Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Yettel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Mobil flották
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamS20
senior tag
@Integra : a powertoogles-t szerintem nem nekem akartad ajánlani
fent van telón is, de amúgyis a programot magát kértem
A többieknek köszönöm a segítséget.
-
törölt tag
válasz
FearTomi #35286 üzenetére
Hogy érted, hogy saját oldalakat? A Newsstand-be az is kezdett nem tetszeni, hogy nem lehetett bármit hozzáadni. Itt nem találkoztam olyannal, ami ne lenne (~60 feliratkozásom van). Ráadásul bizonyos oldalak kategóriájára is külön fel lehet iratkozni. Például ha a Forbes üzleti élet történései nem érdekelnek, akkor feliratkozhatsz csak a tech részlegére. [lifehacker] [androidcentral]
-
dnelb
veterán
-
w333
félisten
válasz
Damage401 #35289 üzenetére
Hát nem tudom a szépség az szubjektív ... ez egy fehér színű volt és a pihe könnyű súlya miatt nekem kicsit gagyinak tűnt az egész, sebességben összehasonlíthatatlan a Nexus 4 -el, ez nagyon akadt és laggolt mindenhol még a menüben is ... volt S3 LTE telefonom és még az is gyorsabb volt
(#35293) ShadowX
Ez nem egy P6 -t fórum szerintem ne OFFoljunk tovább mert semmi értelme, én leírtam a véleményemet és pont (összehasonlítottam a 2 telefont és nagyon nem egy kategória, és az akkuja egyenesen gyalázatos)
Peace !
-
ShadowX
őstag
Nálam nem akad a P6...pedig erre érzékeny vagyok az Xperia sorozat óta. Szívesen megmutatnám, de gondolom még csak nem is egy megyében lakunk.
Pihekönnyűség:
Nexus 4: 133,9 x 68,7 x 9,1 milliméter
P6: 132,65 x 65,5 x 6,18 milliméterVolt nexusom, tudom, hogy annál jobb telefon kevés van, de egy vélemény alapján ne írjunk már le egy másik telefont.
Ahogy az előttem író mondta, az egyedüli kérdés az SOC...nem tudni mi lesz vele.
#35294: át is raktam offba. Mint írtam, volt nexusom, de láttam én már S4-et is laggolni, mert tele volt lakva minden xarral. Mint írtam az N4 jó telefon, mostmár lehet én is azt venném, mert használtan elég elfogadható lett az ára.
-
Lacee1986
senior tag
Hogy lehet a Nova Launcher-ben a háttérképet úgy beállítani, hogy egy teljes oldalt foglaljon el? A scrollozást már kilőttem, de még mindig nem teljes.
Remélem érthető, hogy mit akarok.
-
Integra
titán
válasz
SamS20 #35288 üzenetére
powertoggles-nek van ilyen része is, még mindig a legjobb mini app ezekre.
-
Damage401
senior tag
Azért annyira nem rossz a helyzet a P6-nak, Teszteltem egy pár napig. Igaz a N4-hez képest lassabban nyílnak az alkalmazások, lassabb is az animáció. De azon nem stock Android van. Sőt a proci is házbéli nem egy Qualcomm. P6 mellett szól az elegáns megjelenés, szép kijelző, viszonylag jó képeket is lő. Itt a SoC a kérdés, hogy mennyire lesz elég. Mivel nem egy közismert. 2GB ram oké. De ha most választani kellene, Nexus 4
-
SamS20
senior tag
valaki ha linkelne nekem egy 4.4 alatt működő betterbatterystats-ot azt megköszönném
-
NTonee
veterán
válasz
SamS20 #35284 üzenetére
A telefon nyugalmi helyzetben volt majdnem egész nap, wifi/3g on, sync on, semmilyen app nem volt megnyitva, nem volt háttérben, csak a Betterbatterystats. Persze ha nyomkodom, akkor már biztosan más lenne a helyzet, de itt nyugis telóról beszélgettünk, governorok közti különbségről.
(#35288) SamS20: erre tessék
-
w333
félisten
válasz
eladogeppc #35282 üzenetére
Mindenképp jobb a Nexus 4
Fényerő teljesen rendben van én (automatán használom ) és a képek is elég jók : Link a vakku is jóval erősebb mint az Optimus G -nek
Az egyik srác nálunk most vett egy P6 -t, hát mit is mondhatnék ... úgy laggol és akad mint az atom, és ilyen kis pihe könnyű valami, nagyon nem jó
Alcatel / ZTE / Huawei nálam leszerepeltek, nem kell ilyen kínai sz@r többé(#35283) NewmanHD
Köszi ... és majd később megkukkantom
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Készülődök ilyen kütyüt venni.
Volt Optimus G-m de annál az akkuidő illetve a kamera problémás volt.
Szerintetek a Nexus 4 jobb döntés mint például az Ascend P6 illetve Alcatel Idol X ?ROMok szempontjából gondolom mindenféle képpen jó a Nexus.
Fényerő mennyire megfelelő ? Kamera milyen ?
Tudom van első hozzászólás, de ti akik már gyűrtétek a kütyüt jobban véleményezni tudjátok !
Köszi előre is !
-
aizen92
addikt
válasz
petipetya #35277 üzenetére
ilyenről nem hallottam de copystore-ban ha nincs nálam a pendrive akkor meg tudod nyitni ott a boltban a böngészőt és onnan szoktam belépni egy direkt erre a célra kreált emailcímre ahova előzetesen átküldtem az adott pdf-et doc-ot. és letöltöm és ki tudom nyomtatni. tele van rakva géppel a boltjuk. esetleg hívd fel őket lehet h tudnak ilyet de szerintem mindenhol ezt fogják mondani hogy nyisd meg az emailed és töltsd le onnan a gépükre.
-
petipetya
nagyúr
Tudom, hogy off a téma, de holnapra ki kellene nyomtatnom egy oldalt.
Van valami szolgáltatás Pesten, ahol a 4.4 révén wifin keresztül ki tudom nyomtatni a cuccot?
-
NTonee
veterán
válasz
feriapu #35271 üzenetére
a legegyszerűbb, hogy megvárod az ota frissítést. Jelez a telefon, ha van, azt wifire csatlakozva letölti és fel is telepíti magának, nem kell hozzá külön program. Ennél kicsit bonyolultabb a factory image-ből felrakni, amit le lehet tölteni innen. Erről volt a napokban bőven sok leírás itt a fórumon, itt vissza is van linkelve pár.
-
törölt tag
-
w333
félisten
válasz
NTonee #35266 üzenetére
Akkor lehet csak Placebo vagy nem tudom hogy mi ...
de az bíztos hogy Xperia Z és LG G2 ismerőseimnek mikor ezeket beállítottuk csak azután szűnt meg az Android OS darálás ... lehet hogy Nexus gyári rendszerben ez másképpen van, de ismerőseim kb. hetekig szenvedtek vele
(#35267) Scooter74
Csak egy pár felesleges dolog : Aktualítások, Google szövegfelolvasó, Google Magazinok / könyvek / játékok, Korean Keyboard, HP nyomtató, kb. ennyi
-
feriapu
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy ilyen telefonon.Azt szeretném kérdezni tőletek,hogyha gsm boltból való a készülék,attól még ugyanúgy megkapja a frissítéseket? Akitől venném,azt mondta,hogy 4.2.2 van rajta. Viszont én szeretném a 4.4-et. -
w333
félisten
Beállítások / Hely / állítsd Energiatakarékos / Helyelőzmények kapcsold ki.
Google Kereső / menü / Google asszisztens / ha nem használod szintén kapcsold ki
Az első napokban nálam is volt ilyen Android OS darálás, aztán miután ezeket beállítottam kb. 1 nap után helyre állt minden ... jelenleg Android Rendszer 5% és Android OS 4%
(#35255) petipetya
+1 ! sokkal egyszerűbb és átláthatóbb a Light Manager
(#35263) Krisztián
De szerintem még mindig ezektől van ... ( tapasztalatból mondom) Xperia Z és LG G2 -n szintén volt ilyen android OS darálás aztán ezeket beállítottuk és minden helyreállt
-
törölt tag
válasz
Integra #35254 üzenetére
Semmi hatranya a Franco-nak, igy nem latom okat, hogy miert ne tedd fel (a stock kernel pedig visszarakhato adatvesztes nelkul, de erre nem fog sor kerulni
). A sebesseg is jobb, foleg, hogy azt az FKU app-ban, szeles korben szabalyozhatod.
Mod: felreolvastam.
Franco nincs fent? Ha nincs, elobb azzal probalkozz.
-
twine
veterán
válasz
petipetya #35255 üzenetére
értem,,ahogy látom nem én voltam az egyetlen aki félreértett,,,
De akkor elnézést,,,Nem akartam okoskodni,,,de ennek tükrében érthetetlen számomra a két mondatod egymás után,,,
az egyik alapból több színt tud, plusz színkeverés,,,a másik alapból kevesebb szín+ színkeverés...
Hatalmas különbségek,,,hasznos információ volt ,köszönöm szépen
Peace,,csak csipkelődöm.... -
antonka
újonc
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni.
Van egy kisebb hiba a gépemen: a telefonon álló módban az alsó három "gomb" nem működik, nem reagál semmire. Vizszintes helyzetben (ha a "gombok" a kamerához esnek közel) működnek.
Ami érdekes, hogy ha valamilyen alkalmazást megnyitok, akkor reagál azon a felületen, ahol álló módban a "gombok" lennének. Tehát nem egy egész sáv halt meg a kijelzőnAzt hozzá kell tennem, hogy a telefon leesett és koppant egyet a kövön, nem nagyot, de koppant
Kérdésem: találkozott-e valaki hasonló problémával ( a leesést kivéve
), létezik-e, hogy hardveresen sérült, vagy, valami...
eddig megtörtén az újraindítás, a gyári állapot visszaállítás. nem segített. (annyit igen, hogy 20 perce kitkat figyeg a gépen!!! nagyon nem élvezem így, de vanHa bárki megtisztelne valami hasznos infóval, megköszönném!
-
petipetya
nagyúr
LightFlow vs. Light Manager.
Nem hasonlítom össze minden egyes funkcióját ennek a két alkalmazásnak, illetve senkit sem fogom meggyőzni egyikről vagy másikról.
A LightFlowban alapból több szín van, emellett alkalmazásra lebontva lehet állítani a villogás idejét.
A Light Manager esetén viszont ott a színkeverő és a színkód mező is. A felhasználói felülete egyszerűbb és jobb.
Habár a LightFlow fizetős verzióját anno megvettem, de az egyszerűség híveként most a Light Managert használom.
-
-
sNake^
tag
Ismerősöm most vesz egy N4-et, és megkért csináljak neki egy Nexus 5-7 stílusú absztrakt hátteret, amiben szintén fellelhető a nexus száma (jelen esetben a 4-es).Gondolom még vannak emberek akik szeretnének egy olyan hátteret, de nem tudják hogy kell csinálni/unják, ezért feltöltöm ide.
A kép a stock launcher-hez jár, ahhoz van méretezve.[url]http://postimg.org/image/6w3b7b6tl/[/url]
-
Szuper! OS darálás 4.4 alatt is.
1 óra alatt 8%-ot merül az aksi, készenléti állapotban. A legjobban a miatt vártam a KitKat-et, hogy végre ne legyen OS darálás.
-
atike
nagyúr
VPN-t használ valaki...? Melyik program az ajánlott hozzá kedvencünkön?
-
z123456789
addikt
válasz
Bone123 #35167 üzenetére
(#35167) Bone123
Ez véletlenül zárt képernyö mellett nem müködik?Mármint az "OK Google" parancs?
Mintha valahol azt olvastam volna hogy úgy is megy.Lehet hogy pont itt.(#35227) Mr.Rain
Partnero Gsm-et ajánlják sokan, én Gsm Palotánál vettem, azt is csak ajánlani tudom. -
13128814
tag
válasz
randras_83 #35231 üzenetére
Működik, köszönöm!
-
sonique
őstag
itt is igaz hogy amig van download mode
ugyanis nexus 4 en is van ilyen
igaz egy már egy kicsit melyviz
de lehet inkabb mariana ároksamsungon meg addig nincs gond amig a secondary bootloader nem sérül
régen csak Usb Jig kellet manapság már nem nezegettem samsungot szerencsére -
Mr.Rain
senior tag
Heló Nexus 4 tulajok!
Nagyon magával ragadott a teló és egyre jobban hajlok a megvásárlására.
Tudtok esetleg egy frankó boltot,ahonnan a legolcsóbban meg tudnám rendelni? Néztem párat,de talán ti tudtok jobbat is.
A 8Gb-s verzió már 73 000 HUF-tól kapható,de nem tudom,hogy 8gb hely elég-e egyáltalán.... Szeretek fényképezni meg zenét hallgatni,és videót is sokat veszek fel....
Szerintetek kevés ez a 8GB?
A 16 Gb-s verziót 77 000 HUFért láttam,az bőven elég lenne.
Bár hamar fel szoktam tenni a képeket,videókat a szgépre,így lehet elég lenne a 8gb is.... Bár abból gondolom max 6 gb a szabad tárhely.
Köszi előre is a segítséget!
üdv.
-
törölt tag
válasz
Steelheart2 #35223 üzenetére
Szerintem mindenki azzal hasznalja.
A gyari beallitasok abszolut nem szivjak az akkut, sot, ellenkezoje. Nezz korul az appjaid korul, valamelyik szivja. BetterBatteryStats megmondja.
-
-
Steelheart2
őstag
Van aki a 4.4 et Franco kernellel használja?Updaterrel àllitott valamit a kernelen?Nekem eléggé merül.Pedig már volt vagy 3-4 töltési folyamat.Éjjelre töltöre rakom mindig.Nincs offlinr mod,3G,szinkron be és igy bir kb 17 orát 2 ora kijelzöidövel.Abbol a 17 böl 8at meloban vagyok és ott nem sokat nyomogatom.
-
bidone
csendes tag
felment a KRT16S-t ota és egyáltalán nem merül, és nem lassú. nekem mondjuk minden animáció ki van kapcsolva
-
trance89
őstag
válasz
Misi1980 #35208 üzenetére
Nem keveri, "ha minden jó helyre van tallózva" - és pont ez a lényeg, csak egyszer nem figyel oda az ember és máris gazdagodik egy téglával, N4-en ezt nem tudod reprodukálni
Ne érts félre, 3 samu telóm is volt ezelőtt amiket szénné romoltam, és ezidő alatt rengeteg téglásított samuról olvastam az adott telefonok topicjaiban -
qltsar
veterán
válasz
atillaahun #35177 üzenetére
A hangouts-nak nincs köze hozzá sajnos, a lényeg, hogy SMS üzenetet csak az SMS kezelő módosíthat 4.4 alatt. Ezt ki lehet trükközni a programmal amit már linkeltem a kollegának, én is így raktam vissza az SMS-eim. [link]
Annyi a trükk, hogy a visszaállítás ideje alatt a visszaállító programnak kell lennie az alapértelmezett üzenetkezelőnek, majd vissza lehet váltani a gyári SMS kezelőre.
-
C.Brigante
veterán
válasz
Misi1980 #35208 üzenetére
Ne viccelj, tedd fel a gepedre a szukseges drivereket utana cmd-bol betallozod (a konyvtarat aminek a tartalmat megtalalod youtubon ha mashogy nem megy) ha meg van beirod ellenorzeskepp, h fastboot devices ha ez megvan flash-all.bat kesz a gyari cuccod a telon. Ezt igy sztem a szomszedom is megcsinalna pedig vak.
-
-
sonique
őstag
válasz
adequate_cou #35194 üzenetére
5.7" egy note 3 nal a super amoled is elég cikis
nem hiszem hogy nagy difi lenne
/super amoled plus/ rgb amoled 1080p ben mas téma lenne -
TomPack
őstag
válasz
adequate_cou #35197 üzenetére
Nemrég olvastam, hogy kijött frissítés Note2-re. Felrakom, és kipróbàlom, de nem vàrok sokat tőle.
De szerintem ez is màr csak a 'szem vàlogatja' kategória. Valakinél pl. atom smooth a Chrome N4-en, van akinél laggol gyors oldalgörgetésnél. Én az utóbbi kategóriàba tartozom, pedig nem Ios-on nevelkedtem!
Nyomkodtam S4-est is, és az én szememnek szaggatott N4 utàn. -
volvoguy
addikt
válasz
atillaahun #35177 üzenetére
Igen be van kapcsolva de sztem debug nélkül is mennie kéne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest