- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bobby G.
senior tag
-
Bobby G.
senior tag
Naja....
De egyből felmerülnek a további kérdések, mert ugye mindkettő a legjobbnak tartja magát...
GO-t régebben használtam, de emlékeim szerint úgy volt az igazi, ha minden alkalmazását felraktad. Úgy meg elég nagy pakk lett belőle. Mondjuk azóta (kb. 5 éve) nem kísérem figyelemmel a fejlődését. Na, próba-szerencse.
Köszi! -
fokukac
nagyúr
Nekem egyszer sem fagyott le a kamera, mióta Lolli 5.1 van, bár panoráma készítésekor néha eltűnnek a gombok, és akkor be kell zárni és újra kell indítani az appot, hogy újra működjön.
Viszont sajnos a vaku zseblámpaként használva továbbra is 90% valószínűséggel indítja újra a telefont, ha fél percnél tovább használom... illetve nem újraindítja, hanem fekete képernyő lesz, és nem reagál semmire, és csak az újraindítás segít.
-
dashed
senior tag
Megnezned nekem ha lesz idod, hogy az akku homerseklet rendben van e ezzel az akksival?
Ertem ez alatt, hogy meri e valoban, tehat nem 1 fok kozott ingazik allandoan vagy nem fix erteket mutat mindig.
Battery, ez is kijelzi a hofokot.
A legegyszerubb ha alap allapotban nezel egy hofokot, illetve jatek vagy toltes alatt is. -
Annyira nem váltanék vissza, a kitkat kinézete nekem nem jött be, és az AICP szerintem az egyik legstabilabb rom volt számomra 5.1.1 alatt, lassan 5 hónapja van fent, de azért már érett egy cserére.
Nem használok szinte semmilyen appot, így kilőve, nekem nem fontos.
Azért, mert jobban szeretem az ablak kezelését, a Chrome minden egyes fült külön kirak az alkalmazásváltóba, persze biztosan át lehet ezt állítani, de annyira nem is érdekel, meg kicsivel kevesebb adatforgalmat generál. -
-
-
-
-
dashed
senior tag
-
aizen92
addikt
köszi. Ettől féltem, k.va ebayről mire megjön. Akinek van raktáron megvenném
Ilyen tételeknél mostanában a fene se fog várni 2-3 hetet, és inkább ki szoktam fizetni a dupla, tripla árat.
De úgy látszik nem lesz másik megoldás, így lassan meg is rendelem!Ez amúgy ilyen szappanos fólia? vagy simán fel kell rakni rá ( cellux segítségével )
-
pcnet
addikt
Néhányan rendeltünk ilyen töltőt, de vannak negatív tapasztalatok is vele. Lassan tölt pl, vagy gyári kábelével ki-be kapcsolgatja a töltést... Nekem telefon gyári töltőjével és adatkábelével tökéletes. Annyi, hogy jobban melegszik az akksi mint a vezetékes töltésnél.
Én nem bántam meg, de 2.600ft-ért nem szabad sokat várni tőle.
-
petipetya
nagyúr
Persze. Két alkalmazás van, amit próbáltam és mindkettő tökéletesen működik:
Most az utóbbit használom, ennek egyszerűbb a felépítése.
-
Tarkusx
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL T40 EMC Szerver
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest