-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
eladogeppc #46454 üzenetére
nálam még mindig újraindul sötétebb környezetben lőtt kép után, hangos kattogásokkal kísérve a produkciót. A gyári/google kamera appot nem is használom emiatt, a procapture app ritkábban térdel le. De meg kell jegyeznem, hogy nem stock rendszerrel használom a telót.
szerk: pedig olyan szép az a videó
Egyébként ha tegnap szólsz, akkor csináltam volna gyorsan egyet, most be vagyok zárva a munkahelyemre.
-
NTonee
veterán
válasz
eladogeppc #46451 üzenetére
-
Atish19
őstag
válasz
eladogeppc #41873 üzenetére
Én úgy veszem észre, hogy inkább romlott. Kicsit elmosódottabb képeket csinál azóta. De ettől függetlenül még vállalható kategória számomra.
-
dnelb
veterán
válasz
Nem.
-
Midway
senior tag
válasz
Miért, van frissítés??
-
Peddy789
őstag
válasz
eladogeppc #38443 üzenetére
nekem ma reggel nézeme ste 100on volt, reggelre elvitte 20%ot az +"Android rendszer" + "Android OS", énis elég ideges vagyok emiatt, sokkal jobban merül a telefon
-
twine
veterán
válasz
eladogeppc #38726 üzenetére
akkor az játékra elég alkalmatlan gondolom....
ha csak nem mondjuk sakkozol
csak a slimport....de lövésem nincs az mennyit késhet,,voltak akik vettek a topicban,,,de nem emlékszem hogy nagyon ki lett volna vesézve a téma,,,pedig érdekes szerintem...
-
petipetya
nagyúr
válasz
eladogeppc #38686 üzenetére
Utólag telepített kamera alkalmazással is előfordult?
-
w333
félisten
válasz
eladogeppc #38696 üzenetére
Akkor sajnos nem tudom ... de gondolom hogy majd valamikor javítani fogják, kb. 15X fényképeztem egymásután kb. 3 fénykép volt az ablakból így elég szépen visszaverődött a fényt, én még szerencsére nem tapasztaltam ezt a hibát
Más ... valaki azt észrevette már hogy sötétben touch fókusz kb. 10 alkalomból van hogy csak egy pillanatra villan fel a vaku ? létezik hogy ilyen gyorsan befókuszált ?
-
cirx
senior tag
válasz
Hanyas az androidod?
Nálam 4.4.2-nél még egyszer sem csinálta, pedig most kentem neki hétvégén!
Sajnos 4.4.2 előtt nekem is volt ilyen problémám, de most úgy néz ki ok! -
Diamond500
senior tag
válasz
Létezik ilyen probléma?
-
w333
félisten
válasz
Ez szerintem valami egyéni probléma lesz ...én nem tapasztaltam még ilyet
Szerk. most lőttem egymásután 10 képet sötétben, minden tökéletes ... viszont egy kis bugot én is tapasztaltam, pl. azt hogy ha rákoppintok a képernyőre a fókusz miatt, van olyan hogy csak 1 pillanatra villan fel a vaku (létezik hogy ilyen gyorsan fókuszál ?) de semmi reboot vagy fagyás nincs
-
w333
félisten
válasz
eladogeppc #38443 üzenetére
Google Kereső / Google Asszisztens / pipa ki !
Esetleg Helyzetmeghatározás / Helyelőzményeket kapcsold ki ...(#38452) NewmanHD
Akkor sajnos nem tudom ... de én még nem tapasztaltam hasonlót
-
Integra
titán
válasz
eladogeppc #38283 üzenetére
nincs értelme jelenleg. és ha az n6 is akkora kapufa lesz, mint az n5 lett..... akkor baj lesz
-
NTonee
veterán
válasz
itt többen úgy gondoljuk, hogy a következő Nexus lesz az, amire már megéri majd váltani. Lehetőségként jelenleg tényleg max a G2 jöhetne szóba, de ha nem, akkor én az Oppo, vagy a Xiaomi körül nézelődnék.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Szerintem Nexus 6-ot. Hacsak addig fel nem kavarják a piacot a Google Edition készülékekkel, mert akkor nem lesz olyan könnyű a választás, mint a Nexus 4 esetében.
-
bajaki
őstag
válasz
Szerintem nem nagyon érdemes váltani semmire. Ahogy írtad is, jól sikerült telefon ez. Megállja még a helyét egy darabig.
-
Legendas
aktív tag
válasz
eladogeppc #38110 üzenetére
Nekem volt g is. Hatarozottan nem a valasz. Vegyel egyet a kezedbe. Nexus 4- et mas fogni.
-
w333
félisten
válasz
eladogeppc #38113 üzenetére
Bíztosan nagyon népszerű lehet ... 4 hónap alatt 663 hozzászólás
Míg az LG G2 kb. 3 hónap alatt lassan a 10 ezer hozzászólásnál vannak ...(#38116) LógaGéza
Köszi ...
és igaz ritka eset, de most az OTA gyorsabb volt
-
NTonee
veterán
válasz
eladogeppc #38113 üzenetére
max akkor, ha nagyon kicsinek találod a Nexus4et. De akkor is inkább a G2.
-
cyberkind
félisten
válasz
Inkább G2-re.
-
NTonee
veterán
válasz
Ez most komoly kérdés volt?
-
vicamuso
tag
válasz
eladogeppc #38084 üzenetére
GEL launchert szedd le. Ez a gyari ezzel attetszo lesz. Linkeltek itt a forumban is xdan is fenn van apk formatumba.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
eladogeppc #38078 üzenetére
Ez rosszabb, mint eddig volt, nem? Eddig legalább mindig fekete volt a két sáv apelláta nélkül, most viszont elhúzza előttünk Larry Page a hangszalagot izé mézesmadzagot ezzel a faxa átlátszósággal, de pont az appok nem hasznosítják...
-
w333
félisten
válasz
eladogeppc #38078 üzenetére
Rakd fel a legfrissebb Nova Launchert és átlátszó lesz
Root nélkül nem hinném hogy ez lehetséges, de nyugi mert hamarosan jönnek majd a fullscreen alkalmazások
(#38080) Cseri0058
Szerintem 99% hogy igen
-
eastsider
nagyúr
válasz
eladogeppc #37940 üzenetére
Most ez komoly?
Ez nem a 4.4.x-től függ hanem nagyrészt az apooktol amit használsz... (hacsak nem vmi gapps ragad be.. Az szar ügy) -
Benex
senior tag
válasz
eladogeppc #37398 üzenetére
Ht ha 4.4-ed van akkor pl. whatsapp nem fog menni , 4.4.1-el már igen(használom is)
Szerintem annyiban észrevehető , hogy ha rámész valami appra rögtön tölzi is be , nincs semennyi várakozási idő. Nem nagy a különbség még most art vs dalvik között, de észrelehet venni. És ez idővel csak gyorsabb, jobb lesz -
Benex
senior tag
válasz
eladogeppc #37387 üzenetére
Settings/Developer options /Select runtime.
Ha nincs developer options akkor 7x nyomogasd a Build number-t .
-
dombila
őstag
válasz
eladogeppc #37369 üzenetére
-
petipetya
nagyúr
válasz
eladogeppc #37062 üzenetére
Ekkor kell egyszerre benyomni a hangerő fel és a power gombokat. Nem fog elsőre sikerülni, de pár próbálkozás után bejön a recovery menü.
-
twine
veterán
válasz
eladogeppc #36682 üzenetére
Nekem van egy gyári....
de erre az infóra neked miért kellene 3 hetet várnod?
Bocs de ezt "muszáj" volt -
kiki89
aktív tag
válasz
eladogeppc #36345 üzenetére
Nem merülős, sőt egész jó akku időket produkál. Eddig nem találkoztam hibával.
-
w333
félisten
válasz
eladogeppc #36359 üzenetére
Ment egy pü !
-
ifkopityu
csendes tag
válasz
eladogeppc #36345 üzenetére
Nekem volt fenn MIUI, teljesen jó volt. Bár sokáig nem teszteltem, de az alatt meg voltam elégedve vele.
Mondjuk ezt az 5 GHz-es Wifi-t akkor pont nem néztem
. Lehet ott is szar volt...
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #36347 üzenetére
Megszűnt. Mit szeretnél? Alapvetően semmihez nem kell toolkit.
-
kiki89
aktív tag
válasz
eladogeppc #36329 üzenetére
Én úgy csináltam, hogy előbb visszaraktam a 4.2.2-t, aztán TWRP és utánna a MIUI!
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #36331 üzenetére
Hál’ istennek, nem az LG csinálja. Itt találod a factory imageket.
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #36329 üzenetére
Ugyanúgy, mint a 4.3. Visszarakható minden gond nélkül, de én nem tenném. Inkább megnéznék egy-két videót.
-
kiki89
aktív tag
válasz
eladogeppc #36278 üzenetére
Hali, 3 napja használom, eddig nagy megelégedéssel, pokolian gyors, jól bánik az akkuval. Mivel 4.2-re épül, nem kell attól tartani, hogy valami nem indul el. Eddig nagyon pozitívan tudok róla beszélni, az egyik legjobb rom amit valaha használtam.
-
w333
félisten
válasz
eladogeppc #35750 üzenetére
Ennyi ... mondtam én hogy teljesen korrektek
és ez most milyen régiós ?
-
eladogeppc
veterán
válasz
eladogeppc #35652 üzenetére
Kicserélték a telefont ! Full respekt a PartNeroGSM nek !! Korrektek voltak nagyon. Köszönöm nekik !!!!
-
vicamuso
tag
válasz
eladogeppc #35674 üzenetére
Gyári bumpert ajánlom, észrevehetetlen.
Nekem eddig 2*er mentette az életét. Egyszer telihátlapra eset kb másfél méter magasból járólapra, egyszer pedig 1,20 magasról esett az élével járólapra. Hál Isten semmi baja, és a bumpernek sem lett semmi baja...
A Ringke (azt hiszem helyesen írtam) valamelyik éleit nem takarja, legalábbis valaki itt írta, hogy leejtette és pont arra az élre esett... Hangsúlyozom nem biztos, hogy Ringke tok volt.
Sokan azt ajánlják állítólag az is nagyon szuper. -
Scooter74
őstag
válasz
eladogeppc #35674 üzenetére
Vegyél Rinke vagy Jekod kemény tokot rá!
Nekem utóbbi van Grandón vásároltam és teljesen jó még a fogása is.
Igaz én csak ilyenkor télen tartom bent a telefont mert a hátulján egy egyedi skines matrica is van! -
Lmh
őstag
válasz
eladogeppc #35659 üzenetére
Nagyon jó üzletpolitika és hiszem, hogy hosszú távon csak ez lehet kifizetődő. Pl én ha veszek ilyen telót, már biztos, h tőlük fogom venni (már ha lesz még két hónap múlva).
-
törölt tag
válasz
Fenntartásokkal kezeltem a problémát, amikor fentebb szó volt róla, személyes tapasztalatra alapozva. Vettem egy N4-t náluk. Később vettem még egyet, de azt már úgy kértem, gyári magyar töltővel (sokan itt random szerűen kapták tőlük). Azt mondta, hogy oké, keresnek olyat. Mondom remek, akkor olyat küldjetek. Természetesen nem azzal jött. Telefonon rendeltem, így hát nem volt nyoma, vissza küldeni ezért nem volt kedvem (úgy tudom, hogy e-mail-ben nem lehet náluk telefont rendelni - WTF!?). Ettől még lehet kiváló a kolléga garanciális ügyintézése. Szimplán csak félek az összes GSM bolttól, csak hát az ár nagy úr.
(#35655) w333: ok. Írtam, hogy random lett szórva. Te random azzal kaptad.
-
w333
félisten
válasz
Bocsi lejárt a szerk. idő
Még esetleg ezt próbáld ki Link tényleg nagyon jó
(#35656) NewmanHD
Én nem kértem EU -s töltőt ... és mégis azt kaptam
-
w333
félisten
válasz
eladogeppc #35642 üzenetére
Elég korrekt a Partnero szerintem simán cserélni fogják
Emlékezz csak vissza Optimus G fórumban volt egy felhasználó akinek valami baja volt a GSM hálózattal, ő is a Partnero -tól vette és 2X cserélték neki a telefont, majd végezetül visszakapta a pénzét, ugy hogy szerintem teljesen korrektek
(#35652) eladogeppc
Play Áruházból keress hozzá megfelelő alkalmazást pl. Link
-
kiki89
aktív tag
válasz
eladogeppc #35642 üzenetére
Majd írd meg, hogy cserélték-e? Én is ott vettem, de nagyon reménykedek, hogy ne kelljen gariztatni, de szeretném tudni, hogy állnak a vevőhöz.
-
NTonee
veterán
válasz
eladogeppc #35615 üzenetére
hogyne lenne, csak elég ritkán pislog.
tedd fel a light flow, vagy light manager appot és kedvedre variálhatod a színeket, valamint, hogy milyen értesítéseknél akarod villogtatni.(#35614) RootRulez: épp az adataidat lopja össze, hogy net csatlakozáskor már küldhesse is. A csomagot optimalizálja.
-
RootRulez
félisten
válasz
eladogeppc #35615 üzenetére
De van.
-
rolii21
aktív tag
válasz
eladogeppc #35572 üzenetére
Ne javittatni probald hanem csereltetni. Emlitsd meg a 8/30 nap elállási lehetőséget. Ha nem segitenek akkor fenyegetozz fogyaszto vedelemmel.
-
fatal`
titán
válasz
eladogeppc #35572 üzenetére
Kijelzőcsere.
-
rolii21
aktív tag
válasz
eladogeppc #35567 üzenetére
Ha postan jott akkor 8 napig indoklas nelkul elalhatsz a vasarlastol.
-
fatal`
titán
válasz
eladogeppc #35567 üzenetére
Ez a baj a bolti garival, hogy bármit mondhat
Vidd vissza, próbáld meg kicseréltetni.
-
janosibaja
őstag
válasz
eladogeppc #35496 üzenetére
Momentán nekem is gyári 4.4-em van.
Antutu 4.4 "O"-nál 16862 volt, ma frissült "S"-re és leesett 16634-re.
Nem mintha annyira érdekelne, nem játszom a mobilon, érzetre tök jó - csak nem értem.
Most látom csak FearTomi válaszát... Tehát: tegyek rá?
-
FearTomi
őstag
válasz
Felejtsd el ezeket az idiota benchmarkokat...semmi ertelmuk nincsen. Csak arra jok, hogy felidegesitsed magad azon, hogy nem 17000 pontod van, hanem csak 16999...Antutuba amugy azert akadozik mert szar a textura 4.4 alatt...
-
w333
félisten
válasz
eladogeppc #35500 üzenetére
Mit értesz az alatt hogy "ARE" és mit ír a dobozon ? nekem S/N:304K
Vagyis a jelentése Serial Number : 2013.04 Korea -
w333
félisten
válasz
4.4 frissítés után (ne lakd még be) ajánlott egy Gyári visszaállítás !
Különben az Antutu szerintem még nem támogatja a 4.4 -t, a Quadrant meg már több mint 1 éve nem volt frissítve ... nem szabad a pontokra alapozni
-
David3
őstag
válasz
eladogeppc #35431 üzenetére
Köszi, ezt el is mentem, még jól jöhet egyszer. : ) Ilyen szervizkódok vannak még esetleg?
-
Sanya
nagyúr
válasz
eladogeppc #35431 üzenetére
4636=info, ha a számokon lévő betűket nézed
-
Nazara
őstag
válasz
eladogeppc #35392 üzenetére
Évekig SAMOLEDet használtam, el sem tudtam képzelni nélküle az életemet, de a Nexus sebessége teljesen elfeledtette velem. Az igazság az, hogy számomra a legszebb kijelző mára za LG True HD IPS-e, az valami fantasztikus.
Szóval az említett telefonokon ne vacilálj, fogd a Nexus4-et, ha elérhető, hihetetlen milyen minőségbeli különbséget nyújt a többi gyártó akár még erősebb csúcsgépeivel szemben is.
-
mark.1337
csendes tag
válasz
eladogeppc #35389 üzenetére
Az sajnos még nem tűnt fel, mert viszonylag rövid ideje van meg a telefon.
-
mark.1337
csendes tag
válasz
eladogeppc #35384 üzenetére
Nekem egyébként kicsit sem tűnik kékesnek, régen Galaxy Nexusom volt, annak pl van egy durva árnyalata (fehér háttérszín esetén, úgyemlékszem kékes volt).
Nexus 4-nél nekem a fehér háttér alig színeződik el, de talán mintha jobb oldalról kicsit látszódna a bevilágítás, de azt se mondanám kékesnek. Egyébként 4.4 alatt mintha szebbek lennének a színek, de lehet csak bebeszélem. -
mark.1337
csendes tag
válasz
eladogeppc #35379 üzenetére
Nem, pontosan úgy értem ahogy kérdezted, ez egész navigációs sáv elhúzható úgy, hogy nem látszik játék közben. (egyébként pedig ha kihúzod swipeal akkor is áttetsző)
-
mark.1337
csendes tag
válasz
eladogeppc #35366 üzenetére
Szia,
igen pl.: Train Crisis alatt.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.uplayonline.traincrisis_lite -
válasz
eladogeppc #35366 üzenetére
A 4.4 képes rá, már csak az alkalmazásfejlesztőket kell megvárni, hogy beletegyék ezt az appjaikba.
De roottal, vagy custom ROM-on gond nélkül megoldható.
-
w333
félisten
válasz
eladogeppc #35282 üzenetére
Mindenképp jobb a Nexus 4
Fényerő teljesen rendben van én (automatán használom ) és a képek is elég jók : Link a vakku is jóval erősebb mint az Optimus G -nek
Az egyik srác nálunk most vett egy P6 -t, hát mit is mondhatnék ... úgy laggol és akad mint az atom, és ilyen kis pihe könnyű valami, nagyon nem jó
Alcatel / ZTE / Huawei nálam leszerepeltek, nem kell ilyen kínai sz@r többé(#35283) NewmanHD
Köszi ... és majd később megkukkantom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest