalkozni akkor van olyan launcher amiben tudod állítani az ikonokat és olyan mint a GEL launcher. Ha érdekel akkor áttudom dobni a linket.
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
eastsider
nagyúr
ez milyen nillkin? ilyen nem?
ebből kilóg a teteje meg az alja ugye?eddig 2 telómon is volt nillkin hard case, csak annyi volt vele a gond, hogy tuti mindig ott esett le a teló az egyik meg széttört, mert pofára ejtettem, és végigcsúszott a parkettán... (telónak semmi baja nem lett)
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
Nem tudtok ajánlani egy magyar webshopot, ahol lehet kapni gyári akkufedelet nfc-el mindennel együtt?
Május óta össze van törve a hátulja, fényképezni se tudok, mert 3 fele repedt a kamera előtt.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
NTonee
veterán
jahogy... már ki is ment a fejemből a zárt bl.
először akkor ilyen parancs kell a cmd-ben:
fastboot oem unlockviszont így repül minden a telefonról, szóval mindenképp maradj a full factory image felrakásánál és előtte mentsd ki a dolgaid a gépre.
vagy, ha nem akarsz ilyen dolgokkal kínlódni, akkor töltsd le innen a wug féle toolkitet és abban van flash stock + unroot menüpont. Az le is tölti és fel is rakja a factory image-t.[ Szerkesztve ]
-
cirx
senior tag
-
petipetya
nagyúr
Szintén a gyári rendszert rom/kernel párost használom, de nekem is nyitva van a bootloader.
Egyrészt egy gsm bolti garinál (partnero) nem látom értelmét zárva tartani, ha már a 4.3->4.4 frissítés során nyitni kellett. Másrészt ha még meglesz a telefon és hivatalosan nem kap meg egy android főverzió frissítést, akkor nem kell nyitni.
Végül - de nem utolsósorban - pedig ha lesz stabil 4.4-re épülő CM, akkor azon elgondolkodom.
Más. Nekem is "Nexus" a mappa neve a win7 asztalán.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Scooter74
őstag
Az a lényeg, hogy a mappa az asztalon legyen és a Nexus nevet adjál neki, utána a következő parancsok jönnek cmd-ben
- cd desktop
- cd Nexus
ez után márt bent is vagy a mappába!NTonee Megelőztél!
[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
NTonee
veterán
nevezd át a pl "nexus" -ra a mappát és másold ki a "C" meghajtó gyökerébe. Akkor cmd-ben:
cd\nexus
és már helyben is vagy(#36621) Scooter74: igazából mindegy, hogy hol van, de nem értem, hogy miért az asztalon kell rendetlenkedni. Egyébként az a legsimább, ha az adb-s cuccokat berakod egy android könyvtárba a C gyökérben és a path beállítások közé felveszed az elérési útvonalat. Akkor tök mindegy, hogy melyik hol vannak az adb-s fájlok, csak oda kell nyitni egy cmd ablakot, ahol a használni kívánt img fájlok vannak.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
NTonee
veterán
NewmanHD-nek azért abban igaza volt, hogy neked lehet, hogy jobb lenne, ha a teljes factory image-t felraknád. Scooter74 belinkelte, hogy hogyan kell ezt csinálni, csak a factory image link már más.
ha csak az ota frissítést akarod felrakni, akkor így:
-Letöltöd a S végű factory image-t és kicsomagolod. Egészen a img fájlokig (boot.img, recovery.img)
-Ezek mellé bemásolod az adb/fastboot fájlokat
-nyitsz egy cmd ablakot és belépsz abba a könyvtárba, ahova a fájlokat összemásoltad
-pc-teló usb
-bootloaderbe újraindítod a telefont
-cmd ablakba ezeket beírod:
fastboot flash boot boot.img
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot rebootinnentől full gyári szoftver van a telefonon és menni fog az ota update
(#36612) Hitch: van adb a gépen? Ha nincs, fentebb linkeltem, csak ki kell csomagolni és be kell másolni abba mappába, ahol dolgozol. Az összes fájl, amit használsz, egy könyvtárban legyen és a cmd ablakban is be kell lépned oda.
[ Szerkesztve ]
-
-
vendingo
veterán
Lenne egy olyan problémám, hogy korábbi sw verziókba kilehetett kapcsolni az ablakanimációkat, meg ilyen felesleges csicsákat, de ebben a 4.4-be n nem találok rá menüpontot.
Hogyan tudnám kikapcsolni ezeket a marhaságokat: ablakanimáció, képernyőzárkor az a hülye villanás.....?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Scooter74
őstag
Tessék!
-
Hitch
senior tag
-
Grande Ale
őstag
A gépem egyáltalán nem látja a telefont. Rádugtam, sikeresen települt a Google Nexus ADB interface, tölti is, de nem látszik. Miért?
-
NTonee
veterán
dehogy baj, épp hogy nagyon is hasznos. Ha bármit akarsz mókolni rajta, akkor csak így tudod megcsinálni. Valamint a nyitott bl nem gátol semmiben sem, ettől még az ota is felmegy rá.
Vissza kell raknod a stock recovery-t és kernelt, amit a factory image-ből tudsz kihámozni, utána egyből menni fog az ota update.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest